World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.19. 11:00:33
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Valaki számolta, hogy melyik dublon csomagot éri megvenni a legjobban?
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.19. 08:16:50
...rohadt globális felmelegedés. 😄
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.18. 23:16:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.18. 20:34:52
Engem szinte folyamatosan 6-7-es ellenfelek ellen rak a T5-ös hajóimmal.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Persze kell hozzá 1 buta ellenfél.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Más: A Credit mennyiségét nem befolyásolja a vesztett csata? Legutóbb is vesztettem egy csatát és a kb 800 XP mellé kaptam 150 000 creditet.
Ím:
Kihasználtam az időt és jobbra-balra is kilőttem a torpedóimat. Persze utána süllyedtem, de a Fuso bekapott 3, a Nagato meg 4 torpedót.
Játszottam egy másik meccset majd a csata után láttam hogy (a flooding miatt) a összesítésben a Nagato sűlyesztését az én számlámra írta.
22k-t egyenes úton összeszedni még nem a világ vége, és fogsz még örülni annak, amikor az új hajóval egyből azzal kezdhetsz, hogy pakolhatod rá a légvédelmet meg a röpgépeket, ha szükségét ítéled.
Írtátok itt többen is, hogy a japán anyahajók T6-tól sokkal jobbak lesznek. Nekem most meg lenne az xp a T6-os szállítóra de 22k szabad xp-t kéne rá költenem. Megérné azt a mennyiséget vagy szerintetek várjak míg összegyűlik a zuihoval az a 43k ?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nagyon megkedveltem a Köngisberg-et! Amennyire utáltam az Omaha-t ezt most annyira szeretem. Szenzációk kis "ladik".
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.17. 18:44:41