22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Avenger93
    Az Albany jó? :D
  • Darun
    A többi nyereményhajó is olyan jó mint az Albany?
  • Malachit
    Ki lehet szedni az összes bónusz hajót most ez eventből? Valaki számolta?
  • Count Adyn
    Vannak jó pillanatai a mogaminak is a 155-el:)
  • Malachit
    Mindig is jó kis hajó volt ez a Murmansk :)

Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.05.15. 17:42:58
  • Nagydög
    Aha. Harom csatahajonk elmegy a vakvilagba, es mikor engem kilonek a CV-nk vedelmeben, akkor mar csak ok harman maradnak, foglalanak eppen. Na nezd mar, barmekkora idiotak, meg megnyerik a csatat nekunk, gondolna az ember, ha nem egy online jatekban lenne. Csakhogy a harombol ketto divizioban van es mikor kiszurnak egy csatahajot, kiusznak a cap zonabol es mennek ele(A zonabol is kenyelmesen tudtak volna loni). Persze az utolso foglalo csatahajonkat letorpedozza az ellen CV-je, es meg is oldodott az egesz problema.
    A masik a nulla onfegyelem/elorelatas: Az ellen CV-jet karnyujtasnyirol csepeli egy rombolonk meg egy cirkalonk, de a csatahajoink is arra lonek celba, ahelyett, mert a hatuk mogott erkezo ket cirkalo es egy csatathajo fogadasara keszulnenek.
    Bonusz: Ha veletlenul sikerul meggyoznom a nepeket a csata elott a chatben valamilyen strategiarol, biztos, hogy mindig lesz egy maganyos profi, aki az ellenkezojet csinalja.
  • Prof William
    Ez tényleg így van. Az Aobával és az Atago-val is jó pár alkalommal súlyésztettem már el torpedóval túl közel merészkedő Csatahajót vagy Cirkálót. Sőt egyszer még egy nagyon magabiztos és közelről torpedózni akaró rombolót is sikerült a tenger fenekére küldenem.
  • Tono34
    Rózsaszín lettem én is .... 3km távról torpedósorozat egy csatahajónak, úgy néz ki, hogy amelyik nem talált azt később összeszedte valamelyik csapattársam..

Meddig tart ez az állapot?
  • Caliph
    elméletileg ő sebződik
  • patchaou
    Tegnap rózsaszín lettem. Két csata múlva a csata legelején valami homár elkezdte uszítani a csapatot és kicsinált... azóta várom hogy újra egy oldalra kerüljünk, biztos megint rózsaszín leszek XD
  • Avenger93
    Tehát ha pink színe van akkor ha megsebez mondjuk engem mint csapattársát, akkor ő többszörösen sebeződik, vagy többszörös csapatsebzést számol fel neki a rendszer?
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.14. 19:15:49
  • Avenger93
    nekem is ma lett meg Nicholas-al 2870 xp-s kör :D
  • Count Adyn
    Ehe meglett a 2750 xps cucc:D 2 capelés meg sok védés fubukival:) 260 gyémánt most és a 100kxps és a cv 25 killes is meglesz lassan :)
  • Caliph
    amíg be van színezve megkapja a sebzés többszörösét amit csapattársnak okoz
  • Avenger93
    Mióta bejött az új patchbe ez a "szigorúbb" csapat(társ) sebzés azóta minden csatában legalább egy rózsaszín színű játékos van, de inkább több :) bár mondjuk még mindig nem értem hogy mitől lesz rossz nekik ettől, mert senki se akarta ki lőni őket a csapatunkból
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.14. 18:31:24
  • davidbog
    Addig valóban nagyon brutális amíg nem lőnek rá. Onnantól kezdve hogy célpont lesz atomjaira lövik. Kirovra és Schorsra DD-vel is érdemes AP-t lőni, még azok a kicsi kaliberek is simán ütnek nekik citadellát. Az orosz cirkálóknak egész végig a tűzereje lesz a legnagyobb előnyük más nemzethez képest, más képességekben csak átlagosak vagy átlag alattiak.

Budyonny jobb mint a Kirov. Egyrészt jobban fordul, sokkal jobb a légvédelme és a 152 mm-eseknek jó az átütő ereje, a tűzgyorsasága. És a mivel ezeknek a 152 mm-eseknek is nagy a csőtorkolati sebessége ezért lapos a lövedék röppályája. Kicsivel jobban bírja a lövést is mint a Kirov. Könnyebben lehet vele reagálni változó vagy új szituációkra.

Én a Schors-nál tartok. Ez is jó hajó, de Budyonny szerintem jobb a saját szintjén. A Schors nagyobb ívben és lassabban is fordul mint a Budyonny. Nagyobb méretű de gyengébb védelme van mint a Budyonnynak. A Schors légvédelme kicsit jobb bár a 12,7 mm-es AA géppuskák kb semmit nem érnek. Tűzerőben majdnem ugyanaz a kettő. Hiába van egy triplás lövegtoronnyal több a Schorson a harmadik toronynak annyira rossz a kilövési szöge, hogy kb 45%-os szögben kell állni a hajóval hogy az is tudjon lőni. Ilyen pozicióban meg már simán lehet neki ütni citadellát cirkálóval is.

Éredekes, hogy magasabb szinten mintha a BB-k elfelejtenék hogy a cirkálók többségén van torpedó is. Nem is egyszer süllyeszettem már csatahajót orosz torpedókkal. Pedig ezek a 4 km távolságú torpedók nagyon gázak. De azért a csaták többségében semmi szerepük nincs. Ilyenkor bánom, hogy nem lehet kicsit módosítani a hajók fegyverzetén (mint a NF-ben), menne a helyükre egy-egy 37 mm-es quad AA torony.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.14. 16:34:22
  • Avenger93
    Minden ágat én sem húzok ki :D csak jó fun/farm hajókat keresek nem annyira egy adott ág kimaxolása a fontos nekem se, pláne ilyen xp és kredit követelmények mellett, tier7-8 a max amit tervezek egy ideig. Főleg hogy jönnek az új hajó ágak és nemzetek is majd.
  • BigaC
    őszintén szólva időhiány miatt letettem arról, hogy minden ágat végigvigyek.
    ahhoz vakációzó diáknak, nyugdíjasnak vagy simán (idő)milliomosnak kell lennie, hogy mindenből meglegyen a legfelső tier :)
    úgyhogy marad, amit elkezdtem az elején, a szovjet ágat itt a Kirovnál hanyagolom ezután. nem azért, mert annyira rossz lenne, sőt, de az összes többi cirkáló ág előrébb tart. (New Orleans, Hipper, a japánt később kezdtem el, ott még csak Myoko jön)
    ráadásul még előttünk a brit és a német csatahajó ág is.... :)
  • Avenger93
    Hát nekem meg van Budyonny nem tűnk rossznak, bár én el vagyok átkozva vele borzasztó csatákat tudok menni vele :D Értem ezt arra például amikor az ellen 2 hordozója 4 torpedó squaddal engem akart kiszedni miközben körülöttem körbe 4 csatahajó volt... :D Ezt leszámítva tényleg nem rossz pár napja volt egy 140 ezres köröm vele :) Kirov meg nekem nagyon nem jött be papír de legalább egy Kongó méreteivel vetekszik és úgyis fordul..
  • BigaC
    hát igen, de azt mondják, a Bugyonnij még jobb, bár azon már csak 152mm-esek vannak.
    és ami kicsit aggaszt, hogy egész a Tier X Moszkávig ez így is marad.
    szóval nem is tudom, hogy akarom-e ezt a sok orosz könnyűcirkálót. (megvan a Kutuzov, gondolom hasonlóak lesznek)
  • Tono34
    Ez a Kirov nagyon brutális hajó .... ha nem 15 sec lenne a töltésideje akkor nagyon nagyon OP lenne.
  • Toweliee
    Nemsokára leszek, írj rám a játékban.
  • Avenger93
    A tier 6-os amcsi dd-t megéri meg venni most akciósan? Mert a tier 5-ös eléggé tetszik eddig, viszont ennek már rosszabb concealmentje, esetleg van valakinek tapasztalata vele?
  • Caliph
    ha kilőttem a torpedókat és torpedó kamerával nézem őket hogyan tudok váltani,hogy melyik torpedót mutassa a kamera?
  • Scharnhorst
    Valaki T7-T8 (Nagato, Hipper) szakasz TS-el ?
  • Count Adyn
    Nah nyitottam 3 nap prémet a hosszu hétvégére belecsapok a lecsóba:D
  • BigaC
    én itt láttam, de nem tudom, mennyire biztonságos...
    mindenesetre néha elég érdekes árak vannak (1000-2000USD egy accountért :O )
    https://www.epicnpc.com/forums/739-World-of-Warships-WoWS-Accounts
  • nomiss
    Sziasztok ! Van esetleg olyan oldal ahol lehet venni wows accountot 8+ tier érdekelne? . Ha esetleg itt árulja valaki privibe jöhetne. Köszi
  • Tono34
    Amikor semmi sem elég, az xp miatt elég csalódott vagyok..

• patchaou
    Most engem sem dobál ki, de amíg volt vga-m néha rájött és folyton kivágott. Havert is kidobálja az alienware masinájával modok nélkül is.

Csak az anyahajó kellene ezért szívok, de már nincs sok hátra szerencsére.
  • Darun
    Szerencsére már nem WoT-ozok, a GF meg az AW is jobb. Egyébként érdekes hogy eddig nem volt gondom a játékkal, gyengébb gépen sem. Nah mindegy.

Még én is szenvedek a Myogival, mert a CV még nincs meg, a Kongo-t meg az ARP hajók miatt sztem nem veszem meg egy ideig. Egyébként én is azt mondanám hogy próbáld meg kihasználni a lőtávját, de mint lentebb emlitettem, ha nem vagy szerencsés akkor a szórás mindig mellé visz, szóval nem leszel vele előbbre. És én azt a 3*2 ágyút is keveslem ehhez a szóráshoz. Ha nem szereted a dd-ket/cv-ket, akkor esetleg próbáld meg vagy szakaszban, vagy a csata elején megkérni egy cirkálót hogy kisérjen. Én ha AA cirkálóval vagyok és vannak CV-k, akkor meg szoktam keresni a legkevésbé védett csatahajót és megpróbálok a közelében maradni. (ha jól emlékszem, a Celve-m 7 km-re ellő :D )
  • patchaou
    A kidobálás a motor hibája. Wot is ugyanígy kidobál embereket. Myogival meg kiszenvedem valahogy a következőt... nem nekem való hajó az egyszer biztos.
  • Darun
    Majd tier 9-ben. A Myogi másodlagosa alapból csak 3,5-re lő, ezt lehet kicsit feljebb tornászni skillel. Én még nem fullos Myogival szedtem ki 1v1-be két Kongot meg egy New Yorkot. Rájuk kell menni nagyon agressziven, persze csak 1v1-be, mert több hajó simán szétszed. Viszont minden japó hajónak erős a páncélja, szemből full salvo is pattant már le rólam. Ez főleg akkor jó taktika, ha nem vagy túl szerencsés, mivel ugye közelről ki lehet valamennyire küszöbölni a pontatlanságot. Én nem vagyok túl szerencsés, távolra nem is szeretek lövöldözni, mert olyan ritkán találok, hogy tök fölösleges.

Egyébként még sem a Plays Tv okozza a kifagyást. Ma a második csatámban először kifagytam, aztán betöltés után 5 seccel kidobott a főmenübe. A harmadik csata rendben le is ment (mind a három foglalási pont a mién volt, erre kihalt az egész csapat, az US cv meg full támadó felállásában nem volt képes kiszedni egy hajót se, szóval vesztettünk) a negyedik csatába viszont be se tett, rákattintottam a Battle gombra és már ki is vágott a bejelentkezési oldalra, aztán nem csináltam semmit és megint kidobott, szóval mára ennyi volt a Warship, és mivel péntek van, a patch-et már csak a jövő héten fogják tudni patchelni. Thx WG again!
  • Caliph
    én rámásztam vele az ellenséges cruiserekre,elég sokat bír torpedóból is és erős a sec fegyverzet,asszem 5kmről már lőnek is
  • Tono34
    Maradj a lőtáv határán, lehetőleg nem egyedül. Fogat összeszorít esetleg free xp.
    Nagyon sokan nem szeretik ezt a hajót, de nekem nem volt különösen problémám vele.
  • patchaou
    Erre a myogi-ra mondhatna valki valami jó taktikát. Rettenetesen béna vagyok vele. Lassan tölt újra, lassan céloz, lassú, a hátsó ágyúk meg egy nap alatt fordulnak át.... 10-ből több mint 9-szer torpedó szedi ki mert esélye sincs kimanőverezni.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.13. 12:18:48
  • BigaC
    mondjuk a Yamato megteheti a majd 27km-es lőtávval :D
  • Tono34
    Úgy tapasztalom, hogy mintha a spotot is számolna bele, talán még az is, hogy 1 vs hány ellen vagy (úgy tűnik nekem, ha csak távolból pufogtatok akkor kevesebb xp-t kapok).
  • Count Adyn
    100k dam és ez számit 1900 xp nek hát fasza:D
  • carp3tm0nster
    tegnap az ellen foglalja a bázisunkat, írom a két BB-nek akik lőtávon belül vannak hogy reset pls.... de nem.. elúsznak onnan
    ilyen "játékost" addig verném amíg mozog...