World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Más: A Credit mennyiségét nem befolyásolja a vesztett csata? Legutóbb is vesztettem egy csatát és a kb 800 XP mellé kaptam 150 000 creditet.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ím:
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Kihasználtam az időt és jobbra-balra is kilőttem a torpedóimat. Persze utána süllyedtem, de a Fuso bekapott 3, a Nagato meg 4 torpedót.
Játszottam egy másik meccset majd a csata után láttam hogy (a flooding miatt) a összesítésben a Nagato sűlyesztését az én számlámra írta.
22k-t egyenes úton összeszedni még nem a világ vége, és fogsz még örülni annak, amikor az új hajóval egyből azzal kezdhetsz, hogy pakolhatod rá a légvédelmet meg a röpgépeket, ha szükségét ítéled.
Írtátok itt többen is, hogy a japán anyahajók T6-tól sokkal jobbak lesznek. Nekem most meg lenne az xp a T6-os szállítóra de 22k szabad xp-t kéne rá költenem. Megérné azt a mennyiséget vagy szerintetek várjak míg összegyűlik a zuihoval az a 43k ?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nagyon megkedveltem a Köngisberg-et! Amennyire utáltam az Omaha-t ezt most annyira szeretem. Szenzációk kis "ladik".
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.17. 18:44:41
...maradjunk annyiban, hogy rendkívül jólesik visszatérni a vízre. Még az is felüdülés volt, amikor ranked-ben mellettem a srác
- HE-vel lőtte az oldalát mutató
- szigetnek akadt Furutakát, ehhez pedig
- bedobta az Omaháját keresztbe előtte, bizonyára azért a plusz két csőért a seggen.
Szerencséjére a Furutaka is HE-vel lőtt...
Ám komolyan, vagy a kevesebb játékos miatt, vagy a lassabb ütközetek az oka, nem tudom, de némi költői túlzással olyan élmény volt ez a visszaváltás, mint amikor a brazil favelán keresztülsétálva belépsz az Operaházba.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.17. 13:00:29
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Egy Kuma kapott tőlünk 4 citadellát egy sorozatból, azonnal felrobbant, mint a sz@r. A csóka rám is írt csetben, hogy ezt meg hogy csináltam. Egy Omaha is benyelt kettő citadellát, és az is süllyedt, mint a kő. Egy Myogit még kiszedhettem volna a végén, csak kétszer is kitért a torpedóim elől. Ezután meg már nem volt idő, mert nyert a csapatunk.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.16. 22:41:14
A második sorozat előtt még kilőttem a torpedóimat, 3 kilométerről el sem lehetett hibázni. Ezt követően süllyedtem de a Nagato bekapta mind a 8 torpedót az oldalába és fullHP -ból azonnal elsüllyedt. 😊
Szóval igazi japánhoz méltóan magammal vittem az ellenfelemet. 😊
Érkezik a bombázó raj és hiába kanyarodom, talál. OK, semmi baj, oltok. Igen ám, de jött a második raj, ezért újfent kanyar, de talál. Ez már élettöltést jelent. Ahogy kanyarodom, látom a szemem sarkából, hogy közeledik a torpedóraj. Úgy nyomom a kanyart, hogy majd kilukad a klaviatúra és persze hátramenet. Én még nem láttam ennyi torpedót közeledni felém. Nem tettem volna a kezem a hajó orra és a szélső torpedó közé, olyan közel mentek el. Ahogy fordulok, látom, hogy már a hátam mögött ott a következő raj. Nekik már meg kellett előzniük, hogy dobni tudjanak. Amint belekezdtek a dobás előtti kurfliba, én fék és szembe fordultam. Sima kerülés. De még el se haladtam a torpedók mellett, már látom, hogy az időközben közel ért Atago torpedói is jönnek sréhen. Újabb vész kerülés és Atago süllyesztés. Alighogy befejeztem, már látom, hogy kezdődik elölről az Essex-el minden. Az egész meccsen mást sem csináltam, csak bombákat és torpedókat kerültem váltakozó sikerrel. Túléltem, de most már tudom, hogy nem jó egy Essex-el találkozni.
Nagyszerű ez a "ladik" 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bár még mindig nem értem mit kell ezen a játékon magyarítani.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.16. 17:04:12
Erről esetleg valaki tud valamit? Mikor kerül bele?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.16. 16:04:42
De legalább lett egy detonation archievmentem. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez 78K+ sebzés volt. <#hamm>#hamm>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.16. 15:31:48
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time