World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha rettenetesen béna a match making is. Ma berakott a St. Louis-zal az Ocean Map-re Tier V-ös hajók közé, még CV is volt közöttük. Nyilván rengeteg volt a sanszom.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A széles első és hátsó felépítménye miatt korlátozott a fő lövegtornyok kilövési szöge. Percenként két lövést lehet leadni maximum 4 csőből a kritikán aluli pontosságú főtüzérséggel. Ez tier1-2-3-ban eléggé kevés, mert ott még szinte minden hajó gyorstüzelő. T3-as csatahajó ellen kevés a két torony 4 lövege. Kb. 9 km-re lehet vele ellőni, de nem érdemes, mert olyan pontatlan. A hajó rettenetesen lomha. Nem csak hogy lassú, de iszonyat lassan kanyarodik, rettenetes a gyorsulása és a lassulása is. Torpedót kikerülni vele igen nehéz. Ezért mindig ellentétes irányba fordulok, ha a távolban meglátok egy rombolót.
Nagyon nehéz vele megtalálni a helyes taktikát, mert mindenkinél lassabb vagyok. Próbálok a csapattárs cirkálókkal tartani. Ha sikerül, akkor az ellenfél gyakran megijed a csatahajótól és amíg mindenki engem lő a csapattárs cirkálók nyugodtan tarolhatnak. A találatokat viszonylag jól tűri a vastag páncélzat miatt. Kb. közepesen gyúlékony, ami még tűrhető. HP visszatöltés itt is van és gyakran kell is használni. Igazi elemében közelharcban van, mert 32 csőből áll a másodlagos tüzérsége (18db 76,2mm-es és 14db 152mm-es). Ezek lőtávja alapból sajnos csak 3km és elég pontatlanok is, de azért nagy pusztításra képesek. Ezért próbálok közel kerülni az ellenfél cirkálóihoz. Kár, hogy ez 5 csatából jó ha 2x sikerül.
Összegezve: A Mikasa rettenetesen béna hajó. Csak erős idegzetűeknek ajánlott. Cserébe viszont szép. :)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Korábban írta itt valaki, hogy milyen sz@r hajó a Mikasa, mert 7 km-ről semmit sem lehet eltalálni a főtüzérséggel. Ez igaz. Rettenetesen pontatlan. Nagyon messze áll játék élményben egy Aobától vagy egy Königsbergtől. Éppen ezért, már a legkisebb siker is óriási élmény a Mikasával.
Ez a lusta T2-es csatahajó ugyanis kizárólag közelharcra való. Irgalmatlan sok csőből áll a másodlagos tüzérsége és 3km-en belül mindent szitává lehet vele lyuggatni. Csak sajnos nagyon ritkán adódik ilyen helyzet. De közelről igazi cirkáló gyilkos. Kizárólag HE-vel érdemes használni. Rombolókat nagy ívben kerülni kell vele, ahogy a T3-as csatahajókat is.
Van ilyen; nem reagáltam rá. Nem éri meg. Tény, hogy idegesítő persze, de ha foglalkozom vele, ő nyert.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.19. 14:22:37
Második meccs: Wyomingal vagyok és kezdésnél mellettem egy Myogi, aki pink színben tündökölt. Engem nem zavar és nem is szórakozom velük. Elindul a meccs, én balra fordulok lassan, a Myogi elállja az utam. Én szépen -ahogy kell- kikerülöm a háta mögött. Alig haladok el, belém lő egy sorozatot és felgyújt. Eloltom és támadom az ellenséget. A Myogi újratöltés után újabb sorozat belém, én felhasználok egy élettöltést és tovább támadom az ellenfél hajóját. Harmadik sorozatot nem tudott már rám lőni, mert míg velem foglalkozott rálőttek egy sorozat torpedót és neki annyi.
A kérdés ezek után: szimplán hülye volt, vagy megszerezte valaki accountját és szívatja a tulajt/testvért/barátot? Más magyarázatom nincs.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
sajnos ez ellen nincs mit tenni
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.19. 11:00:33
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Valaki számolta, hogy melyik dublon csomagot éri megvenni a legjobban?
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.19. 08:16:50
...rohadt globális felmelegedés. :D
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.18. 23:16:19

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.18. 20:34:52
Engem szinte folyamatosan 6-7-es ellenfelek ellen rak a T5-ös hajóimmal.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Persze kell hozzá 1 buta ellenfél.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Más: A Credit mennyiségét nem befolyásolja a vesztett csata? Legutóbb is vesztettem egy csatát és a kb 800 XP mellé kaptam 150 000 creditet.
Ím: