22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Nagydög #12480 Nalam nem szoktak menekulni, egyzseruen csak semmiert nem fordulnak meg, ha mar elindultak valamerre. Epp ezert volt meglepo tegnap Strait-en, hogy egyszer csak azt vettem eszre, azert szorongatnak olyan erosen az atjaro elott, mert ket cirkalonk es egy rombolo ugy gondolta, o inkabb nem harcolna most. Maradtam egyedul a hordozonkat vedeni. Elzavartam egy rombolot, nagyon meggyepaltunk a hordozoval kozosen egy csatahajot, es kilottem egy nehez sorsu Kirovot, aminek meg a csata elejen sikerult bevinnem 3 citadellt, es azt hitte, majd nem veszem eszre, ha a tomegben vissza probal osonni a parszaz HP-javal. A St. Louis meg mindig elbanik egy tier 5-os hajoval, ha az eleg hulye kozel jonni. -
Rhonin7 #12479 és ez a vicc 2-3 hajó kiesik nekem is,de ha a csapat 90%-a menekül ha ellenséget lát most mit csináljunk? -
Rhonin7 #12478 mára ennyi.....3 meccs 3x a menekülős antifigheter teambe kaptam helyet.....katasztrofa...... -
Toweliee #12477 kommentár nélkül
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rhonin7 #12476 Tier 7-8 3 bázisos map.....elindulok egy DD-vel C hez az összes többi A-hoz....elfoglaljuk C-t közben enemy A+B-t és látom,hogy a csapattársak visszafordultak A-ról és úsznak a map széléhez..............engem kilőnek ,DD-t kilövik.... eddigre már 800-100!!! majd kiszednek még 2 menekülő hajónkat és 1-1000-re nyernek!! besírok! kik ezek a baromagyuak? -
#12475 Hivatalos magyar nyelv nem jön még? -
Scharnhorst #12474 Tudnál nekem lőni pár képet a Hipper C testről esetleg? Érdekelne, hogy a 2-3. lövegeknél a köcsög géppuskák eltűnnek-e vagy sem az útból. -
#12473 Ez lehetett volna az utolsó menet vele, ha nyertünk volna ..
#12472 Pár gyors tapasztalat a bétával:
- Igen, most már ki fogja írni a csata végi összesítésben a játék az elszenvedett elárasztásokat és égést is. Hasonlóan részletezi az egyes ellenséges egységekre külön-külön leadott sebzést és azok jellegét is.
- Pár új modell is bekerül. Láttam NewMex-et a hátsó tornyon légvédelmi gépágyúkkal is, úgyhogy apróbb módosítások is előfordulhatnak (láttam még pár dolgot, de hirtelen nincs közvetlen összevetésem, az emlékeimre pedig nem hagyatkozom), de a fő buli, hogy a Furutaka kapni fog egy C hajótestet, amivel kábé Aoba light lesz, hűen a végső átépítéséhez. Elég patent cucc lett a fekete bárányból. Hippernél szintén van C test, ez állítólag új, én passzolom, biztos így van.
Ugyanakkor meg tudom erősíteni, hogy az Albany eredetileg nem sokkal lőtte túl a hat kilométert a 0.5.3.-ig. (forrás)
-
#12471 Eddig erre az egy menetre volt időm :)
Biztosan lesznek nagyon borzalmas körök is, de talán arra a célra amire kell (kapitány gyorsabb átképzése) jó lesz, ráadásul "ingyen". -
Darun #12470 Szerintem hasonlót én is tudok mutatni Albany-vel vagy Emdennel is. Mint mondtam, ha az ellenfél nem veled van elfoglalva, ezzel is lehet osztani. Az éjjel mentem Tirpitz-el egy kört, csak hogy a sok xp-s küldi is meglegyen. Az első két rombolót én kaptam ki, beirom a csetre (véletlenül a csapatba irtam és nem a közösbe) hogy én vagyok a rombolók rémálma. Erre a csapattárs visszakérdez hogy miért. Hát nem is tudom. Csatahajóval sztem több rombolós killem van mint cirkálós. Mellesleg a 2750 xp is meg lett. (sőt, elvileg már az ehetibe is beszámolta, mert a Mission-ban 2970 xp a max, szóval pont 30-al csúsztam le a szükségesről. Ettől függetlenül jó szar csatákat sikerült mennem megint. Sztem én is a Katorit fogom majd választani, ha sikerül annyi bigyád kifarmolni, mert bár szeretem a Yubarit, a légvédelme már semmirevaló. :( (pedig a bétában még el tudta látni a feladatát) -
#12469 Kellett kapitányt képezni, T7-es teknő nem olyan jó már vakon ... -
Toweliee #12468 Megéri kiváltani? -
#12467 Smith, első csata:
6,5 km lőtáv, 4,5 km a torpedó (gyorsan tölt 11s). 5,6 km-ről deríthető fel.
Vicces egyesével lőni a torpedókat :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Darun #12466 Az Emdennek van 6km-es lőtávja. Az Albanynak mindig is 8 volt. Nekem is volt vele jópár jó csatám, de ha jól emlékszem, egyszer utolsónak maradtam egy tier 3-as csatában és az ellenség cirkálói úgy lőttek szét, hogy nem is láttam őket! Konkrétan volt egy St. Louis akivel kb fél percig lövöldöztünk, aztán megfordult és elment, majd el is tűnt szem elől, de folyamatosan lőtt rám. Az egy dolog hogy minden értékében jelentősen elmarad Chestertől, de hogy még azt se lássam hogy honnan lőnek szét, az azért már sok. Tavaly nyáron ingyé adták, e már az első csata előtt feltűnt hogy a lőtávval gáz lesz, és mivel ezek a hajók még nem is nagyon fordulékonyak, ráadásul tetű lassú és páncélja sincs, jó eredményt is csak akkor tudsz vele elérni, ha az ellenfél nem rá figyel. Nekem is igy sikerült 3-4 killeket összeszedni vele. Ennél már tényleg csak az Emden rosszabb. -
#12465 2 csata és kiváltom a Smith-t.
Új heti küldik... 3000xp egy csatában ... talán ilyenem még soha nem is volt (ezt csak 40 gyémántért). -
Sendrov #12464 Kövezettek meg, vagy vessetek a mókusok elé, de szerintem az Albany saját szintjén elég tűrhető hajó! Pláne, amióta a nevetséges 6km-es lőtávját 8-ra emelték. Pl. az Albanyval 55%-os a főtüzérség találati arányom. Ami azért elég szép. Az igaz, hogy ebben a kis lőtáv is közre játszik. :) -
Darun #12463 Ennek a "random megkérdezzük csata végén hogy elégedett vagy e..." baromságnak kb annyi értelme van, mint minden másnak a WG részéről. Érdekes módon nem akkor kérdezte meg, amikor 3 tier hátránnyal indultunk, amikor a VIII-as csatában én voltam a csapatunk egyetlen hatos hajója. Nem... És erre a következő csatába is 3 tier hátrányba tesz be, akkor se kérdezi meg. Én is kérdeznék valamit a WG-től, de már a Warplane-ben megadták rá a választ. -
Darun #12462 "Kicsit" bugos a játék. Még mindig. Két kört mentem CV-vel (Independence) és miután a bombázóm ledobta a bombákat, folyamatosan villogott hogy támadják. Még akkor is, amikor épp a fedélzeten töltöttek után. Aha! (vagyis valakinek a légvédelme messzebb lő mint a main gun és még a leszállt gépekre is tud tüzelni. Kösz WG!) -
Rhonin7 #12461 nincs sok baj a játékkal: 7,6km-re lő a secondarym,de nem lő még 4 km ről se...........92-es AA def és egy 15-ös kapitány még 20% AA val és 1.5 km-ről sem lőnek....konkrétan egyetlen gépet sem lőttek le miután 5-6km helyett másfélről kezdtek lőni gyök2-vel....... -
Darun #12460 rákerestem a Kitakamira, ez egy rövid ideig elérhető volt a zárt béta idején. Érdekes módon csatában nem rémlik hogy egyet is láttam volna, pedig biztos voltak akik megvették. -
Darun #12459 És a kapott tűz/vizbeömlés sebzést is mutatja? Mert tök jó hogy ált a sebződésem felét nem látom. -
#12458 Átdolgozott UI. Például, a kiosztott sebzést is most már pontos értékre levetíti az ellenfélen, nem csak a találatok számát. -
Rhonin7 #12457 mit kell nézni?? -
Darun #12456 Az egy kicsit feljavitott Kuma torpedókkal. Nem tudom tier VIII-ban ez mire lesz elég. -
#12455 Egy Kitakamira szerintem be fogok nevezni, ha lesz. -
#12454 Óó, ez ígéretesnek tűnik - és hát igen, végre-valahára. (Eljövendő patch)
Darun #12453 Úgy érted hajó. Én pont tegnap nézegettem, hogy mik ezek az: Indianapolis, Profintern, Kitakami, Tone, Campbeltown, de akkor gondolom ezek lesznek a kövi prém hajók. -
#12452 Előző csatában egy Indianapolis volt a túlloldalon. Ez prém tank lesz? -
Avenger93 #12451 És én még a Mogamira panaszkodok :D -
davidbog #12450 Meglett a Chapayev. Meg lett a B test, fordulékonyságon és légvédelmen javított, de ezzel együtt is szerintem ritka ócska egy hajó. Az eddigi egyetlen előnye az orosz hajóknak a tűzerő itt már nincs jelen és ezen a B test se segített. Az AP már gyenge tier 8+ cirkálók ellen, a HE meg már tier 6-ba is használhatatlan volt rombolónál nagyobb hajók ellen. Egy New Orleans, Hipper, Mogami röhögve megeszi, ezekhez képest úgy használhatatlan az egész ahogy van. -
Darun #12449 Erről nincs hivatalos infóm. A logikus az lenne hogy igen. -
Darun #12448 Azért az alap japó hajónak jóval nagyobb a torpedó hatótávja, mint a felfedezési határa, mig a Tachié kisebb. De a japán rombolókra amúgy is jellemző, hogy spotton kivülrül tudnak torpedózni, a Tachi viszont nem. Ráadásul ha jól láttam, csak egy ágyúja van. -
zsozsok #12447 Megkapjuk érte az aranyat ha már bent áll a kikötőben? -
#12446 Prém hajóban működnek az átképzés alatt is. -
Avenger93 #12445 mondjuk ez igaz :) de akkor ez úgy működik hogyha én átképzem az egyik kapitányom, a következő hajóba akkor ugye kell 5-10-15 ezer xp amíg átképződik, illetve nagyobb szinten még tőbb. És ha berakom egy ilyen prémium hajóba akkor ott össze tudom vele szedni ezt az xp-t úgyhogy közbe skillek is működnek? Nem vagyok otthon ebben a témában. -
#12444 Áthidalni a kapitányi átképzést jó lesz. -
Avenger93 #12443 Én is csak poénból kérdeztem :) A többi se nagy szám Tachibana olyan mint sima tier 2 japó cirkáló csak ennek nem 8 km-es torpedói vannak hanem 4 vagy 4,5 km, a Katorin a Yubari ágyúi vannak, mondjuk van spotter gépe és lehet így nővelni a lő távját, de lassú és elég nagynak is tűnik. a Smith is elvileg rosszabb mint a sima tier 2-es.
Igazából prémiumnapokat van értelme kinyitni, sőt azon gondolkozok hogy ticketet venni mondjuk a Bismarck modellre is jobban megéri mint ezek a tier 2-es csónakok, pláne hogy ilyen kis szinten nem is játszok
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.16. 15:52:12 -
#12442 Molotov vki megvette? Tapasztalat? -
Darun #12441 Linekljem a wiki ironiára vonatkozó részét? Pont ezért kérdeztem, ha egy Albany kaliberű hajóért elkérnek 400 gyémántot, akkor milyen lehet a többi hajó, ami olcsóbb!? Tachit már láttam párat csatában, nem igazán villogtak a teljesitményükkel 99-es észlelhetőségük ellenére sem.