22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Simsem nincs :)
  • Darun
    Azért a Blizkának jobb a rejtőzködése és majd dupla annyi lövege van. Igaz hogy a Sims-re raktak egy nagy hatótávolságú torpedót, de lassú és alig sebez. A lengyel romboló mondjuk elég méretes, de jól manőverezhető és gyors is.
  • Toweliee
    A Sims-hez képes milyen? Gondolkodok rajta, de van egy Sims-em, pusztán az adatok alapján azt jobbnak találom.
  • Tono34
    Jó kis ladik, jó ágyúkkal amiket nagyon könnyen kilőnek (végleg). Ezt leszámítva jól használható.
  • Scharnhorst
    Kb. 4 tonna robbanóanyag amivel beküldték St Nazaire kikötőjébe és felrobbantották.
  • Plata
    Szerintem lehetetlen lenne ellenük játszani.
  • Avenger93
    Mi volt a végső a felszerelés? :D mini tengeralattjárók? :D
  • Rhonin7
    1000-161 lett a vége.....egyetlen hajót vesztettek akit én kilőttem.............megmagyarázhatatlan
  • Rhonin7
    elfoglaltam A-t..../harcoltam 3 hajó ellen egyet kiszedtem/a maradék 11 játékos csapattársam B C D mögött............800-150 az ellenségnek! komolyan mondom az eszem eldobom!!! meg arra is,hogy engem miért a gyükerekkel rak össze?????????????
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.21. 16:20:17
  • Darun
    Ettől nem kell félni. Egyrészt kijelentették hogy azok soha nem lesznek a játékban, mert az nem lenne történelem hű (komolyan, a WoT MP fészcsoportabn valami ilyesmi szavakkal idézték a WG-t) Másrészt ahhoz teljesen 3D-s térképeket kéne csinálna, az meg ugye munka lenne, dolgozni meg ők sem szeretnek. Szóval... tengeralattjáróktól nem kell félni.
  • Plata
    Jah másik fórumon valami hülye azzal riasztgatta a többieket hogy 0.6. patchban jönnek a tengeralattjárók.
    Mint új ág.
  • Darun
    Most néztem hogy nem jól irtam ,a légvédelme elég gyér, annak ellenére hogy a leirás azt kiemeli. A max lőtáv 3,5 km és alig sebez. Mondjuk egy rombolót nem is a légvédelméért tart az ember. Szerintem a többségnek ki is van kapcsolva alapból. A Sims-nek van 5 km-re lövő AA védelme.
  • Scharnhorst
    A Cambeltown-nál nagyon sajnálom, hogy nem a végső felszerelést kapja meg amivel a francia kikötőben robbantottak :D :D
  • Scharnhorst
    Az év eleji ígéretük sem fogják idén betartani, pedig reklámozták, hogy húúú idén 4 új ágat raknak majd be a játékba. Abból ugye nagyon maximum 3 lesz, de inkább csak 2. Szóval nagyot mondani tudnak ők is, de ígérettel már ugye régóta tele a padlás.
  • Avenger93
    Igen láttam már a Cambeltown-t is de az meg csak tier 3-as romboló és ah már ott tartunk akkor az is csak amerikai Wickes klón nagyobb hatótávolságú torpedókkal... bár tény hogy az is egy ismertebb hajó volt.
  • Darun
    tisztában vagyok vele. Természetesen. Nyilván nekik is baromi jó hogy minimális változtatással el tudnak adni egy csomó hajót, holott a háború alatt rengeteg volt, lenne választék bőven. De ugye azt le is kéne programozni.

Nekem az amerikai rombolók nagyon nem jöttek be, bár volt pár jó csatám azokkal is. Torpedókkal szörnyen béna vagyok, ezért is kezdtem anno mindenhol cirkálókkal, aztán most hogy már a Colo-nál tartok, inkább a csatahajók lettek a favorit. Bár mellette meg van a Pensacola is, szóval nagyon nem vagyok elmaradva. Ha jól láttam, már elkészült az első angol prém romboló is, szóval nemsokára az is felbukkan majd a shopban.
  • Scharnhorst
    Gondold el nekik mekkora üzlet, hogy minimális energiabefektetéssel a játék elé "kényszerítik" a játékosokat. Akár még vásárlás tekintetében is.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.05.21. 14:57:56
  • Avenger93
    Én most kaptam rá az amcsi rombolókra és eddig nagyon tetszik ez a fajta stílus, és azért gondolkodtam el Blyskawicán is mert hasonlónak tűnik. Az viszont igaz hogy lengyel hajók kb soha nem lesznek a játékba :D mondjuk ezt is kiadhatták volna normális brit rombolóként, ami eredetileg is volt és akkor kapitány képzésre is alkalmasabb volna...
  • ShaiHulud
    preimummal 3942 volt.
  • ShaiHulud
    hu most toltam egy ilyet :)

• Darun
    Elnézést, csatacirkálót akartam irni. Mivel megint egy Myoko meg egy Kongo lesz, lehet hogy az első ilyen eventhez hasonlót dobnak majd be. Eddig is két hajót lehetett megszerezni, most végre nem 2 Kongo-t kapunk egyszerre, bár azért ez nem lehet olyan nagy munka, elvégre a skin mintája mindig ugyanaz, csak a szin változik. Esetleg azt nem tudom, hogy minden kapitánynak más női szinkronja van e, de azért ez sem lehet olyan hű de nagy munka. A prém hajóknál se nagyon erőltetik meg magukat, hiszen jópár normál hajó, némi módositással.
  • Scharnhorst
    A Kongo-osztály sosem volt nehézcirkáló csak csatacirkáló. A nagy felújítás után viszont gyors csatahajó megnevezést kapott.

Amúgy kb. két választásuk van az ARP hajókhoz amihez kész is van a modell. A Kirishima illetve a Haguro.
  • Darun
    ÉS ha minden igaz, a következő ARP hajó a Kirishima lesz, ami szintén egy Kongo osztályú nehézcirkáló (a játékban csatahajó)
  • Darun
    Én éjfél után próbáltam belépni, de kellett pár perc mire beengedett a játék. De legalább nem dobott le csata közben. Am én is bosszankodtam mikor a full alap Colo-t folyamatosan t9-be rakta, pedig azok voltak a jó csaták, mert ott a ponttábla elején végeztem. Meg azok elég jól adták az xp-t, még ha vesztettünk is.

Én nem vagyok egy nagy rombolós, de a lengyel romboló nekem nagyon tetszik. Egyetlen apró hátránya van, hogy a japán rombolók előbb kiszúrják. Viszont romboló létére erős a légvédelme (alapból 5 km a nagy kaliberű ágyuk lőtávja), 7,5 km az észlelhetősége és 8 km-re lő torpedót. Az main gunjai miatt imádom. Nagyon gyorsan tölt, jól forognak, nagy a hatótávolságuk és 7 csőből tud lőni egyszerre, vagyis két torpedó töltés között simán szétágyúzhatsz egy ellenséges rombolót. Elég fordulékony is, viszont az utolsó hajó amivel ammoracket kaptam az ez volt és pont a héten láttam egy másik Blyska-t ami szintén felrobbant. Az enyémen van MBG mod is. Illetve még ami ellene szól, hogy nem tudom mikor kerül be a játékba lengyel ág, lesz e egyáltalán. Szóval a kapitányát sehol máshol nem tudod használni. Mint mondtam, nem szeretem a rombolókat, de abban a kategóriában ez a kedvencem. Nagyon erős csónak! :)
  • Toweliee
    Ti be tudtok lépni a játékba?
  • Avenger93
    Igen New Mexico :D
  • Plata
    New York a francot,T6 amcsi csatahajó,de valami new a neve,talán mexikó?
  • Plata
    Én New York-al akartam megcsinálni duplázót,de t9 carrier meg cruiser ellen mit kezdjek?
  • Avenger93
    Én egész jó csatákat kapok tier 6-os meg tier 5-ös rombolóval.
  • Plata
    Mi a szösz már senki sem játszik T5-T6 hajókkal?
    T6 csatahajóval T9-be kerülni elég száár.
  • Avenger93
    A Blyskawica romboló meg van valakinek? Videók alapján elég jónak tűnik, elég gyors torpedó hatótávolsága is jó a tűzereje is.Csak nem tudom van e valami nyűgje esetleg.
  • Darun
    Foglalásra elég sokat ad. A védésre sztem kevesebbet. Én azt se értem mit számol bele és mit nem. Mármint az eventesnél az xp-be.
  • Tono34
    Sajna nekem 2298xp a max amit mentem.. nem is tudom mire ad annyi xp-t. Foglalás, védés?
  • Malachit
    Nekem is megadta egyből a 3k XP küldetést még egy előző körbeli 3,5-4k XP-s csatám miatt gondolom :)
  • Count Adyn
    Nekem megadta a 3ksat is valami régi csatámra, tökömse érti ezt de nem kell vele törődnöm legalább:D
  • Tono34
    Igen élvezetes csatám volt Kirovval, gondoltam hátha meg lesz a sok xp- küldi, ja ...

• Lópikula
    Teljesen egyetértek, és átérzem a helyzetedet. Csatahajóval mindig az első vonalban megyek de ugye kapom is az ütést, erre nézek hátra eltűntek a cruiserek mögülem, menekülnek visszafele. Aztán meg bosszankodok, hogy hirtelen 3-4 ellenfél karmai közé nyomulok, ugyanis ha csatahajóval visszafordulok az egyenlő azzal, hogy bekapok 1-2 citadelt. Nincs csapatjáték, ezért campelnek a bázisban a bb-k.
  • Darun
    Én pont a hét elején találkoztam megint egy rombolóval, aki -miután minden csapattárs lelécelt és hagytak egyedül harcolni két csatahajóval meg három cirkálóval- tett egy félkört mögötte és besmoke-olt. (addigra már én is megfordultam) Megköszöntem neki és küldtem rá egy "compliment"-et, még ha annyit se ér mint a report, de ha már van ilyen lehetőség... De nem értem, miért 300 csatánként egyszer van ilyen ember. Egyébként ez a "hárman befoglalunk egy pontot, miközben a 12 társunk a másik előtt keringőzik, mert félnek a rombolótól akit két cirkáló fedez" teljesen megszokott és nem is meglepő, tekintve hogy a teamwork zero WoT-osok vannak itt is többségben. És hiába mész a lemmingvonat elején a top tier csatahajóval. Őket nem érdekli az hogy te kapod a fókuszt, rájuk nem is bagóznak. Nem. Inkább megfordulnak és elszaladnak, mert 8 tier fölényben lévő hajó tényleg nem képes elbánni 5 ellenséggel, úgy hogy a nyolcból is csak én kapom az áldást. Az ilyenek inkább egy agyat vennének prém hajó helyet!
  • Scharnhorst
    Nem kell kihúzni a hajókat kifejlesztés nélkül is megnézhetőek. :P Nekem az a kép is jó. :)
  • PrasCo
    Sajnos más ágon indultam el, annyi időt pedig nem tudtam rászánni, hogy mindent kihúzzak. :\