World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Az amcsi vadászok 1:1-ben tényleg lemészárolják a japánokat, mivel minden rajban kettővel több gépük van. Éppen ezért kell úgy taktikázni, hogy ez ne fordulhasson elő. Nem kevés gyakorlást igényel a dolog, de ha az ember ráérez, akkor "fun" tud lenni.
Én különben azóta nem megyek hordozóval, hogy a US vadászok lemészárolnak minden japán gépet. Nem tudom így van-e még, nincs is nagyon időm hajózni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.20. 15:31:42
All hail the double x!
Viszont úgy vettem észre hogy jó párszor Randomban is vannak olyan hülyék az igazi ellenfelek, mint a Co-op -ban.
Legutóbb is egy Nagato, egy Tripitz és egy Fuso ütközött össze sikeresen az orrunk előtt. Persze azonnal indult az acéleső Én Fuso- val meg két Tripitz + egy romboló is beszállt szóval a 3 fullHP-s csatahajóból egyedül a Fuso tudott elmenekülni 1/4HP-val. Jó vadászat volt. 😊
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Tehát a hívószavak: sikerélmény, kihívás, játék nehézségi foka. A "gyengeelméjű hülye" kifejezést most ignorálnám. Hogy ezek közül kinek mi, az döntés függő. DE! Akkor, hogy azért ne látszódjak annyira bénának, mutatnám azt a játékot, amit a legnehezebb játéknak tituláltak a Gamer tesztelők, újságok. Mielőtt elkezdtem a WoW-ot, ezzel a játékkal nyomultam, csak már úgy 2000 óra után kissé meguntam. A változatosság gyönyörködtet.
A Játék neve Dark Souls II, talán ismeri, illetve, játszott vele valaki. Végig vittem, majd emelt szinten még egyszer és az összes kiegészítőjét is. Nos, erre még véletlenül sem lehet ráfogni, hogy a bénák játéka lenne. Mutatok a játékomból példát és az elért szintet is. Bátran javaslom, hogy lehet utánam csinálni.
A spoilerek nem Wow-ot tartalmaznak!: Az elért szintem a lehetséges 891-ből...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.20. 12:52:13
Jah és duplán peched van,mert sem WoWs sem WoT-ban nem szoktam csetelni,sem szidni a csapatot.És halál nyugodtan viselem a hülyeségüket.Max az ellenséget szoktam hergelni,ha már van olyan 6-7 killem.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.20. 12:49:50
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Co-op játékmódban nulla kihívás és nulla nehézség,szerintem azért van bent az a mód,hogy a gyenge elméjű hülyéknek is legyen siker élményük.<#ravasz1>#ravasz1>
OK! De a 1.5 szorzó miatt megint bemegyek Atago-val. Ó, itt már NC-k, NM-ek vannak erős cirkálókkal megtűzdelve. Jóval erősebb hajók, tehát nekem -agyhalottnak- végem. És mit ad Isten? Kettőt süllyesztek, fölényes győzelem és vagyok a végén a legjobb.
Ezután bemegyek NC-vel, amivel én vagyok a Jani. Kettő Colorado, kettő NM és egy Fuso, valamint VII-es cirkálók. Úgy megvertük a gépet, hogy csak egy hajót vesztettünk. Mondom: nem lehet kiszámolni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Pedig én voltam hadisten(Atagó próbafutam, hogy mit tud kislány). Egymagam elsüllyesztettem 6! hajót majd -mivel túlságosan előrerohantam- elsüllyedtem. Szóval 11-6 volt az állás a mi javunkra.
Nem akartam kilépni, szóval monitor ki majd kajálás.
Kb 20 perc múlva jövök vissza. Monitor bekapcs. DEFEAT!
Ez így hogy? Ráadásul nem is foglalós vereség, hanem olyan ahol az összes hajónk elpusztult.
Ezt vajon hogy a fenébe sikerült összehozni?

Őszintén? Nem érdekel. Már elég rég ott vagyok és elég sok meccsen vagyok túl. Az emberek egy része szereti, ha ismerős környezet veszi körül. A gépet kitudom számolni, a pályát ismerem. Ami kiszámíthatatlan -nem mindig!-, az az ember. Egy része okos és ügyes, de a legtöbbje kevés fejlett intelligenciával van megáldva. Ezért is lesz valamennyire érdekes a co-op. Az ember nélkül tényleg unalmas lenne. A randomban elért jó teljesítmény tényleg örömhormonokat termel és az jó, de mindannyian tudjuk, hogy ez csak kevésszer adatik meg. Tudom-tudom! Épp ettől értékes, mert kevés van belőle. Én becsülöm a kis örömöket is és lehet többre tartom, mint a nagyot, ami kevésszer adatik meg. Ellenben nagyon sok méreg és idegeskedés az ellenpárja. Döntöttem. A kis örömet és a nagyon kevés mérget választottam. Ez a co-op. Hogy lemaradok valamiről ez miatt? Nem, mert elég sokat játszom és ez ellensúlyoz, valamint van elég pénzem /Hál'Isten!/ free-ket venni. Tehát, semmi gond.
Coopban megértem, hogy sikerülhetett a terv, de randomban fémhulladék lettél volna nagyon rövid időn belül. Ha csatahajóval vagyok és spottolt DD-t látok közeledni 10-12 km-en belül automata fordulok elfele tőle és legalább távot tartani próbálok és nyomkodom rá a kiemelt célpont üzenetet. Kb. mint kisgyerek a cukorkára úgy szoktak ugrani rá. Ha meg egyedül vagyok akkor is lőni szoktam rá még AP-val is, mivel az is megeszi. Az meg hogy 3 Km-re megközelítsen esélytelen, naponta aprítok rombolókat csatahajóval AP-val randomban 5-8 km-ről, ha rám utaznak.
Állunk indulásra készen. Három romboló van, valamint Wyoming, SC és egy hordozó. A többi ilyen-olyan cirkáló. Én tudom, hogy a Wyoming, az SC és a hordozó az enyém lesz. Tudom. Start. Fel 30-ig, majd turbó, ez elég lesz félútig. A Derzki vacakol, nem tudja mihez kezdjen magával, de látja, hogy én elteperek mellette és nagyon határozottan szelem át a pálya patkó alakú felét. Ide szoktak betömörülni a rombolók. Nagyobb hajó csak akkor jön ide be, ha elakar pusztulni. A Derzki utánam indul, én majd töröm az utat neki...gondolja. Igaza lehet, mert megjelenik a másik kis szigetek közt két ellen romboló és utánam lőnek, de csak karcolnak. Elfogy a turbó és meglátom 7.5 km.-re a Wyomingot. Egyenesen tartok felé, 6 és 7 között észrevesz. Lő, de mind mellé, én meg csak török felé. 3 km.-ig közelítek, mert így is kapok a másodlagosból. Megkezdem a kanyart, majd 2x3, füst és pörgés. Robban, én pedig ráfordulok az SC-re, ami 5 km.-re van hátrébb. Közelítés, süllyesztés. Ekkor megérkezik a hordozó repülőraja. Kerülnöm kell, ráadásul követett az ellen rombolója és lövöldözik. Ez miatt lendületet vesztek, a Derzki megelőz és a hordozó felé indul. Nem adom fel, én is megyek. Távolról látom, hogy a Derzki felé tartanak a hordozó torpedói és elkapják. Van még DD, akit eltalálnak a repülők?? A hordozó így az enyém lesz, de még távol van. Két repülő raj is közeledik, plusz a hátam mögött az ellen DD-je nem akar leszakadni. Az ellenfél csapatából már csak ő van és a hordozó. A két raj szinte egyszerre érkezik, de nem tudják ledobni a torpedókat, mert gyorsan kanyargok. Hát csak repkednek össze-vissza. Majd sikerül elém dobálniuk, amit könnyű kanyarokkal kerülgetek. Ám időt és teret vesztek a kanyargással és az ellen rombolója odaér. Már jön is a torpedó sor. Ekkor szabaddá válik a turbóm, amit aktiválok. 38-al haladok és a torpedók közé állok. Jobbra, balra egy torpedó én meg közöttük, egy sebességgel kísérnek a hordozó felé, ami 5 km.-re van. Tudom, hogy addig kifulladnak a torpedók. Úgy is lett. 3 km-nél kanyar, 2x3 és éles forduló vissza, mert a DD molesztál. A maradék oldal torpedói az övé és vége.

Meg 1-2 kor es megvan az NC de lehet hogy ezt megtartom <#finom>#finom>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.19. 21:14:30