22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Lópikula
    hmm akkor mi nem egy játékkal toljuk
  • Scharnhorst
    Nem tudom mit vársz mikor összesen 3 fajta T6 csatahajó van abból is egy prémium. Talán 2 év múlva ha visszajössz lesz nagyobb választék. :P
  • DantesHUN
    Hosszú szünet után ismét elővettem, hogy megyek pár kört, de áh. Ha csatahajóval vagyok, semmi más ellenséges csatahajó nincs, csak szintén New Mexico. Ez meg eléggé unalmas. Önmagamra lőni gyakorlatilag. de tényleg semmi más. New Mexoco New Mexico New mexico.

Hordozóval( japán) meg, természetesen a ellenfélnél amerikai van és...ennyi. Trükközhetek én akármennyit, körbe repülöm a pályát, hogy elkerüljem a vadászait, de nem siikerül, és két másodperc alatt lelövi az összes gépet. Hát ez nem élvezetes, hanem frusztráló.

A cirkáló meg romboló ágak nem érdekelnek. Csatahajóval még élvezhető lenne, nem rossz végülis, egész jó körök is voltak, de legyen már más ellenfél is.
  • carp3tm0nster
    Königsberg oldalába full salvo Kongoval... 1020dmg... priceless...
  • carp3tm0nster
    ezt nagyon dulván levelik lajtad szelintem :)
  • Darun
    15 csatából 12 győzelem? OMG! Ma tényleg szerethet az RNG!
  • atee73
    Most nagyon adja
    Valszeg ezert holnaptol istentelen szivas lessz

• Darun
    Mert előtte szar volt? Az értékei alapján nem igazán tűnik összehasonlithatónak a Coloradoval, pedig csak egy tier a különbség köztük.

Én azért egy hajó "jóságát" nem arra alapoznám, hogy milyen videók vannak róla lyuhtube-on. Fater is szokta nézni őket, még sem mennek neki valami jól még az op tankok se )ő WoTozni szokott) És amit nehezményezni szokott, hogy az európai videósok inkább a jó köreiket teszik fel, tehát ebből a szempontból videóban nem is fogsz rossz hajót látni, max csapattársat vagy ellenséget. Viszont az hogy mind a három torony az orrban van, ráadásul egymáshoz közel, adja hogy hátrafele nem fogsz tudni lőni illetve gondolom a hamradik tornyot elég nehéz beállitani úgy hogy előre lőj, vagyis jobban meg kell táncoltatni a hajót két sorozat között. Bizonyára nem véletlen hogy nem ez az elrendezés vált elterjedté.
  • whiskeyman
    Mit műveltek ezzel a North Carolinával? Frissítés óta lényegesen jobb lett

• Caliph
    én azt az Izumot várom hogy meglegyen,de nagyon,egy rakás videót néztem róla és brutál kis hajónak ígérkezik :)
  • Darun
    Gondolod segit hogy szólsz neki? Én Yamatoval is láttam már ilyen játékost. Szóval ne gondold hogy tier 8-ban megállnak. De mondok neked jobbat, én láttam már tier 7-es rombolót, aki szintén igy ment! Sőt, egyszer asszem pont Wyominggal mentem és kb 12 kilóméterről kapott tőlem egy romboló sortüzet. Sejtheted mennyit manőverezhetett. Eleinte nekem se jöttek be a csatahajók, kellett kb 10-20 csata, mire megszoktam velük a játékot. Mellesleg a top sebzésem még mindig Wyominggel van (ami tekintve hogy 8-as hajóm is van annyira nem nagy büszkeség) illetve a japánoknál alap Myogival 1v1-be szétszedtem már pár 5-ös csatahajót. Az amcsikban egyébként én is csalódtam kicsit, ennek ellenére még is azt a nemzetet húzom elsősorban.
  • Prince23
    Nem tudom eddig nekem a japán csatahajók tetszenek a legjobban. Myogi után a Kongó is egy állom bb volt. Fusonak még annyi a hátránya, hogy baszott hosszú hajóteste van még.

USA BB-vel kicsit csalódott vagyok. Viszont volt egy mérföldkő a játékban, amiért a játék megszerettette velem a csatahajókat, még pedig a Wyoming képével. Brutális amcsi bb volt az anno, saját tierjében. Emlékszem annak idején egy Clevelenadet orrbaszájba szívattam.

Más:
    Nektek is van olyan csapattárs, vagy ellenfél, aki tüzelés után is a hajóoldalát mutatja folyamatosan? (Ez WOTba a tank seggét jelenti XD) Baszik manőverezni lövedékek kilövése után. Mindezt Tier 8-ban, nagyon nagyon égő. Tier 3-ig még az ember elnézi ezeket, hogy nem változtatnak irányt, mennek előre, mint a vakegerek :D De ha láttok ilyet, főleg ha csapattárs, szóljatok neki...
  • Zoli105
    A Fuso nagyon jó :P én szerettem , sok torony erős pontos és gyorsan töltő lövegek :D viszont hátránya hogy lassú és úgy fordul mint egy vemhes ló XD utána a Nagató megint egy álomhajó XD
  • Darun
    Azon kivül hogy nagyobb a szórása, a japán csatahajók erősebbek mint az amcsik. Jó, a légvédelmül nem olyan erős, de egyrészt nem minden csatában van CV, másrészt elég fordulékonyak ahhoz, hogy ne legyenek olyan könnyű prédák. Mondjuk tier IX-ben a hajó orrba szerelt 3 torony nem tűnik életképes koncepciónak.
  • Prince23
    Csak sokan mondtátok, hogy így szar a Fuso, meg úgy szar :) Szerintem meg nem. Az oké, hogy szét hordja a lövedékeket, de összességébe bivaly erős kis bb
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.28. 13:05:55
  • whiskeyman
    Háttööö, már ne is haragudj, de ez nem nagy szám szerintem...
  • Prince23
    Fuso-val mentem egy jó kört, a Clevelandet tekerjétek tovább.

• Tono34
    Minimap fölött egy pici fogaskeréknél lehet állítani.
  • Rhonin7
    help pls. ez az új funkció milyen gombon van defaultban és mi a neve? mert nem találom :D van mér valami újítás?
  • BigaC
    én már sokfelé írkáltam, hogy legalább adjanak discount-ot egy-egy prémium festés/camouflage árára.
    8-as tierre 3000, annál feljebb 4000 dublon is lehet az ára.
    sokat gondolkoztam, hogy Hipperre vagy New Orleansra vegyek egyet, 1000-ért még megfontolnám, ez túl sok érte.
  • Darun
    Én meg nem bánom, mert tegnap frisitett a WoT, az AW és a WildStar is. És mintha a FizetésNap 2-re is dobott volna fel valami ablakot a Steam.
    Végleges festés egyszer már volt az év elején, akkor 1000 aranyat kértek érte. Arra viszont nem emlékszem hogy az melyik fajta volt, lehet hogy az alap és az még nem adott plusz xp-t.
    A csata végi normális összesitőnek viszont nagyon ideje volt már.
  • Lópikula
    tegnapra vártam a patchet, nagy csalódás volt, hogy nem jött, alig várom, hogy melóból hazaérjek és lehessen TOLNI :D
  • Prof William
    Jól hangzik! Ezek már nagyon hiányoztak!
  • whiskeyman
    szerintem nagyon jó lett...játék közben az alt lenyomásakor mutatja, hogy mennyi a láthatóságod/ágyúk/torpedók hatótávja.
    csata végén az összesítő pedig végre átláthatóbb lett
  • Tono34
    Egy kicsit mintha elszálltak volna a "goldért" vehető cuccok áraival...

Végleges festésnek is szép borsos ára van (kb 1 prém hónap ár körül mozog nagyobb tierben),
    T3-as Campbelton 1650 ..... ennél kevesebbre számítottam.
  • Tono34
    6,3 km távolságról derítenek fel, nekem elég a gyors 10 km-es torpedó :)
  • Lópikula
    ma érkezik a patch, ki mit vár?
  • whiskeyman
    Én nem is fogom megvenni hozzá a C-t, mert éppen hangyafasznyival erősebb, de csak 2 ágyú van rajta. Hárommal még mindig jobban lehet gyújtogatni a füstből. De a 15-km-es torpedo táv az nagyon szemét :) főleg az Ocean mapon, ahol semmi nem akadályozza a torpedókat.
    Viszont tényleg botrányosan lassú.
  • Darun
    Szerintem az aktuális heti küldibe bele számolja a korábbiakat is, mert ma mentem az első csatát a week 4-ben és már is van 26 győzelmem.
  • Count Adyn
    35 csomó vs 33 :D mint amikor egyik kamion előzi a masikat az autopályán kb:D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.25. 23:34:31
  • Tono34
    Ez a Fubuki nagyszerű kis lélekvesztő :) Nagyon aljas dolgokat lehet vele művelni....

Bár az egyik csatában a cv-t alig bírtam utolérni ... igaz egyenlőre nem fullos, csak a B hajótest van meg, de mégis milyen az, hogy egy óriási cv majdnem lehagy...

Megnéztem, egy Lexi volt az.
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.05.25. 21:40:41
  • ShaiHulud
    7k a daily duplazassal? nehezen hiszem anelkul :)
    Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2016.05.23. 23:48:38
  • Malachit
    5-6000-es XP kör küldetések lennének már a szívás. Igaz hétvégén volt olyan, majd 7 k-t kaptam a meccsért. Japán 7-es romboló adta utolsó köre volt, mert így meglett a 8-as. Leabáltam 3 rombolót, meg egy csatahajót. Az utolsó romboló már nyihogott chaten, hogy ilyen nincs, Japi rombolóval kevesebb mint fél hp-val hogy a fenébe aprítom le.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.05.23. 10:04:34
  • Avenger93
    Ágyúkba jók az tény de a torpedók elég rosszak :D meg a láthatóság is hagy kívánni valót maga után :D
  • ShaiHulud
    premiummal szamolja a heti gyemantos missionhoz, nekem is ugy lett meg. pl. az #12501-es mecs.
    Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2016.05.23. 00:12:55
  • Tono34
    Tankosban csak az alap xp-t számolja, szerintem itt is.
  • ShaiHulud
    szerintem 3000-t csak premiummal lehet nem? ha lett volna premiumod akkor most megvan.
  • ShaiHulud
    jo kor votl ez is:)
  • Tono34
    Vajon mi kellhet még a 3000 xp-hez? 4 kill, teljes bázis foglalás nem elég ..

• BigaC
    Ha ágyúzni szerettek rombolóval, akkor a szovjet ág is jó választás.
    A Kiev már szépen sebez, AP-vel nem ritka a citadella cirkálóknak is.
    Csak hát a 4-5km-es torpedókat tudná az ember feledni... A Taskenten lesz 8km-es, de még eltart egy darabig, míg elérek hozzá.