22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Scharnhorst
    Amúgy aktív az új Arpeggio küldetés sorozat. Illetve a T8-T10-es hajók ideiglenesen 25%-os csökkenést kaptak a javítás árából.

Stage 1 - 1mil damage (Tier V+) - Reward: Kirishima Captain
    Stage 2 - 2000 main battery hits (Tier V+) - Reward: Kirishima Ship (Kongo)
    Stage 3 - 2mil damage (Tier VII+) - Reward: Haguro Captain
    Stage 4 - 3000 main battery hits (Tier VII+) - Reward: Haguro Ship (Myoko)
  • Pluskast
    Hát én azt mondom, hogy előbb azoknak az országoknak a hajóit kellene kiadni akiknél nem kell nagyítóval keresgélni, nagy izzadság árán összeszedni a hajótípusokat. Lásd. angol, francia, olasz. Aztán utána felőlem jöhet a kínai meg holland, svéd és még ki tudja melyik nemzet. De először mindenképpen tegyék teljessé a már meglévő német és orosz hajóágakat! Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megcsinálni.
  • Scharnhorst
    A 4. ágról csak pletykák vannak semmi megerősítés nincs. A fórumozók találgatnak akik között supertesterek is vannak. A spanyolok és hollandok bőven rendelkeztek jobb és későbbi hajókkal, mint az OMM. Sőt a hollandoknak annyi cirkálójuk volt, hogy majdnem egy teljes ágat ki lehetne belőle hozni (persze papírhajókkal).

Viszont a kis piac nem feltétlen számít. A lengyelek hajója is azért került be mert nagy erőbedobással követelték a fórumon. (Legalább is ezzel magyarázzák, hogy miért az került be előbb, mint akár egy francia,olasz,holland hajó) Szóval ha annyira akarod az OMM hajókat szerezz támogatókat akik a fejlesztőket bombázzák folyamatosan.

Holland hajó topik

Gyűjtő topik kisebb nemzetek hajóinak
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.06.01. 12:21:54
  • DantesHUN
    Kínai...ne basszanak már. Remélem ez csak pletyka. Angol és német csatahajók és csatacirkálók, na az biztos több mindenkit érdekelnének.

Meg ha prémhajóval rendelkező nemzet, holland meg spanyol...akkor a OMM-t is akarom. Spanyol meg holland? Akkor már inkább mi, alacsony tierű csatahajónak.
    A spanyol Espana osztálynál kicsit komolyabb hajónk volt, hollandoknak i egy tervezett csatacirkáló meg cirkáló?

Nem a magyar-hazafiasság beszél belőlem, és értem én kis piac vagyunk, de azért hajók tekintetében a OMM hajói érdekesebbek mint ezek a említett nemzetek.
  • Avenger93
    Hát aki esetleg megveszi az Arkansast az meg is érdemli.... :D
  • Scharnhorst
    Legutóbb azt olvastam, hogy a német csatahajók és az angol cirkálók modelljei készen vannak. A német csatahajók augusztusban várhatóak a németországi nagy játékkiállítás (asszem Gamescom) környékén. Az angol cirkálók utána jönnek majd illetve szó van egy negyedik ágról is amire úgy sejtik, hogy egy új nemzeté lesz (de kijelentették, hogy a következő nemzet tuti nem az olasz lesz). Erről is folynak a találgatások mind az orosz, mind az eu fórumon.

Sokan úgy sejtik, hogy a francia cirkáló ág jön, de vannak szkeptikusok is, akik a kínaiakra gondolnak vagy akár új nemzet alatt nem teljes ágat gondolnak, hanem mint a Pan-Asian és lengyel nemzet csak prémhajóval rendelkező új nemzetet hoznak be. (a holland, spanyol, argentín, svéd de még poénból a svájci is felmerült)

Az újabb pofátlanság, hogy az Alpha (Iwaki) és a Beta (Arkansas) hajókat az Alpha és Beta jelzők nélkül beraknák a prémboltba.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.06.01. 11:01:19
  • Pluskast
    Nekem mindegy melyik ág csak jöjjön. Érdekes módon arra van kapacitásuk, hogy dobálják kifelé a pénzes hajókat, de arra meg nincs, hogy kidobjanak 10 hajót, amit állítólag - a németek esetében - már tavaly elkezdtek. Kezdenek átmenni nagyon pofátlan módba.
  • Avenger93
    Orosz hajókban nem vagyok jártas, de nem hinném, hogy ott olyan egyszerű lenne egy komplett csatahajó ágat megcsinálni. Inkább a német csatahajó-csatacirkáló ágak jöhetnének, én már nagyon szeretnék egy Gneisenau-t vagy a Scharnhorst-t látni a játékban :)
  • Avenger93
    Hát már meg ne haragudj nem volt túl minőségi komment.... én is hasonló hajókkal próbálkozok, szintén nem vagyok profi játékos. Vannak jó szériám és rossz szériáim is, de ez az újabb patch előtt is meg volt ugyan úgy szóval nem hinném hogy valami ördögi mágiát vetettek volna be wg-sek a legújabb frissítés mellé.
  • herminamezo54
    koszi a megjegyzest. ugyan ugy jatszok es ugyan ugy lovok. es meg is vegem . en 4-5-6-os rombolokkal es cirkalokkal probalkozok es teljesen negativ lett az egesz. nem vagyok profi se azert csak talaltam tuleltem es sulyesztettem most meg szinte semmi. csatahajoval bena vagyok es magasabb szinten nem megy. na mind 1. azert koszi
  • Lópikula
  • Pluskast
    Jó lenne ha végre nem a prémium hajókat dobálnák ki hanem végre megcsinálnák vagy az orosz vagy a német tech tree ágat. Legalább az egyiket. Fullos csatahajó ágra mennyit kell várni? Majd 2-3 év múlva méltóztatják kiadni? Nevetséges.
  • Darun
    Ha figyelembe veszem a különféle hajók lőszereinek sebességét, nekem sokszor már az gondot okoz ha az amcsi csatahajóból átülök japánba, teljesen másként kell vele célozni. Mondjuk az elmúlt 1 hétben nem igazán játszottam én sem, úgy hogy ha a változás azóta történt, akkor én is passzolom.
  • Toweliee
    Itt van róla két link.

https://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=en&u=http://forum.worldofwarships.com/index.php%3F/topic/81514-premium-ship-review-uss-indianapolis/&prev=search

http://wows-numbers.com/ships/compare/?type=cruiser&tier=7
  • Avenger93
    Szerintem a hiba a te készülékedben van..
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. mi a fideszes geci tortent a jatekba? 2-3 lovesbol lonek szet en meg mintha nem is talalnek. vajh mi tortent a frissites leple alatt? valaszokat ha vannak koszonom
  • Darun
    Tapasztalat még nincs. Igazából nem sokban különbözik a Pensacola-tól. Ennek 3*3-as toronyelrendezése van. A citadella és a fedélzet páncélvastagsága nagyobb, egy kicsit messzebb lő, cserébe minimálisan nagyobb a szórása. A légvédelme szinte teljesen ugyan az, a kis kaliberű légvédelmiből van rajta több, ez ck +7 sebzést jelent az Indi javára. A kormánylapát 2 seccel lassabban térül ki, illetve 2km-el előbb felfedezhető mint a Pensacola. Végül az életereje nagyjából 2000-el kevesebb. (az összehasonlitás természetesen a top Pensacolával történt) Vagyis: megint nem erőltették meg magukat a WG-s fiúcskák.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.01. 04:23:31
  • carp3tm0nster
    nagato... 9 meccs, 9 vereség... thx wg...
  • Avenger93
    Hát videók alapján borzasztó papír, és hatalmas felülete van nagyon könnyen szét lehet szedni, viszont az ágyúi és a lőtávja meg elég jó a saját szintjén, kicsit meghízott Pensacola nagyobb lőtávval illetve radarral (meg talán a concealmentje sem olyan rossz)
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.31. 20:05:11
  • BigaC
    én egyet kilőttem ma :D
    amúgy nem lehet rossz, kb. hasonló lövegek, mint Pensacola (-1), de jobb lőtáv. a radar is jó lehet rajta, sima amerikai cirkálón csak legközelebb a New Orleans-on van.
    de én is kíváncsian várom annak a véleményét, akinek már horgonyoz egy a kikötőjében :)
  • Scharnhorst
    Csak találgatások vannak egyelőre, konkrét kijelentés nincs.
    A Seydlitzre tippelnek mivel a Kaisert a tech treebe vízionálják.
  • carp3tm0nster
    Mi lesz a T4 német csatahajó?
  • Tono34
    Indianapolisról valakinek tapasztalat?
  • Scharnhorst
    Akkor még azt nem is tudjátok, hogy a friss információk szerint mennyi prémhajó jön még.
    - USS Arizona kész van
    - T4 német csatahajó készül
    - T6 német (nem tudni milyen) készül
    - idén még jön egy Red Crimea orosz cirkáló event ami olyan lesz, mint a Project R a Kamikaze esetében
    - ígérnek egy francia VAGY olasz prémet idénre
  • asolyom
    Ühüm...mi a fenét csináltak ezzel a játékkal? Oké, hogy egy ideje nem indítottam el, de a kliens ma reggel óta frissít!

Leszedett 2x3,5 GB csomagot, most meg egy 6,5 GB-os csomag jön.
  • Lópikula
    nem mondom h nincs igazad, mennyivel szebb lenne ha valamilyen hosszú mission sorozat után kaphatnánk kézhez egy ilyen gyöngyszemet...sajnos ma már minden a mikrotranzakciókról szól a fizeSS
  • Rhonin7
    szörnyen irritáló a pénzéhességük !!

ezek a 10-15 ezres /AAA kategóriás játék áron adott!/ prémium hajók,pofátlanul drágák.....
    a prémiumból meg a gold vásárlásból bőven nyereséges lenne a cég,de szinte csak a prémium hajókra fókuszálnak
  • Lópikula
    USS Indianapolis premium cruiser micsoda bundle-val került be a shopba. És van radarja tehát látja a ködben cickánykodó destroyereket. 7-es tierben vigéckedik és messzebre lő mint az Atago. Innye de finom lesz!
    Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.05.31. 11:12:34
  • carp3tm0nster
    én is az angol illetve német ágat várom, de főleg a németet.
    az orosz sosemvolthajók meg tudjuk miért kellettek a játékba...
  • BigaC
    a Kutuzov éppenséggel volt, sőt van is, egy Szverdlovszk osztályú cirkáló, ma múzeumhajó, persze csatában sosem vett részt :)

némelyik talán kissé OP (de inkább a Kirovot tartom annak Tier 5-ben), de azért mindegyiknek megvan a maga hátránya is.
    a Kutuzovval ez az első igazán jó eredményem, pedig megvan egy ideje. eddig nem nagyon sikerült ráérezni. egy dologra jó: jó messziről kigyújtani a másikat, ezen a meccsen csak 43K volt a tűz (ráraktam még a Demolition Expert-et is). de amúgy papírból van és 8-as Tierben a 152mm-es a 203-asok lőtávjában nem sokat ér. és a Moszkváig ez így is marad: a lőtáv frankó, de a sebzés pocsék.
    szóval Tier 8-as cirkálók között annyira nem OP szerintem, a Hipperrel ma mentem egy 6 killes játékot :)
    személy szerint én is jobban várom a brit tech fát és a német csatahajókat, de azért nem árt egy kis színfolt (ha magyar lenne a fejlesztőcég, akkor az OMM haditengerészet és a Szent István került volna bele :) )
    ezzel a hajóval az átlagot nézve nem OP. kicsit meg is bántam, hogy megvettem - a Tirpitz sokkal jobban megérte...
  • carp3tm0nster
    lényeg, hogy nem OP-ok a szovjet sosemvolt hajók...
  • BigaC
    uninstall? ha legény vagy a gáton, az accodat is törlöd :)
    amúgy megértem, nekem is sokszor eszembe jut, de még szeretnék meglátni egy X-es hajót a kikötőmben, esetleg a brit hajókat, aztán én is elbúcsúzom a játéktól.
  • wlakos1
    9-ből 9 bukta:( Tolok is egy uninstallt.
  • BigaC
    Egy jó kis Kutyi menet :)

Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.05.30. 10:56:56
  • DantesHUN
    Minden lehet, de ezen a héten kapán csatahajót alig láttam, amit láttam a is az én csapatomba volt.
  • Darun
    Szerintem már régen is jobban birták a japán csatahajók, igaz hogy nekem csak az alapok voltak meg, mert én már a bétában is inkább cv párti voltam. Az igaz hogy az alap japán BB-nek kisebb volt a lőtávja, viszont minden másban jobb volt. Már akkor is. Egyébként egy kicsit talán eltolódott az amcsi irányba a csatahajók aránya, de én meg direkt figyelem a csata eleji leosztásokat, mert ugye én is amcsival vagyok, és mindig figyelem az ellenséget, hiszen a japók már jóval messzebbről tudnak rám lőni. Nekem eddig a csaták döntő többségében volt japán csatahajós ellenfelem. Vagyis te vagy "peches".
  • BigaC
    én sokat látok. sok a Fuso/Kongo, feljebb jó pár Izumo és Yamato.
    most azért lehet kicsit több amerikai BB, mert sokat buffoltak az 5.6-ban.
    a többség "csak" AA buffot kapott, de van amelyiknél a szóráson is javítottak (NC).
    érdemes végigolvasni az 5.6 listáját, de legalább amilyen hajód van arról írnak-e :)
  • BigaC
    kapott sok buffot, többek között szórás javítást ;)
  • DantesHUN
    Régebben, jóval több japán csatahajó volt. Emlékszem, mert nagyon sok csatában épp az volt az érdekes , az izgalmas, hogy ha én amerikai csatahajóval vagyok., kisebb a lőtáv, a japánnak nagyobb ő már rám lőtt, én még nem tudok, de nekem meg nagyobbat sebez a hajóm és jobban bírja, az övé meg gyorsabb, stb.

Alig látok japán csatahajót.
  • Prince23
    Egyébként tavalyhoz képest eléggé megcsappant a player base. Tavaly 30k játékos volt fent minimum, most meg örülhetünk a 12k fent van. vajon miért? remélem nem az a sorsa lesz mint a Warplanes-nek....