World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.24. 17:22:02
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.24. 13:51:59
Persze, lehetnék genny és befüstölöm magam őt meg addig kilövik, de ilyet azért csapattárssal nem tesz az ember.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.24. 13:08:24
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egyébként egyre jobban tetszik a Kuma! Jól lehet csípkedni vele a Wyomingokat is. Más kérdés, hogy most is ratyi volt a csapat, vesztettünk. Csak én meg egy Tenryu maradtunk meg. A vége az hiszem 45K sebzés volt. A kis gyorstüzelő. <#eplus2>#eplus2>
Amit furcsállok, hogy amikor a Königgel mentem hirtelen megjelent 3 romboló, rámlőttek és a hp-m gyakorlatilag teljesen elfgyott, de hogy mitől azt nem tudom, mert torpedót biztosan nem kaptam.
Azt hiszem, érdemes kivárni vele, amíg a leginkább ki tudjátok használni a prémet.
Cirkálóval nehéz páncélt törni távolról, szóval távolra én is inkább csak gyújtok és olyan 10-8 km alatt pedig páncélt török.
Rombolóval(japán) szerintem még közelről is minimális a páncéltörés esélye. Azzal inkább csak gyújtok
előbb volt egy kitűtő csatám fuso-val. kiszemelt a tier VIII-as cv, előbb egy bomba, majd egy rakat torpedo. maradt 20k hp. majd kaptam egy citadelt egy colorado-tól, maradt 5k és mivel egy cleveland felgyújtott és a nem tudtam javítani, szépen leégtem. csodás meccs volt...
Van hogy nem megy a dolog...

Miután tisztáztuk, csak azt akarom mondani, hogy én meg egyáltalán nem használom az ágyúkat, csak torpedó. A cirkálók háta mögé kerülök, aztán már csak a csatahajók jönnek sorban, mint az alábbi eredményben is látszik. Az arányt a többiekhez képest érdemes nézni:
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.23. 14:41:39
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Aztán bejött az orosz ág, és mivel más nem volt benne, elkezdtem a rombolókat nyomatni. Most a Gnevny-nél tartok, és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, mint ahogy az Izyaslav is jó volt. Nem a torpedókra hegyezem ki a játékot, hanem 10 kilométerről zaklatom a cirkálókat, csatahajókat. Azzal a kis vacakkal olyan sorozatokat lehet lőni, hogy az ellen egyfolytában lángol, és képtelenek eltalálni olyan távolságból. Nagyon jókat lehet vele rohadékoskodni. A torpedót akkor használom, ha véletlenül valaki közelebb kerül hozzám a kelleténél. Próbáld ki így, te sem fogsz csalódni.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
hátha az a ludas.
tényleg csak tipp
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.