World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, albany több manit fog hozni, de még így is kétséges hogy a lőtáv miatt előveszem-e.
kínai meg taiwan-i hajók.. istenem...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

PrasCo
Az ágyúfejlesztés meggyőződésem, hogy csökkenti a töltési ciklust, én feltétlenül azt priorizálnám. Én is a patch előtt daráltam le (meg az idegeimet), úgyhogy kérdéses, jól emlékszem-e, de talán ilyen 20s-ről 16-ra hozza le.
Patch óta a lövegek forgatása is javult, de még mindig jól áll neki az ezt megkenegető kettes szintű parancsnoki skill is.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.26. 15:25:35
Furutaka gáz. Kuma megint jobb volt előtte. Aoba viszont nem rossz, bár szinte még stock nekem. Amúgy miért csinálja a végé, hogy egy hajó full szívás, a másik meg fun? Bár amiknél a phoenix-omaha-cleveland vonal eléggé más tészta

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

A Mikasa-nál ratyibb nem lehet. <#idiota>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

pxxl
jajaja említette itt valaki 😄 sajnálom azokat akik még azelőtt játszottak vele

All hail the double x!

Pedig állítólag még buffoltak is rajta a kezdetekhez képest.

pxxl
lőtáv, hajótest, ágyú, torpedó stb. asszem kb xp-ben is így jön egymás után. nemtom egy hete nem néztem rá 😮

All hail the double x!

Milyen sorrendben érdemes fejleszteni rajta a modulokat?

pxxl
Kuma után a Furutaka borzalmasan siralmasan fájdalmas szenvedés. főleg amíg alap. 😞

All hail the double x!

Tono34
Fejlesztett hajóval már jobb lesz a töltésideje is. Én még a buff előtt játszottam vele, de ki lehetett bírni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Már most rosszul vagyok. <#ijedt>

Tono34
Ha tovább szeretnél menni akkor neki kell gyürkőznöd.

Akkor nem nagyon futok rá. A Kuma-t szeretem, a sebzés megvan vele, csak éppen kevés hajót lövök vele, mert mindig lelopják előlem.

szívás a furutaka
Minimális xp kell, hogy meglegyen a Furutaka, de nem vagyok elájulva a statjaitól. <#fejvakaras>

voivod32
Ahaa! Értem! Köszönöm!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
Játékon belül sehol sem. Játszol a honlapon megadott küldiknek megfelelően ott majd számolja.

voivod32
Aktiváltam, de nem látok semmit. A játékon belül, hol van?

Eh...csupa 5-ös 6-os hajók között ezt sikerült alkotni, de a közel 52K sebzés is kevés volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
Megpróbálom, köszi!

voivod32
Köszönöm!

Tono34

voivod32
Azt nagyon bölcen tetted. Toltam vagy négy évig, de amióta kijött ez, rá sem bírok nézni. Teljesen más ember lettem azóta! 😄 Nyugodt, és tíz évvel fiatalabbnak érzem magam.

voivod32
Mi ez a " gyönggyűjtős" küldetés, hol van ez?

voivod32
Én először mindig HE-t, (bármivel, és bármire lövök) hadd égjen, azután AP-vel lövöm a lehető legtöbb citadellát, kivéve rombolók, mert annak nincs.

Mentem párat amcsi 4-es hordozóval, de az milyen már, hogy egy meccsben ugyan olyan amcsi 4-es hordozó összes gépét 1 vs 1 leradíroztam 4 vadász elvesztésével... Valami nagyon nem stimmelt ott 😄

Persze nyerni csak 1x sikerült.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.26. 11:13:11

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Tono34
Bill. kiosztás visszaállítás alapértelmezettre?

voivod32
Igen.

Tono34
Nekem sem volt sok kedvem, de a Arp-s küldi miatt repülőre vadászni jó volt 😊 Max még kihúzom a T5-6 japán hordozót és szerintem ha nem lesz megint ilyen küldi akkor nem nagyon fogom használni.

Tegnap frissültek a hetik, ha jól láttam. Nekem még 40 gyöngy benn van :/ Hordozóval semmi kedvem menni.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.26. 10:05:36

Tono34
Küldetések mikor frissülnek?

Más. Mentem két meccset a Kumával is. Itt 35K átlag sebzést sikerült összehozni, és két győzelmet. Viszont legalább 6 killt loptak le. <#schmoll2> Nem tudom mi az oka, de néha tök jól tudok lőni a Kumával, bőven 30% körüli találati aránnyal, vagy felette. Néha meg 10%-kal szégyenkezem, és össze vissza repülnek a gránátok, és képtelenek bármit is eltalálni. <#shakehead>

Szeretem az intelligens embereket. Reggel mentem egy meccset a Zuiho-val, hogy a CVs gyöngyöket is összeszedegessem. Ocean map, Langley&Zuiho összeállítás mindkét oldalon. A búvóhelyek hiánya miatt ugye még fontosabb lenne a CV-k védelme, de hát szokás szerint indulás után mindenki húz az ellen bázisa felé. Az eredmény persze az lett, hogy az ellen bázisát elfoglalni nem tudtuk, viszont két romboló egy cirkálóval egyetemben bejött a mi bázisunkra, és engem is, meg a másik CV-t is kinyírták. Amikor aztán beírtam a chat-be tök normális hangon, hogy nem ártana egy kis támogatás a hordozóknak, akkor az egyik túlművelt barom visszaírt, hogy fogjam be a pofámat (shut up!) mert én sem adtam támogatást a csapatnak. Jó lenne, "kedves barátom", ha ránéznél a "score board"-ra végén, ugyanis második pozíciót foglalja el a Zuiho-m, 46K sebzéssel. Úgyhogy ne papolj nekem arról, hogy ki mit tett a csapatért! <#mf2>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.26. 09:09:01

Sőt! A konyháján a babgulyás is jobb!
Tono34
Elkezdtem az 1 milla sebzést gyűjteni... érdekes körökbe futottam bele.

Mai záró futam 😊 Jelenleg az összes gyöngyös küldi elfogyott. (179)

Coorado 134k sebzés

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.25. 23:13:06

PrasCo
Én nem is egyet, miután barátommal division-ös T4-T5 bulit tartottunk.
Kár volt.

darki81
én most mentem egy kört: (1000hp-m maradt) 😄
(Azért vesztettünk mert 2-en afkoltak) <#oooo>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Van amikor nem lehet győzni. A 37K sebzés is kevés volt. <#schmoll2>

Tono34
Rendkívül élvezetes és izgalmas köröm volt a FuSo-val 😊

Talán van replay is, de nem tudom működik-e.

Végre egy jó kis csata volt, és csapat is jól dolgozott együtt. <#taps>

darki81
igen ezt én is megfigyeltem.. egyedül előre mennek stb. Az elején én is csináltam ilyeneket de szerencsére már leszoktam róla 😄
Próbálok úgy helyezkedni hogy ne lőjenek szét, és tudjam osztani őket.
Most mentem 5 csatát az első 4-et nem éltem túl 😄 ..gyakorolni kell ezt még úgy érzem 😄 Mondjuk ha eltűnik a csapat akkor tök mindegy úgy is levadásszák az embert, kivéve ha vége a körnek. <#lookaround>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tono34
Zuhio, 1 kör alatt 30 repülőt szedtem le, pedig kb a 3. csatám volt vele 😊

Néha ragyogó arccal figyelem, mikor három perc elteltével a csapatom fele hiányzik. Nem igazán tudom, hogy oldják ezt meg.

Tono34
159 gyöngynél tartok, még 2 küldi aktív az + 20 még. Jó lenne minél előbb letudni a 260-at 😊

Kongo és Myoko küldinél még csak 2. fázisnál tartok.. a 150 repülő lesz meg "hamarosan" a gyújtásnál pedig kb a felénél.
Összes cirkálót HE-vel használom, de alig gyullad valami, ellenben a sajáttal.

Előző csatában Coloradóval "menekültem" 5 hajó elől. Csapatom a térkép túlsó sarkában.... vége felé azért visszaértek.
Így lett 4 kill, 102k sebzés, de nem is ez az érdekes. Ellen Nagatoja HE-vel lődözött, most komolyan T7-ben ki használ HE-t BB-ben?

Nekem a rombolók voltak a nehezek.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.25. 14:24:34

Alig tudtam összedni a 30 cruisert. Volt minden helyette...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.25. 13:45:49

Azt már letudtam szerencsére 😊 A Kongo-t próbáltam, egész jó. Mintha jobban füstölnének a kéményei mint az alapnak, meg kicsit mozgékonyabbnak tűnik.

A Kongo és Myoko challenge is erről szól...