World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Majdnem kimaradt, T6 kell.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.30. 16:26:30
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.30. 10:39:30
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
mas tema <#circling>#circling>
ez egy igen jovedelmezo kor volt <#taps>#taps>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 21:06:31

Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.01.29. 21:04:27
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bejezetem a kongo küldetést (el is tünt a "missions"-ok közül), de hajó sehol :-o
Walaki, tapasztalat?
HELP
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én már a Bétában is istenítettem, de itt mindent felülmúl. Gyors, mozgékony, nagy a tűzereje (nem árt a célzást pontosító felszerelés persze) és ráadásul még szép is. Mivel a Fusot úgysem érdemes megvenni, míg a lőtávot nem tudom rárakni (asszem kezdésnek 20 000 Free XP kell majd) így van idő élvezkedni vele. Gyönyörűen lehet vele egylövésezni a Clevelandeket, Omahákat, Königsbergeket, de legutóbb pl. két New Mexico került a horogra. Hetente max. 10-12 csatát sikerül játszani, de azok baromi jók mostanság.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 09:08:13
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Imádom azt a hajót.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Kongo tetszett, mentem vele pár kört. Kicsit mozgékonyabbnak éreztem az alapnál, meg jobban füstöl. Mintha folyamat turbóval menne, mint egy romboló 😄. Már csak a Grav Gun hiányzik belőlle az ellenség lesöpréséhez 😄 😄
Myoko-val még nem mentem. Vicces lenne, ha le tudna merülni, rakétázni és lézerágyúzni 😛
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A győzelmekkel nem haladok mert kb 2 napja folyamatosan vesztek.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.28. 04:58:56
6 vereség egyhuzamban. Nem megy ez a nap... De legalább jó csaták voltak.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egy Imperator Nikolait szoritottunk meg egy csatahajoval es az en St. Louisommal. Partra futott, en ugy 5-6 kilometerre szembe forditottam az oldalaval a hajot, es vartam, hogy lojjon, ugyse sok eselye van komolyan betalalni. Nem is foglalkozott velem, ugyhogy elkezdtem kalapalni. Mar nem latszott az eletereje, en meg mar kinomban broadsidera fordultam, mert egyszeruan nem tudtunk vegezni vele ketten, plusz megegy beszivargo csatahajonk.(Bar abban nem vagyok biztos, hogy neki sikerult lonie ra.) En mar kb. 4 kilometerrol pufoltem, mert minden sorozatrol azt hittem, mar az lesz az utolso es semmi. Sot, aktivalta a javitast, es szep kenyelmesen felszedett plusz parezer HP-t. Kozben mar nem figyeltem, de ramforditotta az agyukat, es nagyon csunyan odavert, meg a masodlagosaitol is kaptam. Aztan egyszer csak megint elkezdett fogyni az letereje, es felrobbant. 77 hp-m maradt.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2016.01.27. 15:11:54
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
All hail the double x!