World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Főleg japán, vagy német cirkálókkal.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
Mindennel HE spam ... máshogyan nem megy. Esetleg CV bombázóval.

Majdnem kimaradt, T6 kell.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.30. 16:26:30

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tűzgyújtós küldit mivel csináltátok meg? Visszavettem a Cleveland-et de még mindig nem szeretem. Vagy csatától/hajótól függetlenül mindennel csak HE spam?

PrasCo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#hehe>
Azt azért mondja meg nekem vki, hogy egy New Mexico hogy a retkes francba kerüli ki a torpedóimat 3 km-en belülről, mikor szinte broadside-ra lövök neki?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.30. 10:39:30

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

jol teszed <#pias>, tisztesseges ember ugyse cv-zik <#integet2>

mas tema <#circling>
ez egy igen jovedelmezo kor volt <#taps>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Jönnek az angolok...
De miután kimaxolod (kaphat egy cézásrásegítő extrát is) igazi gyilkossá válik.
Jó kis hajó a Zuiho, csak nehezen szánom rá magam, hogy kivigyem a kikötőből. Sajnos nekem a Kraken még nem jött össze, a legtöbb kill 4 volt, de az többször is.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 21:06:31

Cobra.
Azért néha becsúszik egy jobb kör 😊

Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.01.29. 21:04:27

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szeretem Őt! <#szeret>

ChevyG
XD Köszönöm!
Cobra.
Csak a Yokosuka kikötőben látszódik.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ChevyG
Sziasztok!
Bejezetem a kongo küldetést (el is tünt a "missions"-ok közül), de hajó sehol :-o
Walaki, tapasztalat?
HELP
Count Adyn
jah stock fuso az hát kb agy tökönrugás kongo utan 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Elképesztően jó a Kongo, gyerekek!
Én már a Bétában is istenítettem, de itt mindent felülmúl. Gyors, mozgékony, nagy a tűzereje (nem árt a célzást pontosító felszerelés persze) és ráadásul még szép is. Mivel a Fusot úgysem érdemes megvenni, míg a lőtávot nem tudom rárakni (asszem kezdésnek 20 000 Free XP kell majd) így van idő élvezkedni vele. Gyönyörűen lehet vele egylövésezni a Clevelandeket, Omahákat, Königsbergeket, de legutóbb pl. két New Mexico került a horogra. Hetente max. 10-12 csatát sikerül játszani, de azok baromi jók mostanság.
Én is így állok hozzá. Lehet hogy vesztek de kilőtt hajók legalább mennek a gyöngyös küldetésbe.
Persze amikor valamit sikeül alkotni ( Furutaka 25k, Murmansk 65k), akkor veszít a csapat. <#shakehead> Mondjuk annyi haszna volt, három kilőtt hajót hozzáadtam a gyöngyös küldihez.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 09:08:13

Azért a Murmansk-kal jobban lehet gyújtogatni. Most sütöttem ropogósra egy Colorado-t. :-)

Tono34
Gyújtogatni lehet vele, nagyon sokat 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szokásos wg-s kedvesség. Berakott a Königsberggel VI-VII hajók közé. Én voltam egyedül V-ös. Nyilván sokat tudtam hozzátenni a csapathoz, de nyertünk, így megkaptam a semmi másfélszeresét.

😊 Komoly azért hogy Fuso-val rendre megkapom "cheater" meg "Aim Mod" titulust, mert ha sikerül belőni az ellent akkor onnantól kezdve jön az acéleső. Néha még rombolót is ki tudok nyírni egy sorozattal.

Imádom azt a hajót.
Akkor te puncsos vagy a WG-nél, kész ez már hivatalos... <#banplz>
Nekem ma sikeresebb szériám volt. Embden-Atago-Fuso-Aoba -elsőre sikerült.
darki81
pedig azt hittem a csütörtök jó lesz

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Mindkét ARP megvan. Már 19.-re kipörgettem őket. Egyszerre lettek meg.

Kongo tetszett, mentem vele pár kört. Kicsit mozgékonyabbnak éreztem az alapnál, meg jobban füstöl. Mintha folyamat turbóval menne, mint egy romboló 😄. Már csak a Grav Gun hiányzik belőlle az ellenség lesöpréséhez 😄 😄

Myoko-val még nem mentem. Vicces lenne, ha le tudna merülni, rakétázni és lézerágyúzni 😛

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

A cirkàló megvan. A CV meg a BB nem teljes.

Tono34
179 gyöngyöm van és most, hogy az arp kongo kikötött ráérek gyújtogatni 😄

Most 169-em van 😊

Ez igaz , csak nagyon durván gyűlnek a gyöngyök. Ezzel a tempóval lehet hogy már jövő héten kigyűlik az összes és vége az eventnek.

A győzelmekkel nem haladok mert kb 2 napja folyamatosan vesztek.
Jelenleg, ha minden küldetést letudtál maximálisan eddig, 179 gyönggyel kell rendelkezzél majd. Nekem a cirkálóval és anyahajóval győzz a szenvedős, alig haladok velük :/

Tono34
Majd következő héten lesz újabb.

Átléptem a 150 gyöngyöt, de hogy lesz ebből 260, ha elfogynak a küldik? Már csak 5 küldim van nyitva egyenként 5 gyöngyért, az 25.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.28. 04:58:56

A Kuma nagyon jó volt. Imádtam.

6 vereség egyhuzamban. Nem megy ez a nap... De legalább jó csaták voltak.
Ezt az imént lőttem 😊 16 citadella omahával .( tényleg jó ez a pontosság növelő fejlesztés)
darki81
megvettem ezt a kuma ladikot, hát elég op 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

az tény, de a győzelem meg a játékkedvhez kell:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
Győzelem nem kell hozzá 😊

jó neked, 8 meccs óta nem tudok nyerni.., még hogy nincs manipulálva...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
ARP Kongo sikeresen kikötött a kikötőmben 😊

Tegnap tapasztaltam az eddig legfurabb dolgot a jatekban.
Egy Imperator Nikolait szoritottunk meg egy csatahajoval es az en St. Louisommal. Partra futott, en ugy 5-6 kilometerre szembe forditottam az oldalaval a hajot, es vartam, hogy lojjon, ugyse sok eselye van komolyan betalalni. Nem is foglalkozott velem, ugyhogy elkezdtem kalapalni. Mar nem latszott az eletereje, en meg mar kinomban broadsidera fordultam, mert egyszeruan nem tudtunk vegezni vele ketten, plusz megegy beszivargo csatahajonk.(Bar abban nem vagyok biztos, hogy neki sikerult lonie ra.) En mar kb. 4 kilometerrol pufoltem, mert minden sorozatrol azt hittem, mar az lesz az utolso es semmi. Sot, aktivalta a javitast, es szep kenyelmesen felszedett plusz parezer HP-t. Kozben mar nem figyeltem, de ramforditotta az agyukat, es nagyon csunyan odavert, meg a masodlagosaitol is kaptam. Aztan egyszer csak megint elkezdett fogyni az letereje, es felrobbant. 77 hp-m maradt.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2016.01.27. 15:11:54

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jaja. A Zuiho erre kiváló.

Tono34
T4-5ben ahogy látom sok az amatőr cv-s, elég jól lehet xp-t gyűjteni. Még nekem is sikerült pedig eddig nem is játszottam velük.

Kösz. akkor azt hiszem Carriert hanyagolni fogom.
Tono34
Random és Ranked, Co-op nem játszik.

pxxl
az ágyú az nem a hajótest után van? úgy rémlik, bár lehet, hogy keverem valamivel most.

All hail the double x!

A Project R-en a "Win 10 Game as..." csak a randomra vonatkozik, vagy bármilyen játékmódra? Mert pl ha CO-OP ban is megy akkor lehet hogy a Carrierrel megpróbálom. Jelenleg csak ott tudok nyerni azzal.
Tier 2 -es van az Emben de sajna a Tier 3-4 hajókat eladtam. Csak ezért nem veszem meg őket újra...
Most nézem, hogy a gyöngyös küldikből a CV-re, és BB-re kellene hajtanom, ott hiányzik egy pár győzelem. Továbbá a tier II és tier V süllyesztésből kell még néhány. A többi úgy tűnik, kipipálva.

Eh...most volt egy 50k-s, és egy 60k-s meccsem a Kumával, összen 4 süllyesztéssel a két összecsapásban. Egy győzelem, egy vereség.