World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
megvettem ezt a kuma ladikot, hát elég op :)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

az tény, de a győzelem meg a játékkedvhez kell:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
Győzelem nem kell hozzá :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jó neked, 8 meccs óta nem tudok nyerni.., még hogy nincs manipulálva...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
ARP Kongo sikeresen kikötött a kikötőmben :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tegnap tapasztaltam az eddig legfurabb dolgot a jatekban.
Egy Imperator Nikolait szoritottunk meg egy csatahajoval es az en St. Louisommal. Partra futott, en ugy 5-6 kilometerre szembe forditottam az oldalaval a hajot, es vartam, hogy lojjon, ugyse sok eselye van komolyan betalalni. Nem is foglalkozott velem, ugyhogy elkezdtem kalapalni. Mar nem latszott az eletereje, en meg mar kinomban broadsidera fordultam, mert egyszeruan nem tudtunk vegezni vele ketten, plusz megegy beszivargo csatahajonk.(Bar abban nem vagyok biztos, hogy neki sikerult lonie ra.) En mar kb. 4 kilometerrol pufoltem, mert minden sorozatrol azt hittem, mar az lesz az utolso es semmi. Sot, aktivalta a javitast, es szep kenyelmesen felszedett plusz parezer HP-t. Kozben mar nem figyeltem, de ramforditotta az agyukat, es nagyon csunyan odavert, meg a masodlagosaitol is kaptam. Aztan egyszer csak megint elkezdett fogyni az letereje, es felrobbant. 77 hp-m maradt.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2016.01.27. 15:11:54

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jaja. A Zuiho erre kiváló.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Tono34
T4-5ben ahogy látom sok az amatőr cv-s, elég jól lehet xp-t gyűjteni. Még nekem is sikerült pedig eddig nem is játszottam velük.

Kösz. akkor azt hiszem Carriert hanyagolni fogom.
Tono34
Random és Ranked, Co-op nem játszik.

pxxl
az ágyú az nem a hajótest után van? úgy rémlik, bár lehet, hogy keverem valamivel most.

All hail the double x!

A Project R-en a "Win 10 Game as..." csak a randomra vonatkozik, vagy bármilyen játékmódra? Mert pl ha CO-OP ban is megy akkor lehet hogy a Carrierrel megpróbálom. Jelenleg csak ott tudok nyerni azzal.
Tier 2 -es van az Emben de sajna a Tier 3-4 hajókat eladtam. Csak ezért nem veszem meg őket újra...
Most nézem, hogy a gyöngyös küldikből a CV-re, és BB-re kellene hajtanom, ott hiányzik egy pár győzelem. Továbbá a tier II és tier V süllyesztésből kell még néhány. A többi úgy tűnik, kipipálva.

Eh...most volt egy 50k-s, és egy 60k-s meccsem a Kumával, összen 4 süllyesztéssel a két összecsapásban. Egy győzelem, egy vereség.

Hehe, albany több manit fog hozni, de még így is kétséges hogy a lőtáv miatt előveszem-e.
kínai meg taiwan-i hajók.. istenem...

Tono34

PrasCo
Az ágyúfejlesztés meggyőződésem, hogy csökkenti a töltési ciklust, én feltétlenül azt priorizálnám. Én is a patch előtt daráltam le (meg az idegeimet), úgyhogy kérdéses, jól emlékszem-e, de talán ilyen 20s-ről 16-ra hozza le.
Patch óta a lövegek forgatása is javult, de még mindig jól áll neki az ezt megkenegető kettes szintű parancsnoki skill is.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.26. 15:25:35
Furutaka gáz. Kuma megint jobb volt előtte. Aoba viszont nem rossz, bár szinte még stock nekem. Amúgy miért csinálja a végé, hogy egy hajó full szívás, a másik meg fun? Bár amiknél a phoenix-omaha-cleveland vonal eléggé más tészta

A Mikasa-nál ratyibb nem lehet. <#idiota>

pxxl
jajaja említette itt valaki :D sajnálom azokat akik még azelőtt játszottak vele

All hail the double x!

Pedig állítólag még buffoltak is rajta a kezdetekhez képest.

pxxl
lőtáv, hajótest, ágyú, torpedó stb. asszem kb xp-ben is így jön egymás után. nemtom egy hete nem néztem rá :O

All hail the double x!

Milyen sorrendben érdemes fejleszteni rajta a modulokat?

pxxl
Kuma után a Furutaka borzalmasan siralmasan fájdalmas szenvedés. főleg amíg alap. :(

All hail the double x!

Tono34
Fejlesztett hajóval már jobb lesz a töltésideje is. Én még a buff előtt játszottam vele, de ki lehetett bírni.

Már most rosszul vagyok. <#ijedt>

Tono34
Ha tovább szeretnél menni akkor neki kell gyürkőznöd.

Akkor nem nagyon futok rá. A Kuma-t szeretem, a sebzés megvan vele, csak éppen kevés hajót lövök vele, mert mindig lelopják előlem.

szívás a furutaka
Minimális xp kell, hogy meglegyen a Furutaka, de nem vagyok elájulva a statjaitól. <#fejvakaras>

voivod32
Ahaa! Értem! Köszönöm!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
Játékon belül sehol sem. Játszol a honlapon megadott küldiknek megfelelően ott majd számolja.

voivod32
Aktiváltam, de nem látok semmit. A játékon belül, hol van?

Eh...csupa 5-ös 6-os hajók között ezt sikerült alkotni, de a közel 52K sebzés is kevés volt.

voivod32
Megpróbálom, köszi!

voivod32
Köszönöm!

Tono34

voivod32
Azt nagyon bölcen tetted. Toltam vagy négy évig, de amióta kijött ez, rá sem bírok nézni. Teljesen más ember lettem azóta! :D Nyugodt, és tíz évvel fiatalabbnak érzem magam.

voivod32
Mi ez a " gyönggyűjtős" küldetés, hol van ez?

voivod32
Én először mindig HE-t, (bármivel, és bármire lövök) hadd égjen, azután AP-vel lövöm a lehető legtöbb citadellát, kivéve rombolók, mert annak nincs.

Mentem párat amcsi 4-es hordozóval, de az milyen már, hogy egy meccsben ugyan olyan amcsi 4-es hordozó összes gépét 1 vs 1 leradíroztam 4 vadász elvesztésével... Valami nagyon nem stimmelt ott :D

Persze nyerni csak 1x sikerült.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.26. 11:13:11

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Tono34
Bill. kiosztás visszaállítás alapértelmezettre?

voivod32
Igen.

Tono34
Nekem sem volt sok kedvem, de a Arp-s küldi miatt repülőre vadászni jó volt :) Max még kihúzom a T5-6 japán hordozót és szerintem ha nem lesz megint ilyen küldi akkor nem nagyon fogom használni.

Tegnap frissültek a hetik, ha jól láttam. Nekem még 40 gyöngy benn van :/ Hordozóval semmi kedvem menni.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.26. 10:05:36

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Tono34
Küldetések mikor frissülnek?

Más. Mentem két meccset a Kumával is. Itt 35K átlag sebzést sikerült összehozni, és két győzelmet. Viszont legalább 6 killt loptak le. <#schmoll2> Nem tudom mi az oka, de néha tök jól tudok lőni a Kumával, bőven 30% körüli találati aránnyal, vagy felette. Néha meg 10%-kal szégyenkezem, és össze vissza repülnek a gránátok, és képtelenek bármit is eltalálni. <#shakehead>

Szeretem az intelligens embereket. Reggel mentem egy meccset a Zuiho-val, hogy a CVs gyöngyöket is összeszedegessem. Ocean map, Langley&Zuiho összeállítás mindkét oldalon. A búvóhelyek hiánya miatt ugye még fontosabb lenne a CV-k védelme, de hát szokás szerint indulás után mindenki húz az ellen bázisa felé. Az eredmény persze az lett, hogy az ellen bázisát elfoglalni nem tudtuk, viszont két romboló egy cirkálóval egyetemben bejött a mi bázisunkra, és engem is, meg a másik CV-t is kinyírták. Amikor aztán beírtam a chat-be tök normális hangon, hogy nem ártana egy kis támogatás a hordozóknak, akkor az egyik túlművelt barom visszaírt, hogy fogjam be a pofámat (shut up!) mert én sem adtam támogatást a csapatnak. Jó lenne, "kedves barátom", ha ránéznél a "score board"-ra végén, ugyanis második pozíciót foglalja el a Zuiho-m, 46K sebzéssel. Úgyhogy ne papolj nekem arról, hogy ki mit tett a csapatért! <#mf2>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.26. 09:09:01