World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A lő táv az nagyon jó, ám kíváncsi lennék hogy a 6-os és feljebb azok is megállják e a helyüket a saját tierjükben
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Az új Team Battle mit takar? Csak nem azt hogy végre lehet egy pl Japán VS USA meccs? Nem lenne rossz.
Az egyik alkalommal egy csapatba kerültem egy hasonló stílusban gondolkodó játékossal, aminek az lett az eredménye, hogy egy irányba mentünk, egy céllal, egy taktikával és ezt tudtuk is azonnal egymásról. Haladtunk és bár egyformán gondolkodtunk a taktikáról, mégsem tettük egyformán. Én nem kapcsoltam be a gyorsítómat, mert azt későbbre halasztottam. Éreztem, hogy később lesz rá jobb alkalom. Elhaladtunk a takarást biztosító sziget mellett és feltűnt a csatahajó. Azonnal lőni kezdte az előttem haladót /talán ezért maradtam le kissé??😊/. Ő elkezdett a lövések miatt cikk-cakkban haladni és ezzel időt és sebességet vesztett. Én ekkor kapcsoltam be a gyorsítót és nyílegyenesen a csatahajó felé haladtam tovább. Nem törődtem a mellettem becsapódó lövedékekkel, így átvettem a vezetést (jóval) és világos volt, hogy a csathajó az enyém lesz. Ekkor váratlan dolog következett be. A lehagyott vetély/csapattárs kilőtte a torpedóit abból a meggondolásból, hogy a torpedói gyorsabbak mint én, tehát, mégsem én nyerem ezt a fajta versenyfutást. Csakhogy a csapattárs és az elejteni vágyott csatahajó közt ott voltam én, akit annak rendje és módja szerint két torpedóval el is talált. Alig maradt HP-m. A meglepetést a düh váltotta. Kanyar a csatahajó előtt és három torpedó a még oldalt fordult társba. Süllyedt. Aztán én is, mert mivel oldalvást álltam és kevés volt a megmaradt HP-m, a csatahajó kilőtt.
Vannak szituációk, amit utólag nehéz értelmesen megmagyarázni. Talán nem is lehet. 😊
Mindig viszonyítás kérdése, hogy épp az adott pillanatban és a fennálló kritérium alapján ki a retardált, ergo, mindenki és senki egyszerre.
A példád -amit alant beidéztél- azt mutatja, hogy közepes teljesítményt értél el és a többiek ennél kevesebbet. Hogy nem tudtatok jobb eredményt elérni annak egy oka lehetséges. Mégpedig, hogy az ellenfeleitek ennyivel jobbak voltak. A 600 pont közepes, az 1000-1200 jó teljesítmény. Ami e felett van, vagy meghaladja a 2000-et, az kiváló. És hogy egy-egy meccsen ebből mennyit tudsz/tudtok realizálni, az a két szemben álló csapat egyénenkénti, illetve, ezek összességétől függ.
Tehát: nem "retardáltak" voltak /mert akkor játszani sem tudnának/, hanem gyengébb teljesítményűek voltatok az adott pillanatban.
(Elnézést az eszmefuttatásért) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.31. 23:26:27
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ma délután egyébként folyamatosan szemétkedett. A New Mexicoval berakott T7-8-as csatába. Nyertünk, de csak egy Clevelandet sikerült elkapni, és valami minimális (33k) sebzést bevinni.
Nekem van 77, szóval ennyi 😄
Mennyi idő lehet még a végéig? Sztem nem lesz meg a romboló, de mindegy is az az egy ami nem a stílusom 😊
Más: Ki hogy áll a gyöngyözéssel igy féltávnál?😊 Én 174 en most😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gondolom prémium hajó, de amikor lenyomtam a tabot a gyerek nevénél volt valami lila ikon.
(persze ő lett az első számú célpont sikerült is elsüllyeszteni lol)
Én egy Fuso-val voltam és nagyjából párhuzamosan haladtunk. Folyamatosan lőttük egymást, de az ellenfél szint nem is manőverezett így könnyen be sikerült mérni és onnantól kezdve csak úgy zuhogott rá az áldás a 12 ágyúcsőből. A lövési nagy része célt tévesztett a maradékot meg a a jó öreg lassítós-gyorsítós trükkel sikerült elkerülni.
Végül sikerült fullHP-ról úgy kilőni, hogy nekem még jó 80% életem maradt.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ingyenes multigaming ts-t ajánlok nektek, klánoknak, spontán csapat játékhoz.
http://vhk.pw/
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Sajna a Murmansk nem jó a tűzgyújtós küldihez 😞