22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#12680 Kamikaze es Molo kozott vacilalok hogy melyik legyen :D dragabbat nem akarok venni.
gondolom ezek is hoznak kb 300-500k kozott. -
Rhonin7 #12679 OROSZ HAJÓ......van még kérdés ? :D -
Darun #12678 167k sebzés? Nekem Wyo-val van 101k. Ahhoz képest sztem ez annyira nem jó. Ezzel csak arra próbálnám meg felhivni a figyelmed, hogy egyrészt a feltöltők 99%-a a legjobb csatáit teszi fel, a szarokat nem nagyon osztogatja senki. Illetve a jó játékosnak mindegy milyen hajó van alatta, mert mindegyikkel tud menni jó kört. Am ha pénzszerzésre kell a hajó, akkor sztem jobban jársz ha valami op hajót veszel. És akkor logikus választás lenne a romboló, hiszen minimális javitási költség mellett is elég jól lehet vele sebezni, illetve a camo miatt nehezen vesznek észre. Az ágyukat meg ki tudod manőverezni. -
#12677 teljesen korrekt -
#12676 jelenleg T7 hajó a legnagyobb ami van, Myoko és 7es japan rombolo. Tirpitz jó lenne csak sokallom az árát.
a Molotovról jókat írtak. erős ágyú, gyengébb AA meg páncél. viszont ez aránylag olcsó. nem szeretnék 10k+ költeni a hajóra.
-
Darun #12675 Amikor megvettem az első T8-as prém hajóm, még én is csak tier 6-nál tartottam a fejlesztésben. Igaz hogy mivel volt Sims-em, már a kezdetek kezdetén mentem tier 8-as köröket, de mivel a rombolókat nem szeretem, nem túl sokat. És még sem voltam bénább mint az átlag. Persze az is igaz hogy előtte már volt Atlantám, amivel viszont nagyon sokat mentem.
Egyébként engem a Molotov nem győzött meg. A Tirpitz nekem is nagyon tetszik, tényleg remek hajó, én is azt javasolnám inkább, főleg ha nem jelentenek gondot a csatahajók. Mert nem mindenki szeret velük játszani. Másodiknak én is az Atago-t ajánlanám, szintén nagyon jó hajó, szerintem a legjobb T8-ban. Illetve nekem még tetszett a Kutuzov is, az Atagoval ellentétben ezzel elég sokat csatáztam, mivel a hitelős és kigyújtós küldiket elég jól lehet vele csinálni. A Tirpitzre szerintem kötelező a + income illetve az olcsóbb javitás signalok a maximális hatás miatt, de ha csak egy prém hajót akarsz és nem rombolót, akkor bármelyikre rárakhatod. Ha szeretsz CV-zni, akkor még megfontolandó lehet a Saipan is, bár ez eléggé lutri. (a kapitányi skill miatt nagyon be tudja szopni az ellenséges vadászokat a T9-es gépeivel)
Lópikula: szabad xp-t nem akarok hajóra költeni, mert szerintem fontosabbak a modulok. Az amcsi BB-ken T8-ig szinte kötelező azonnal fejleszteni "motort" és a hajótestet, mert még fullossan is elég nehézkesen mozognak, az alap hajók meg tényleg csak úszó vasdarabok. -
Scharnhorst #12674 Akár :P de igazából pont emiatt nem szeretem, hogy nincs valami limit ahhoz, hogy nagy tierű prém hajót vegyenek az emberek. (Tudom fontos a pénz, de ne az én játékomat basszák már el ha a vérpistikék nulla játékkal egyből T8-as prém hajóban ücsörögve bénázva halnak meg top hajóként a csata első perceiben) -
#12673 akár igazad is lehet ;) -
Scharnhorst #12672 Ne vidd bele a csőbe. T8-as prémhez csak akkor jár jó kredit ha jól is játszol. Ha még nincs T8 vagy afeletti hajója amivel jól is játszik, akkor csak pénzkidobás szerintem. Én szerintem a T6-T7 prém hajók sokkal jobbak mivel szarabb kör esetén sem vészes a hajójavítás ára ami ugye igen csak elviszi a pénzt. -
#12671 Ezt úgy mondtad mintha nem lenne mögötted több évnyi wot-os tapasztalat :) Itt is elég ha segge van az embernek a játékhoz, nem kell agy az előre haladáshoz :/ -
#12670 Ha sok pénzt akarsz akkor vagy Atago vagy Tirpitz. -
Plata #12669 Azt gondolná az ember hogy tier 8-ba mire valaki eljut már egy kicsit beletanul a játékba,idióta shokaku csapattárs engem szórt meg torpedókkal. -
#12668 Van valaki akinek megvan innen a Molotov prém hajó? Érdekelne 1-2 vélemény hogy megéri e.
Nincs 1 prém hajóm sem és kezdek kifogyni a kreditekből.... -
#12667 Szabad xp csodákra képes! -
Darun #12666 Ez a Colorado el van átkozva. Már három napja csak veszitek vele. Olyan segg hülye csapatokba rak be, hogy ettől még a botok is jobbak lennének. 3 hajó kivételével elindul az egész csapat jobbra. A bal oldalon van egy cv aki közli hogy ő átmegy a jobb oldalra, mert a cv-k feladata az hogy védjék a csatahajókat és ott hagyja a két rombolónkat meg a másik cv-t hogy foglalják a pontot. Be is foglalják. Mi kiérünk a jobb sarokra, erre szokás szerint az egész banda megfordul és hiába vagyunk számbeli fölényben, mindenki fut amerre lát. Az ellenfél meg persze baromi büszke magára, hogy öten el tudtak süllyeszteni. A következő csatába berakott úgy, hogy a mai csapatunkban nem volt egyetlen romboló sem. A harmadik csata meg tier 9 volt, ahol az ellenfélnek 2 tier előnye volt, természetesen top tierben. Kb 5k xp kéne még a NC-hoz, de folyamatos vereséggel egyrészt kedvem sincs játszani, másrészt az xp sem jön igazán. Ha nem lenne prémium fiókom, hagynám a ****ba az egészet. -
Darun #12665 A poén az hogy elvileg nekem is járt egy ilyen, de nem váltottam (még) be mert a Diana spec már meg van. Ettől függetlenül majd egyszer utána fogok nézni, mert egy ilyen kódot még sem hagyunk veszni. -
drakulalugosi #12664 A lényegen nem változtat, de nem laptop, hanem alaplap amihez a kódot adták. -
drakulalugosi #12663 Üdv tengerészek! ASUS laptopomhoz elvileg egy 'Diana' cirkáló és 15 nap prémium járna, ha járna, mert hiába küzdöttem át magam az ASUS regisztrációján, hiába sikerült végre kódhoz jutni, "The WG code is not valid. Please try again." Hol rontottam el? -
Avenger93 #12662 Nem kéne ranked battle-nak akítvnak lennie? vagy csak félre álmodtam valamit? :D
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.06.07. 18:48:38 -
Darun #12661 Csak azért kérdeztem, mert a WoT-ban volt egy APCR-es ismerős. Igaz hogy amikor megismertem, még nem volt az. És egyszer-kétszer Wp-ben is láttam. Egyébként nincs jelentősége, csak megjegyeztem. -
atee73 #12660 aki csinalta anno a team-et az apcr-es ,de vegyesen vagyunk ,engem meg nem zavar a nev ,felolem lehetne krumpli is ha jol szorakozok -
Malachit #12659 Jár. Ha rangot lépsz ott vannak a jutalmak, miket ad. Én is benne vagyok párban, de sose megyünk semmit sem, érdekelne a dolog. 9-ig vannak hajóim. Ha kell valami, akkor max visszaveszem. -
Darun #12658 Most nézem a csapatnevetek. Esetleg van valami közötök az azonos nevű WoT klánhoz? -
Prof William #12657 Küldtem privit.
Egy T 5 -as Atagotm és egy T 7-es (még nem fullos) Nagatom van jelenleg. A Witcher 3 miatt most kissé hanyagolom a játékot de fun kedvéért bármikor szívesen játszok. -
#12656 amúgy ezekért a rankedekért jár valami? -
#12655 Érdekelne, de kérdéses lenne-e rá időm. Ladikom lenne pár, 7-8-as. -
carp3tm0nster #12654 engem is érdekelne, yorck vagy nagato-val tudnék beszállni -
Avenger93 #12653 Engem is érdekelne :) mogami,yorckal tudok jönni -
atee73 #12652 nem baj johetsz massal is
kedvcsinalonak ...most mentunk parat
-
Darun #12651 Lehet hogy valamelyik nap tennék én is egy próbát. Zavaró ez a sok vereség, meg a csapatmunka hiánya. Mondjuk a 7-es amcsi CV-m még majdnem alap :( -
atee73 #12650 estenkent altalaban -
Darun #12649 Mikor szoktatok játszani? -
atee73 #12648 kuldtem privit -
atee73 #12647 Naszoval ... leirom meg1x mert az elsot telefonrol irtam es vmiert csak a fele latszik
Hali
Team battle-re keresunk jatekosokat,T7-8 fullos hajokal (foleg cvbol van hiany de barmi johet)
Nem baj ha idosebb(sot ) nalunk 35+ az atlag
Van sajat tsunk ,nem kell clanba belepni csak funolunk.
ha erdekel keres ingame a nev ugyanaz mint itt , vagy kuldj uzenetet -
Toweliee #12646 Jövök. -
atee73 #12645 En csak a felet latom az uzenetnek -
atee73 #12644 Hali
Team battle-re keresunk jatekosokat,T7-8 fullos hajokal (foleg cvbol van hiany de barmi johet)
Nem baj ha idosebb(sot -
DantesHUN #12643 Nem éppen. A japán gépek kimondottan gyengébbek, legalábbis ami a vadászokat illeti. -
Darun #12642 Nem holnap... vagyis ma ér véget? Gondolom azért húztak rá a 12 millióra, mert hét közepén lett meg, nem akarták lelőni az eventet ezért dobtak rá még egy kis "bónuszt". Egyébként engem is bosszant hogy erről az eventről pl semmi infó nincs a játékban, szóval egyet kell értsek a lengyelekkel. A tegnapi zsinórban 4 vereségre délután még sikerült ráfejelni másik négyet... szóval ezt a hétvégémet is elintézte az MM. A Colo-t am meg fogom tartani, a tier 5 fölötti hajókat már nem adom el. Még amúgy is van 8 kikötőhelyem. -
Darun #12641 Akkor rosszul csinálod. A japán hordozónak nem az a feladata hogy légifölényt vivjon ki. Nincs japán hordozóm és az amcsival is elég keveset játszok, de... Az amcsiknak magas tierben is jó esetben 3 vadászuk van, de inkább jellemző a 2. Igaz hogy az amerikainak századonként kettővel több gépe van, viszont ha jól emlékszem, a japán gépek hajszállal erősebbek, és amig a vadászok lekötik az ellenség vadászait, addig a bomba és torpedóvetők simán átjutnak rajtuk. Mivel gyorsak is, az amcsi vadászoknak nem sok esélyük van utólérni, pláne ha már meg is szabadultak a terhüktől. Magas tierben az amcsiknak nagyon kevés lőszerük van, ez ált el is megy arra hogy leszedjék az ellen vadászait. Ha elfogytak a vadászaid, dobd be csalinak a bombázókat, a torpedóvetők jóval nagyobb kárt tudnak okozni. A csata elején mindig nézd meg a saját hajók AA védelmét. Próbálj meg a jobbak közelében maradni (gépekkel). A Colomnak akkora védelme van, mint a fullos Carolinának. Ma az egyik csatában a CV-nk folyton behúzta az ellenség vadászait fölém. 14 gépet lőttem le. És ha jól emlékszem a CV-k is 8-asok voltak. Az ellenfélnél is nézd meg mindig a hajók AA védelmét. Ha van alacsony tierű csatahajó, célszerű azzal kezdeni. Az amcsik nem tudnak fordulni, a japánoknak gyengébb a védelmük.