World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Lehet tippelni mennyi base xp-t kaptam?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem értem, máskor 120k sebzésre kapok 2400 körül.
Utoljára szerkesztette: kHares, 2016.02.04. 14:26:27
Megpróbálok kicsit többet játszani, jó lenne egy prémium csónak 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ez után 5-ös anyahajóval leölök 150 repülőt, és ha kész beviszek 1M damaget és megkapom a hajót?
(sajna még 4-es az anyahajó)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Tl;dr:
- Team battle
- páncélzat-elrendezés megtekinthető lesz a kikötőben a hajókon
- négy új hajóág, többek közt a baromi fontos szovjet cirkáló-ág (a Kirov, a Moszkva a 66-os tervből), illetve a német csatahajó-ág (Nassau, Kaiser, Große Deutschland)
- Új tech tree ("annyit említhetek, Nagy-Britanniától Ausztráliáig gondolkodunk" - valószínűleg a Commonwealth-ről van szó)
- Időjárás-effektek. Ettől nem kell hasra esni, olyan lesz, mint most az "éjszakai csata": Máshogy néz ki, és ennyi. Játékmenetet nem befolyásol.
- Apróbb változtatások a légvédelemben, a hordozóknál (pl. a "túlfejlett" repülőgép-típusok ki lesznek dobva az ablakon), lesznek elvileg egyedi fejlesztések (jelentsen ez bármit; "individual upgrades"😉 adott hajótípusokra, új parancsnoki képességek, új fogyóeszközök.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.03. 16:19:17
meg ez honnan tudja hogy melyik accountra kell?
én a wot-os accal jelentkeztem be warshipre és úgy játszom, de ha regisztrálok egy új profilt arra nem kell semmi és csak a jutalomért tettem fel leginkább.
Prémiummal, 12. szinttel, 5000 XP-vel, 1 milliárd ezüsttel és 5000 dublonnal kezdesz, és tier VI-ig 1 xp a hajók fejlesztési költsége.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.03. 11:32:08

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Tegnap 2 csatahajó + 3 cirkáló -vak voltam kötelékben. Szépen tudtuk egymást fedezni a légvédelemmel. Jó volt látni, ahogy egymás után vérzenek el a ránk küldött repülőgéposztagok.
Jelen helyzetemben egyelőre meg nem is fogok venni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Gyakorlatilag majdnem olyan mint a Mogami csak 5 helyett 4 torony (12 agyu) felelmetes tuzgyorsasag ,15.9 lotav , az ap-ja atuti a 8-9 es BB-ket is ,HE-vel gyujtogatasra is nagyon jo, fordulekony, hozza a creditet (nem ugy mint a Tirpitz de ott van a szeren),van fust !!!
Kontra-
serulekeny (akar a mogami),ahoz hogy jo eredmenyt hozzal agressziven kell vele jatszani(nem ugy mint a sok sziget mogul puffogtato kreten), nagyon oda kell figyelni a sok nehez 8-9-10 es cirkalo kozott de szvsz 1v1-ben akarmelyiket lenyomod AP-val ,talan a des mones-t nem(ha jol jatszik) a Rof miatt.
Ha nem szeretsz cirkaloval jatszani ne vegyel
U.i: majd el felejtettem ,a legvedelme vmi elkepeszto ,gyakorlatilag mindent lelo (30 repulo a rekordom eddig :-) )
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.03. 09:06:00
All hail the double x!

Lehorgonyzott a Nagato a kikötőmben 😊 Nagyon szép "kis lélekvesztő" 😄
Remélem, hogy semmi egyéb feltétele nincs ennek az ARP Kongonak. Marhára örülnék neki, mert egyszerűen nem volt idegem hozzá, hogy a Myogival nekiálljak grindolni, free xp-t meg nem akartam költeni. Abból van most kb. 10k, meg vagy 35k a premium meg elite hajókban, csak éppen doubloon kellene a váltáshoz.
Mellesleg meglett a 150 repcsi a Kongos küldiből, és most gyűlik az 1 milla sebzés. A hátralevő idő remélem elég lesz. Kinek mennyi idő volt kb. az 1 milla sebzés?
Észrevétlenül elértem a FuSo végéhez, elég xp van a Nagatora, de az ARP-s myokot még vele kihúzom búcsúzóul 😊
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.02.02. 14:22:24
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI