World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Ki hogy áll a gyöngyözéssel igy féltávnál?:) Én 174 en most:)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gondolom prémium hajó, de amikor lenyomtam a tabot a gyerek nevénél volt valami lila ikon.
(persze ő lett az első számú célpont sikerült is elsüllyeszteni lol)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én egy Fuso-val voltam és nagyjából párhuzamosan haladtunk. Folyamatosan lőttük egymást, de az ellenfél szint nem is manőverezett így könnyen be sikerült mérni és onnantól kezdve csak úgy zuhogott rá az áldás a 12 ágyúcsőből. A lövési nagy része célt tévesztett a maradékot meg a a jó öreg lassítós-gyorsítós trükkel sikerült elkerülni.
Végül sikerült fullHP-ról úgy kilőni, hogy nekem még jó 80% életem maradt.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ingyenes multigaming ts-t ajánlok nektek, klánoknak, spontán csapat játékhoz.
http://vhk.pw/
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Sajna a Murmansk nem jó a tűzgyújtós küldihez :(
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Majdnem kimaradt, T6 kell.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.30. 16:26:30
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.30. 10:39:30
mas tema <#circling>#circling>
ez egy igen jovedelmezo kor volt <#taps>#taps>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 21:06:31

Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.01.29. 21:04:27
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bejezetem a kongo küldetést (el is tünt a "missions"-ok közül), de hajó sehol :-o
Walaki, tapasztalat?
HELP
Én már a Bétában is istenítettem, de itt mindent felülmúl. Gyors, mozgékony, nagy a tűzereje (nem árt a célzást pontosító felszerelés persze) és ráadásul még szép is. Mivel a Fusot úgysem érdemes megvenni, míg a lőtávot nem tudom rárakni (asszem kezdésnek 20 000 Free XP kell majd) így van idő élvezkedni vele. Gyönyörűen lehet vele egylövésezni a Clevelandeket, Omahákat, Königsbergeket, de legutóbb pl. két New Mexico került a horogra. Hetente max. 10-12 csatát sikerül játszani, de azok baromi jók mostanság.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 09:08:13
Imádom azt a hajót.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Kongo tetszett, mentem vele pár kört. Kicsit mozgékonyabbnak éreztem az alapnál, meg jobban füstöl. Mintha folyamat turbóval menne, mint egy romboló :D. Már csak a Grav Gun hiányzik belőlle az ellenség lesöpréséhez :D :D
Myoko-val még nem mentem. Vicces lenne, ha le tudna merülni, rakétázni és lézerágyúzni :P
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A győzelmekkel nem haladok mert kb 2 napja folyamatosan vesztek.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.28. 04:58:56
6 vereség egyhuzamban. Nem megy ez a nap... De legalább jó csaták voltak.