World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Második az ARP-s küldik hajója, első meg sima festésvariáció:)

Más: Ki hogy áll a gyöngyözéssel igy féltávnál?:) Én 174 en most:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

darki81
mik ezek a festések ez nekem új gondolom prémium hajó, de amikor lenyomtam a tabot a gyerek nevénél volt valami lila ikon.
(persze ő lett az első számú célpont sikerült is elsüllyeszteni lol)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Jó kis (bár eléggé egyoldalú) tűzpárbajom volt ma egy Nagato-val.

Én egy Fuso-val voltam és nagyjából párhuzamosan haladtunk. Folyamatosan lőttük egymást, de az ellenfél szint nem is manőverezett így könnyen be sikerült mérni és onnantól kezdve csak úgy zuhogott rá az áldás a 12 ágyúcsőből. A lövési nagy része célt tévesztett a maradékot meg a a jó öreg lassítós-gyorsítós trükkel sikerült elkerülni.

Végül sikerült fullHP-ról úgy kilőni, hogy nekem még jó 80% életem maradt.
Én már csak 2 km. alatt merem elengedni a torpedókat és még így is néha csak 3 talál be a hatból.
figyel téged a kukkerben és mikore látja, hogy full oldalt vagy neki azonnal fordul. a kongo amúgy is gyors, fordulékony hajó

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Valami itt nagyon nem kerek, vagy én vagyok béna! A 64 csomós torpedóimat (6-ot!!!!) hogy kerül ki egy Kongo 2 km-ről?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sziasztok!

Ingyenes multigaming ts-t ajánlok nektek, klánoknak, spontán csapat játékhoz.

http://vhk.pw/
Volt rajtad, és az ellenségen kívül más is a pályán? :-)

Annyira, hogy el sem tudod adni :)
Tono34
Ezek az ARP-s hajók végleg maradnak a kikötőben?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Colorado után a FuSo a másik kedvencem :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csak kivittem egy körre a Zuihot a kikötőből. Meg is lett a győzlem, két süllyesztéssel, és 52k sebzéssel. Csak begyűjtöm én azokat a CVs gyöngyöket.

Count Adyn
Valóban:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Végre, megvan az ARP Myoko! Mehetek cirkálón kívül mással is! (Csak cirkálóm volt 6-os feletti).

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
Ez egy kiváló kör, grat :)

Sajna a Murmansk nem jó a tűzgyújtós küldihez :(

Valahogy így kellene kinézzen 1 kör Murmansk-al:

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

voivod32
Főleg japán, vagy német cirkálókkal.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tono34
Mindennel HE spam ... máshogyan nem megy. Esetleg CV bombázóval.

Majdnem kimaradt, T6 kell.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.30. 16:26:30

Tűzgyújtós küldit mivel csináltátok meg? Visszavettem a Cleveland-et de még mindig nem szeretem. Vagy csatától/hajótól függetlenül mindennel csak HE spam?

PrasCo

<#hehe>
Azt azért mondja meg nekem vki, hogy egy New Mexico hogy a retkes francba kerüli ki a torpedóimat 3 km-en belülről, mikor szinte broadside-ra lövök neki?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.30. 10:39:30

jol teszed <#pias>, tisztesseges ember ugyse cv-zik <#integet2>

mas tema <#circling>
ez egy igen jovedelmezo kor volt <#taps>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Jönnek az angolok...
De miután kimaxolod (kaphat egy cézásrásegítő extrát is) igazi gyilkossá válik.
Jó kis hajó a Zuiho, csak nehezen szánom rá magam, hogy kivigyem a kikötőből. Sajnos nekem a Kraken még nem jött össze, a legtöbb kill 4 volt, de az többször is.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 21:06:31

Cobra.
Azért néha becsúszik egy jobb kör :)

Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.01.29. 21:04:27

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szeretem Őt! <#szeret>

ChevyG
XD Köszönöm!
Cobra.
Csak a Yokosuka kikötőben látszódik.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ChevyG
Sziasztok!
Bejezetem a kongo küldetést (el is tünt a "missions"-ok közül), de hajó sehol :-o
Walaki, tapasztalat?
HELP
Count Adyn
jah stock fuso az hát kb agy tökönrugás kongo utan :D

Elképesztően jó a Kongo, gyerekek!
Én már a Bétában is istenítettem, de itt mindent felülmúl. Gyors, mozgékony, nagy a tűzereje (nem árt a célzást pontosító felszerelés persze) és ráadásul még szép is. Mivel a Fusot úgysem érdemes megvenni, míg a lőtávot nem tudom rárakni (asszem kezdésnek 20 000 Free XP kell majd) így van idő élvezkedni vele. Gyönyörűen lehet vele egylövésezni a Clevelandeket, Omahákat, Königsbergeket, de legutóbb pl. két New Mexico került a horogra. Hetente max. 10-12 csatát sikerül játszani, de azok baromi jók mostanság.
Én is így állok hozzá. Lehet hogy vesztek de kilőtt hajók legalább mennek a gyöngyös küldetésbe.
Persze amikor valamit sikeül alkotni ( Furutaka 25k, Murmansk 65k), akkor veszít a csapat. <#shakehead> Mondjuk annyi haszna volt, három kilőtt hajót hozzáadtam a gyöngyös küldihez.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 09:08:13

Azért a Murmansk-kal jobban lehet gyújtogatni. Most sütöttem ropogósra egy Colorado-t. :-)

Tono34
Gyújtogatni lehet vele, nagyon sokat :)

Szokásos wg-s kedvesség. Berakott a Königsberggel VI-VII hajók közé. Én voltam egyedül V-ös. Nyilván sokat tudtam hozzátenni a csapathoz, de nyertünk, így megkaptam a semmi másfélszeresét.

:) Komoly azért hogy Fuso-val rendre megkapom "cheater" meg "Aim Mod" titulust, mert ha sikerül belőni az ellent akkor onnantól kezdve jön az acéleső. Néha még rombolót is ki tudok nyírni egy sorozattal.

Imádom azt a hajót.
Akkor te puncsos vagy a WG-nél, kész ez már hivatalos... <#banplz>
Nekem ma sikeresebb szériám volt. Embden-Atago-Fuso-Aoba -elsőre sikerült.
darki81
pedig azt hittem a csütörtök jó lesz

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Mindkét ARP megvan. Már 19.-re kipörgettem őket. Egyszerre lettek meg.

Kongo tetszett, mentem vele pár kört. Kicsit mozgékonyabbnak éreztem az alapnál, meg jobban füstöl. Mintha folyamat turbóval menne, mint egy romboló :D. Már csak a Grav Gun hiányzik belőlle az ellenség lesöpréséhez :D :D

Myoko-val még nem mentem. Vicces lenne, ha le tudna merülni, rakétázni és lézerágyúzni :P

A cirkàló megvan. A CV meg a BB nem teljes.

Tono34
179 gyöngyöm van és most, hogy az arp kongo kikötött ráérek gyújtogatni :D

Most 169-em van :)

Ez igaz , csak nagyon durván gyűlnek a gyöngyök. Ezzel a tempóval lehet hogy már jövő héten kigyűlik az összes és vége az eventnek.

A győzelmekkel nem haladok mert kb 2 napja folyamatosan vesztek.
Jelenleg, ha minden küldetést letudtál maximálisan eddig, 179 gyönggyel kell rendelkezzél majd. Nekem a cirkálóval és anyahajóval győzz a szenvedős, alig haladok velük :/

Tono34
Majd következő héten lesz újabb.

Átléptem a 150 gyöngyöt, de hogy lesz ebből 260, ha elfogynak a küldik? Már csak 5 küldim van nyitva egyenként 5 gyöngyért, az 25.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.28. 04:58:56

A Kuma nagyon jó volt. Imádtam.

6 vereség egyhuzamban. Nem megy ez a nap... De legalább jó csaták voltak.