World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ez honnan tudja hogy melyik accountra kell?
én a wot-os accal jelentkeztem be warshipre és úgy játszom, de ha regisztrálok egy új profilt arra nem kell semmi és csak a jutalomért tettem fel leginkább.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Prémiummal, 12. szinttel, 5000 XP-vel, 1 milliárd ezüsttel és 5000 dublonnal kezdesz, és tier VI-ig 1 xp a hajók fejlesztési költsége.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.03. 11:32:08

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Tegnap 2 csatahajó + 3 cirkáló -vak voltam kötelékben. Szépen tudtuk egymást fedezni a légvédelemmel. Jó volt látni, ahogy egymás után vérzenek el a ránk küldött repülőgéposztagok.
Jelen helyzetemben egyelőre meg nem is fogok venni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Gyakorlatilag majdnem olyan mint a Mogami csak 5 helyett 4 torony (12 agyu) felelmetes tuzgyorsasag ,15.9 lotav , az ap-ja atuti a 8-9 es BB-ket is ,HE-vel gyujtogatasra is nagyon jo, fordulekony, hozza a creditet (nem ugy mint a Tirpitz de ott van a szeren),van fust !!!
Kontra-
serulekeny (akar a mogami),ahoz hogy jo eredmenyt hozzal agressziven kell vele jatszani(nem ugy mint a sok sziget mogul puffogtato kreten), nagyon oda kell figyelni a sok nehez 8-9-10 es cirkalo kozott de szvsz 1v1-ben akarmelyiket lenyomod AP-val ,talan a des mones-t nem(ha jol jatszik) a Rof miatt.
Ha nem szeretsz cirkaloval jatszani ne vegyel
U.i: majd el felejtettem ,a legvedelme vmi elkepeszto ,gyakorlatilag mindent lelo (30 repulo a rekordom eddig :-) )
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.03. 09:06:00
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
All hail the double x!

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Lehorgonyzott a Nagato a kikötőmben 😊 Nagyon szép "kis lélekvesztő" 😄
Remélem, hogy semmi egyéb feltétele nincs ennek az ARP Kongonak. Marhára örülnék neki, mert egyszerűen nem volt idegem hozzá, hogy a Myogival nekiálljak grindolni, free xp-t meg nem akartam költeni. Abból van most kb. 10k, meg vagy 35k a premium meg elite hajókban, csak éppen doubloon kellene a váltáshoz.
Mellesleg meglett a 150 repcsi a Kongos küldiből, és most gyűlik az 1 milla sebzés. A hátralevő idő remélem elég lesz. Kinek mennyi idő volt kb. az 1 milla sebzés?
Észrevétlenül elértem a FuSo végéhez, elég xp van a Nagatora, de az ARP-s myokot még vele kihúzom búcsúzóul 😊
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.02.02. 14:22:24
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A lő táv az nagyon jó, ám kíváncsi lennék hogy a 6-os és feljebb azok is megállják e a helyüket a saját tierjükben
Az új Team Battle mit takar? Csak nem azt hogy végre lehet egy pl Japán VS USA meccs? Nem lenne rossz.
Az egyik alkalommal egy csapatba kerültem egy hasonló stílusban gondolkodó játékossal, aminek az lett az eredménye, hogy egy irányba mentünk, egy céllal, egy taktikával és ezt tudtuk is azonnal egymásról. Haladtunk és bár egyformán gondolkodtunk a taktikáról, mégsem tettük egyformán. Én nem kapcsoltam be a gyorsítómat, mert azt későbbre halasztottam. Éreztem, hogy később lesz rá jobb alkalom. Elhaladtunk a takarást biztosító sziget mellett és feltűnt a csatahajó. Azonnal lőni kezdte az előttem haladót /talán ezért maradtam le kissé??😊/. Ő elkezdett a lövések miatt cikk-cakkban haladni és ezzel időt és sebességet vesztett. Én ekkor kapcsoltam be a gyorsítót és nyílegyenesen a csatahajó felé haladtam tovább. Nem törődtem a mellettem becsapódó lövedékekkel, így átvettem a vezetést (jóval) és világos volt, hogy a csathajó az enyém lesz. Ekkor váratlan dolog következett be. A lehagyott vetély/csapattárs kilőtte a torpedóit abból a meggondolásból, hogy a torpedói gyorsabbak mint én, tehát, mégsem én nyerem ezt a fajta versenyfutást. Csakhogy a csapattárs és az elejteni vágyott csatahajó közt ott voltam én, akit annak rendje és módja szerint két torpedóval el is talált. Alig maradt HP-m. A meglepetést a düh váltotta. Kanyar a csatahajó előtt és három torpedó a még oldalt fordult társba. Süllyedt. Aztán én is, mert mivel oldalvást álltam és kevés volt a megmaradt HP-m, a csatahajó kilőtt.
Vannak szituációk, amit utólag nehéz értelmesen megmagyarázni. Talán nem is lehet. 😊
Mindig viszonyítás kérdése, hogy épp az adott pillanatban és a fennálló kritérium alapján ki a retardált, ergo, mindenki és senki egyszerre.
A példád -amit alant beidéztél- azt mutatja, hogy közepes teljesítményt értél el és a többiek ennél kevesebbet. Hogy nem tudtatok jobb eredményt elérni annak egy oka lehetséges. Mégpedig, hogy az ellenfeleitek ennyivel jobbak voltak. A 600 pont közepes, az 1000-1200 jó teljesítmény. Ami e felett van, vagy meghaladja a 2000-et, az kiváló. És hogy egy-egy meccsen ebből mennyit tudsz/tudtok realizálni, az a két szemben álló csapat egyénenkénti, illetve, ezek összességétől függ.
Tehát: nem "retardáltak" voltak /mert akkor játszani sem tudnának/, hanem gyengébb teljesítményűek voltatok az adott pillanatban.
(Elnézést az eszmefuttatásért) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)