22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Nálam is ez van. Max lőtávot nem mutatja, aslain packot használok, talán az kavar be.

Teganp Pensacolaval nem hiányzott, mert a lőtáv = az észlelési távval :D
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.12. 13:12:32
  • Caliph
    igen. én Hevel lövöldözök,elég jól gyújtogat az aoba
  • Lópikula
    Tankba is volt ilyen probléma. Javirottak rajta egy patchben.
  • Darun
    Az első csata ami vereség lett és kemény 30k-t sebeztem (ez volt a T10-es) prém nélkül lett volna +40k-s kör. De az mi már hogy 3000 sebződésre levon 40k javitást? És ezt úgy, hogy elvileg a T8-as hajók javitása az event miatt olcsóbb! Rögtön fel is nyomtam rá a javitás "ojcsobbitó" signalt. Köv csata, szintén vereség, ráadásul meg is haltam (omg, még -20%-al is 100k felett van a javitás!!! WTF???) kerestem volna 50k-t, de mivel prém kötsög vagyok, igy +130-as kör lett. Mondom vereség! (és 92k-t sebeztem)
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.11. 22:41:39
  • Toweliee
    Ez mindenkinek így van?

• Tono34
    90k körüli sebzéssel vereség esetén 0 körüli bevétel esetleg minimális plussz.
  • silverchain
    Welcome to the club. Ja, és prém nélkül eléggé mínuszban leszel vele, ha nyersz, ha nem:D
  • Darun
    Én csak egy Atagot láttam, aki egy 13 km-re távolodó Atagora torpedózott. Elég sok ilyen van, már alacsony tierben is. Kedvencem mikor az amcsi meg orosz rombolók 10 km-re próbálnak torpedózni. Hát egészségükre.
  • PrasCo
    Most jött a csapatban egy Tirpitz, aki húsz kilométerre lévő célra torpedózott.
    ...én mára befejeztem.
  • Darun
    North Carolina. Első csata, stock hajó, hat darab T10-es hajó ellen. Ráadásul berak arra az oldalra, amerre senki nem jön. Természetesen veszitünk, mert miért is nyernénk, az egyetlen kill az enyém volt (nyilván leloptam, bár 2 citadell azért befigyelt) és harmadik lettem. Kicsit a Coloradora emlékeztet. (az első három csatából kettő T9 volt, a harmadik T8, de ott mint is mindig az elején végeztem, ugyanakkor folyton vereség volt)
  • Lópikula
    Mert most javitottak ki 1 oraja...
  • Darun
    Nekem az éjjel is és most is rendesen kiir mindent. Sőt! Mostanában nem dobál ki csata közben sem.
    Mentem egy Rankedet, mer mé ne? Amikor 100 HP-nál elalszik a tűz az ellenséges Kongon és igy nyer az ellenség... az priceless. És amikor foglalod a bázist a másik cirkálóval, de egy romboló blokkolja a sziget túloldalán, bekerititek, de annyira low hp-s hogy az első lövéstől meghalt, aztán full hátramenetbe kapcsolsz és kitérited a kormányt, különben kimész a foglaló körből és a hajó fele már kilóg a határon, de pont beadja a foglalást... more priceless! És a 3 rombolónk megint meghalt a meccs elején.
  • Lópikula
    bebuggolt a game mindenkinek ezt csinálja, már szóltak a supportnak
  • whiskeyman
    Ma nálam se írt ki semmit :/
  • Avenger93
    Csata közben is többen mondták hogy nincs... pedig még csak modokat se használok, de végülis mért lepődök meg
  • davidbog
    Nálam se ír semmit, még nullákat se. Mindegy, amilyen pocsék csatákban vagyok nincs is rá szükség...
  • Avenger93
    Neked legalább kiírja a csatavégi összefoglalót... :D nekem minden 0 é semmi eredményt nem ír
  • atee73
    Neha tenyleg nevetseges a sok kreten.....
    Ranked battle , lovoldozok , bejon a marha kozem es az elenseg koze , meghal ,
    kapok utana 1 high calibert , kilovok 2-ot , tobb xp-et kapok mint a nyertes csapatban az elso....
    es a vegen megint en leszek rozsaszin ...aaaaaaaaaaaaaaa

• BigaC
    így van, egyáltalán nem rossz az a 7km.
    a 7 és 6km közötti sávban kell ügyködni, bár nekem sem mindig jön össze :)
    múltkor sikerült egy Krakent menni úgy, hogy kb. a csata 2/3-tól már csak én játszottam a csapatból, nem lett volna semmi, ha egyedül lehozom a meccset, de belecsúsztam a 6km-be, a maradék Kongo meg résen volt, így nem sikerült a nagy dobás :)
    talán az egyik legjobban hozó prém hajó a Tirpitz mellett. (szakértő kezekben persze ;))
  • Tono34
    Kirishima kikötött.

Vmi újabbat nem lehetne kitalálni? Lehetne ez talán változatosabb is ha nem csak a színeket változtatnák.
  • Darun
    Erről meg az jut eszembe, mikor pár hónapja bementem rombolóval. Sztem Blyska volt. Még a csata elején meghaltam... hiába a kedvencem, a rombolózás nem igazán megy. Erre az ellenfél egyik cv-je beirja, hogy többet várt egy béta játékostól. (CBT flag volt rajtam) A meccs végén megnéztem az összesitést, én lettem az első. Úgy hogy a csapatból kb másodiknak haltam meg. Kérdés: miután meghaltam, mit csináltak a többiek? Kikerestem a cv-t aki beszólt és megkérdeztem tőle, hogy ennél is többet várt tőlem? Választ azóta sem kaptam a kérdésre.
  • PrasCo
    Jó szórakozás egyébként az első húsz másodperc alapján betippelni, hogy melyik prémes állatka hoz úgy hajót, hogy előtte egyáltalán nem volt ilyen volumenű tapasztalata. A múltkor sikerült horogra akasztanom egy olyan csávót azt hiszem, T7-en, aki másodjára hozott ki egy Sims-et. Ez volt a hatodik ütközete: a maradék négy rendre a négy tech tree nemzet egy-egy T1 alaphajójával zajlott. Csórikámnak, az Úr irgalmazzon neki, még a W-S billentyűket se igen volt alkalma kitapasztalni, de már rombolóval kellett(?) volna villantania héten. Igazán "jól" is ment a dolog.
    Aznap volt szerencsém egy Warspite-hoz is, amelyik hátramenetben próbált heroikus küzelmet folytatni a(z A-B) lövegtornyaival. Időnként az ilyen szinte mókás látvány.

Ugyanakkor egy - amúgy baromira lényegtelen - javítás, a legfejlettebb amerikai DD-m a Mahan, és már azon is elérhető olyan torpedóopció, ahol a lőtáv meghaladja az észlelési távolságot.
  • Darun
    Hogy érted azt hogy nudli a lőtávja?7 km-re visz el a torpedója. Az amerikaiak 5.5 vagy az orok 4 km-éhez képest nudli? Mellesleg a hajó 6 km-ről spottolható, ami azt jelenti hogy láthatatlanul tudsz lövöldözni. Ezt a japánokon kivül egyedül a Gramy tudja.
  • Darun
    Sejtettem hogy valami fontos elkerüli a figyelmem. Most épp az INVITE felirat, ami nem is olyan kicsi. Szerintem se baj ha csak kettes hajót kap valaki. Előbb tanuljon meg játszani! Nekem a bétában meg volt a Sims és a Gremy is, de alig mentem velük, mert nem láttam értelmét bemenni magas tierbe úgy, hogy nem is ismerem a játékmechanikát. Egyébként valamikor a béta vége felé osztogattak Diana kódot is, nekem onnan van meg. A skill "nerf" előtt nagyon jó kis hajó volt.
  • drakulalugosi
    A cirkáló tényleg nem nagy szám. 15 nap prémium - ingyen? Bármikor! Csakhogy - NEM ADNAK SEMMIT. Illetve csak annak , aki most kezdi a játékot. Invite Code -Meghívó kód. Meglévő accounttal nem működik.
  • Tono34
    Prém nincs, csak pár prém hajó közte egy Tirpitz. :)
  • Scharnhorst
    Ha ilyen szűkös a keret a T6-os oroszt venném, mert a többi már bukta körben viszi a pénzt, nem biztos, hogy visszatápászkodsz velük egy hamar. Viszont ha van prémed akkor valamelyik T8-as.
  • Tono34
    Amagi, Mogami, Neworleans vagy Budyonny? Csak egy hajóra van keret.
  • Tono34
    Azt hiszem ez jó lesz búcsúnak :)

A hátralevő 1500xp meg megy free xp-ből, ilyen csata után nem akarom elrontani a búcsút :D
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.10. 14:18:01
  • Rhonin7
    aki most kezdi annak épp tökéletes! ne is jöjjön T8-ba baromkodni egy Tirpitz-el !!
  • Lópikula
    Adnak egy ruszki kettes cruisert? LOL nahiszen.
  • drakulalugosi
    Rá tíz percre rájöttem a megoldásra, csak valamiért tegnap este az SG nem volt hajlandó betölteni.
    Szóval az angoltudásommal van baj. "Exclusive Invite Code" - azaz "Exkluzív meghívó kód" - és ez nem is az apró-betűs résznél van, sőt. Aki már játszik, nem kell meghívni, ugyebár...

- a dobozon a kép jóval kisebb és alatta még kisebb betűkkel van megjegyezve, hogy meddig tart az akció.
    Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2016.06.10. 09:40:06
  • Malachit
    Én szeretem a Kamikaze-t. Eventből lett meg. Igaz, hogy nudli a torpedó távja, még fejlesztve is, ellenben nagyon gyorsan újra tölt. Nemrég berongyoltam 3 csatahajó közé, mind engem lőtt eléggé sikertelenül. Inkább a másodlagosaik ettek meg, de addigra egyet körberöhögtem és kilőttem, egy másikat pedig az újratöltés utáni második sorozat halacska vitt el végleg (megosztottam a 6 os pakkot, 2 ment az egyikre és 4 a másikra). Végül a harmadik nagy nehezen kilőtt. Kicsit orosz romboló hangulata van, csak sokkal gyengébb lövegforgatással.

Tirpi-n gondolkodtam, de aztán kifutottam az időből, ha adtak volna rá még esetleg 1 kis akciót a végén, biztos megveszem :)

NC-t utálom, valahogy olyan érzésem van vele, mintha a lövedékei direktbe satu fékkel repülnének, olyan lassúak. Extra vele a cit érzékenység, szemből meg hiába kemény, ha a tűzerő 1/3-át és a manőverezést ki kell dobni :/ A 8-as japán sokkal jobban bejött, ki is pergettem a 9-est, csak nincs pénz megvenni :(
  • Darun
    Igazából nekem is ez volt az első gondolatom, de előkerestem az alaplapom dobozát és sehol nem irták hogy csak új fiókra vonatkozik. Ezért gondoltam hogy talán...
  • drakulalugosi
    Az ASUS termékhez (jelen esetben alaplaphoz) "adott" cirkáló+15 nap prémium csupán porhintés. Írtam nekik, és meg kell hagyni gyorsan válaszoltak. Íme a levél:
    "Tisztelt Ügyfelünk!

Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését.

A játék kóddal kapcsolatos problémákat a wargaming támogatásnak kell jelezni. Hibás kód helyett, ők tudnak újabb kódot küldeni. A promóciós kód kizárólag új wargaming fiók létrehozásánál használható fel, meglévő fiókhoz nem lehet felhasználni."

Még az is elképzelhető, hogy ide van írva a dobozra megoldás, az "apróbetűs résznél" - ami tényleg apró. Nem volt nálam nagyító. Nem kaptam a nagyitó'.
  • Darun
    11 vereségem zsinorban eddig csak a WoT-ban volt egyszer, illetve a Warplane-ben egyszer 10. Az viszont mind a kettő tényleg zsinórban. itt most csak a Coloval volt ilyen, a többi hajó azért megyeget. Elhiszem hogy van igazság abban amit mondasz, nyilván az is benne van hogy nem vagyok éppen szerencsés tipus (warplaneben IL-20-al berak egy vadász szakasz ellen, vagy egy T9-es vadász ellen, itt kapásból 2 tier előnnyel indul az ellenség, a csapattársaknak nincs agyuk, vagy csak nem akarnak nyerni...)
    Én nem is citadellát akartam lőni a Tirpitznek, beértem volna egy normál sebzéssel is. De hogy még azt se adta be!?
  • PrasCo
    Kicsit bonyolult mechanizmusnak érezném a fejlesztői részről a semmiért. Szerintem inkább arról van szó, hogy amíg húsz-ötven-százezrek vannak hátra, addig az ember megy előre lehajtott fejjel, de amikor már vágni lehet a centit, akkor a komolyabb figyelem miatt az ember máshogy súlyozza a (statisztikailag ugyanolyan) haladást, vereséget, veszteségeket.
  • carp3tm0nster
    állítólag van ilyen "urban legend", hogy ha már csak egy kis xp kell(2-5k) a köv hajóhoz, akkor rárak téged egy szopórollerre... nem tudom, ez mennyire igaz, de azért sűrűn tapasztalom. már a WoT-ban is megvolt ez a feelingem
  • Lópikula
    Tirpitzem van. Nagyon szeretem. De tény h Tirpitzbe citadellar lőni igen ritka.
  • wervos
    Hát... Furutaka. 203mm AP semmit se visz át.. Pedig reménykedtem. :) Königsberg 150mm AP visszont hasít. Myogi. amíg AP val lőttem.. 20K sebzésnél nemnagyon volt több. HE val.. duplája lett.. Fene se érti..