22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #12800 Igazából semmi olyasmit nem irtak hogy miért kaptam.
"Grab your welcome gift now! - Here's a special treat to help you get off to a great start. grab your welcome gift now! DISCOVER"
Ez szerepel a cimsorban. Feltételezem hogy azért mindenkinek nem küldtek ilyet. Valamelyik nap kitöltöttem egy felmérést amit szintén levélben küldtek. Bár nekem valószinűbbnek tűnik (a great start-ra alapozva) hogy azért kaptam mert részt vettem a bétában. Holnap még kicsit jobban utána nézek ennek a dolognak. -
BigaC #12799 ez valami sorsolás vagy >x éve játszók kapják, mert nekem nem jött semmi :) -
Darun #12798 Akinek már meg van az Emden, annak 2.250.000 creditet irnak jóvá. -
Darun #12797 Nézzétek meg az email cimeteket. Én most kaptam egy beváltható ajándék bizbaszt amiért Emden, kikötőhely, 7 nap prémium és 1 millió ingame credit járt. Az Emdent nyilván nem kaptam meg, a többit viszont igen. Ez nem kódos, az emailben küldött üzenetre kattintva visz a WG honlapjára ahol egy kattintással lehet aktiválni. Mivel nem kód, nem ruházható át másra. -
Darun #12796 Sajnos ez a trágya nem enged képet feltenni, én meg ezért nem fogok többet bohóckodni vele. A lényeg, igen, feltűnt hogy külön van a lőszer és a javtiás, a lőszerre 40k-t fizettem (jó is lett volna ha a csatát 18k kiadással megúszom), a javitásra meg levont még 18-t, de nem értem milyen javitásra, amikor nem sérült semmi! -
Scharnhorst #12795 Akkor biztos arra fizettél, hogy néhány lövésnél az embereid betojtak vagy elszakadt a rohanásnál a bugyogó és azt kellett "megjavítani". -
#12794 azt vágod hogy a csata végén részletesen leosztja hogy mire mennyit költöttél? és hogy a lőszer is pénzbe kerül ? -
Darun #12793 Még a bétában egyszer nekem jött egy ellenséges hajó. Ha jól emlékszem alig volt már életem, teljesen oldalba kapott. Ő meghalt, én túléltem. Igaz hogy én jipijapó hajóval voltam, amiknek ugye elég brutál páncélja van. Meg ez a bétában volt. De azóta láttam már több olyant, hogy low HP-s hajó leramolta a csatahajót és mindketten meghaltak. Elég sok ilyen "furcsaság" van ebben a játékban.
Mondom hogy nem volt modul sebzésem. A csata végén direkt meg is néztem, hátha levitt valami AA géppuskát, de nem. -
Scharnhorst #12792 Akkor mi az anyámra lehet kapni a "Die Hard" rammolós plecsnit? Ha csatahajóba nekem koccan egy romboló akkor talán megkapom?
Nem lehet, hogy elszállt valamelyik légvédelmi üteg és azt kellett pótolni? -
Darun #12791 Gondolom átvették a Warplane rammolási rendszerét. Abban sincs semmiféle logika. Neked kétszer annyi életed van, dete még is meghalsz, az ellenfél meg minimális sérüléssel repül tovább. És a kutyát nem érdekli hogy esetleg te egy páncélozott attacker vagy, az ellenfél meg egy könnyű vadász. Ezt dobta random, beszoptad. Egy Chapa kb 18 km-ről rálőtt a Carolinámra. Három lövés talált, mind a három lepattant. 1 HP-t nem vesztettem, modul nem sebződött, még is fizettem 18k-t javitásra (-10% az event miatt, -10% a signal). Lekopott a festék? Vagy pont eltalált egy lövedék egy matrózt és a 18k-t a hozzátartozóknak kell kifizetni? -
Scharnhorst #12790 Ezt a rammolást kurva sürgősen át kéne dolgozni ahogy van mert vicc. A New Mexico 3k életével lerammolt és megölt mikor nekem 33k életem volt az Amagiban. Mert persze a közvetlen közeli sorozat naná, hogy nem vitte el. -
#12789 AZ ágyú lőtávját még mindig nem tudom beállítani, hogy látszódjon... pedig most minden modot letöröltem.. -
atee73 #12788 Hmmm 2 opcio lehet
-1.mi is erztuk hogy gond van ,csak a te velemenyedre vartunk ,ez most megadta a kegyelem dofest a magyar kozzosegnek, aki meg hezitalt ,valszeg uninstallalja
-2.Azert vannak kevesen mert szerencsere a legtobb noob rajott hogy ez neki tul bonyolult es abbahagyta ( mint te )
valassz 1et melyik szimpatikus
-
SovereignXY7 #12787 ideje nem játszottam vele de csak én érzem h ez egy űber fos lett? A kevesebb mint 15k játékos is mutatja azt hiszem de... :D -
Sendrov #12786 Anno a Call of Duty 2 játékhoz kiadott map szerkesztővel készítettem egy Szent István csatahajó modellt. A hajó fedélzetén, felépítményén stb. lehetett egymást lődözni. Jókat elszórakoztunk rajta. Még külföldi szervereken is rábukkantam néha. :) Kicsit baltával faragott volt a modell, mert a mapszerkesztőt nem erre találták ki, de azért játszható volt. Itt egy link pár képpel a modell készítéséről: Sznt István map készítése
Egyébként a Tagetthoff osztályú prémium csatahajóknak volna létjogosultsága a játékban, mert szerintem a néhai monarchia részét képező mai államok játékosai mind vennének belőle. Arról nem is beszélve, hogy pici módosítással el lehetne adni ugyanazt a hajót Tagetthoff-ként, Viribus Unitis-ként Prinz Eugén-ként és Szent Isvánként is. A szinte ugyanolyan hajók más néven árusítására meg ugyebár már most is van egy csomó példa a játékban. -
#12785 Mikor a Tachi-t beváltottam nem volt probléma, szinte azonnal megkaptam. Pár napig nem lesz semmi írok újra, a jelenlegit még nem zártam le. -
Darun #12784 Én egy nappal az event vége előtt váltottam be. Előtte nap nekem is eltűnt minden opció az oldalról. Mivel csak a Tachi-ra volt elég keret, gyorsan be is váltottam egy oldalfrissités és újra logolás után. Úgy rémlik hogy már a Kamikaze-s event alatt is bajok voltak az oldallal, ezért nem halogattam a dolgot.
Bár ez a topic egy hajós számitógépes játékról szól, szerintem a hajós makettes képek messze nem off itt, én is szivesen látnék még képeket. Az én makett készitő pályafutásom elég rövid lett, az öcsémnek viszont igen komoly kollekciója van. Többek között hajók is akadnak köztük. (két modernebb anyahajó képében)
Egy Szent Istvánra sztem én is beruháznék. Nyilván lengyel meg kinai hajó azért kerülhetett be a prém shopba, mert ez a két ország fel tudott mutatni kellő vásárló erőt ahhoz hogy megérje betenni. A Blyska ráadásul sztem kellően egyedi hajó és olyan, ami még kicsit közelebb is áll az én játékstilusomhoz. -
BigaC #12783 ilyet már én is kaptam a Tachibanára 1 hete... -
Malachit #12782 Jól néz ki a makett. Látszik, hogy nem csak odavágod neki. Maketteztem és modelleztem is valamennyit :) Nekem régi Hellerben van meg a Tirpitz, Richelieu, Jean bart 1:400-ban, de eléggé viharvertek már. A modell repülőm már rég összetört, a sohasem el nem készülő hajóm meg az MHSZ-ben maradt :P
Prémként én is megvenném a SZ:I:-t, ha nem arany áron adnák :) Annyi ágyúval eléggé szép tűzerőt képviselhetne. Igaz a motorcsónakoktól nagyon kéne rettegnem vele... -
DantesHUN #12781 Attól függ, mennyit kérnének érte. -
#12780 Ha betennék a játékba biztosan megvenném. -
#12779 Megjött a válasz a ticektre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hello Tono34,
Thank you for contacting us. I have checked our records and I could see your purchase was successful. Please note we currently have an issue with the GNB items delivery. It should be fixed within few working days. You will then receive the goods you bought. Please accept our apologies for the inconvenience caused by this.
You are always more than welcome to contact customer support for anything that requires our assistance.
Best regards,
Dorota Kwiatkowska -
DantesHUN #12778 Origo-s cikk, van ám benne nem egy sületlenség. Meg a hozzászólások között is. -
DantesHUN #12777 Nem úgy néz ki hogy betennék. Pedig, volna létjogosultsága. Több mint a magyar tankoknak a Wot-ban, prémium hajóként persze , és is kezdjen rá senki, hogy csak azért mondom mert magyar vagyok stb blablabla.
A XX század legelső évtizedeiben, amikor a modern csatahajó megszületett az OMM hadiflottája számottetvő volt, nyilván nem a legjelentősebb, de jelentős volt.
A Tegethoff osztály, bizonyos megoldásai miatt, igen érdekes a csatahajók szempontjából.
A játékban alacsony tier-ben kimondottan jó is lehetne, persze attól függ, hogy programozzák le, de a maga tier-jében igen jelentős lehetne a tűzereje, használható lenne.
Ha pedig lengyel meg fene tudja milyen nemzetek hajói beteszik prémiumként pláne volna helye. Ne mondja senki hogy egy lengyel romboló jelentősebb, vagy érdekesebb mint egy 20 ezer tonnás csatahajó. Jól mutatna mondjuk tier 3-ban, pár ezer forintért.
Csak ha a WG-nél úgy vélik nem venné meg elég ember, nem programozzák le, Ha úgy vélik lenne elég vevő, lefogják. -
#12776 Jó aprólékos meló lesz. Én szívesen látok, látnék még több képet a folyamatról :) -
#12775 Némi(?) fél-offtopik. Nem tudom, emlékeztek-e még, amint bőven az év elején írtam, hogy megrendeltem egy 1:350-es Yamato-makettet. Nos, belecsaptam. A lövegtornyon az egyik korlátot javítanom is kell majd...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.06.13. 13:26:11 -
#12774 Szent István csatahajó -
carp3tm0nster #12773 nekem is csak a Szent István, meg esetleg a Zenta cirkáló jutna eszembe, pedig elég nagy hajós vagyok. -
Darun #12772 Én idehaza is megnézném hogy hányan mondanának magyar hadihajót. -
Scharnhorst #12771 Megnézném azért, hogy ha valakit megkérdezel (külföldit természetesen), hogy melyik a leghíresebb csatahajó és azt válaszolná, hogy a Szent István. :P -
Toweliee #12770 Szerintem a legjobb csatahajó volt. Legalább olyan, mint a legendás Tigris harckocsi. Ez köztudott.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.06.12. 19:34:58 -
Scharnhorst #12769 Majd ha hivatalos fórumon sok száz másik emberrel együtt kisírod a WG-től. -
Toweliee #12768 Mikor rakják be a Szent István csatahajót?
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.06.12. 18:34:00 -
#12767 Treasures részt mintha nem is láttam volna az elmúlt napokban, csak ma. Mindegy, írtam egy ticketet, majd kiderül mi lesz. -
Scharnhorst #12766 Ha most aktiváltad akkor elvileg bukta mivel 8-án délig lehetett annak ellenére, hogy maga az oldal és az aktiválás része még él a mai napig. -
#12765 Erre gondoltam én is, de abszolút semmi. -
Darun #12764 Leginkább a játékban, de ha a honlapon nézel egy profilt, a prémet ott is látod. -
#12763 GNB-s cuccokat aktiváltam (elméletileg), kikötőt + 7 nap prémet. Ez hol jelenik meg? -
Darun #12762 Mai nap termése: amikor egy B testes Kongoval egyetlen csatahajóként berak egy tier 6-os és egy tier 7-es BB szakasz ellen... köszönjük Wargaying! -
Toweliee #12761 Eddig nem volt fent mod. Most felraktam az aslaint, és működik rendesen.