22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Rammsch31n #12840 Hehe, én még csak 19-nél járok... :S Sokszor a rosszabb csapatot fogom ki. :D -
BigaC #12839 Ranked-en gyakoribb a "mi a terv" kérdés, de ha még sincs, érdemes feltenni. :)
Én még csak 16-on vagyok, de eddig egész értelmes csapatokat fogtam ki, de legalább abban, hogy mit csináljunk eddig egyetértés volt. -
Darun #12838 3 csata után abba kellett hagynom a játékot. A második körben a szokásos: az egész csapat egy oldalon, de senki nem mer foglalni, mert az ellenség kezdőjén ott áll egy Izumo, meg volt volt még kb két cirkáló. Megkérdeztem a csapatot, hogy esetleg ha már mind itt állunk a foglaló kör előtt, nem akarunk bemenni? Mire közölte a szakaszban lévő Carolinás kolléga hogy otthon felejtette a golyóit. hát aki töketlen... Szóval nyilván vesztettünk, mert 3 pontból egy sem volt a miénk, és igy elég nehéz nyerni. Gondoltam a Carolina nem fog menni, tettem egy próbát Cleve-vel Rankeden. Volt CV, szerencsére full AA-ra vagyok húzva, mondom ez jól kezdődik. Erre az egyik romboló elindul a térkép egyik sarka felé, a CV a másik sarka felé, a Fuso meg egyedül indult, hogy majd legyőzi az összes ellenséget. Én meg egyedül kisértem a maradék Mexico-t, mert a másik cirkáló és romboló meg elrohantak a térkép negyedik sarka felé. Szóval 3 meccsen gyorsan el is fogyott az összes reportom. (Mondjuk hogy legyen valami sikerélményem is, a Mexicot sikerült megvédenem, túlélte a japán CV támadásait) -
Darun #12837 Milyen vicces emberek vannak ebben a játékban xD Mai első csata Carolinával. Island of Ice, bal oldalon kezdünk, az Izumoval meg két rombolóval elindulunk fel, az egész csapat a kezdőn dekkol és kb 1/4 sebességgel mennek az alsó oldal felé. Még akkor is, amikor felspottolodik az egész ellenséges flotta, amint felfelé hajózik. Az Izumot olyan gyorsan kireccsintették, hogy csak pislogtam (kapott egy torpedó salvo-t). Szóval egyedül maradtam kb az összes ellenséggel, egy alap Carolinával T10-ben. Elindulok vissza, erre közli velem a T9-es japó cirkáló hogy én egy bot vagyok! Egyetlen citadellát lőttem és az ötödik lettem a csapatban. T10-es meccsen. Egy stock 8-as csatahajóval! Aszongya nekem a hülyegyerek, menjek a J vonalra, mert mindig ott vagyok. A csapat 80% ott bohóckodott, köztük az Iowa-nk is, de én vagyok a bot. Jah! És mellesleg úgy elhúzott mellettem, mint a nyil, otthagyott 2 ellenséges rombolónak. Egy cirkáló! Hát kösz szépen! Az egyébként mi, hogy rácélzok egy hajóra, lövök, és a tőle 2 km-re lévő hajó mellé esik le az összes lövésem??? És ez már nem egyszer fordult elő! -
#12836 10 torpedót küldtem le fubukival egy yamato torkán és így is csak a vízbetörésbe pusztult bele :D -
Darun #12835 Legjobb tudomásom szerint öcsém sem hajózott még, még sem kapott ilyen emailt. Szerintem bedobták ezt is az RNG-be, aztán szétszórtak X ilyen ajándékot. -
Hasselhoff72 #12834 Akinek nem működött a premes hajós email délelőtt, az próbáljon rá! Mert nekem most beadta. -
Darun #12833 Ehhez nem tudok mit hozzászólni. Tény hogy a WoT nálam is szét volt moddolva (de sem illegális modot, sem critical modul skint nem használtam) de sem a repcsisben, sem a hajósban nem élek ilyesmivel. Én örülök hogy végre betették a dinamikus concealment-et. A profik eddig is ki tudtak manőverezni a lövéseim elől, kis szerencsével a noobok is. Aki meg eddig is az oldalát mutatva, egyenletesen haladt azon sztem ez a warpack sem fog segiteni. -
BigaC #12832 úgy működik, hogy minden fogadkozásuk ellenére az aim assist továbbra is jelen van...
a wows.hu fórumra beraktak olyan képet is valamilyen orosz fizetős warpack-ból, hogy a bejövő lövések és torpedók pályáját/útját szép színesben illusztrálja :)
engem ez jobban zavar, mint bármilyen drága prém hajó... -
Darun #12831 Szerintem nem kell bemutatni, bár tény hogy a legtöbb prém hajó nekem is meg van.
Sovereign: lehet hogy point and click, de amikor US BB-vel 10km-ről minden lövésed mellé megy, a japó meg 20 km-ről lő neked citadellát úgy hogy fordulsz és rád se lát, akkor azért elgondolkodsz azon, hogy is működik pontosan ez a játék. -
SovereignXY7 #12830 Amúgy meg... jah. Bonyolult. Point and click :D :P De... mi abbana fun h 15-6 kmről lő egymásra egy csapat barom az aki véletlen közelebb megy meg megdöglik fél perc alatt? Főleg ha BB vagy és a csapat szélén kezdesz azok nem feléd mennek te lassú szar vagy és az ellen crúzerei megbasznak... Az... jah. Az fun. -
Rhonin7 #12829 jéééé ,de érdekes,merő véletlen nem Orosz? :D -
SovereignXY7 #12828 1 és 2 és még a 3ast is :) -
#12827 -
#12826 Figyi, ismerek olyanokat, akiktől folyamatosan hallom, hogy többet nem költenek a wot-ra, de ennek ellenére ha kiadnak valami új prémtankot akkor az valahogy mégis bekerül a garázsba, valahogy mégis mindig van arany átváltani a tp-t stb :) -
#12825 Brutál ez a kis csónak :D
-
Darun #12824 Kicsit kellemetlenül érzem magam amiért ennyi nyilvánvaló dolgot irtam az elmúlt pár órában, de... mindannyian tudjuk hogy a WG üzletpolitikája nem igazán vásárló centrikus. Ha már fizettél a játékért, akkor nagy ivben tesznek arra is hogy akár abbahagyod. Tejeltél, teljesitetted a feladatod. Majd jönnek helyetted új emberek akik szintén fizetnek, csalódnak és abbahagyják, de helyettük is jön valaki. És mindezt annak ellenére, hogy mind tudjuk milyen a WG hozzáállása. Nekik meg úgy nézem nem kell nagyon panaszkodniuk, dől hozzájuk a zsé zsákszám. -
Scharnhorst #12823 Mint írtam hiába kaptam levelet nem működik nekem, ahogy már más írta. Tehát így vagy úgy, de elbaszták. Vagy azért mert nem működik, vagy azért mert nem is kellett volna kapjak ha új játékosoknak szánták.
Ki kéne rúgatni az összes béna EU staffos nyomorékot, hogy ugyan végre legyen valami. -
#12822 én nagyon régóta játszok és imádom a warshipset, de most felidegeltek, lehet ráhagyom örökre, óriási az üzletpolitikájuk -
Darun #12821 Feltételezem hogy azok kaptak mail-t, akiknek van WG accountjuk (tankoztak vagy repülőztek) illetve akik már régebben játszottak, de csak pár csatát mentek és ennyi. Mondjuk nem értem akkor én bétás reggel és 1000+ csatával hogy kaptam, de végre (megint) szerencsém volt. Egyébként meg... a saját szempontjából jól csinálja a WG, nem véletlen ez az üzletpolitika. Való igaz ahogy észrevételeztétek is, a már meglévő vásárlókat a legtöbb helyen lesz@rják, hiszen őket már sikerült "megvenni". És igaz hogy nekem is van már 4 Kongo a kikötőmbe, de hajtok az ötödikért is. És még sokan vannak igy vele. Az új embereket meg be lehet etetni egy 2-es ladikkal, egy hét prémmel meg 1 millával. Anno Warplanezni is egy WG-s kód miatt kezdtem (kaptam egy T3-as repcsit) és azóta is játszok. Ha csak a kiküldött levelekből az 1% fog játszani a játékkal, már megérte nekik. -
Darun #12820 Még amikor volt az Emdenes küldi télen én is mentem vele pár kört. Feltételezem hogy az AP alacsony átütése miatt csak közelről sebez normálisan, illetve ha sikerült gyenge ponton meglőni az ellenfelet. Én szinte csak HE-t használtam vele, mert még el se oltotta a tüzet, már két másik helyen is kigyújtottam. Egyébként meg mivel kis kaliberű ágyúja van, ezért kapitányi skillel mind a lőtáv, mind a töltési idő javitható.
Nekem spec most jól jöt ez a 3 és negyed milla, mivel a Carolina elvitte a creditem több mint harmadát. És ugye játszani sem olcsó vele. Meg hát a port hely se jön rosszul. -
#12819 pontosan ezért van az hogy jódarabig egy fillért nem látnak tőlem, felidegeltek ezzel a levéllel amit meg se kaptam -
Scharnhorst #12818 Amúgy elgondolkodtam az egész emailes koncepción és rájöttem, hogy nem értem a WG logikát.
Tehát új játékosok számára volt az email és a kód. Az új játékosok email címét honnét tudnák előszedni ha még nem is regisztráltak? Vagy hány olyan új játékos van aki regisztrált és emiatt megvan az email cím, de még nem játszott (valószínűleg nyomós indoka volt, hogy végül nem játszott és nem hiszem, hogy ennyitől elkezdené).
Tipikusan azt érzem a WG-n is, mint a legtöbb szolgáltatónál Magyarországon. A régi fizető vevő le van szarva annak ott rohadjon meg drága díjjal (itt a WG-nél a nagy semmivel), de az új vevő az a lényeg, hogy annak olyan akciót kell ajánlani, hogy hozzájuk menjen. -
Rammsch31n #12817 Szerintem rossz helyen kaptad el... én AP-val asszem ütöttem 1000 körülieket is. -
Matusy #12816 Üdv!
Nektek mi a véleményetek erről a Emden-ről? Az ágyúja nagyon gyors, de nekem vmi miatt nem igazán sebez. Próbáltam mindkét fajta lőszert, de ilyen 0-és 316 között sebzett 4 találatnál.... Elég karcsúnak tűnik. -
Rammsch31n #12815 Akkor én mákos voltam, mert még sikerült... pedig nem új fiók, mert van már rajta egy 6-os hajó.... viszont tesó, accján meg nem tudtam csinálni vele semmit. Egyszer lehet nekem is mákom... na meg múltkor én nem kaptam wot-os aranyas/1 milla kredites kódot... szal kapd be, de kösz WG. :D -
Plata #12814 Én nem vagyok kezdő,zárt bétától játszom,sőt már alfában is. -
Scharnhorst #12813 Miért nem lepődöm meg, hogy elrontottak valamit. Ha én lennék az EU staff főnöke már egyik jelenlegi munkatárs sem dolgozna ott. Ennyi balfaszságot sorozatosan elkövetni már nem a véletlen kategória. -
#12812 Utána olvastam hivatalos fórumon. Állítólag a kezdők kaphatták volna csak meg, viszont valaki valamit elrontott, mert másokhoz is eljutott az e-mail. Megoldás? Nem lehet aktiválni...
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 11:30:15 -
Scharnhorst #12811 Én is megkaptam az emailt, de hiába mert nem működik. Írtam is egy ticketet nekik, hogy vagy oldják meg, hogy működjön vagy anyjukkal szórakozzanak, hogy nem működő cuccot küldenek. (persze finomabb verzióban) -
Plata #12810 Én zárt béta óta játszom ritkán.Most hogy nem kaptam meg az eventes hajót mert eltűnt a fenébe megint elment kicsit tőle a kedvem.
De azért hetente 1-2 csatát letolok. -
#12809 nekem jól jönne,felértem mindennel amivel szerettem volna 7-8 tierbe,fogy a credit nagyon,itt kell választanom egy vonalat amit tovább húzok mert 4re(cv,bb,cc,dd) még tirpitzel is napokat farmolhatok hogy legyen kredit.
-
#12808 Amúgy, tudom nem sok az 1 milla kredit meg a hét prém nap, mert megtehetem, h veszek prémet, csak a wargaming hozzáállása bosszant, hogy mások kapnak apró meglepetéseket, de egy dedicated playert leszarnak. Hát most egy jó hosszú ideig nem fogok pénzt pörgetni a játékba pémnapot se veszek. Ez az én ajándékom nekik.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 10:17:01 -
#12807 én sem kaptam,closed beta ota játszom szinte minden nap
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.14. 10:10:41 -
#12806 Nyugi, én orrvérzésig játszok, már bétával mindennel, minden szart kitöltöttem. Természetesen nekem nem jár hét ingyen nap meg ingyenkredit.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 10:09:20 -
#12805 vasárnapig még beválthatóak a gyémántok a grand naval battle sorozatból -
Hasselhoff72 #12804 Én kaptam mailt, de beválltani nem lehet:DD -
Plata #12803 Kaptam 1 milla creditet,7 nap prémet,még 2 250 000 creditet és egy festést. -
Plata #12802 YOUR WELCOME GIFT
Get a head start by taking advantage of your special in-game goodies:
Tier II Premium German cruiser Emden
7 days of Premium Account time
1,000,000 credits
Ezek tiszta hülyék,nekem már van Emden. -
BigaC #12801 lehet, hogy béta miatt van akkor. én ilyen kérdőívet se kaptam még.