World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
mondjuk ez valahol jogos, a japanak jobban rávoltak izgulva a hadihajókra, az USA meg korábban felismerte hogy a CV a jövő és igaza volt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gergod
Sajnalatos, hogy az osszes amerikai agat kihereltek T10en. Semmi ertelme USN-nek, a Japan osszes aga jobb.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Tono34
Nürnberg, Myoko, rombolók, de leginkább Nürnberg 😊 Gyorsan lő és nem kevés skulót 😊

A minap egy NC szinte 2 sorozatból leamortizálta a Coloradóm..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én Myoko-Cleveland párost használom, de eléggé nyögvenyelősen megy most járok kb. a felénél. Feltűnt mostanában, hogy sok csatahajó lövöldöz HE-vel mostanába 😄
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.02.09. 14:27:44
Count Adyn
Najo de ha Fusoval elkezdek he-t lőni azt hiszik retardált vagyok😄 Meg az Aoba-t is inkább AP val használom, igazabol cleveland kéne talán, de csak azért nem huzom ki😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mindennel amivel mentem 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Count Adyn
a Myokos kuldi 300 gyujtását ti mivel csinaltatok?😊

Eagle16
Nekem is azt kellett volna, megspóroltam volna egy csomó időt, már Yamato-m lehetne...

Még Fuso-val is lehagytam a NC-t sebzésben, a japánok nekem jobban bejönnek ha csatahajóról van szó.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én már a New Mexico-nál átnyergeltem a japán vonalra. A NM azért még megvan, de ritkán veszem elő.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Eagle16
Tesztszerver változtatások: link

Jövőhéten már jöhetne a patch.

Tono34: csak meg ne bánd az NC-t 😊 Én az Iowa-t már meg sem vettem, elegem lett hogy lényegében csak az első két tornyot lehetett értelmesen használni rajta és azoknak is akkora szórása van, hogy az Amagi-hoz képest shotgun-nak tűnnek. Jó rajta az AA, meg szemből elég kemény, amíg ki nem szedik az ágyúját, de más előnye nem nagyon van. Inkább váltottam japánokra, 96k kell még az Izumo-hoz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Úgy látszik, hogy a gyerekek elmentek reggel iskolába, mert most három meccset nyertem zsinórban a Kongoval. Tegnap 110K+ meg 80K+ csatákkal sem ment, most meg 32K átlaggal is jött három győzelem. A fene se érti! <#fejvakaras>

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy összejött az xp a Fusora! Azt hiszem este új hajó jelentkezik a kikötőmesternél. <#finom>

Kiindulva a mostani pontosságából nem lesz az olyan pontos így se. 😊 Hiszen ha a semmihez adunk 60%-ot akkor az továbbra is semmi marad. 😊

Viccet félretéve ráfér némi pontosság s másodlagos tüzérségre mert most kb mindenfele lőnek, csak az ellenségre sem. Kb mint az orosz flotta Dogger Bank -i incidensnél. Ellőttek vagy 5000 lőszert és 3 találat volt.
igen, jól működik. egyszer Minekaze-val berontottam így az ellen közé... 4 hajó süllyedt.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

PrasCo
Közben ne felejtsetek el ládákat nyitni. 😊
A jó öreg Dell powerstation-ön meg csak megy, megy és megy 😄
Igyekezz, mert a patch után a tier 7-10-es hajóknak 60%-kal megnő a másodlagos tüzérség pontossága 😊
(Alacsonyabb tierben 15% lesz ez)
Tono34
Annyi kikötőm nincsen, hogy megtartsam mindet. Így eladásra kerülnek, majd ha a végére értem akkor kiderül kit tudok visszavenni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A magányos csatahajókat rombolóval mindig le kell rohanni.
Most a következő csatámban is becserkésztem egy Kawachit. Minden ágyúja baloldalra nézett, szóval jobbról mellékerültem és ismét 2 kilométerről megtorpedóztam.

Majd igyekszem csatahajókra meg anyahajókra specializálni magamat. 😊

Ha nem üt be ménkű (idő előtt észrevesznek, találkozol egy másik rombolóval) akkor nagyon szép killeket lehet összegyűjteni. De persze olyan is van hogy kilőnek mielőtt bármit csinálhatnál.
Count Adyn
Ha nem rád céloz alapból minden ágyu onnantól reszeltek egy bb nek általába 5 km alatt😊

Érdekelne, hogy csak szerencsém volt vagy ez a lerohanós támadás jól működik a magányos csatahajók ellen?
Hát ne add el. Én egyetlen hajóm se adtam el...nem azért szereztem!😊
Tono34
Szinte észrevétlenül a Colorado végéhez közeledem, már csak 13k xp és jöhet az NC. Sajnálni fogom eladni ezt a hajót.

képet vagy meg se történt<#banplz>

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Count Adyn
Jah a secondaryt kb a részeg tengerészek kezelik, mert még nem volt olyan hogy eltalált volna, csak a hangulatot adja meg😄

Hatalmas gyilkos voltam ma az Isokaze-vel.

Észreveszem a az ellen Myogi és Isuzuchi csatahajóját egymástól 5 kilométerre. Myogi van közelebb szóval ő lesz az első. Mikor észlelési távolságra érek benyomom a ködöt. 4 kilométernél így is észrevesz, de pont előtte lőtte ki főágyúit a másodlagos tüzérség meg olyan amilyen. Végül 3 kilométerről nyitok tüzet. 4 talál 2ettő mellé. Még úgy 15 másodpercig úszik aztán elviszi a flooding...

Fordulok az Isuzuchi felé és benyomom a gyorsítást. Orral van felém de a főágyúk nem engem lőnek. Mivel orr felől közelítek így a másodlagos tüzérség békén hagy. Ezt követően egy fordulóval mellélendülök és MÁSFÉL kilométerről mind a hat torpedót beleeresztem az oldalába. Azonnal elsüllyed. A fél életerőm még megvan.

Ezt követően szabad az út az ellen bázisáig. A bázis közelében ott az anyahajó. Minden gépe a levegőben a pálya túloldalán. Ezt is az orr felől közelítem, majd 4 kilométerről kilövöm.

Ezt követően pedig elkezdtem a bázis foglalását. Remek csata volt.

Úgy tűnik néha megérni lerohanni az ellenfelet, főleg ha egyedül van.
patchaou
Ennek a játéknak a nyűgjeit eddig nem ismertem. Reméltem hogy valamennyire ismert hiba és van rá megoldás amire itt megkapom a választ. Azóta rákerestem picit jobban és a hivatalos fórumon egy bejegyzés volt lebegő tárgyakról, viszont megoldás ott sem. Szerencsére nem minden hajónál csinálja, nem is játszhatatlan tőle a játék csak zavaró. És különösebben a játék maga nem is érdekel, túl egysíkúnak találom valahogy, de egy kis mellékesért farmolgatok majd ebben is, csak ilyen látvánnyal nem lesz mindig őszinte a mosolyom.
A mondandód második felével amximálisan egyetértek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha nem minden hajónál csinálja akkor azt gondolnám corrupt lett pár file de írtad hogy ismét fölraktad. Egy barátom most rakott össze egy bivaly gépet és 3-4 csatánként memory violation hibával kifagy. Van ami konfigot nem szeret, néha a patch után.
Egyszerűen a big world engine már a wot elején is gagyi volt és ahelyett hogy foltozgatnák le kéne cserélni valami jóra vagy írni rá külön. Persze az drágább és évekkel ezelőtt kellett volna már kezdeni.

patchaou
Visszapakolhatok régebbi drivert, de az nem megoldás mivel nem azért rakom fel a friss drivereket hogy egyetlen játék miatt régebbit használjak míg minden más tökéletesen fut. És ha driver hiba, miért nem csinálja minden hajóval?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
Megvettem a Faragutot, miután meglett a last stand kapitányi skill.

Első kör, nem sok sebzés, sok foglalás és sírból visszahozott győzelem, + 3 afk player (nálunk):
+ Meglett a 260 gyöngy is 😊

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.02.08. 18:14:32

szerintem ez driver gubanc. több féle verzióval kellene próbálni.

PrasCo
Végülis érthető, hogy a "lottósorsolással" egyidőben mennek ki a fix nyereményhajók is.
Eddig mindig megadta ami a personal goals alatt van rögtön most meg várni kell? Akkor ez megint WG logika.

Csak az event végén kapod meg szerintem.

Count Adyn
Jah tényleg igazatok van, akkor no para😊

Tono34
Szerintem az event végéig van rá lehetőség.

Nem úgy van hogy maga az event 24-ig mindenképpen megy?
Count Adyn
Valszeg bukod jah, de szerintem nem jon össze addig mert sokmindenkinek meglesz amennyi kell, és nem fog nőni olyan gyorsan mint eddig😊

Valaki nem tudja mikor kapjuk meg a kamikazet ? Megvan a 260 gyöngy és nem kaptam meg. Lehet majd az event végén lesz meg ?
voivod32
231 gyöngyöm van, de kész van az összes küldetés. Legközelebb szombaton tudok játszani. Ha addig elérjük a 10 millió gyöngyöt, akkor buktam a Kamikazét, vége a Project X-nek?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
Viszont nem mindegyik hajónál csinálja, szóval kizárt hogy a konfigomban van a bibi.

patchaou
Újraraktam a játékot és ugyanaz....

PrasCo
Ez érdekes volt, köszi. 😊 Omahával szenvedtem nagyon, amíg a C-testet fel nem raktam rá, azóta azért vissza tudok lőni, de még így sem érzem zseniálisnak. Igaz, ott áll mellette egy Murmanszk. Ami meg a New York-ot illeti, egy barátom mással szinte el sem hajlandó indulni. 😄
Az én húsz fillérem:

A legrosszabbak:
5. Albany
4. Myogi
3. Furutaka (patch előtti)
2. Gnevy
1. Karlsruhe

A legjobbak:
5. Isokaze
4. Myoko
3. New Mexico
2. North Carolina
1. Kongo (patch előtti)
Isten hozott a csapatban 😊
voivod32
Nem mondod!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hányinger ez a játékos állomány délelőttönként. 7/7 vereség.
patchaou
Ha még a délelőtt nem jön más válasz ami beválik akkor újrarakás lesz. Vicces hogy semmilyen játékkal nincsenek problémáim, egyedül a wot futásával nem vagyok megelégedve, de ilyen dolgok ott sincsenek. Tudnak ezek a wg-nél valamit (csak nem programozni 😊 )

darki81
gondolom ilyen alap dolgokat megcsináltál hogy új videókártya driver.. Telepítsd újra, hátha jó lesz.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

patchaou
Tegnap elfelejtettem képeket felrakni... Szóval szerintetek mi lehet a probléma?

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.08. 09:28:27

Tono34
Csatahajónál a Nagatot hajtom, még nem fullos, barátkozunk. A lővéseket ki kell még tapasztalni vele.