World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A minap egy NC szinte 2 sorozatból leamortizálta a Coloradóm..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.02.09. 14:27:44
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Még Fuso-val is lehagytam a NC-t sebzésben, a japánok nekem jobban bejönnek ha csatahajóról van szó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Jövőhéten már jöhetne a patch.
Tono34: csak meg ne bánd az NC-t 😊 Én az Iowa-t már meg sem vettem, elegem lett hogy lényegében csak az első két tornyot lehetett értelmesen használni rajta és azoknak is akkora szórása van, hogy az Amagi-hoz képest shotgun-nak tűnnek. Jó rajta az AA, meg szemből elég kemény, amíg ki nem szedik az ágyúját, de más előnye nem nagyon van. Inkább váltottam japánokra, 96k kell még az Izumo-hoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ami viszont ennél is fontosabb, hogy összejött az xp a Fusora! Azt hiszem este új hajó jelentkezik a kikötőmesternél. <#finom>#finom>
Viccet félretéve ráfér némi pontosság s másodlagos tüzérségre mert most kb mindenfele lőnek, csak az ellenségre sem. Kb mint az orosz flotta Dogger Bank -i incidensnél. Ellőttek vagy 5000 lőszert és 3 találat volt.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
(Alacsonyabb tierben 15% lesz ez)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Majd igyekszem csatahajókra meg anyahajókra specializálni magamat. 😊
Ha nem üt be ménkű (idő előtt észrevesznek, találkozol egy másik rombolóval) akkor nagyon szép killeket lehet összegyűjteni. De persze olyan is van hogy kilőnek mielőtt bármit csinálhatnál.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Észreveszem a az ellen Myogi és Isuzuchi csatahajóját egymástól 5 kilométerre. Myogi van közelebb szóval ő lesz az első. Mikor észlelési távolságra érek benyomom a ködöt. 4 kilométernél így is észrevesz, de pont előtte lőtte ki főágyúit a másodlagos tüzérség meg olyan amilyen. Végül 3 kilométerről nyitok tüzet. 4 talál 2ettő mellé. Még úgy 15 másodpercig úszik aztán elviszi a flooding...
Fordulok az Isuzuchi felé és benyomom a gyorsítást. Orral van felém de a főágyúk nem engem lőnek. Mivel orr felől közelítek így a másodlagos tüzérség békén hagy. Ezt követően egy fordulóval mellélendülök és MÁSFÉL kilométerről mind a hat torpedót beleeresztem az oldalába. Azonnal elsüllyed. A fél életerőm még megvan.
Ezt követően szabad az út az ellen bázisáig. A bázis közelében ott az anyahajó. Minden gépe a levegőben a pálya túloldalán. Ezt is az orr felől közelítem, majd 4 kilométerről kilövöm.
Ezt követően pedig elkezdtem a bázis foglalását. Remek csata volt.
Úgy tűnik néha megérni lerohanni az ellenfelet, főleg ha egyedül van.
A mondandód második felével amximálisan egyetértek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyszerűen a big world engine már a wot elején is gagyi volt és ahelyett hogy foltozgatnák le kéne cserélni valami jóra vagy írni rá külön. Persze az drágább és évekkel ezelőtt kellett volna már kezdeni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Első kör, nem sok sebzés, sok foglalás és sírból visszahozott győzelem, + 3 afk player (nálunk):
+ Meglett a 260 gyöngy is 😊

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.02.08. 18:14:32
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az én húsz fillérem:
A legrosszabbak:
5. Albany
4. Myogi
3. Furutaka (patch előtti)
2. Gnevy
1. Karlsruhe
A legjobbak:
5. Isokaze
4. Myoko
3. New Mexico
2. North Carolina
1. Kongo (patch előtti)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.08. 09:28:27