World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma újra felraktam a játékot, és csata közben a hajó körül a mindenféle alkatrészek vannak a levegebően... mitől lehet ez és mit lehet tenni ellene?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 12:37:17
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nálam is az az alap felállás a meccsek 80%-ban, hogy berak + 1-2 tierrel magasabbak közé a matchmaker, még ha zsinórban buktam 5-6 meccset is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mikor kijött a játék nem voltak ilyen csaták ! -.-
Meg mimár hogy képfeltöltésről nem lehet képet ide linkleni !? -.-
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.06. 16:35:35
131 gyöngynél tartok de a "Achieve 1,300 XP or more in a single Battle" -t nem értem. Már 3-4000XP-ket is összeszedtem ma de ezt még mindig nem írja teljesítettnek. A hetoből már csak ez van hátra.
...akkor sem kapja meg a pénzem a WG. <#vigyor1>#vigyor1>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Bar istenigazabol nem haraxom ra , ilyenekbol vannak a konnyu fragek <#mf1>#mf1>
Ja egyebkent a wg forumrol van itt a link
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.06. 02:06:52
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Szombaton nem játszom max 1-2 órát, vasárnap mehet a móka, de ha látlak meghívlak pár kör erejéig holnap
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A situational awareness-szel kapcsolatban nyilván ízlés kérdése, de egyetértek veled. Egyrészt ez nem a BB dolga, másrészt elveszhet az információ a "zajban" (bárki más is lát a DD mellett), ráadásul ha pl. japán DD vesz észre ÉS érti is a dolgát úgy, hogy egyedül vagy, akkor nagyjából a legtöbb - erős költői túlzással élve -, amiben ez segít, hogy előbb tudod meg, hogy halott vagy. Ez Fuson pláne jó, amit 19 kilóról egy szobafenyő is kiszúr, így ha ezzel a skillel egyértelműsíthető, hogy egy DD vadászik, az nem ritkán a körülményekből (minimap, életben lévő hajók stb.) is leszűrhető.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.05. 22:27:08
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Érdekes módon nem egy youtube videón láttam, hogy a fickó feltette a Fusora a situational awareness skillt, ami aztán egész csata alatt világított. Nem tudom, hogy ennek milyen értelme van. Igazából információt nagyon kevés esetben szolgáltat, és jobb dologra is el lehet költeni azt a pontot.
Ilyen történt már veletek? 😄
A masik, hogy 15 pontos kapitany van rajta concealment experttel meg festessel 12.2 km a spotting tavolsag. Jatek kozepetol, vagy ha nincs sok DD hamarabb latom meg a CAkat mint ok engem.Volt egy Iowa 13 kmre aki nem latott es olyan gyonyoru broadside-ba fordult bele, hogy rogton 2 citadellaval lett gazdagabb. Kiraly full stealth-el BBt jatszani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
a skill-ekel tudod novelni de akkor nagyon magas lessz a roppalya es a leghulyebb is kimanoverezi a loveseidet, nagyon oda kell vele figyelni de nagy fun