22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#12880 Hja, az okos más kárán tanul ...na. :)
Ráadásul a stock gép a levegőben hótt ugyanazt tudja, mint a Ryujo (szigorúan véve a retraining miatt annyit se), csak egy szinttel magasabb osztályban - de legalább ez már nem úgy néz ki, mintha egy panel-lakótelepet, amit megerőszakolt egy hőerőmű, ráhegesztettek volna egy közepes méretű uszályra. -
Darun #12879 Csak gratulálni tudok! xD (legszebb öröm a köröm) Én asszem tankosba csináltam ilyet... jó régen. Amikor még tankoztam. Igazából akár jó is lehetne, ha kicsit jobban állnék az USA ágon, de esélytelen hogy a szükséges Xp-t összeszedjem a Réndzsörre. Én meg a Hosho megvételével várhattam volna, bár tény hogy olyan sokat nem buktam a korai vásáron. -
#12878 Nekem - először a hárommillió akció közül egy - kapóra jött a dolog, mert némi free XP-zgetéssel meg tudtam venni a Hiryu-t.
A dolog hátulütője, hogy ezzel a kreditköltekezéssel még egy lépéssel távolabb kerültem az Amagitól anyagilag. Az se segített mondjuk, hogy a retardált fejemmel egy fél másodperces agyi áramszünet alatt most adtam el a Ryujo-t, amikor az eladási árak is nyomottak, holott nyugodtan tudott volna várni a helyén még... -
Darun #12877 Milyen csend lett hirtelen!
Még kb két hete megvettem a Hoshot. Nyilván ezért akciózták le most az összes CV-t. *irronia* Ma volt vele az első csatám. Mind a két gép fejlesztést megvettem free xp-ből, mert nem akartam hogy miattam hátrányban legyen a csapat. Nos... 2v2 CV, az ellenfélnél Lengli-Hosho, nálunk két Hosho. Mindenki elindul balra, két BB, köztük egy Arkansas jobbra. Teljesen logikus hogy egy 4 CV-s meccsen, nulla légvédelemmel rámegy valaki az egyik oldalra. Mielőtt meghalt volna, még beirta hogy mekkora lemming a csapat. Hááát... köszönjük Emese! Bár a CV nem volt a szivem csücske, sőt! Elég keveset játszottam velük. És az US ágon eléggé mérsékelt sikereket arattam. (bár a Lenglyvel a 2 dd kilövésére egy meccsen büszke voltam) Most az első csatában rögtön 3 killt összeszedtem. Úgy hogy az első dobás ott hagytam a fenébe, mert az egyik cirkálónak elé, a másiknak meg mögé dobtam. Gondoltam jó nagy noob vagyok, majd a következő. Épp kommandirozom a vadászaimat, erre 3 torpedó hit, dev. strike, kill. Csóró cirkáló kifordult a torpedók elől, majd a másik oldalával meg visszafordult elé. Ennek ellenére sem hiszem hogy túl sokat fogok anyahajózni. -
Scharnhorst #12876 Valaki T8-as szakasz ts-el? -
Darun #12875 Jól kezdődik ez a nap is. 2 ranked, 2 vereség. Az elsőnél mondjuk én is béna voltam, a második viszont úgy kezdődött hogy afk cv, az egyik dd ammoreccset kapott, a Furutaka meg bement egyedül középre foglalni. Egy 7v7 meccset meg elég nehéz lehozni 3 fő hátránnyal. -
#12874 és lövedék nézetben a c betűvel tudsz váltani melyik lövedéket/torpedót mutassa -
Avenger93 #12873 y/z gombot nyomd meg gyorsan duplán -
nomiss #12872 sziasztok !
Szeretném megkérdezni, mint kezdő , hogy látok vieokon hogy a lövedék szemszögéből mutatják a kamerák a játékot, valahogy oda lehet kapcsolni ezt hogy kell ? -
#12871 Az Isizuchi finom. -
#12870 7 nap prémnek hála beindult a legénység átképzése az Amagira.
Egyedül maradtam a végére az ellen bázisánál, esélyem sem volt visszaérni, a csapattárasaim meg ledarálták....
Mi a francot kellett volna még csinálnom..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#12869 aki még nem tudná vasárnapig a grand naval battle gyémántjai még beválthatók,aki esetleg még nem tette volna,hajrá -
carp3tm0nster #12868 ezeket ne is mond:) -
#12867 Akkor az Atlantáról ne is beszéljünk vagy a kis szemét dd-k a füstben. -
BigaC #12866 persze nem állítom, hogy mindent ki lehet kerülni, de azért van amit még egy BB-vel is ki lehet manőverezni.
Molotovra legjobb ellenszer jópár AP :), de a Cleve valóban szemét kis dög és szinte nincs citadellája...
én azért nem haragszom ilyesmi miatt, mert ugyanezt csinálom az ellenséges BB-kkel :D -
carp3tm0nster #12865 amikor 6mp-ként jön egy 12-es csomag a cleve-ről, vagy a molotov railgun-ja lövöldözz, gyakorlatilag mindegy mit csinálsz egy bb-vel... -
Darun #12864 Ezt értem, de amikor 3-4 irányból is lőnek rád... Értem én hogy nem szabad egyedül menni, de tekintve hogy főleg US csatahajókkal megyek, az első spottra eltűnik mellőlem a csapat, az ellenfél meg simán utolér. És akkor még figyelj a torpedókra, meg a repcsikre, és nem árt ha a szigeteket is kerülgeted. -
BigaC #12863 szvsz a sok gyújtás amiatt is van, hogy csatahajóval kevesen manővereznek. pedig egyes csatahajók egész fürgék tudnak lenni.
és már 2x kigyújtom, akkor se változtat irányt, simán megy tovább...
nekem csatahajón is rajta van az incoming fire alert, tekergek BB-vel is, így kevesebb a találat/tűz esély. -
carp3tm0nster #12862 rühellem az ilyen kis gyújtogatós no skill-es dolgokat. ellövünk 12 lövedéket, majd csak kigyújt egy. oltasz, majd a köv salvo megint. múltkor 30ezer hp-t buktam Kongomról... -
Darun #12861 Én csak a gyújtogatós küldiknél szoktam nézni. Tegnap egy Cleve 3 lövésből kigyújtott. Mondjuk a Warplaneben is hiába használok API lőszert, én az első lövésre kigyulladok, az ellenségnek meg előbb elfogy az élete, minthogy kritikust lőnék neki vagy kigyújtanám. Itt meg ilyen pár ezer HP-nál ad be Citadellt, meg ált a torpedóm is akkor talál be... mondjuk ez utóbbi még igy is elég ritka. -
carp3tm0nster #12860 ja igen, ez tapasztalat. szoktam fejben számolni a találatokat és várni,hogy melyik gyújt... sokáig tudok így számolni... -
Darun #12859 Akkora lag van a játékban, hogy a meccs negyedénél inkább visszadobott minket a kikötőbe. Kösz WG! -
BigaC #12858 felküzdöttem magam 15-re, most jönnek a 7-es hajók is. kicsit lehet kísérletezni, innen most nem lehet visszaesni :)
mentem egyet Indianapolissal (win), Kiev-el (1 win, 1 bukó), még kipróbálom a Myokot.
a Colorado visszavásárlásán gondolkozom, mert jó kapitány most nem nagyon van hozzá... -
Darun #12857 Kivéve ha te ülsz a Cleve-ben, mert akkor még a Yamatot is a hivatalos % alatt gyújtod. -
carp3tm0nster #12856 bezzeg a tetves cleveland minden találata felgyújt. szánalmas... -
#12855 Ma NC-vel kaptam egy azaz egy találatot az orr részre (többi csobbant), hallom, hogy ilyen lepattanó kongó hangja van erre írja -11k sebzés ...
-
carp3tm0nster #12854 Kongoval 6km-ről Könisgberg oldalába full salvo... 1 találat 1020dmg... priceless.
random qrva anyjukat a wgnek... -
Rammsch31n #12853 Most nyertem 1 vs 4-be foglalással... kövi csatába mindenki szarrá laggol... lehet ezért állt le az eu oldal is. -
Darun #12852 Nálam működik. -
#12851 worldofwarships.eu másnak sem működik?
nem enged beloginolni az oldalon,folyamatosan tölt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.15. 19:07:57 -
Rhonin7 #12850 970 -300 nekünk.....maradt 1 DD T7-es és a fasz 11 km ről lövöldözte a torpedókat a fél HP-s Nagatora közel 10 percen keresztül.......közben ofc a 2 bázist beszedte a maradék ellen !
T7-es.........
4. bukott meccs zsinórban minjárt 16 leszek megint 14 ről
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.15. 18:23:52 -
Rhonin7 #12849 másodjára robbanok fel detonation zászlóval :S -
DantesHUN #12848 Istenem ilyen szar csatát. Jaj de rémes volt. Le blokkolt egy hülye hordozó-csatahajóval voltam- folyton nekem jött, és nem tudtam kikerülni...és addig blokkolt, míg túl sok idő telt el, és nem értem utól a csapatot, le maradtam a csatáról. Egyet lőttem összesen. Hiába mentem a legrövidebb úton teljes gőzzel. -
#12847 GNB-s cuccokat ma megkaptam, akinek elmaradása volt nézze meg hátha neki is megérkezett. -
SovereignXY7 #12846 Nem kell ezen gondolkodni. A válasz: SZARUL! :D -
Darun #12845 Az ARP-s küldikbe már jó ideje beleszámit a Ranked is. Más kérdés hogy azóta ez a második season. -
#12844 rankeden nincs küldi -
Darun #12843 Én még csak 20-as vagyok, a Fuso aki meg egyedül elindult hogy majd ő megállitja az ellenséget C-nél meg 16-os volt. (megjegyzem, amikor még csak 5-6 km-re távolodott el és rámentek az ellenség torpedóvetői, utána fordultam és próbáltam neki segiteni) Ha jól rémlik a csapatból már mindenkinek volt Ranked rangja, tehát nem ez volt nekik az első, az ellenfél csapata még is együtt tudott mozogni, mi meg négy felé szakadtunk. Én konkrétan semmit nem sebeztem, mert próbáltam a Mexico-t védeni a japán CV-től, mivel a saját CV-nk hiába jött vadász konfiggal, teljesen használhatatlan volt és ő halt meg először. (az első dolog a csata indulásánál az volt, hogy megkérdeztem milyen konfiggal jön, de nem válaszolt semmit, különben megkérdeztem volna tőle hogy kell e neki AA támogatás, de mint mondtam, ő rögtön kihúzódott a jobb felső sarokba, mi meg mentünk balra foglalni A-t. Szóltam neki hogy kövessen minket, de hát ő igazi csapatjátékos volt) holott én is megtehettem volna hogy beállok lövöldözni, mert kéne a Hit a küldihez (az se érdekes ha nem sebzek) de úgy gondoltam egy Rankeden azért még is csak a csapat érdeke előbbre való és a saját dolgomat kéne csinálnom (ami ugye a BB-k védelme, és mivel messze nekem volt a legjobb AA védelmem az egész csatában, igy egyértelmű volt hogy mi is az) De ha a csapat fele nem igy gondolja, akkor én hiába erőlködök. -
Rhonin7 #12842 nagyon nyögvenyelős én 14-nél tartok tegnap 17...,de órákig kell lelkileg regenerálódnom egy meccs után -
carp3tm0nster #12841 kipróbáltam a ranked-et, 16 csatából 5 győzelem úgy, hogy top sebző vagyok...