22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • davidbog
    Véleményem szerint ennek nem sok értelme van. Az a 3% amit a Demoltion Expert ad az semmi. A 152 mm-esnek alap esetben 12% a gyújtási esélye. De ezzel a skillel nem 15% lesz, hanem 12,36% (12*1,03), mert az a 3% nem hozzáadódik, hanem az alap értéket növeli meg 3%-al. Legalábbis én úgy tudom, hogy így működnek ezek a gyújtási/oltási plusz százalékok a kapitányi skilleknél.

Szerintem több értelme van a 4 pontos képességek közül valamelyik légvédelminek. Nekem a Chapayeven már mind a kettő meg van. A 100 mm-eseknek nálam 7,2 km-es lőtávja van és kijelölt célpont ellen dupla DPS-e, így már elég hatékony a légvédelme. Viszont ha nincs CV vagy nem felém jönnek a repülők, akkor van két darab 4 pontos skillem ami semmit nem ér. :D
  • BigaC
    erősen gondolkozom, hogy a Shchors lévő kapitányán újrarendezzem a skill-eket, a toronyforgatást kihagynám és a szabad +2-vel együtt inkább Demolition Expert-re váltanám... szerintetek? (nagy részben úgyis gyújtok vele)
  • Darun
    Szerintem azért kell neki, mert ő akkora hazafi, hogy még az aknakeresőt is csak magyarul hajlandó játszani.

Tök jó hogy pont a héten cseréltem le a modokat a hajómon. Bár tény hogy az első slotra én is mindenhová a main gun modot raktam fel, a többinek nem sok értelmét láttam. A CV-kre is lehetne feltenni dinamikus távolságmérőt, mert szerintem a csata 95%-ban egy kapitányt sem érdekel hogy milyen messze van az ellenség a hajójától, azt viszont jó lenne tudni hogy az adott repcsi század amit irányit milyen távolságra van az ellenségeitől.
  • Tono34
    Aslain 7 nap bant kapott a WG-től ..

"- WG banned me for 7 days, accusing me for using bots, clickers and what not, that is totaly a lie, I never used such software, never ever - anyway because of this, next modpack versions will be postponed. WG made a stupid move to ban a modder in a day of game update. This is so stupid decision, especialy that I barely played WoWs in this month. "
  • mcwolf
    Ehhez aztán annyi angol tudás kell kb. mint egy Need for speed-hez
    Utoljára szerkesztette: mcwolf, 2016.06.24. 08:16:47
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. kedves jaktor kerunk magyaritast. amugy mindenkinek kellemes nyarat
  • Tono34
    Mai vereségekkel (még elkerült a győzelem mámorító szele) az Ishiz..-val még 1k xp kell és a kapitány átképzése befejeződik az Amagira.
  • patchaou
    Ne is mond, egész nap rohangáltam, nem volt időm enni és éhgyomorra mentem le a kocsmába meccset nézni... :)
  • BigaC
    nekem se, de nálam gyanítom a meccs közben legurított 4-5 sör is hozzájárult.... :D
    Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.23. 09:47:18
  • carp3tm0nster
    tegnap rankedben semmi sem sikerült...
  • Tono34
    Tegnap este gondoltam merészet, megyek rankedre, hátha lvl15-öt elérem...... a legutolsót sikerült csak megnyerni.
  • Darun
    Első csatám... Atlantával. (mármint a mai, a hajóval már volt több) 3:2 az állás (én voltam a második akit kiszedtek) és a négy pontból három a miénk. Mind a két csapat belemmingelt jobbra. Engem kb 3 perc alatt szedtek ki, és igy én lettem az első xD Elgondolkodtató hogy a fennmaradó kb 15 percben mit csinált akkor a csapatom? o.O Szóval mára asszem az utolsó is volt.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.23. 00:50:48
  • Darun
    Érdekes. Én is inkább érzésre szoktam lőni. Egy időben nézegettem a beosztásokat is, de asszem pont akkoriban fogtam ki több olyan japán BB-t, akik aktivan próbálták elkerülni a lövéseket és inkább hagytam. Én is szinte mindig a hajó "alá" célzok. Fura hogy nekem legtöbb esetben pattan, mig a srác simán belőtte a Wyo-t.
  • Tono34
    Azért pár csatával a hátad mögött már lehet érteni, ha nem akkor másik játékot kell keresni :D
  • Pluskast
    Igen de használni csak úgy lehet ha érted, hogy mire gondol :)
  • Tono34
    Nem érteni kell hanem használni :) Gondolom tapasztalta a dolgokat, videóit elnézve nem rossz játékos (csata közbeni chat is árulkodó). Persze az hajó sebessége jelentősen változtat a célzáson, de nagyon jó támpontokat ad.

Noha volt már tapasztalatom, hogyan és miként célozzak, azért segített ez is egy kicsit.
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.22. 12:00:23
  • BigaC
    igen, ez így van. persze ha nagyon szögben áll a hajó, nehéz megmondani a füst irányát :)
  • Lópikula
    Van egy jó trükk, a sebességről mondja, hogy a kémény füstjéből meg lehet állapítani a sebességet meg h tolat-e...ez tényleg alkalmazható
  • BigaC
    nekem ez egyáltalán nem működik a standard célkereszttel.
    nálam az vált be, hogy kb. 1x cirkáló, 0.5x csatahajó, 2x romboló.
    ha 10mp-et mutat a célkeresztnél az érték, és a videó szerint 15-re (10x1,5) lövök simán előtte csobban legalább egy hajóhosszal teljes sebességgel.
    10mp esetén 11-12 körül lövök, akkor talál.
    de amúgy az a legjobb, ha mindenki ráérez és nem számolgat... :)
  • Pluskast
    Ezt most nem igazán értettem. Hogy számolja ki az idő és a távolság függvényében? A sebességet még értem, de a kettő közötti összefüggést nem.
  • Tono34
    Ha valakinek kellene még egy kis okulás:

Notser, Hogyan célozzunk.
  • BigaC
    Colo azért 405mm-es lövegekkel bír és jobb a páncélzata... Mex-el nem tanácsos vele leállni ha úgy érzed, jó játékos. :)
  • carp3tm0nster
    Tegnap mentem 4 nagyon jó csatát New Mexico-val rankedben. Ebből 3 győzelem... nem mertem többet menni :-)
  • atee73
    Ja fogalmazzunk ugy hogy a 40-45fok szart se er (ez nem a WoT) foleg +1tier BB ellen
    tul diplomatikus voltal ...csak segitettem
  • Tono34
    Végre, küldi letudva, ezer hála a Mahan, blysk.. kettősnek főleg, Haguro megérkezett.

• Tono34
    Talán végre egy megoldás a minimap bugra.
  • Darun
    Akkor ez is olyan lehet, mint a Warplane-ben. a T1-2-es botok ellen menni kacsavadászat, T8 felett meg örül az ember ha egyet le tud lőni.

A 40-45 fokos szög nem igazán szerencsés. Sőt! Az ideális olyan 80 körül lehet.
  • SovereignXY7
    Ez h van? Buzi Colorado átüt úgy h fazs tudja 40-45 fokot zárok be neki ő nekem sacc ugyan úgy de én meg verek bele 3000et az meg 10-12000. New mexi voltam. Buzi kurva játék!
  • Tono34
    Már csak kb 500 találat kell az ARPHaguro-hoz... Még jó, hogy megvan a Mahan + Blys.. jó gyorsan soroznak, de már elegem van a dd-ből.
  • 1kezdő
    Sokig nem játszottam, mert kissé ráuntam, meg aztán DS 3 ugye.:) Na mindegy! Megvettem az Iowat és felszereltem. Gondoltam kipróbálom a Co-op-ban. Jézusom! Vereség, vereség hátán. IX-X magasságában a gép szétüti a csapatokat. Egyedül mentem az "A" bázist elfoglalni, csak sajna jött három gyújtogató is. Mire észbe kaptam már csak ketten voltunk egy Tirpitzel. De ha három rajtam, akkor csak öt ellenséges hajó jut hétre. Nem hittem el, de co-op-ban ebben a magasságban a gép ellenállhatatlan. Csak jön és rohadt pontosan lő. Bárhonnan céloz, nagyot sebez. Ha én lövöm, mintha ping-pong labdával lőném.

Na mindegy. Kipróbáltam co-op-ban, megyek random. Basszus! Sokkal könnyebb. Két menet, az elsőnél már nyerésben voltunk (utolsó kettő), de lejárt az idő és az ellennek pár ponttal több volt. A másikban sima győzelem úgy, hogy az Iowat épp csak megkarcolták. Teljesen más a két pálya. A randomban taktikázhatsz és alig találnak el, míg a co-op-ban azonnal nekem jönnek, oszt vagy elégek, vagy azonnal lelövi a fél HP-t. Még hogy a co-op gyenge. Ja, úgy VIII-ig, de utána....:)
  • Lópikula
    Ja
  • Darun
    Ilyenkor bezzeg beadja a citadellt!
  • PrasCo
    Igen, ez különösen Mikasa-n jópofa, ahol ahhoz, hogy akárcsak érintőlegesen is csináljon bármi értelmeset, az kell, hogy folyamatosan és állatmód dörögjenek a másodlagosak.

FF-rózsaszínt egyszer kaptam, azt is a létező legostobább módon (természetesen). Csathajót vittem ki. Valahogy egy csapattárs egészen közel sodródott a célpontomhoz, talán torpedózással szerencsétlenkedett. Éreztem, hogy necces lehet a helyzet, de vállat vontam, hogy úgysem találom el a gyereket, a szóráskép szélén úszott éppen el.
    ...nem is találtam! Egyetlen gránátot kivéve. Igaz, az rögtön citadella is lett.
  • BigaC
    picit túlszigorították szvsz, de lehet, hogy csak azért mondom, hogy nekem is sikerült bepinkülnöm nemrég :)
    konkrétan kipróbáltam a nyeremény Smith rombolót és a 11mp-es torpedó spam-jét és csak sikerült eltrafálni egy társ rombolót.
    utána amíg lement rólam (5 játék) volt részem az egyszerű "te meg mit csináltál" kérdéstől egészen a folyamatos baráti körbelövésekig mindenben.
    egészen elképesztő módon is juthatsz pinkhez, például közel mész egy baráti hajóhoz, miközben átlősz rajta, hogy az ellenséget lőjed. ha nem vagy túl közel, a fő lövegek átlőnek felette, de az automatikus másodlagosok nem: nem is klikkeltél de már kapod is a figyelmeztető rózsaszín szöveget. hirtelen eszembe se jutott, hogy tiltsam le őket, úgyhogy gyorsan kifordultam. (ha elég gyenge ilyenkor a csapattárs, bizony kilövi neked az automata másodlagos és csinál egy pink státuszt).
  • Darun
    Azt hogy csapattársat ölt.
  • nomiss
    Újabb noob kérdés mit jelent ha az en csapatomba egy csapat társam rózsaszín színnel van ?
  • gergod
    Ranked-ben ha nem viszed a hatadon a csapatot akkor altalaban vesztesz. Legalabb 2-3 hajot kell sullyesztenem, hogy nyerjunk. Ma elso meccsen ez sikerult ... persze nyertunk :D

• Darun
    Éjjel repcsiztem. Zsinórban 7 vereség. Vannak napok amikor bizonyos játékkal, bizonyos géppel (most mindegy hogy tank, repcsi vagy hajó) esetleg nemzettel nem megy. Ha húsz csatát megyek, 20 vereség. Esetleg 21-re bead győzelmet, amikor tuti meghalok még a meccs elején és a semmire kapok egy szorzót. Ráadásul a repcsisben olyan botok vannak... Ilyen meghal az összes csapattárs, az ellenfélből meg annyi amennyit megölök. Vagy max 2. Mondjuk itt is ez volt a bétában. Már kb háromnegyed éve nem mentem coop csatát, de úgy vettem észre azóta finomitottak rajta. A bétában még úgy szét kapták a csapatot, hogy rosszabb volt mint a random.
    Az meg hogy kinek milyen Ranked rangja van, nem jelent semmit. A múltkori Fuso aki egyedül akart kommandózni R16-os volt én meg R20. Én csináltam a dolgom, ő meg úgy játszott mintha az lett volna az első csatája.
  • Rhonin7
    eddig tartott már R12 :D

beraknak 15-16os rangúakhoz.......5 ből 5 vereség....a legtöbb amit kilőttünk 1 db hajó volt......mindenkit szarrá lőnek nálunk! ÉLJEN A RANDOM

• Rhonin7
    mindjárt R10.......voltak egész normális meccsek is,el sem hiszem