World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
köszi!
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Így aztán most a Fusot dokkoltam egy kicsit, és elővettem újra a New Mexicot, mint tier 6-os hajót. Ettől sem vagyok elájulva, de ezzel legalább tudok nyerni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.10. 14:16:21
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ez számomra teljesen érthetetlen. A Kongoval csupa fun volt az élet, itt meg csak a kínlódás kínlódás hátán. <#fejvakaras>#fejvakaras>
van 4-es anyahajóm, azzal 20-30 is megvan a repülőkből körönként. majd az 5-öst kell megvennem
(szeretem az anyahajós témát, tetszik.. van egy ilyen lehetőség is benne hogy ha lenyomjuk az alt-ot akkor zuhanorepülés és elég szépen megszórják.. elpusztul majdnem mind)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Gondoltam a 4-es vájominggal kihúzom az 5-ös nyújorkot de azt meg nem engedi nyerni, bármit csinálok de mindegy akkor csak veszítsek nekem úgy is jó nem sietek sehova így is ad xp-t csak már haladnék az 5-ös csatahajóval hogy lenne már meg az a szánalmas nyomorult 30 kill..ettől a feladattól félek hogy átfogok nyúlnia monitoron 😄 Ami utána van a 150 repülő az kb 1 nap, és a damage is 1 vagy 2, de ez hogy már nem tudom hányadik csatát megyek és midig más öli meg ez elég kiábrándító, mert ez szinte csak a szerencsére megy ami nekem sohasem volt -.-
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
T6-os japó DD már szart se ér :/

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Néha csata közben van hogy olyan szívesen váltanék hajót. Ma is Fusoval megyek és látom hogy az ellenfél 2 csatahajója térkép sarkában mászkál és kb 10 kilométeren belül nincs köröttük senki. Eszembe is jutott hogy egy rombolóvak hogy el lehetne kapni őket de éppen a Fusoval voltam, ami némileg nehezebb mint egy romboló. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.09. 18:51:22
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A minap egy NC szinte 2 sorozatból leamortizálta a Coloradóm..
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.02.09. 14:27:44
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Még Fuso-val is lehagytam a NC-t sebzésben, a japánok nekem jobban bejönnek ha csatahajóról van szó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jövőhéten már jöhetne a patch.
Tono34: csak meg ne bánd az NC-t 😊 Én az Iowa-t már meg sem vettem, elegem lett hogy lényegében csak az első két tornyot lehetett értelmesen használni rajta és azoknak is akkora szórása van, hogy az Amagi-hoz képest shotgun-nak tűnnek. Jó rajta az AA, meg szemből elég kemény, amíg ki nem szedik az ágyúját, de más előnye nem nagyon van. Inkább váltottam japánokra, 96k kell még az Izumo-hoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ami viszont ennél is fontosabb, hogy összejött az xp a Fusora! Azt hiszem este új hajó jelentkezik a kikötőmesternél. <#finom>#finom>
Viccet félretéve ráfér némi pontosság s másodlagos tüzérségre mert most kb mindenfele lőnek, csak az ellenségre sem. Kb mint az orosz flotta Dogger Bank -i incidensnél. Ellőttek vagy 5000 lőszert és 3 találat volt.
(Alacsonyabb tierben 15% lesz ez)
Majd igyekszem csatahajókra meg anyahajókra specializálni magamat. 😊
Ha nem üt be ménkű (idő előtt észrevesznek, találkozol egy másik rombolóval) akkor nagyon szép killeket lehet összegyűjteni. De persze olyan is van hogy kilőnek mielőtt bármit csinálhatnál.