World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Csatlakozz nagyobbakhoz vagy legyen előtted még másik lőhető célpont 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gergod
Ocean terkepen azert annyira nem egyertelmu, mert a tirpitzek azert rendesen sebeztek es nem volt hova bujni.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Tono34
FuSo nincs elveszve T8-ban. Jó lövegek ami elég messzire is visz. Volt olyan T8 csatám vele ahol minimális segítséggel (3 8as ellen küzdöttem, egy rövid ideig egy pensacola próbált segíteni...) 3 T8-as hajót küldtem hullámsírba.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gergod
Tegnap en is kiprobaltam a Fusot (cel a Yamato 😊, kongot 9 meccsbol kivegeztem, segitett az amerikai szerveren a 3x XP szorzo meg a letezo osszes XP novelo zaszlo es festes.) Visszaterve a Fusora, elso meccs ... B hull es motor kifejlesztve, osszes upgrade folrakva, 13 pontos kapitany belerakva es kifizetve ... Erre berak T7/8 ba ocean mapre.. Anyad WG

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

egy kis help kellene a Nagyérdeműtől; Tier IV-ben mivel menjek hogy meglegyenek a frag-ek? Kuma, vagy Phoenix? (esetleg destroyer, de abban béna és szerencsétlen vagyok :-) )
köszi!

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
Szerintem nem lesz vége 10 millánál, sok ember kitolás lenne. Az event szerintem megy majd végig, február 24.

voivod32
Sietnék én, de ezek a tetvek kib@sznak velem...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hétfőn frissítik a heti missionokat, próbálj újra belépni az oldalra. Egyébként ha meglesz a 10 milla elvileg befejeződik szóval lehet sietni kell. Tegnap óta 300k-t ugrott?

Tono34
Nem az összes frissül csak a heti.

voivod32
De, utoljára vasárnap játszottam, és kész volt mind, akkor, miért nem frissült mostanáig?

Tono34
Hétfő

voivod32
Köszi. De azt, hogy hetente, azt hogy kell érteni? Minden hétfőn, vagy a teljesítéstől számítva egy hét?

Hetente adja, szóval simán meglesz.
voivod32
Két napja nem játszottam, mert dolgoztam, most van rá időm, de nem frissítette a Project-X-es küldetéseket. Pedig már csak 29 gyöngy kellene a 260-hoz. :-) Van rá esély, hogy ad még új missionöket?

Azért jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Többen állítják, hogy a Fuso egy kiváló hajó, és én ezt készséggel el is hiszem. Lehet, hogy csak nekem nem áll kézre. Szerencsére vissza tudok nyúlni a (ARP) Kongohoz. <#awink> Egyébként még Kongos pályafutásom alatt nem egyszer párbajoztam Fusoval, és a legtöbb esetben nyertem is. Más kérdés, hogy szerintem kevesen tudnak jól játszani a Fusoval, és én többnyire gyenge játékosokkal futottam össze. A Kongo sokkal fürgébb, és röhögve "körbeszaladom" vele a Fusot. A legtöbb esetben a Fusos játékosok csak állnak "broadside" hogy az összes ágyújuk lőni tudjon, miközben én a Kongo fürgeségét kihasználva tudok jó szögben állni hozzájuk képest, és így hiába lőnek, kevés találatot kapok, és kevés sebzést.

Így aztán most a Fusot dokkoltam egy kicsit, és elővettem újra a New Mexicot, mint tier 6-os hajót. Ettől sem vagyok elájulva, de ezzel legalább tudok nyerni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.10. 14:16:21

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nekem se ment... mai napig nem megy annyira a Fuso-val, mint amennyire ment a Kongoval.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Ne is mondd! Tegnap óta van meg a Fuso, de valami szánalmas vagyok vele. 12 meccsből 10 bukta, pl. ez a legutóbbi.

Ez számomra teljesen érthetetlen. A Kongoval csupa fun volt az élet, itt meg csak a kínlódás kínlódás hátán. <#fejvakaras>

Tono34
144k sebzés nem volt elég Nagatoval, ez a hajó is nagyon brutális.. , bár ha nem foglalnak be akkor meg lehetett volna az 1 vs 6 győzelem 😊

gergod
Jah.. 5.3 utan mar az alt dobas uguanakkora teruletet fog lefedni, mint az automata dobas... Vege a pontos celzasnak.

darki81
jaja filmet nézek mára ennyit a gamebol 😊
van 4-es anyahajóm, azzal 20-30 is megvan a repülőkből körönként. majd az 5-öst kell megvennem
(szeretem az anyahajós témát, tetszik.. van egy ilyen lehetőség is benne hogy ha lenyomjuk az alt-ot akkor zuhanorepülés és elég szépen megszórják.. elpusztul majdnem mind)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Az nem úgy van! Ha a semmit szorozzuk, akkor marad semmi, hozzáadva már jelentkezik némi többlet (persze százalékosan ez olyan lehet mint a gyújtás elleni védelem... merugye az se annyi 😊)
whiskeyman
Ha nincs repülőgép hordozód, akkor nehezen lesz meg 1 nap alatt. Én is eladtam a Bogue-t, mert az amerikai CV esélytelen az 5-ös, 6-os japók ellen. De szerencsére újra meg tudtam vásárolni, azzal 2 óra alatt meg is lett a 150 repülő...adott is érte 5000 XP-t.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tono34
Ilyenkor ki kell lépni, kicsit lazítani, majd lehet újra próbálkozni.

darki81
na végre eljött ez a nap is, kb. 2 hete játszom de még nem húzott fel teljesen a játék de most hányni tudnék kb. 😄 A mai pályafutásom sz@rt sem ért 😄 az 5-ös némettel még mindég 14 killnél járok egyszerűen mostanában nem tudok leölni vele egy cirkálót sem annyira gyenge, vagy akit lövök ő az erős 😄
Gondoltam a 4-es vájominggal kihúzom az 5-ös nyújorkot de azt meg nem engedi nyerni, bármit csinálok de mindegy akkor csak veszítsek nekem úgy is jó nem sietek sehova így is ad xp-t csak már haladnék az 5-ös csatahajóval hogy lenne már meg az a szánalmas nyomorult 30 kill..ettől a feladattól félek hogy átfogok nyúlnia monitoron 😄 Ami utána van a 150 repülő az kb 1 nap, és a damage is 1 vagy 2, de ez hogy már nem tudom hányadik csatát megyek és midig más öli meg ez elég kiábrándító, mert ez szinte csak a szerencsére megy ami nekem sohasem volt -.-

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

whiskeyman
Minekaze utolsó küldetése 😊
T6-os japó DD már szart se ér :/

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Megvan a 160 gyöngy szóval a sorsoláson már biztos részt veszek! Akkor most előre a 260-ért. 😊

Néha csata közben van hogy olyan szívesen váltanék hajót. Ma is Fusoval megyek és látom hogy az ellenfél 2 csatahajója térkép sarkában mászkál és kb 10 kilométeren belül nincs köröttük senki. Eszembe is jutott hogy egy rombolóvak hogy el lehetne kapni őket de éppen a Fusoval voltam, ami némileg nehezebb mint egy romboló. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.09. 18:51:22
gergod
A midway is kapja a nerfbat-et. Amugy az amerikai hajok pontosabbak voltak, jobb damage controljuk volt es a Montana is egy kicsit mas loszert hasznalt volna. Ebbol annyi jott at, hogy a Yamato szembol tolja a citadellat (bar csak Iowam van, de a loszere uguanaz es ahogy nezem streameken a Montana is kapja a sebzest szembol), mig az en lovedekeim uguanabbol a szogbol lepattanak. De ez nem is lenne baj, ha nem lennenek a Japan agak tovabb buffolva (lasd torpedo buff, DB nerf)

Count Adyn
mondjuk ez valahol jogos, a japanak jobban rávoltak izgulva a hadihajókra, az USA meg korábban felismerte hogy a CV a jövő és igaza volt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gergod
Sajnalatos, hogy az osszes amerikai agat kihereltek T10en. Semmi ertelme USN-nek, a Japan osszes aga jobb.

Tono34
Nürnberg, Myoko, rombolók, de leginkább Nürnberg 😊 Gyorsan lő és nem kevés skulót 😊

A minap egy NC szinte 2 sorozatból leamortizálta a Coloradóm..

Én Myoko-Cleveland párost használom, de eléggé nyögvenyelősen megy most járok kb. a felénél. Feltűnt mostanában, hogy sok csatahajó lövöldöz HE-vel mostanába 😄
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.02.09. 14:27:44
Count Adyn
Najo de ha Fusoval elkezdek he-t lőni azt hiszik retardált vagyok😄 Meg az Aoba-t is inkább AP val használom, igazabol cleveland kéne talán, de csak azért nem huzom ki😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mindennel amivel mentem 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Count Adyn
a Myokos kuldi 300 gyujtását ti mivel csinaltatok?😊

Eagle16
Nekem is azt kellett volna, megspóroltam volna egy csomó időt, már Yamato-m lehetne...

Még Fuso-val is lehagytam a NC-t sebzésben, a japánok nekem jobban bejönnek ha csatahajóról van szó.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én már a New Mexico-nál átnyergeltem a japán vonalra. A NM azért még megvan, de ritkán veszem elő.

Eagle16
Tesztszerver változtatások: link

Jövőhéten már jöhetne a patch.

Tono34: csak meg ne bánd az NC-t 😊 Én az Iowa-t már meg sem vettem, elegem lett hogy lényegében csak az első két tornyot lehetett értelmesen használni rajta és azoknak is akkora szórása van, hogy az Amagi-hoz képest shotgun-nak tűnnek. Jó rajta az AA, meg szemből elég kemény, amíg ki nem szedik az ágyúját, de más előnye nem nagyon van. Inkább váltottam japánokra, 96k kell még az Izumo-hoz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Úgy látszik, hogy a gyerekek elmentek reggel iskolába, mert most három meccset nyertem zsinórban a Kongoval. Tegnap 110K+ meg 80K+ csatákkal sem ment, most meg 32K átlaggal is jött három győzelem. A fene se érti! <#fejvakaras>

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy összejött az xp a Fusora! Azt hiszem este új hajó jelentkezik a kikötőmesternél. <#finom>

Kiindulva a mostani pontosságából nem lesz az olyan pontos így se. 😊 Hiszen ha a semmihez adunk 60%-ot akkor az továbbra is semmi marad. 😊

Viccet félretéve ráfér némi pontosság s másodlagos tüzérségre mert most kb mindenfele lőnek, csak az ellenségre sem. Kb mint az orosz flotta Dogger Bank -i incidensnél. Ellőttek vagy 5000 lőszert és 3 találat volt.
igen, jól működik. egyszer Minekaze-val berontottam így az ellen közé... 4 hajó süllyedt.

PrasCo
Közben ne felejtsetek el ládákat nyitni. 😊
A jó öreg Dell powerstation-ön meg csak megy, megy és megy 😄
Igyekezz, mert a patch után a tier 7-10-es hajóknak 60%-kal megnő a másodlagos tüzérség pontossága 😊
(Alacsonyabb tierben 15% lesz ez)
Tono34
Annyi kikötőm nincsen, hogy megtartsam mindet. Így eladásra kerülnek, majd ha a végére értem akkor kiderül kit tudok visszavenni.

A magányos csatahajókat rombolóval mindig le kell rohanni.
Most a következő csatámban is becserkésztem egy Kawachit. Minden ágyúja baloldalra nézett, szóval jobbról mellékerültem és ismét 2 kilométerről megtorpedóztam.

Majd igyekszem csatahajókra meg anyahajókra specializálni magamat. 😊

Ha nem üt be ménkű (idő előtt észrevesznek, találkozol egy másik rombolóval) akkor nagyon szép killeket lehet összegyűjteni. De persze olyan is van hogy kilőnek mielőtt bármit csinálhatnál.
Count Adyn
Ha nem rád céloz alapból minden ágyu onnantól reszeltek egy bb nek általába 5 km alatt😊

Érdekelne, hogy csak szerencsém volt vagy ez a lerohanós támadás jól működik a magányos csatahajók ellen?
Hát ne add el. Én egyetlen hajóm se adtam el...nem azért szereztem!😊
Tono34
Szinte észrevétlenül a Colorado végéhez közeledem, már csak 13k xp és jöhet az NC. Sajnálni fogom eladni ezt a hajót.