22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13040 Én tegnapelőtt mentem egy kört Kutuzovval, mivel még a 2000 találatos küldinél tartottam. 90k sebzés, amiből 30k égés. A maradék meg HE sebzés, 200 feletti találattal. Igaz hogy a CV-t nem volt nehéz leégetni, mert AFK volt... vagy tudom is én. Szegény saját CV-t meg 5 seccel a játék vége előtt kiszedte az utolsónak maradt romboló. Kutuzovra szinte biztos hogy én is fel fogom tenni a Demo-t. -
BigaC #13039 igazatok van a BB-kkel kapcsolatban. egyszerűen képtelen vagyok velük jó kört menni mostanában, egy jó 100K vagy afeletti sebzésre, pedig dörögnek az ágyúk és találat is van. Tirpitzel most mentem egy kört, volt citadella is pár, 7-8K-s sebzés is, de 70K jött össze, amin már egy Shchors is elmosolyodik... (pedig a Tirpitz még viszonylag gyorsan is tölt) -
Sendrov #13038 Csak hogy valami jó is legyen:
Amióta van ez a free spektator lehetőség süllyedés után, elkezdtem nézelődni a mapokon. Nagyon szépen ki vannak dolgozva az apró halászfalvak, kikötők a szigeteken. Némelyik halászkunyhónak füstöl a kéménye, vannak utak, járművek, a világítótorony mellett kifeszített kötélen ruhák száradnak, a rakodómóló sínjén tehervonat áll, mellette 3 árbocos klipper várja, hogy megrakodják stb. stb.
Szóval süllyedés után érdemes kicsit repkedni a szigetek körül. Nem utolsó sorban pedig nézelődés közben kicsit lenyugszik az ember a korai süllyedés után :) -
BigaC #13037 hát ezek lehetségesek ha a rombolót észreveszik a füstben:
- repülőgép és légvédelem nincs kikapcs
- radarozik egy >T8 vagy szonározik egy akármilyen cirkáló (bár utóbbinak nagyon közel kell lennie)
- kicsúszott a füstből
- aljadék warpack
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.29. 12:16:22 -
Avenger93 #13036 Nem tudom, én is látok ilyet párszor, hogy indokolatlanul kiszúrnak, de lehet hogy előtte lövöldözgettél és folyamat próbált követni téged egy cirkáló, vagy bármi. Én is csináltam olyat hogy egy rombolót folyamat számoltam hol lehet és el is találtam jó párszor, erre meg is kaptam hogy hacker -
Rhonin7 #13035 nekem mondod? naponta agyfaszt kapok ettől...... :D elárulom SOSE!! 5-8 as playerekkel harcolok /meglett a 9 tegnap este,de most buktam vissza 10 re egyből :D/ugyanezt csinálják......hiába megyek "tankolni" BB vel,DD ket ölni cruiserral vagy DD-vel foglalni olyan mintha egyedül játszanék....amint akár EGYETLEN! ellenséget meglátnak az enyimek azonnal visszafordulnak.......
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.29. 12:12:31 -
Rhonin7 #13034 ez OK,de akkor engem miért látnak ,mikor nem is lövök és senki nincs a közelemben se ? :P :) -
BigaC #13033 édes istenem, melyik rank szinttől lesz, hogy nem komplett idióta a csapat?
elértek 2-300 pontot, egyetlen hajót sem süllyesztettek, simán ledaráltak minket. lőnek rám hárman, nem segítenének, visszafordulnak...
én lettem az első, így szerencsére csillagot nem vesztettem.
jellemzően meg az idiótázik végig, aki utolsó lett.. -
Rhonin7 #13032 nem értem miért engem rak be azokba a csapatokba ahol csak én akarok harcolni egy rohadt harci játékban! -
Avenger93 #13031 Füst nélkül azért tud láthatatlanul rád lőni a DD mert olyan távolságra van hogy lövés után se spotolodik fel. Pl ott a Farragut lövés után 11.1 km-ről spotolnak ki, ha 11.2-3 km-ről lövöldözök vagy ennél messzebbről akkor nem látnak.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.06.29. 12:09:34 -
Prof William #13030 A HP növelő romboló esetén nagyon jó. Néha pont azon a + 1-2 kibírható találaton múlik egy torpedózás sikere, vagy a sikeres menekülés... -
Rhonin7 #13029 ezt a spotolódást nem teljesen értem, hiába van kikapcsolva AA, nem tüzelek fedélzeti ágyukkal, nincs a környéken repülő nem megyek spot határ alá mégis folyton kiszúrnak.......és én is rengetegszer 13-15km ről észrveszem a DD-ket pedig azok sem lőnek......ez is valami bazinagy RNG szerint megy? és vagy megdobod vagy megszívtad? kedvencem mikor füst nélkül lő rám a láthatatlan DD na az is egy fölöttébb érdekes helyzet -
Avenger93 #13028 Nem semmi eredmények :D Én is hp nővelő felé húzok csak azért gondoltam a rákérdezek hátha valaki tud jobb alternatívát :) -
atee73 #13027 inkabb(nekem legabbis az van) a HP ,mivel a nagyobb lotav magasabb roppalyat es hosszabb repulesi idot is jelent 12-13km eleg ,mivel a benson-tol mar jobb lessz a concealment(rakhatsz fel kiegeszitot is)
a Fletcher nekem 5.8-rol spottolodik, erdekes meccseket lehet vele menni
-
atee73 #13026 Jo otlet lenne ez a csapatkapitany.... de ne felejtsd el hogy az egyenileg jo jatekos nem mindig jo vezeto , paran a wotbol biztosan tapasztaltak hogy nem mindig a legmasabb wn8-al rendelkezo jatekos volt a sikeres field comander -
Avenger93 #13025 Amcsi DD ágon milyen 4ik soros skillt javasoltok? Advanced fire traning vagy a hp növelő? most jön majd a Mahan. -
BigaC #13024 én mindkettőt csinálom... távolról is lövök, aztán közel megyek. néha messziről is beesik egy-egy szerencsés találat. de pl. a full NC 23km-re már én is feleslegesnek találtam feltenni a +16% modult, oda már tényleg oltári nagy mák kell, hogy találjon.
lehet, hogy népszerűtlen ötlet, de én bevezetném a csapatkapitányt, vagy legalább csinálnék olyan játékmódot. a legnagyobb WR/PR/Rank játékos lenne a csapatkapitány/admirális. ide eleve olyan játékosok mennének, akik bevállalják, hogy vagy ők lesznek a vezetők, vagy követik a csapatkapitány utasításait. egy jó taktikus vezető-fegyelmezett csapat már fél siker. -
BigaC #13023 pedig a Myoko mostanában nagyon adja nekem, de lekopogom, ilyenkor szoktam szopóágra kerülni, ha dícsérem :))) -
carp3tm0nster #13022 tegnap Myoko-val 7 meccsből 1 win. de olyan szintű vereségek, hogy az ellen simán 7-0 és 7-2 között alázott minket.
-
Darun #13021 Sejtettem. De akkor sem igazán látom értelmét a rejtőzésnek csatahajóval. Nyilván én azért nem, mert utálok távolról kempelni, én csatahajóval is bemegyek a sűrűjébe. Most sokan arra fognak hivatkozni hogy de akkor miért van a BB-knek akkora lőtávja? Én meg visszakérdezek, miért van akkora szórásuk? Jah! Amikor a csapat 3/4-e a foglalókör előtt áll és nem mernek bemenni, mert ott egy romboló akit két cirkáló kisér, akkor kénytelen vagy bemenni, mert nem teszi meg más. Ezt a mentalitásomat sajnos apámtól örököltem. Ma az első ranked csatán a rombolónk beállt foglalni. Az ellenfél CV-je ráküldte a bombavetőket meg a torpedókat. Gondolom a rombolón nem volt kikapcsolva a légvédelem, mert a füst ellenére is lebombázta a CV. Persze hogy oda megyek AA-ra gyúrt Cleve-vel hogy segitsek neki. Erre az egész csapatunk kiment a pálya szélére, hogy a szigetektől még véletlenül se tudjanak fedezni minket. Az ellenfél jobban állt, de elkövették azt a hibát hogy elhúzták az arcvonalat és egyenként mentek a csapatomra, azok meg kiszedték őket. -
Rhonin7 #13020 1 win 1 loss 1 win 1 loss 1 win 1 loss................
direkt szopat a játék? -
BigaC #13019 de most látom, mindkettőre gondolt :)
"BB-re 5. skillből Concealment Expert vagy mit javasolnátok?
Upgade-ből Target Aqu.. v Concealment System? "
utóbbira reagáltam. -
BigaC #13018 egen, de mondom szvsz a kolléga a 2M-es upgrade-re gondolt, nem a skill-re. (abból ez a kettő van, TA és Concealment)
de ha tévedek, javítson ki nyugodtan. -
BigaC #13017 azért bosszantásképpen kíváncsi vagyok, hány tüzet lehet egy csata alatt okozni... ;)
-
Rhonin7 #13016 EGY CSILLAGRA 9 től!! most megint 11 !!!!!!!!!!!!!!!!!
SZÉTVET A MÉREG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Darun #13015 Egy csatahajónál sztem teljesen mindegy hogy 15 vagy 17 km-ről spottolódsz. Mivel a rombolók is elsősorban azokra mennek, sztem nem árt ha előbb felspottolod őt is meg a torpedóit is. Arról nem is beszélve hogy azon a hajók nem túl fordulékonyak, minden méter számit, nem mindegy hogy mikor tudsz elkezdeni kanyarodni. Skillből is egyedül a Levegő Szupermacit nem venném fel előbb, szerintem egy csatahajóra az összes többi skillnek nagyobb értelme van. Amerikaira én simán feltenném azt hogy a modulok kevésbé legyenek sérülékenyek, mert a fő löveget is rengetegszer ellövik.
Egy cirkálónál már inkább megfontolnám a Concealment, a rombolóra meg ugye kötelező. Anyahajóknál is inkább a japánra gondolnám értelmesebbnek, ha már gyorsabbak és nehezebben felfedezhetőek. -
BigaC #13014 szerintem a kétmillióért vásárolható modul upgrade-re gondol, ami tier 8-tól elérhető.
a Target Aquisition-nek nem túl sok gyakorlati haszna van, legfeljebb a +torpedo aquisition éri meg belőle.
a Concealment is soknak tűnik ennyiért, amúgy is messziről látszol, max akkor jó, ha egy hasonló hajó mellett hajózol és rá lőnek elsőnek :)
sokan ennyiért inkább egyiket sem veszik meg.
Tirpitz-re Concealment-et raktam, kicsit jobb lett tőle, de NC-re vagy Kutuzovra TA-t, hogy kicsit jobban átlássam a harci helyzetet már messziről. -
Darun #13013 9 csata, az utolsót leszámitva 8 győzelem zsinórban. Ilyen hogy:
-T7-8 csata, az ellenfélnél két Iowa, 3 tier előny, mi nyerünk.
-T7-9-es csata úgy hogy nálunk 5, az ellenfélnél 2 T9-es hajó van, az ötből nálunk 3 romboló.
Nem is értem, miért panaszkodunk folyton az MM-re. -
Darun #13012 Csatahajóra Concealment? :O Miért is? Akkor már inkább Air Szupermaci.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.28. 22:01:28 -
Darun #13011 T7-9-es csata. Van egy Iowánk, aki beáll védeni a CV-t. Megkérdezem a csapatot hogy az Iowa bot? Erre irja hogy nem. Majd hogy végezzem a dolgom, ő is csinálja az övét. Tehát az Iowák feladata a CV védelem? Csak azért kérdezem, mert még idén lesz Iowám, tudjam mit kell majd vele csinálni. Egyébként gyöngyszemek ugyanebből a csatából:
-az egész csapat elindul fel, 2 csatahajó meg egy cirkáló le. Én alul kezdek, elindulok én is fel. Megkérdezik a háromból az egyik, miért arra megyek. Mire mondom neki hogy azért, mert bőven elegen lesztek hárman lentre, a maradék tiz olyan sötét hogy nem tudja bevenni a felső pontot.
-őt hárman minden ellenállás nélkül bevették C-t
-egy romboló egyedül befoglalta a középső pontot
-kettő T9-es hajónk volt, ebből az egyik az Iowa. Ő végzett az utolsó helyen, igy kénytelen voltam reportálni. Tudom hogy nem ér semmit, de a lelki békém megőrzése érdekében... -
#13010 BB-re 5. skillből Concealment Expert vagy mit javasolnátok?
Upgade-ből Target Aqu.. v Concealment System?
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.28. 21:36:18 -
Darun #13009 Én meg HE-vel ammoracket lőttem egy Hatsu-nak. Tudtam hogy jók a Blyska ágyúi, na de ennyire? -
tbundy #13008 NCvel ma olyan meccseim voltak, h 30 találat és 8-10k dmg... 4 ilyen vereség után elég is volt mára... -
Darun #13007 Egy 3 csillagos ranked 1-es játékos, top tier Atagoval hátulról a harmadik helyen végzett. Ennyit a ranked eredményekről (gondolom kicsit peches volt, de nah...) -
#13006 Még 3k XP és megvan a Hipper, sajna még 11k xp az újabb kapitányi pontig, addig nem válthatok. -
carp3tm0nster #13005 hehe, most direkt figyeltem. cleveland gyújtás nélkü HE-vel egy sortűzzel kb 4000hp-t vett le.
én full salvo az oldalába, persze szanaszét repül minden lövedék ami talál(1db) 1050dmg...
-
Prof William #13004 Jaja. Rombolókkal jó pár alkalommal lőttem ki 1-3 kilométerről csatahajókat úgy hogy talán csak 1-2 lövedéket kaptam be másodlagos tüzérségből.
Ha nincs közelben kisérőhajó és a főlövegek másik irányban néznek, akkor a csatahajónak gyakorlatilag annyi... -
carp3tm0nster #13003 ha BB-vel megyek és jön egy romboló, inkább menekülök, ahogy csak tudok. Nulla esélyem ellene, vagy legalábbis nem sok.
Ezért jók azok a meccsek, amikor van 4-5 DD és két anyahajó, én meg BB-vel. Annyi halacska úszik olyankor, hogy öröm nézni. Olyankor inkább az önelsüllyésztés opciót választanám... -
Darun #13002 Azért azt is vegyük hozzá, hogy alacsony tierben a rombolóknak is kisebb a lőtávja. Bár abban én sem látom a logikát, hogy a rombolók 120 milis lövege kétszer olyan messze lő, mint a BB-k 152 milis másodlagosa. Az is érdekes hogy az azonos kaliberű másodlagosok között olyan eltérési idők vannak töltésben... az egyik 4,5 sec alatt tölt, a másik 7. holott ugyan az a kaliber. Csatahajóval egyébként nekem is az a halálom, hogy ha egy rombolót el is talál 4-5 HE, elviszi a fél életét és ennyi. Utána szépen elküldi a torpedóit és amig én leszedek róla 3-4k HP-t, ő leszed rólam tizszer ennyit. -
BigaC #13001 igen, a kézi célzás jó lenne a másodlagosokkal is, mert így túlzottan összevissza lőnek.
kb olyan, mintha a szakácsok és a fűtők jöttek volna fel kezelni a másodlagosokat, vagy majmokat ültettek volna oda.
egyedül azok a BB-k érnek velük valamit, ahol sok és nagyobb távú másodlagos van, aztán előbb-utóbb valamelyik talál..