World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ma voltam orvosnál és amig vártam a soromra, olvastam egy cikket a cirkálókról. Érdekes hogy a játékban az USA csatahajói kevésbé páncélozottak, mint a japán csatacirkálók. Nem is rémlik hogy valaha kiszedték volna valamelyik tornyom, az amerikaival viszont már többször is, sőt első hites ammorack-et is kaptam. Úgy hogy alapból rátettem a torony fejlesztést. A korai német csatacirkálóknak meg még vastagabb páncélja volt.
Azt pl tudtátok hogy a franciák voltak az egyetlen nemzet, aki hordozóra is szerelt torpedóvetőt? Vicces lenne egy olyan a játékban, bár a hatékonysága/szükségessége erősen megkérdőjelezhető.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kulonben is eleg gagyi hajo.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A poén egyébként az, hogy a csik már betelt és elvileg nem lehet több gyöngyöt szerezni, a Milestones-nál még sem mutatja hogy elértük a 10 millát. GW WG!
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.02.15. 00:27:37
Igaz, amennyire tudom, a WoT-ban sem sokkal jobb...
Most értem haza, mindjárt ránézek a játékra, gondoltam, hátha itthon vár már egy áttextúrázott ingyen-Minekaze a 260 gyöngyért, de a hozzászólások alapján vár egy francot.
"Great work, captain! With your help, the blueprint of the Kamikaze-class destroyer has been restored and production can begin once more. If you managed to contribute at least 150 Pearls to this global effort, you will get a chance to anchor this legendary ship to your home port.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.14. 17:12:35
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.14. 16:23:42
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
T5-T6 az igazi pénzcsináló tier, T7-ben már bevillan 70k számla később gondolom durvább, prémmel valószínű a t8 még lassú profitban tartható, ott nem tartok.
ARP hajók az anime portban láthatóak, át kell váltani (Yokosuka talán).
Ismerve mondjuk WG-t bugos már megint és a prém camo, zászlók, győzelem módosító nincs jól lekódolva. Vagy valami rejtett mechanika, javaslom egy support ticket nyitását, hátha okulunk belőle.
Az alap Myogi-val megettem két fullos Kongot-t (különböző csatában) 1v1-be. Aztán egy New Yorkot, majd még egy Kongo-t- Már értem, miért irták azt a GS cikkben, hogy magas tierben megeszi a pénzed a játék. (bár megjegyezném, a tankosban a tier 6 még nem számit "magas tier"-nek)
Egy kérdésem nekem is lenne. Az ARP hajókat csak akkor kapom meg, ha mind a két küldit megcsinálom? Mert a Kongo már rég kész van, de még nem kaptam meg. Azt hittem csak a köv frissitésbe teszik be.
voivod32 #11267: ha megnézed, a sebzés a két hajónál minimális eltérést mutat. Az hogy az ölési arányod rosszabb, leginkább sztem annak tudható be, hogy lassabban tölt a japó. Vagyis két lövés között nagyobb eséllyel lopják le előled a kill-t. Meg sztem ahhoz képest hogy a Cleve egész repülő századokat tud leszedni egyedül, annyival nem jobb a légvédelmi aránya sem.