World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
En egy szoval nem beszeltem az AFT nerfrol, mert annak DD-k kapcsan nincs jelentosege.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 15:15:00
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez néha még akkor is működik, ha más hajók is vannak a közelben, ha mégis kilőnek utána, akkor meg abban a tudatban minősülök át tengeralattjáróvá, hogy egy rombolóért egy csatahajó(vagy hordozó) nem túl nagy ár. 😊
Ami pedig az expert marksman, és advanced firing traininget illeti; a 19 km-re lövő Nürnberg a 17,3 km-re lövő New Mexico nem volt nevetséges? Valahogy arról nem "rinyálnak" csatahajósok, hogy a cirkálók nerfelve lettek, mert az nekik jó. Folyamatosan csak a rombolókról megy a rizsa. Én játszom csatahajóval, és rombolóval is, de pl. a New Mexicoval mikor T8 csatában jártam a legkevesebb gondot a rombolók okozták. Nem egyet és nem kettőt one shot-oltam simán. Arról sem szól a fáma, hogy pl. az advance firing training milyen buffot ad a csatahajók légvédelméhez. A New Mexicoval szintén T8-as csatában a Shokaku repülői nem bírtak velem. Szóval nincs itt akkora igazságtalanság szvsz.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 14:10:10
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 13:32:08
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként a köv. mission 300 tűzgyújtás az sem leányálom.
Ki milyen hajóval tudta megcsinálni a Myokos küldit ? 😄 (és meddig szenvedett a DD vadászattal ? 😄 )
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
nekem battleship van szerintem egész jó, de a japó az jobb
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ha tenyleg mazochista vagy es mindenaron amerikait akarsz, akkor talan a DD amit megeri huzni. T7tol mar nem olyan szornyu.
Ha lottozni akarsz az USA cruisereit huzd, allitolag 5.4 ben kapnak radart amivel DDket fog vadaszni.
Gördülő kövön nem nő moha
este kilovom alolad az iowadat bosszubol <#gun>#gun>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
te tudod 1altalan mi mit jelent????
csataim nagyreszet cruiser-el meg bb-vel mentem ...
te vmi chatbot vagy ami random marhasagokat irogat?
kiverexel megint magadnak egy kitiltast mint anno a wot topicban, azt megint irogathatsz egy darabig alneven
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Fogja a tököm keresgélni a statod, majd a csicskád talán!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.22. 17:54:14
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Tier 2 statodat azért nem tudod megmutatni mert összesen lehet vagy 5 csatád velük. <#integet2>#integet2> vagy körbe mentél <#circling>#circling>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jó taktika az ha két Yorck csata közt egy normális hajóval mész úgy tartva kis szünetet a kínzó fájdalom közepette.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.02.21. 23:23:14
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy a Másik két csatahajót is berakják ilyen küldik jutalmaként ? (Kirishima, Haruna )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.02.21. 22:23:49