22428
A Wargaming új MMO játéka
-
Scharnhorst #13128 Ja a slusszpoén. Az orosz archívumokban találtak a fejlesztők egy tripla löveges toronnyal rendelkező "H" hajót.
Érdekes, hogy az elmúlt 70 évben még a németek sem tudtak erről, de PONT most véletlenül az oroszok rátaláltak és ezt rakják T10-be nekünk. -
Scharnhorst #13127 Pont erről megy a hivatalos fórumon a beszélgetés, hogy a H41 nem az igazi H41 projektként jelenik meg, azaz nem 4*2-es löveg elosztással hanem 4*3-sal jön és úgy már a Yamato és a Montana között van kb. 300k-s AP-val. -
#13126 Ismét eljött az idő, hogy beloggoljak! Willkommen BISMARCK!!! -
davidbog #13125 A Scharnhorst adatai kinnt voltak az Armored Patrol-on, az tier 7-es premium lesz 3x3 28 cm-es lövegekkel és torpedókkal.
A Gneisenau hasonló lesz. A Gneisenaun nem lesz torpedó viszont lesz hozzá 3x2 38 cm-es torony. Mindkét verziónál a tűzerő a nagy kérdés: a tripla 28 cm-esek távolra lehet hogy gyengék lesznek BB-k ellen. A dupla 38 cm-esekből meg kevés a 6 cső. A tűzerő kérdését leszámítva nagyon jók volrak az adatai.
Tier 7-tól lefelé? Valószínűleg semmilyen. A játék szempontjából kicsit az amarikai BB-re hasonlítanak a Bayernt leszámítva az a QE-re hasonlít.
A tier 9-10 a problémás. Még változhatnak az adataik, de jelenleg egyiknek sincs RoF előnye az amerikai, japán csatahajókkal szemben (a Tirpitznek van). Ráadásul mind a H39 mind a H41 ugyanakkora DPM-mel rendelkezett és mind a kettő (202k/210k AP-val) jócskán elmaradt nemhogy a Montanatól (324k AP-val) de még a Yamatotól (266k AP-val) is. -
Sendrov #13124 De, König osztályban is volt ilyen hajó, sőt 1875-ben ugyanilyen névvel páncélos fregatt is volt (Preussen osztály). Valószínű valamelyik tervezett H egységet akarták ismét így elnevezni, de a H hajók csak papíron léteztek. Talán a tier9 a H39 a tier10 csatahajó meg a H41 alapján lett modellezve, csak ugye így elég hülyén hangzik és inkább leporolták a régi neveket. :) -
carp3tm0nster #13123 néztem, de a grosser kurfürst nem épp egy König osztályú hajó volt? van egy kis zavar ott a fejekben.... -
#13122 Semmi gond, vannak ilyen napok. :) -
carp3tm0nster #13121 köszi, akkor csak megint én voltam vak! :-) -
#13120 Vezető hír éppen az EU-oldalon. -
carp3tm0nster #13119 hol látjátok a német csatahajó ágat? azon a japó linken amit nem rég dobott be valaki?
-
Avenger93 #13118 Mondjuk én abban reménykedtem, hogy a Gneisenau max tier 6-os lesz.. :D kíváncsi leszek milyen statjai lesznek, meg arra is hogy tier 7-től lefelé mekkora hátrányba lesznek a többi a nemzethez képest. -
Sendrov #13117 Azt hiszem az új német csatahajó tech tree-ben semmi meglepetés nincs. Azért persze már várom :) -
Wittmann13 #13116 Köszi srácok az infókat! Akkor azt hiszem kezdek a német ággal. :) -
#13115 Nekem még csak T7-es német cruiser van meg, de meg vagyok vele elégedve. Fordulékony, viszonylag gyors töltés, az ágyúk forgása is rendben van, de sajnos, mint minden cruiser citadella érzékeny, hamar megadja magát. Ellenben az ellenséges cirkálóknak tudja adagolni a citadellákat, akár párosával is. A 6 km-es torpedo táv kevés, de ha elég közel tudsz kerülni élve egy csatahajóhoz, akkor simán el lehet süllyeszteni. -
carp3tm0nster #13114 a németek jók, de a Tier IV-es Karlsruhe miatt le fogod tenni a hajad. érdemes free-ből átugrani.
-
#13113 én japán ágat viszek. elég jó gyújtogató hajók,van ágyú bőven,viszont nagyon citadella érzékenyek. németekről majd beszél akinek az van :) -
Wittmann13 #13112 Sziasztok!
Csak tegnap kezdtem el a játékot. A japán vagy a német cruiser ágat érdemes elkezdeni?
Köszi a tanácsokat! -
carp3tm0nster #13111 rankedben mentem 4 meccset. 3-at nyertem, 1 bukó volt, de én voltam a toppon. abba is hagytam, mert úgy érzem innen már csak lejjebb van. volt egy meccs, én nagatoval uccsó hajóként, ellenfélnél 1 myoko és 1 colorado. 1-1 pont befoglalva mindkét oldalnak, de pontszámban mi vezettünk. én menkültem mert kevesebb volt a hp-m mint az ellennek, a myoko bejött oldalra két full salvo ki is szedte. majd futás a colo elől, azt pedig valami csodás random miatt egy full salvoval kiszedtem a maradék 18ezer hp-jét. életem meccse volt:) -
#13110 Furcsállottam én is, de a wot replay bug után én is inkább erre gondoltam. -
#13109 azt irják replay bug -
#13108 6:45nél meg az első turretek lőnek ferdén -
#13107 valóban -
Darun #13106 És 3:20-nál azt hogy csinálta, hogy még be sem volt fordulva a hátsó tornya és rálőtt az Amagira? -
#13105 majd megutálod amikor két shimikaze aládterít 18 torpedót :D -
#13104 Egyszer talán nekem is lesz.
Yamato - 9 kill ...
-
#13103 Notser - 2 Arizona csata -
SovereignXY7 #13102 Az már miylen buziság h én is fos hoshoval vagyok a másik is ezzel a szardarabbal van de az ő vadászai szétszedik az enyémeket 2szer is úgy h neki megdöglik 1... Upgradelt vadászom volt. -
SovereignXY7 #13101 A Tirpitz fasza. Citadellát Iowa (azt hiszem) is lőttem vele :D Tényleg gyorsan fordul és tölt az ágyú. A sebessége is oké. Csak a csapatok... ennyi retardot... Mióta megvan... -
SovereignXY7 #13100 Én is filóztam a kettő közt de mivel az Indi az nem mindig elérhető így ez döntött -
BigaC #13099 nekem van Indianapolis-om és pont azért vettem meg, mert szerettem a Pensacolát és ez hasonított rá, de eddig valahogy nem volt az igazi vele a játék.
inkább Atago-t kellett volna vennem, több fantáziát látok benne. -
BigaC #13098 hehe, jó munkát hozzá :)
nekem egy éve pihen egy Kirov BCGN a dobozban, kéne rá szánnom pár napot :) -
carp3tm0nster #13097 megvettem a Myoko-t:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SovereignXY7 #13096 Így 2 csata utána Tirpitz faszás csak... ne lenne Kagerero meg Lexington a játékben... :-\
Mert igen ezek offoltak le de easy...
Utoljára szerkesztette: SovereignXY7, 2016.07.03. 17:15:04 -
Toweliee #13095 Szerintem mindkét hajó nagyon jó választás! -
SovereignXY7 #13094 Tirpitz és Indianapolis lesz. Köszönöm a szerencsejáték zrt-nek a hajókat ezúton is :D -
BigaC #13093 legalább több amatőr Tirpitz-es lesz trófeának.
tegnap a Hipperrel sikerült kilőnöm párharcban egyet.
tuti most vette, de azért volt némi mákom is. -
SovereignXY7 #13092 Ahaaa! De buzik. Most így 20 perc után már nincs kirakva külön h akciós hanem simán 14,5k... -
SovereignXY7 #13091 Amúgy úgy vagyok vele tegnap azért utaltam betre pénzt, hogy megnyerem egy hajó árát. Ott vagyok :D Szóval.. "ingyen" lesz :D -
SovereignXY7 #13090 22? 13,5. "csak".
Utoljára szerkesztette: SovereignXY7, 2016.07.03. 11:38:04 -
Rhonin7 #13089 22000 ft-ért a hülyének is megéri :D
én 350-400 ezret keresek havonta ,de majd ha pirós hó esik akkor veszek ennyiért bármit is......örüljenek,hogy néha prémium az ember,ez már ritka pofátlan gusztustalanság