World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
gondolok itt arra hogy mivel nekem nincs, igy most adna egy napot?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Már csak a játék széljárásának kellene kedveznie, de nem remélek tőle sokat, ahogy a wot esetében sem, max funolni fogok ezentúl.
Elnézést kérek a korábbi kommentért, csak nehéz pozitívnak maradni ilyen húzások után.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.01. 01:33:03
Úgy érzem ezzel az egész láthatom nem láthatom szarsággal, megint a prém játékosok pénztárcáját szipojozzák. Ami előttem van az legyen előttem. Nem az, hogy 3-4 km-ről lófa*** nem látszik, mert a wg szerint camo. A nyílt vízen ekkora távolságból eltűnni azt úgy hívták tengeralattjáró, nem pedig romboló. Ritka fos rendszer ez megint, ala wot. Mondom nincs azzal gond, hogy valaminek van camo-ja, de nem közvetlen az orrom előtt, hogy esélytől megfosztva ketté szarjon valami a troll fegyvereivel. Úgy látom a wg előszerettel alkalmaz balfasz történészeket, mert a rombolókat ekkora távolságból nem csak, hogy széjjel szedték a nagyobb hajók, de esélyük nem volt, hogy torpedós távolságba érjenek, ha csak nem állt rendelkezésükre sziget vagy bármi más, amivel közelebb tudtak férkőzni.
Jah és arról nem is beszélve, hogy folyton balfaszokkal rak össze a játék.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.02.29. 23:56:24
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Hide and fear, Cobra Commander is here !
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ez a damages sokkal barátságosabb... HE helyett most majd mindenki AP-val fog lődözni a következő hetekben. 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kirishima és Iona a parancsnok ? 😮
remélem azért nem fog ez így maradni XD
Es a legfontosabb 2 szabaly:
1. Nem mutatod az oldaladat a sajat es annal nagyobb hajoosztalyoknak, mert AP loszerrel tesztaszurove lonek egy pillanat alatt.
2. Nem hajozol folyamatosan ugyanabba az iranyba ugyanazzal a sebesseggel, kulonosen, ha tudod, hogy rombolo van a kozelben.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.02.29. 14:26:59
Kezdo vagyok meg a jatekban, erdekelne hogy egy kezdonek milyen hajoval erdemes mennie? esetleg van valahol valami leiras ami sokat segithet a dontesben? nem tudom hogy egy rombolo lenne jobb vagy csak egy cruiser, illetve hogy min mit erdemes eloszor fejleszteni.
Esetleg egy ket tipp / jotanacs johet.
elore is koszi.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ami ütőképesnek tűnik (és a hajóosztály ráadásul
Összességében az én húsz fillérem, hogy inkább prémium időt. A prémium hajó vagy nem egyedi, vagy sz*r, vagy fölöslegesen drága bundle-be húzzák bele rendszerint. (Láttátok egyébként most, mennyiért árulják a Kamikaze R-t, hehehe?)
Mondjuk a topikban van valakinek Aurorája, sajnos hirtelen nem rémlik, hogy kinek, viszont arra emlékszem, hogy szereti.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.28. 22:11:12
Szerintem egy kicsivel jobb (fordulékonyabb, gyorsabb, tűzerő nagyobb) mint hasonló Tier-ű hajók, de ha nem jól játszik vele az ember, akkor ugyanúgy semmit sem ér. Legutóbb Az Atagóval két másik Atagót küldtem a tengerfenékre úgy hogy még 80% életerőm megmaradt.
Az emberi hülyeségen akármennyi prémium sem segít...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
@asolyom
Ez teljesen igaz és főleg azért érthetetlen mert már van ilyen játékuk, van elég tapasztalat mit-hogyan kellene.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mi a valóság amit látok? BB-k leghátul. Persze mert lassú dögök de pont ezért kéne a csata elején már elindulni egy irányba. DD-k összevissza mennek 4-n 1 capre vagy megpróbálnak suicide torpedózni. CA-k szintén totál random előre mennek egyedül meghalni, a legritkább hogy páran együtt mozognak.
Mondjuk a játék nem igazán támogatja ezt, miért kéne várni mindenkinek a BB-re, az nem hoz xp-t, én sem szoktam.
Nehéz jó meccseket menni, amikor ennyi a sügér.
Egy dolgot rühellek, de azt nagyon. Amikor 5-en lerohannak, és az egyik bebüfögi a végén, hogy gg. Még, ha tudná is mit jelent a sík hülyéje.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.02.28. 19:00:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.28. 18:47:19
Ja, amúgy ez nem WoW, vagy LoL, itt a tank se megy előre, távolról húzod kifele az ellenfeleket. Továbbá: nem lövöldözünk rombolóra (bár 1x, egyetlen 1x sikerült kiszednem egyet...), hanem nyúlcipő. A másik, hogy mindig tarts a zömmel. Akkor is, ha szerinted egy csapat retard, akik full rossz irányba mennek. Így, még ha helyes a meglátásod, és veszteni is fogtok, legalább szép harcot vívhatsz, és tekintélyes mértékű sebzést oszthatsz szét (én pont így jártam az utolsó előtti meccsemmel: az első 2 percben eldőlt, hogy buktaparti, pedig még csak egy-két enemy volt a láthatáron. Persze a csata vége felé már itt is beindult a chat-cicaharc, hogy mindenki mekkora retard meg ilyenek... Én azonban jót játszottam, és -nekem- ez a lényeg. 😊 ). De gondolom, aki eljutott egy North Calorináig, annak nem kell ezeket magyaráznom. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erősen gondolkodom hogy eladom a North Calorina-t. Játszhatatlan szinte és bizony a játékosok miatt. Mész előre a BB-el mert mégis te vagy a tank és a cruiser a support, fölfogod a lövéseket erre mi történik? A sok hülye még mögötted sem jön, hiába könyörögsz. T6 csatában nem tudok nyerni. Amikor 5x egymás után veszítesz sok sikert nem bepöccenni.
Akkor mostantól én is 23 km-ről lövöldözök, semmi gond igaz hányingerem van amikor mások így nyomják de ha ez a "meta".
WoT-ot abbahagytam 20k csata után, ott is 29 ember ellen kellett küzdeni de legalább nem volt ennyire random. Ott tudtad hogy itt eltalálom akkor ilyen sávban sebzek. Itt meg a hatalmas ágyúkkal overpenelsz 6 km-ről. Következő salvo 21 km 2 citadell, lenulláztál valakit. Még van egy minimális reményem ha esportot akarnak átdolgozzák a sebzésrendszert.