22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Malachit #13160 Tegnap 9-es japó cirkálóval kaptam is gyújtogató medált. Egy Torpitz hamuvá elégett :D -
#13159 Azt hiszem WG-nek most már illene valamit lépnie a HE spam ellen.... nevetséges, hogy szinte folyamatosan ég a BB... -
#13158 Warspite - Arizona The Dreadnought Challenges -
#13157 Szép! -
Avenger93 #13156 Én is összetalálkoztam vele pont most :)
Scharnhorst
Scharnhorst 2 -
SovereignXY7 #13155 Independece-re vmi tipp? Hajók úgy legyalulják a gépeim hogy... -
#13154 Mivel futottam ma össze :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malachit #13153 Pedig az lenne az értelmes, mert így a fél tűzerő oda egy toronysérülés esetén a Franciáknak... -
Rhonin7 #13152 ugyan már én csak három napja nem bírok egyetlen kurva csillagot a rank 7 hez összeszedni -
Hasselhoff72 #13151 Ennyi mocskos idiotat rég láttam egy nap, mint ma... -
Kotomicuki #13150 Akkor csak a sebzést tolták volna följebb egy kicsit, ha a ROF-növelés ilyen "veszélyes" és máris korhű maradhatott volna...
Netán, elmennek az 50 cm irányába, ahogy a későbbi változatoknál álmodoztak róla.
Malachit #13140:
Ezek?! Ugyan már: egy találat visz majd mindent... -
Scharnhorst #13149 Alapvetően én is így tudtam, de supertesten csak 380-as van neki.Viszont érdekes módon kapott torpedót.
-
SovereignXY7 #13148 A buzi amcsi CV-k topredói ellen mit lehet tenni? Semmit? Mert ledobja őket és 3 sec alatt rajtam van a torpedó. Esélyem nincs kifordulni... -
Sendrov #13147 Én úgy tudtam, hogy a Gneisenau 280mm-es alap löveggel jön, de majd ki lehet fejleszteni rá a 380mm-est. A prémium Scharnhorst pedig csak a történelmileg hiteles 280mm-es löveggel lesz elérhető. -
Rhonin7 #13146 a vicc az egészben,hogy a Blizzard Overwatch-ja is ilyen......mesterségesen 50-50-es WIN rate,hogy fogyatékos józsika is jól érezze magát......hova jutott a világ! az előbb 3 hajót szedtem ki mégis kikaptunk,mert engem értelemszerűen leamortizáltak ezen tevékenységem alatt a többi 6 társam meg faldísz volt a játékban -
Rhonin7 #13145 3 hét játék = +1 rank.....ezt aki kitalálta érdemelne egy sallert -
davidbog #13144 Ezt direkt miattad csinálták, hogy ne tudj 28 cm-eseket használni rajta. Mondom meg kell venned a Scharnhorstot, ennyi. Törődj bele. :D -
davidbog #13143 Ez is egy megoldás lett volna a H41-nél, de ha csak a csatahajókkal szemben kell kiegyensúlyozni. Ez esetben olyan 3-as RoF kellett volna a 4x2 42 cm-esnek. Ekkor viszont a cirkálók ellen lett volna nagyon erős, mert modullal együtt 16 másodperces újratöltése lett volna, míg a tier 9-10-es CA-knak (a Des Moinest leszáímtva) 10 másodperc körül van, de némelyiknek csak 12. Mondjuk felesleges erőltetni a 300k DPM-et tier 10 csatahajóknak, mert akkor az angol, francia, olasz és orosz BB-kkel is gondban lesznek. Inkább más téren erősítsék őket.
Ja ezt a front trollkodást nagyon szeretik tolni magas tierben. De egyeseknek ehhez sincsen elég eszük. Azért nem mindegy mivel mi ellen csinálja az ember. Az egyik csatámban végignéztem, hogy egy Montana próbálta csak orrlövegekkel kicsinálni szemből az ellenséges Yamatót. Amikor már olyan 20k HP-ra lőtte le a Yamato a Montanat akkor kezdett el gondolkodni, hogy ez valószínűleg rossz ötlet volt, mert a Yamatot szinte lehetetlen citadellázni szemből, ellentétben a Montanaval. Ráadásul így elvesztette a Montana +1 torony előnyét az amúgy frontlövegekben sokkal erősebb Yamato ellen. De nem bántam mert én lettem a nevető harmadik a kacat North Carolinammal. -
Scharnhorst #13142 Na fasza a Gneisenau nem jön a valós lövegeivel csak a 380-osokkal ... Nem értem miért nem lehetett úgy megoldani ezt, mint a Mogaminál ... :( -
#13141 Ez egy nagyon szép hajóosztály. Az egyik kedvenc csatahajóm. Ezt tuti megveszem! -
Malachit #13140 A wikipédiába a H41-nek 8*420-asok vannak main-nek írva 4*2-es klasszikus elrendezésben. Ha kevés lenne a DPM emiatt a játékban, csak a rof-on kellett volna csavarni :)
Megvan modellben odahaza a polcon. A toronysérülést vajon jól fogják lemodellezni a francia 4 ágyús tornyoknál? Amúgy eléggé ilyen szembe rátrollozok az ellenségre hajók, jobban mint a jap/amcsi vonal vége :)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.07.08. 12:32:54 -
Rhonin7 #13139 dat turrets tho -
Scharnhorst #13138 Nem tudtam már módosítani előzőt.
-
Scharnhorst #13137 Kinn vannak a T10-es német BB stat lapja (persze nem végleges) illetve kiderült, hogy a Dunkerque fog érkezni T6-os prémként a franciákhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Scharnhorst #13136 Ja hát akkor ezzel az erővel kérek táras lövegeket, vagy olyat amivel egy lövéssel elpusztítok valakit detonation nélkül is.
Amúgy meg hidd el pont ezért megy a reklamálás a hivatalos fórumon, hogy miért nem a valós H41 kerül be.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.07.08. 11:25:44 -
#13135 nehéz. az amcsi torpedó vetők 6 torpedót dobnak olyan szélesen mint a japók négyet... -
SovereignXY7 #13134 Ennek a Rangernek a torpedóit el lehet kerülni vhogy? Instant fordulok ledobja tőlem vagy 100 méterre és bumm esélytelen kifordulni BB-vel... -
Rhonin7 #13133 igazából nem mind 1? egy MONTANA vagy IOWA-val szemben kell egy T9-10-es szintű német hajó a játékba mindenképp....és ha ez egy kicsit a fantázia szüleménye hát legyen......máskülönben mindenki azért reklamálna ,mert nincs -
#13132 Lehet, hogy csak érzem úgy, de szerintem eléggé felhúzták a Tirpitzeket. Ebből 3-at egy Amaginak (ráadásul a második sorozatnál dupla citadellel) adagolta.
-
Scharnhorst #13131 Nekem az a furcsa leginkább ebben, hogy mindig PONT az oroszok találnak valamit. Pedig az amerikaiak foglalták el az ország 3/4-ét és ment ugye a verseny a különböző tudósok, projektek után. Emiatt vagyok szkeptikus, másfelől meg tegyék nyilvánossá akkor terveket, hogy bizonyítsák nem csak kamu az egész. -
davidbog #13130 Maradjunk annyiban, hogy nem lepett meg ez a 3 löveges torony dolog. :D Bár azért biztos ami biztos egy blue printet szívesen látnék róla.
Feltételezem ez is olyan ocsmány kinézetű lesz mint a Hindenburg tripla tornyai. Ez esetben még egy tier 10 amit nem kell majd megszerezni. :D De legalább érdekes lesz látni, hogy hogyan is kellett volna megtervezniük egy 60k tonnás BB-t a németeknek hogy méretéhez képest normális tűzereje is legyen.
Egyáltalán nem meglepő, hogy eddig nem találták meg. Eddig semmilyen igény nem volt a német papír hajókra, maximum érdekesség képpen megemlítették őket. Nézd csak meg a wikipédián a H-class forrásait: a '80-as évek előtt alig volt egy-két könyv amiben szó volt róluk, később is csak alig egy tucat. Azok se kifejezetten a H-osztályról (vagy a többi papír hajóról) szólnak, és ezekről csak a főbb adatok jellegzetességek vannak leírva a könyvekben. A későbbi altervek, vagy elvetett tervek nincsenek.
Épp ez lesz a játék egyik előnye, hogy előkerülnek olyan dokumentumok amíg eddig nem. Pár éve én se gondoltam, hogy pont a németek 3 löveges tornyai lesznek az elsők. A Scharnhorst triplás tornyai után annyira nem meglepő, hogy más kaliberhez is voltak ilyen tervek. -
carp3tm0nster #13129 "a hiteles orosz dokumentumok" :-D
-
Scharnhorst #13128 Ja a slusszpoén. Az orosz archívumokban találtak a fejlesztők egy tripla löveges toronnyal rendelkező "H" hajót.
Érdekes, hogy az elmúlt 70 évben még a németek sem tudtak erről, de PONT most véletlenül az oroszok rátaláltak és ezt rakják T10-be nekünk. -
Scharnhorst #13127 Pont erről megy a hivatalos fórumon a beszélgetés, hogy a H41 nem az igazi H41 projektként jelenik meg, azaz nem 4*2-es löveg elosztással hanem 4*3-sal jön és úgy már a Yamato és a Montana között van kb. 300k-s AP-val. -
#13126 Ismét eljött az idő, hogy beloggoljak! Willkommen BISMARCK!!! -
davidbog #13125 A Scharnhorst adatai kinnt voltak az Armored Patrol-on, az tier 7-es premium lesz 3x3 28 cm-es lövegekkel és torpedókkal.
A Gneisenau hasonló lesz. A Gneisenaun nem lesz torpedó viszont lesz hozzá 3x2 38 cm-es torony. Mindkét verziónál a tűzerő a nagy kérdés: a tripla 28 cm-esek távolra lehet hogy gyengék lesznek BB-k ellen. A dupla 38 cm-esekből meg kevés a 6 cső. A tűzerő kérdését leszámítva nagyon jók volrak az adatai.
Tier 7-tól lefelé? Valószínűleg semmilyen. A játék szempontjából kicsit az amarikai BB-re hasonlítanak a Bayernt leszámítva az a QE-re hasonlít.
A tier 9-10 a problémás. Még változhatnak az adataik, de jelenleg egyiknek sincs RoF előnye az amerikai, japán csatahajókkal szemben (a Tirpitznek van). Ráadásul mind a H39 mind a H41 ugyanakkora DPM-mel rendelkezett és mind a kettő (202k/210k AP-val) jócskán elmaradt nemhogy a Montanatól (324k AP-val) de még a Yamatotól (266k AP-val) is. -
Sendrov #13124 De, König osztályban is volt ilyen hajó, sőt 1875-ben ugyanilyen névvel páncélos fregatt is volt (Preussen osztály). Valószínű valamelyik tervezett H egységet akarták ismét így elnevezni, de a H hajók csak papíron léteztek. Talán a tier9 a H39 a tier10 csatahajó meg a H41 alapján lett modellezve, csak ugye így elég hülyén hangzik és inkább leporolták a régi neveket. :) -
carp3tm0nster #13123 néztem, de a grosser kurfürst nem épp egy König osztályú hajó volt? van egy kis zavar ott a fejekben.... -
#13122 Semmi gond, vannak ilyen napok. :) -
carp3tm0nster #13121 köszi, akkor csak megint én voltam vak! :-)