22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PrasCo
    Isten hozott a családban.

• Caliph
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt próbálta már valaki ?
  • Prof William
    Aoba-Myoko-Atago ás hasonló cirkálókkal ez a legjobb taktika. Ja és persze ha valaki elég közel megy lehet ráengedni a torpedókat. A hajók nagy része nem számít rá. :)
  • Caliph
    myoko úgy érvényesül ha előre engedsz mást hogy arra lőjenek,ha mégis rád akarnak lőni akkor sose fordulj teljes oldalba mert kapod a citadellát. elég jók a tornyok lövési szögei,ferdén távolodva a célponttól is lehet mind az 5 ágyúval lőni,téged meg nehezen találnak el egyrész mert éles szögben vagy másrészt mert távolodsz.
  • BigaC
    sok forgolódás, incoming fire alert skill, főleg AP (bár HE-je jól gyújt), torpedók sűrű használata :)
    vittem jó ideig ranked-be, de most a Shchors a legmegbízhatóbb reszemről oda.
  • Rhonin7
    Myoko nem rossz,jól gyorsul,sok HP,rohadt jól fordul, gyorst töltés,jó ágyuk,viszont minden második találatra citadellt kapsz......szóval elég 50-50%
  • Kurafi97
    Nagyon jó ez a ranked battle ma 8 meccset mentem és ugyan ott vagyok ahol elkezdtem... :D Amúgy valakinek valami tipp myokohoz mert nagyon gyenge hajó és alig tudok vele érvényesülni. Nagatoval meg van hogy egy salvoval kilövöm az ellen myokoját :D
  • Rhonin7
    megpróbáltam megint: 3 győzelem és 3 vereség

ELMEGY AZ ÉDES ANYUKÁJÁBA AZ EGÉSZ ROHADT RUSZKI FEJLESZTŐ, PÉNZÉHES, ROHADÉK!!!!

sry ,de ez kibírhatatlan!!!!!!! mindent elkövetek és azonnal berak 4-5 agyhalott barom mellé amint jól megy!!!!!!!!!!!!!! komolyan mondom sírok b+ ez lehetetlen!!! nem lehet elérni azt a rohadt rank 1-et a bödös életben sem

elegem van belőle,hogy olyan makimajmok a csapattársak akik 15-20 percre azértr leülnek a gép elé,hogy ne csináljanak semmit!!!!!!!!!!!!!!
  • carp3tm0nster
    ma a három meccsből kettőt nyertem a bukóban első voltam, egy rankkal feljebb léptem, de nem mertem többet menni...
  • Tono34
    Arizonával lőttel ma szépeket az imént egy Tirpitzbe, köztük egy citadellát :)
  • Tono34
    Először mindig pár kört megyek randomban, tesztelendő érdemes-e rankedre menni... mostanában nem kellett.
  • Rhonin7
    a terv volt,hogy megyunk A hoz......megjelent 1 db! Cruiser és egy DD és az egész csapat elindult C hez....csak éppen elbaszták,mert az ellenfél C nél volt......és ekkor jött a fogyatékos logika: MENEKÜLJÜNK.......elmegy ez ember életkedve,hogy ilyen faszokkal kell együtt játszania....szereencsére kihoztam a maximumot a helyzetemből és nem buktam csillagot

• Rhonin7
    közben meg 54% os win rate-em van ami elméletileg jó,csak 3-4 hónap így a rank 1...........

a mai napot is egy frankó 6db-os meneküljünk,mert juj ellenség csapattársakkal indítottam így sikeresen nem öltek meg egyetlen ellenséget sem.....elkezdtük A-t fogalalni mire félig tartottunk az összes!!!! visszafordult B-hez ami már az ellenfélé volt és már a játék elején +200 -ban voltak én ott maradtam kiszedtem egy DD-t,de nem tudtam mit tenni és pukkantam mikor 4-en lőttek rám......aztán már csak el kellett sepregetniük a pálya széle felé igyekvő agyhalott barmokat

én nem tudom ezek az emberek hogyan szocializálódtak,de tuti van rá pszichológiai magyarázat,mert ilyen a világon nincs b+ ,hogy ennyire hülye legyen valaki
  • Avenger93
    Nem igazán volt még róla hír tudtommal, de szerintem van esély hogy valamikor bekerül minimum a francia ág bekerülése után, de inkább később.
  • Toweliee
    Mikor rakják be a Szent István csatahajót? Lesznek magyar hajók?
  • Rhonin7
    a mai nap is fantasztikus volt a ranked....6 ról majdnem 9...................az összes embert örökre eltiltanám aki nem harcol egy harci játékban,csak bújkál és menekül
  • Avenger93
    Igen csak abban az egyben látod, vagy mire gondolsz most?
  • Rhonin7
    jaaa csak a kikötőben látod ? :(
  • Avenger93
    Yokosuka kikötőben látszanak csak ARP hajók, sebezni kell, meg hit-elni, de amúgy a játékba írja is mik a követelmények.
  • Rhonin7
    meglett az ARP haguro...azt hogyan kapom meg?
  • Rhonin7
    8. loss................ az utolsó 3-om ban senki nem ölt csak én és rajtam kívül egyetlen hajó a közelében nem volt egyetlen bázisnak sem........ ez hogyan lehetséges? hogy összerak 6 agyhalott barommal a másik csapat meg 7 játékosból áll aki tudja miért vannak azok a bázisok a mapen?
  • whiskeyman
    Most én is felbasztam magam rajta. Ócska Kutuzov folyamatosan HE spammelt, vagy 10-szer gyújtott fel. De az idióta megállt, hát kapott egy full salvot, 5 találat, 2 citadell, 25k hp-val robbant is. De egy fájerprúf kijárt a végén :D
  • Caliph
    Én úgy vettem észre a füst stackelődik,ha álló helyzetben lövöd el egymásra épülnek és még lövés közben is elrejt még ha közel is vagy
    ha menek közben lövöd el akkor egymás mellé pakolja nem egymásra és igy csak arra jó h lövés nélkül elrejtsen
  • Count Adyn
    nameg ahol megjelennek a lovedékei a ködben oda szoktak tolni egy salvot értelmesebbek:)
  • PrasCo
    Torpedókról jut eszembe, most már eljutottam addig, hogy ránézzek, voltaképpen mi a sz*rt is szórok kifelé a hajóimról.
    A japán Type 93-as oxigénes torpedókkal kapcsolatban:
    "The tail vertical rudder meter set a vertical gyrocompass to control the vertical tail rudders. The gyrocompass guided the torpedo to the target, allowing even rear-launched torpedoes to turn around and hit a target in front. The tail rudders and side stabilizers were operated by air pressure."
    Azért ez ritka nagy trollság lenne a játékban japán cirkálók többségével. :D
  • whiskeyman
    Ha menet közben nyomod be a füstöt és akkor lövöldözöl, akkor simán észrevesznek. Ha megállsz és akkor aktiválod a füstöt, akkor figyeld a kis pilácsot, hogy detected vagy sem. Ha nem jelez, akkor egyértelmű, hogy tudsz lövöldözni. De figyelj, mert egyes cirkálóknak van szonárjuk vagy radarjuk, amivel könnyen látható lehetsz. Én úgy szoktam, hogy ha észrevesznek, rögtön füst, megállok, figyelem, hogy látható vagyok-e. Ha nem, akkor mehet az ágyú. Torpedókra ilyen nagyon figyelj, mert ha füstben vagy, akkor már lehet, hogy túl későn jelzi.
  • SovereignXY7
    Ez a buzi DD köd ez h működik? Mert ha én vagyok benne DD-vel és lövök belőle simán vissza lőnek meg látnak meg fasz tudja. A z utóbbi 2 napban meg nem ez az 1. eset h egy ilyen kis buzi lő a ködből én meg 2 km-ről se látom még...
  • PrasCo
    Azért ez már nevetséges.
  • Count Adyn
    most tunt fel hogy a Hiryu- ról lelopták a nap szimbolumot a kedves wg sek hat lol:D a pc annyukat mán
  • BigaC
    igen, valamilyen jobb modul/skill jó lenne, vagy buffolják a meglévőket.
    mondjuk ha valakire rászáll egy szovjet tűzgyújtó, akkor annak úgyis annyi, de legalább ha lélegzethez jut a BB, tudjon jobban oltani.
    BB-vel egyébként viszek Fireproof-ot, R gyorsabb töltés zászlókat, és elsődleges célpontjaim között vannak ezek a tüzes szovjet menyecskék :)
    de sajna az is igaz, ha nem lenne tűzgyújtás, akkor ezek a hajók szart se érnének, rémesen kicsit sebeznek + papírból vannak.
    a Myoko-nak pl. nagyon jó a tűzgyújtása, de ott az ember nincs rákényszerülve annyira, mert a 203-asok amúgy is jól dolgoznak.
  • Tono34
    Sajna a játék része, de jó lenne ha tudnák ellensúlyozni, akár kapitányi skill (ami nem csak pár %-ot csökkent), vagy modul v szinte bármi más amitől nem ég folyamatosan a hajó .... + ne adj isten még messzebbről is lőnek.
  • BigaC
    az szerintem pont a papírforma, mert 13% körül van a tűzgyújtása.
    Boga, Budyonny, Shchors, Chapayev, ezeknek mind hasonló a tűzgyújtási rátája, kicsit mindig egyre jobb, de 15% a max.
    erre jöhet rá a DE skill és zászlók, tehát olyan 17%-ot el lehet érni.
    nekem Shchors-al 200 találatból 18 a max tűz amit sikerült.
    persze ennek is megvan a "tudománya" (gondolom Tono34 most mérgesen emleget valakimet), nem csak a tűz darabszáma számít, hanem hogy lehetőleg javítás után gyújtsunk és a hajón egyszerre több helyen is égjen az a tűz :)
    általában 70-80K körül sebzek velük tűzzel együtt, de nem is ez a fontos: abszolút zavarkeltő hajók, bomlasztják az ellen morálját, ranked-ben szeretek velük menni, gyakran nagyban hozzájárulnak, hogy megnyerjük a csatát.
  • Darun
    Én is szoktam trollkodni, de nem a mondat értelmezés rovására.

Egyébként hogy ne legyek teljesen off, a Boga nem hozta a papirformát, a több mint 210 találatból csak 16 alkalommal sikerült tüzet csiholni.
    Arról egyébként tud valaki valamit, hogy a megjelenés óta nerfeltek a Warspite-en? Mert jó ideje nem játszottam vele és úgy rémlik hogy pár hónapja a tornyok forgása még le tudta követni a hajó fordulását. Vagy rosszul emlékszem?
    A Scharnhorst esetében az a ROF 3 komoly? :O
  • Toweliee
    Na, nem bántásból írtam, csak tegnap trollkodósabb kedvemben jártam.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.07.14. 07:13:42
  • Darun
    Ha kicsit jobban átolvasod, az elsőben a csapattársakat dicsértem, a másodikban a MM-et szidtam. Lehetséges hogy nem ugyanazzal a játékkal játszunk? Mert szerintem a kettő nem zárja ki egymást ;)
  • Toweliee
    Igen, te csatánként változtatod a véleményed? Nem lehet könnyű erre odafigyelni és megjegyezni!
  • Darun
    Amikor a fullos Kuma-t beteszi T3-4-es csatában, akkor megkérdezi a játék hogy elégedetlen vagyok e az MM-el. Amikor a stock Karlsruhe-t beteszi T6-ba akkor nem. Köszönöm Wargaying!
  • Darun
    Végre egy olyan csata, ahol a fél csapatnak kioszthattam volna egy dicséretet. Kár hogy T3-4-es csata volt. Hogy ne csak folyton a gyökerezés menjen... Szinte a teljes ellenséges csapat a jobb oldalon jött fel, nekem egy csatahajó már az első öt percben elvitte a fél életem, utána viszont rohadt mákom volt, mert a Bogával folyamatosan tűz alatt tudtam tartani a feljövő ellenfeleket, mig a csapattársak vagy elém smoke-oltak, vagy a többiek magukra vonták a figyelmet. Végig az ellenfél vezetett, de mivel a másik oldalon a csapatunk maradéka simán átment, blokkolták az ellenfél bázisát, mire minden erejükkel elindultak vissza. A végén egy Kawa maradt velem, az ellenfélnél fullos Myogi meg egy Izyslav. Persze két hármas, alig HP-s hajónak semmi esélye nem volt két majdnem fullos 4-es ellen, de a Kawa blokkolta a bázisukat és elcsalta őket tőlem, én meg még időben visszafordultam, hogy a dd nem érjen utol. Persze bepróbálkoztak a noobozással, de 2 négyes hajóval nem igazán éreztem volna fairnek, ha lepöckölik rólam a megmaradt 500 HP-m. És a Kawa sem anyázott hogy veszni hagytam, sőt! A végén mondta hogy éljem túl, mert kell neki az xp, én meg gondoltam megdolgozott érte, megnyerem neki a csatát. Végül 100k sebzéssel első lettem, ennek a fele égetés volt és 50k-t egy Myogiról húztam le. Gyanitom nem örült nekem. A poén egyébként, hogy a második egy magyar Wickes lett, a Kawa meg -szerintem megérdemelten- negyedik.
  • SovereignXY7
    OMg.. Ranked Battle. New mexival fasza. mondom próba DD. Ezek nagyon gyökér gyáva puncik... Mondjuk Mexivel is azért jó mert megyek előre brawlinglni ahogy kell nem hátul baszom anyám mint ez a sok gyáva gyökér...
  • BigaC
    erre az egyetlen gyógyír, ha fogsz egy Shchors-t vagy egy Chapayev-et, aztán hajrá :D

(kis nyelvtannáculás: nem tudom, most mik a helyesírás szabályai, de a régi "szép" időkben az orosz neveket még kiejtés szerint írtuk át, szóval Csapajev, bár a Shchors-ban én sem vagyok biztos, hogy is kéne átírni :))