22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • whiskeyman
    egy kis off, érdekességnek :)
  • whiskeyman
    Nekem is sikerült megszereznem a héten. De szerintem egy fos. Hihetetlen lassan forognak a tornyai...a Tirpitzem fürgébb, ráadásul 4-5 találat és vége is.
  • Darun
    A mai utolsó csata: a Blyska mind a 6 torpedója eltalálta a Hipper-t és túlélte. Asszem ezt nem kell kommentálnom.
  • Darun
    Egy jó tanács: egy hajóval 3 vereség => kuka. Zsinórban 5 vereség => exit. És ez mindenféle gúnyolódás nélkül, komolyan mondom. Nekem ma Svietlana-val meg volt az első három meccsem, mindhárom vereség, az utolsóban már én végeztem az első helyen. És kb 100 Xp kéne a B testhez. De 3 lose után nem kockáztatok.
  • atee73
    Hat ez csodalatos eddig
    es mindezt 97k atlag damage-el ( warshipstatstoday ) es 4.8-as kill/death ratioval nem tudom mi a lof*szt kell csinalni meg hogy nyerjek

• Tono34
    Ezzel a csatával lett meg a 14. szint. A háttérben az üldözött Atlanta kapta meg a megérdemelt citadellát :)

• Tono34
    Indítottam ranked csatát .... kivágott, nem is enged vissza.
  • BigaC
    néha összejön vele egy Yamato is :)

• Darun
    A szopó ág nem szakadt meg. Svietlana, első csata T6 és 2-2 CV. Az hogy 3 pontos foglalásba kapásból egyre megy rá a fél csapat, a másik fele meg a kezdőn köröz... Ronin7, nem voltál véletlenül csapattárs? :D

A Kuma-val még nem volt sok csatám, néha megyek vele 1-1 kört (kb 2 havonta) A papirformára alapozva, illetve arra hogy amcsi hajókkal is sokszor kerülök szembe japó kolégákkal, egyértelmű a főlényül Az meg hogy a Kuma mennyire jó... most tapasztaltam igazán, hogy a német és orosz ágon is meg van a 4-es cirkáló.
  • Prof William
    A Kuma az hatalmas ász. Nagy kedvenc hajóm volt. Úgy lehetett vele szórni a lövedékeket mintha golyószóró lenne. :)
  • Count Adyn
    élvezd ki mert a Kuma a legjobb az egész ágon szerintem:)
  • Darun
    A japó cirkáló ágon még csak a Kuma-nál tartok. Igazából csak az amerikaikat húztam fel jobban, ott cirkálóknál 7, csatahajóval T8-nál tartok. Meg van hatos CV-m, de ugye azt ide nem lehet használni. A többi nemzettel el vagyok maradva.
  • Count Adyn
    Én mogami 155 öseivel csinalom:) Csak ovatosan kell hogy ne lojenek rám mert papir szar, de 150 hit et ossze lehet hozni ha ugyes az ember:)
  • Darun
    2 nap alatt csináltam 1000 találatot. Ilyenkor jön jól az Atlanta meg a Kutuzov, körönként átlag 100 találat, de pl amiben leégettem az Izumo-t az 200 felett volt. Ha csak az átlag 100-t veszem az akkor is 20 csata, ami 6 nap alatt azért talán hozható.
  • Count Adyn
    én 7 napot kaptam igy mult héten:D
  • Zoli105
    köszi :D sima Myokoval és ARP Myokoval csináltam körönként 50-80 találta között mozogtam , de voltak 100 felettiek is :D szóval nem olyan rossz :D Időd még van Aug. 1-ig szóval hajrá :D
  • Darun
    Izumot leégettem Atlantával a rákba. Meghalt, rögtön vége is lett a meccsnek :)
  • Darun
    Grath! Én is már az utolsó küldi harmadánál tartok. Remélem meg lesz. Nem mintha olyan nagyon... de azért el fog férni.
  • Zoli105
    Öröm és boldogság :D
  • Tono34
    Éppen most: Special offer: 1 day premium, price: free :)

Játékban jött.
  • atee73

Miert pont Indianapolis-al mentel ranked battle-ra???
    mennyi volt a az atlag damaged vele ranked-ben????
    Ha nem titok milyen neven jatszottal ???
  • Darun
    3 vereség után tök fölösleges erőltetni egy hajót. Szorzó ide, event oda, a múlt heti kétszer szorzónál három csata után hagytam a Carolinát a rákba, pedig kellett az xp a fejlesztésre, de azért hogy 9 vereség után majd a 10 csatában az 500 xp-t megduplázzam, nem érdemes erőlködni.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.07.23. 23:05:52
  • Count Adyn
    Izumo-ból kicsaptak full hp ról egy sorozattal most hagyom abba mára:D
  • Rhonin7
    persze mert akkora Citadellája van mint egy ház
  • carp3tm0nster
    szemből is simán be lehet vele kapni 10-12ezres sérüléseket...
  • Rhonin7
    5 WIn tadada 5 loss..................
  • Darun
    Most hogy már csak 7-től nagyobb hajókkal lehet csinálni a küldit, én is elővettem pár csatára. Jah, lövést nem szabad vele bekapni, mert nagyon csúnyán levesznek. Viszont a hajónak elég alacsony része áll ki a vizből (nem túl magas) én BB-vel van hogy full oldalról is körbe lövöm. Tegnapelőtt volt egy csata, ahol szemből egy dupla ágyús BB minden lövéséből 1 lövedék eltalált úgy hogy szembe mentem vele. Nekem bezzeg a full salvot is mellé lövi. Viszont nézegettem és hasonlitgattam az Atagoval, annyira szerintem nem rossz. Gyorsabban tölt mint az Atago, a torpedók ugyan azok, annyi hogy egy csővel kevesebb van rajta, és hát... jah, csak hátrafelé tud lőni. Viszont a manőverező képessége miatt elég jól ki lehet kerülgetni vele a lövéseket. Tegnap volt egy csatám ahol elég jól sikerült elkapnom a ritmust. Pár hónapja egyébként frontra még igen szépen le tudta venni a kisebb kaliberű lövedékeket.
  • Rhonin7
    totál faszom random az egész nekem is voltak 6-8 win es napjaim,de ha megfeszűlsz is mész lefele......1 hónap alatt amit elértem most 2 hete már csak lefelé haladok
  • carp3tm0nster
    Ez a Myoko tényleg ennyire sz@r? Mindent találat citadel bárhonnan, akár szemből is. Bármit csinálok, bárhogyan forgolódok vele. A torpedók kilövési szöge miatt gyakorlatilag használhatatlanok.
  • PrasCo
    Tudtommal nem lehet. A "ranked csapatban" az tulajdonképpen a team battle.
  • carp3tm0nster
    én nem tudom, szerintem ez full random
    én nagyon nem vagyok egy jó player, de az utóbbi 10 csatámból 8-at nyertem rankedben. igaz, így lett meg még csak a 11.
    és minden meccsen egész jót tudtam menni.
    máskor meg, mint a torkosborz...
  • Tono34
    Notser 0.5.9 Német hajók.
  • Rhonin7
    25% ra esett a WIN ratem 54% ról........teljesen reális..mintha egy down kóros intézetből játszanék
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.07.22. 10:00:37
  • Tono34
    Ranked csatába lehet menni szakasszal?
  • Rhonin7
    lassan meglesz a rank 10 rank 6 ról........
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.07.22. 09:30:45
  • carp3tm0nster
    látom imádod a DDket:)
  • whiskeyman
    jaj, de kurva szar ez a Kagero...
  • SovereignXY7
    Probléma megoldva. Kis geci - 2 is - megtámadta a kongót. Jött ki a sziget mögül a pofájába 8 HE... :D hahaha. Kis undorító mocsok megdöglött. Aztán a cimbije is :D
  • SovereignXY7
    Boot camphez ki kellene még nyírnom egy rombolót de vhogy kurvára nem megy... Tipp miylen tier és mivel?
  • Caliph
    bocs ezt nem ide akartam