World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utólag szerintem nem lehet.

replay

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Srácok visszajátszást lehet valahogy csinálni ? Volt egy köröm yorckkal kitorpedóztam egy izumot meg egy tirpitzet egymás után ha valahogy meg lehet oldani pls írjátok le előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: Kurafi97, 2016.03.06. 16:35:53
A Furutaka 203-asával Myogiba is lőttem citadellát 7-8 km-ről, de amerikai BB-re, amelyiknek vastag a páncélja, arra inkább HE. Érdekes módon távolodó Königsberget seggbe lőve is értem el citadellát. Egyébként a Furutaka a saját tierjében egy citadella király. Nekem szinte minden meccsen legalább 4-5 összejön.

Count Adyn
Én alapvetően HE-t lövök mindenre cirkálóval, kivéve ha egy másik cirkáló bemutatja szépen az oldalát, azt meg kell kinalni AP vel😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

HE-t DD-re kell vagy ha valakit föl akarsz gyújtani. Carriereket lehet citadellázni HE-vel de már ott is változó. Minden más alkalommal AP. Alsó tierben a könnyűcirkálókra pl. kuma mindig vagy ha furutaka-t látok azonnal. Később a 200+ mm ágyúkkal még BB-re is azt lövök. Minap 8 km-ről citadelláztam egy New Mexico-t a Pensacolámmal 😊
Tehát kaliber és távolság függő ill. enemy armor/mennyire van befordulva. Ki kell tapasztalni, az átütés is nagyobb minél közelebb van.

DD-t anyahajót csak HEvel szabad lőni ! nagy távolságokra szintén HE-t érdemes lőni ! viszont közelharcban cirkálót csak AP-val szabd lőni ! 😊 Csatahót HE és AP keverékével , távolság függő !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

így jár aki DD-zik XD 😛

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Prince23
Tudom, mindenki azt mondja, hogy Cirkálóval HE-t használjunk, de amikor közvetlenül közel párbajozunk, akkor nem érdemes AP-ra átváltani?
Tegnap tesztelgettem, és kb ugyanannyit ér az AP, mint a HE cirkálón. Volt, hogy nagy banzai átütésem is volt AP-val, de ezt HE-vel is el lehet érni. Szal tudja a fene, hogy kell használni...Szerintetek?

darki81
4es orosszal megörültem amikor 4 km-re volt egy enemy, gondoltam ezt lenyomom full hp-val, és mikor küldeném a torpedókat a csapattárs aki itt volt mögöttem telibe torpedóz engem és game over 😄
vagy ennyire ostoba, vagy ő akarta kitorpedózni a majdnem full hp-s hajót.
(utána még azt sem mondta hogy sorry) lol

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Count Adyn
Oh a hétvége😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én úgy tudom, körbebetonozták a kikötőben... Legalább is mindenhol ezt írják. :/
Bár inkább I. VH (viszont a játékban szerepel) de Mikasa is mind mai napig vízen van múzeumhajóként.
Köszi a választ. Ez egy lehetséges indok. Bár,hogy általában Tier VII-VIII-as csatában vagyok vele, nem sok értelmét látom. Lehet, hogy csak lusták lettek volna lemodellezni/programozni.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nekem (hasonló esetek nyomán (nem valós lövegűrméret, nem valós páncélzat, sebesség több hajónál is)) az az érzésem, hogy egy bizonyos fejlettségi szint után a hajók már nem a valós adataikkal, képességeikkel szerepelnek, hogy meg maradjon a balansz az azonos tierű, de eltérő nemzetiségű hajók között.
Az tudjuk,hogy a Fuso miért nem kapta meg a 44 augusztusi verzióját? Az a száz db AA néha jól jönne...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

O, tényleg. Bocsi csak túl szigorúan értelmeztem a kiírást...^_^'
Na ennek örülök mert nem sok jó kört mentem a nagatoval azóta.
A USS Massachusetts (BB-59) és a USS Alabama (BB-60) szintén múzeum hajók, ezek South Dakota osztályú BB-k, időben a North Carolina- és Iowa-osztályok között. Igaz a WoWs-ban még nincsenek benne.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.03.05. 19:30:23
Az Iowa-k közül az Iowa van még (tartalék)állományban. A másik hármat végleg törölték a flottából, a Missouri és a New Jersey múzeum-hajókká lettek. Ezen kívül még, múzeumhajóként, a japán Mikasa sorhajó (Togo Heihachiro tengernagy zászlóshajója az 1904-05-ös orosz-japán háborúban) van betonba öntve Yokosuka kikötőjében. A világ összes többi csatahajóját vagy szétbontották, vagy atombomba kísérleteknél célhajóként használták.
A stock Nagato az ilyen gyenge, és nem a kapitányi skillek hiány miatt, mert azok 50%-on így is működnak. A B hajótest az ami nagyon fontos rá. Ugyanis a B hajótesttel nem csak légvédelmet és + HP-t kap, hanem kormánylapát kitérítési ideje is csökken, nagyobb lesz a tűzgyorsasága, gyorsabban fordulnak a tornyai és ami a legfontosabb új lövedéket kap aminek nagyobb az átütő ereje is.
Ugyanez igaz a New Mexicora, Coloradora, Amagira, Izumora is. Amíg nincs meg a fejlesztett hajótest addig szívhatsz a gyenge lövedékekkel.
Nem nagyon találsz ilyet már az iowa osztályú csatahajók szolgáltak még az öbölháborúban is talán az essex osztályú cv ha jól tudom. Menj a wows oldalára ott van ilyen h naval legends ha érdekelnek a játék nagyobb hajói tetszeni fognak az ottani vidik.
A Colorado még jobb.

Prince23
Közben meg lett a New Mexico, ami nagyon brutális stockon-alapon. El nem merem képzelni milyen lesz felfejlesztve teljesen...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.05. 17:59:10

Count Adyn
Hát maximum múzeumként pár Iowa-osztalyut tudok, pl a Missouri amin a japánok aláirták a fegyverletételt az Pearl Harborban van, illetve a Midway CV Kaliforniában szintén muzeum😊

Prince23
A WoWs csatahajói közül melyik szolgálnak mind a ma napig is vizen?

Prince23
Stockon a New Mexico élvezhető? vagy olyan lesz kb vele a szenvedés, mint a Stock Myogival? (fullozva jó volt a Myogi)

Csak, az a baj vele, hogy ha mindkét küldetést akaja valaki húzni párhuzamban, akkor minimum York kell. Én személy szerint lusta vagyok külön csinálni őket, így minimum T7 játszik csak. Így marad a 10 löveges japán cirkáló vonal nekem, igaz tegnap csatahajózgattam, de azzal lassan lesz meg a 2k main hit. :/

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Count Adyn
Jó eza 2000 találatos küldi, a Königsberggel most vertem 200 at egy csatában😄 T3 BB kel rakott egybe és tömtem őket HE vel mint a bolond csak ugy nyelték😄

Még egy jó menet a Furuval. <#awink> Kezdem igen csak szeretni ezt a hajót.<#szeret>

az nem az igazi 😄 úgy nem teljes a készlet 😄

Nekem elég az ARP Kongo. <#awink>

Látom jó páran már meg is szerezték Haruharu-t ! 😄

Nem annyira rossz ez a Furutaka. <#awink>

Némely esetben jó az álca festés. Pl. egy nagyobb csatahajónál ez jelenthet 5-600 métert. Ennyivel később látnak meg. Rombolóknál ez a bónusz jóval kisebb, 200 méter körül, de bizonyos esetekben jól jöhet. Azt a 8000 kreditet pedig még vesztes csatával is ki lehet termelni alacsonyabb tierben. Magasabb tierben meg eleve nagyon sok a hajók javítási költsége, vagyis egy mínuszos körnél megint csak nem oszt, nem szoroz az a 8000 kredit. <#awink>

A pink panther az csapat gyilkos.

Prince23
A punk rózsszín hajó az mit takar? a neve és a jelzése punk szín...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.04. 00:57:10

Tono34
Egy csata alatt 2 DC ... hála az égnek ez a szorzós kör .... szinte semmi sebzéssel (nagato).

Többen is jelezték ugyanezt a csapatból.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.03. 23:12:09

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Prince23
Az álcafestékeket érdemes használni minden meccsre? elég minimális százalékos bónuszt adnak, 3 meg 4% Ez a gyakorlatban ér valamit? Vagy csak kreditzabálásra valók? 😄

Count Adyn
Végre eladtam az Aoba-t, nem sikerült megszeretni hiába volt vele pár jobb csatám,a Myoko máris jobban tetszik még alapon is😊

PrasCo
Az hagyján, de protected cruiser-ként még a páncél is olyan rajta, hogy minimum kilenc ujj megnyalandó utána.
A ST. Louis egy tank. Tier III-ban fossa magából a skulót, ráadásul majdnem annyi hp-ja van, mint egy BB-nek. Durván OP abban a kategóriában.

Na igen. Éppen most toltam be 4 citadellát egy Furutakába a St. Louis-val.

En szinte csak a St. Louis-val gyurom. Sajat tierjeben a legjobb hajo szerintem, es meg tier 5-ben is mindig akad valaki, aki meg nem tanulta meg tisztelni(vagy mar elfelejtette). Legjobban persze nagykepu rombolokat szeretek vele szecskazni, de mindig van cirkalo es csatahajo is, akinek nincs annyi esze, hogy kivul maradjon a lotavomon es onnan szopasson. Az a plusz 2 kilometer lotavolsag, amit elvettek a kapitanyi skillel nagyon hianyzik magasabb osztalyban(kulonosen, hogy automatikusan visszaraktam, mielott megneztem volna alaposabban), de mikor berakott a bo 12 kilometeres lotavommal egy tier kettes buliba az mar nekem volt kellemetlen.

Valaki emlitette, hogy az amcsi cirkalok papirok. Nem, a japanok konnyebb a pancelzat.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2016.03.03. 18:43:48

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hunter of Deer
nah ez egy jó kör volt kezdőként sztem 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

PrasCo
Ilyent én is szoktam a WoWs-ban - csak nem szabad akaratomból... 😄
Count Adyn

Tegnap én is megvettem a Nagato-t és 1 körre volt vele időm. Persze Stok-on csiga lassú, légvédelmet lelopták róla a sötétek és még szór is eléggé, de átképzés alatt lévő kapitánynál nem is csodálkoztam ezen. Hordozó ki is szúrta, hogy evickélő haleledel vagyok és rám dobált mindent egyből, de amint a 2 oldalról indított torpedókból csak 3-at kaptam be mind helyett és gyújtania meg nem igazán sikerült hagyott is a fenébe. Fullosan gondolom jobb lesz.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Prince23
Mintha kicsit csalódás lenne a New York, pedig nagyon vártam a Wyoming abszolút sikerei után. Még a Kongo is jobban fekszik, valahogy nem adja a NY. Talán régebben nerfelhették?

Az RNG is lehetett.

Lehet, hogy nekem volt túl nagy elvárásom a 410-es ágyúkkal szemben. Azt hittem jobb lesz de még a new mexicot se vitte át pedig full oldalt állt nekem meg az a plusz pár másodperc újratöltési idő egy kicsit zavaró.