World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Végre eljött a Colorado ideje

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ennek köszönhetően szépen pörögnek a sebzések. Már 500 000 ezer megvan az egymillióból Harunához. (Még csak a mental modellhez.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.11. 17:51:40
Mondanom sem kell, hogy egy Nagato 1 lövéssel kirakta...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.11. 17:37:50

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Yorck lövedékeinél szerintem kevés lassabb van már ha van. Az a 17 sec 17km-en vicces AP-val. 😄
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Itt sorolták fel korábban az orosz cirkálók statjait ami szerintem többé-kevésbé maradt. Itt benne van a T5 Profinterm nevű prém hajó is ami a 130mm-es lövegek mellett alapból 17,5km-es lőtávval bír amit ugye a kapitány skill által megdobva kb. 21km-es lőtávot kapsz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Na jó, offról át félig-offra: A játék hatására úgy döntöttem, újrakezdem a makettezést és rendeltem egy 1/350-es Yamato-t. Mondjuk úgy, hogy a prémium hajó helyett műanyagot vettem. 😊 Eredetileg a Muszasin tűnődtem, de mégis jobban néz ki a tehervagonnyi AA a Yamán.
kezd ez a game is egyre szégyenebbé válni ! -.- (persze orosz hajók esetében nem lehet majd nerfról szó ! -.- )
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.03.10. 19:52:56