World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A Yorck lövedékeinél szerintem kevés lassabb van már ha van. Az a 17 sec 17km-en vicces AP-val. 😄
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Itt sorolták fel korábban az orosz cirkálók statjait ami szerintem többé-kevésbé maradt. Itt benne van a T5 Profinterm nevű prém hajó is ami a 130mm-es lövegek mellett alapból 17,5km-es lőtávval bír amit ugye a kapitány skill által megdobva kb. 21km-es lőtávot kapsz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Na jó, offról át félig-offra: A játék hatására úgy döntöttem, újrakezdem a makettezést és rendeltem egy 1/350-es Yamato-t. Mondjuk úgy, hogy a prémium hajó helyett műanyagot vettem. 😊 Eredetileg a Muszasin tűnődtem, de mégis jobban néz ki a tehervagonnyi AA a Yamán.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
kezd ez a game is egyre szégyenebbé válni ! -.- (persze orosz hajók esetében nem lehet majd nerfról szó ! -.- )
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.03.10. 19:52:56
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Vagy a gép kezel így szándékosan, hogy aki engem lő, direkte a lövegtornyokat pusztítsa el, Königsberg esetében....
Egyszer a New Mexicoval jártam így, de ott kilőtték mind a 4 löveget és egy maradt csak meg XD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.09. 14:25:38
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Srácok a WOWS-ben szegény Fubuki tényleg ilyen szar vagy csak nem tudnak vele játszani és azért szidják ? 😮 (mert gondoltam kihúzom és megtartom 😊 )
Másodszor: bár még csak 23 csatám van vele 71k átlagsebzésnél tartok. Messze élvezhetőbb mint a Colorado és bizony jobban adja a citadellát.
Talán át kell szokni másik stílusra, 4 meg 8 km-re lenni torpedós hajóktól nem lehet egészséges.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Éppen ma egy Kongoval mentem szembe a Furutakával, és a nyolc lövedékből egy eltalàlta a hajóm orrát, és full HP-ből maradt 500.