World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.04. 00:57:10
Többen is jelezték ugyanezt a csapatból.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.03. 23:12:09
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Valaki emlitette, hogy az amcsi cirkalok papirok. Nem, a japanok konnyebb a pancelzat.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2016.03.03. 18:43:48
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Jobban bejött mint a Colorado, valószínű a sebessége miatt még ha picit puhább is. Valamiért sebzésben is jobb, mintha nagyobb pen-nel rendelkezne.
Na meg - igen, ki kell fejlesztgetni.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.03.02. 20:44:24
Jelzésértékű, hogy minden nemzet minden ágából van minimum egy hajóm - kivéve ruszki rombolót.
Igaz én ugyan ezt csinálom a japán hetessel a cirkálók ellen. 1-1,5 Km-ről úgyse tudja kikerülni mind a két 3-as halacska pakkot, amiket persze időközzel és szögmódosítással küldök rá 😊
GanXstaZolee#2709
Van a másik "fun" mikor közép vagy magas tier-ben már gondolkodóbb társakat\enemy-t kap az ember és térképet nézve, jól manőverezve, testet forgatva sikerül nyerni vagy akár veszíteni. Persze ez jóval ritkább, nagyobb térképek nehezebb érvényesülni, a random is jobban súlyt a csökkenő tűzgyorsasággal de javaslom kitartani legalább egy CA/BB/DD ágon.
Az tény hogy hiába dícsér mindenki adott gépet ha az nem áll az ember kezére. Én pl. mindig Aoba-t választanék Cleveland helyett még ha jobban is lehet az utóbbival teljesíteni. Szóval kénytelen vagy kitapasztalni mit szeretsz, nem tudunk segíteni.
Ami viszonylag elmondható haladva fölfele a könnyű cirkálókból nehezek lesznek (lomhábbak, nagyobb ágyúk de lassabb toronyforgás tüzelés, kicsit még papírabb mert jóval nagyobb ágyúkkal mennek szembe), BB-k úgy T5-ben (Kongo) és T6-ban (New Mexico) indulnak be, később ezek is gyorsulnak, DD-ből van a japán ami lopakodva tud torpedozni míg amcsi társai inkább "gunboat" módon lövöldözni tudnak. Az orosz DD nem tudom mire lett kitalálva, föladtam T5-ben. Carriereket nem használok, T7-től kezdek félni tőlük.
Aztán vannak a kivételek pl.: Kongo ami inkább egy Battlecruiser mint BB, Cleveland is elkerül ha lesz külön könnyű és nehéz cruiser ág stb.
Szintén érdemes elgondolkodni egy gyors T5 kihúzásáig aztán azzal lehet az arpeggio küldit nyomni a Kongo-ért. Talán ad egyet és a többihez kell csak T7?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Van még mit tanulnom itt is, főleg a hajókat tekintve. De már most érzem nem minden hajó fekszik nekem. Ahogy ez egy tegnapi beszélgetésből ki is derült. Amíg valaki élvezte azt az x típusú hajót, addig nekem egy rémálom volt kihúzni.
Egy másik kérdés, bárki válaszolhat. Játszott mostanában valaki 1-3-ig kis tierben? Eszméletlen fun, amit azokkal az alap hajókkal lelehet vágni. Még a kredit hozamuk sem utolsó, tekintve, hogy bolhafingnyi az utólagos költség.
carp3tm0nster:
Ugyanezen megyek keresztül, de már csak a pénz hajt előre, mert a többi adatnak, ami a profilodban szerepel nincs jelentősége, mert nem a valódi képességedet mutatja. Nem is értem minek kellett ez a farok méregetős adatkupac a játékba. Elég lett volna a sebzés, és kill mutató időszakosan lebontva.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.02. 09:53:52
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Kongo: 52k átlagsebzés, Fuso: 65,5k. Azért nem nevezném kalap szarnak.
@AJensen
Spot rendszer nagyon egyszerű, mindenki fix távolságból látható, concealment tab-on ez megtekinthető. Tehát ha a DD 6 km-ről látszódik akkor az mindig onnan fog, nem tud közelebb lopakodni. Ami ezen változtat ha kigyullad az ad pár km-t a láthatósághoz illetve ha ellőtte magát szintén pár km-t. Ez utóbbi kalibertől függ, dd-k talán 3-4 km orosz dd-k meg 5?
Előfordulhat fura helyzet mondjuk egy lapos szigethez közel, azt gondolnád átlátsz de a program szerint nem.
A pontosság az sajnos a játék sajátja, ez ilyen arcade. Nem célkeresztel célzunk hanem egy 200 méteres körrel. Én t7-ben nyomom, ott már mindenkinek nagyobb az ágyú ami lassabb lövöldözést jelent de nagyobb sebzéspotenciált is. Mondjuk azt hogy nem ennyire óvoda de a pályák nagyobbak, ha nem prémmel nyomod a javítási költség is egy faktor lehet, t8+ valamit kéne a DD-el csinálni mert a torpedo falak amiket küldenek nem normális. Ha nem akarsz eljutni magasra a T5-T6 lehet szórakoztató és pénzkereső
Küldetéseket meg auto elkezdtem, össze is jött valami 600k+ sebzés 😊
Úgy vettem észre, hogy a legutolsó peccs óta iszonyat nehez lövök citadelt szinte bárminek, pedig nem HE-vel próbálkozok.
Tegnap 9 meccsből 1x tudtam nyerni és nem, nem elsősorban a csapat miatt. Meggyőződésem,hogy a wg manipulálja a dolgokat. Volt olyan meccs tegnap,hogy az ellenfélnél 2 tier VII BB, nekünk csak tier V, de cserébe volt két tier VII-es japó cirkálónk... Köszi, sok esélyünk volt.
A fuso meg egy kalap szar, a Kongo-hoz képest. Én nem tudom,hogy lehet azzal jó meccseket menni, borzalmasan szarul megy.