22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Toweliee
    Szia, ilyen nekem is volt, ez segített: launcher->settings->support->check and repair game integrity.
  • GeoTrasher
    Srácok, lefagyott a kliensem vagy háromszor a telepítés után, amit nem nagyon értek. Pár hónapig törölve volt és reggel újra lerántottam. Olyanokat csinál, amiket ezelőtt sosem:
    -a kikötőben semelyik gomb/ikon nem reagál
    -elindítom a csatát, de a kikötőben maradok, a hajó ugyanakkor elérhetetlen
    -ráadásként az alábbi képen látható hibaüzenet fogad:

Mi lehet a hiba, szerintetek?
    Utoljára szerkesztette: GeoTrasher, 2016.07.30. 11:53:51
  • whiskeyman
    De csak nyertünk :D

• whiskeyman
    Bemutatkozott egy német T10-es csatahajó :/
    Kell skúló, ami komoly sebzést hagy rajta...csak felgyújtani érdemes :D

Tirpitz-cel csak ennyi bírtam neki adni.
  • Count Adyn
    Hát hülye az egész rendszer valami fogyatékos leminuszol 5x aztan ennyi volt:D Még jó hogy semmi hatása a karmának :)
  • Tono34
    Úgy vettem észre, hogy az álca festésnél átállították az automatikus felszerelés engedélyezését.
  • Malachit
    Néztem is tegnap Izumóval, hogy miért világít a felkiáltójel, mikor nem is volt kirakva. (menet közben arra gondoltam, hogy összekavarták a kapitányaim, amiért elég morcos lettem volna) Csak csata után néztem, hogy nincs benn már és gondoltam, hogy autora rakták. Elég hasznos, mivel ha senki sincs az ellenből a közelemben észlelési távon belül, számíthatok a halacska rajokra legalább :)
  • Darun
    Igen, mert az összes kapitány automatikusan megkapja. Helyette a BS skillt kapták.
  • Mydgard
    Hali!

Jol latom, hogy a Situational awarness skillt kivettek?
  • PrasCo
    A kifakadásért elnézést. Időnként egyszerűen még mindig meglep az emberi kicsinyesség - és előhozza az emberi kicsinyességemet.
  • PrasCo
    Tele van a faszom, de tényleg. Mocskosul. Az hagyján, hogy leradírozok magam előtt mindenkit, magasan az első vagyok, hármat süllyesztek, míg a többi egyig, ha el bír jutni, vért izzadok - de vesztünk. Erre "Report team B", és kapok két mínuszt az arcomba, mert - mert nem tudom, miért. A "Why is that?" kérdésre, szokás szerint, semmi válasz.
    Azt már megszoktam, hogy akit süllyesztek, az feldob, de hogy a saját, inkompetens, 0.43 KR-es nímand senki csapattárs? Esküszöm, nekiállok Co-opozni, nem érdekel, mennyire "noob" dolog.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.07.29. 00:51:48
  • Caliph
    na most a konvojossal az lenne a gond h rusholna a támadó fél,szinte csak a célpont teherszállító hajókat lőnék nem érdekelve hogy ők elsüllyednek,a védekező félnek esélye nem lenne megvédeni őket.
  • carp3tm0nster
    be lehetne rakni választható opcióként. mert ahogy írtátok ez az x db lövés/kill/gyújtás nem egy nagy fun
  • Darun
    Lenne, de ahogy a WoT-ban befürödtek a történelmi csatával, nem hinném hogy nagyon mernének vagy akarnának változatos játékmódokat berakni.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.07.28. 16:19:00
  • carp3tm0nster
    pedig ez hatalmas ötlet! vagy egyik csapat blokádot csinál a másiknak meg át kell törni. van itt azért lehetőség.
  • whiskeyman
    Nem sok változást vettem észre. Egy idegesítőt azért sikerült berakni...az össze álcafestés eltűnt a hajókról és mindig elfelejtem visszarakni. Ha eszembe jut, akkor pedig az auto-resupply-t hagyom kikapcsolva :D
  • Darun
    Az Atlanta-ra hiányzott már egy második, használható cucc. Mondjuk 2 T9-es csata után nem tudok róla véleményt mondani, mert 10 km-nél közelebb nem került egy hajó se... illetve a második végén egy BB igen, de ugye arra meg nem kell radar. Azt sem igazán értem, miért a BoS-t kapta minden kapitány a SA helyett. Rombolókra egy BFT többet érne.
  • Tono34
    Mik a tapasztalataitok az új patch-el?
  • Darun
    Bocsi, a konkrét feladatokról el is felejtettem irni. Csak párat emelnék ki amikkel én is találkoztam és amik eszembe jutnak:
    -nyerj x csatát random géptipussal
    -nyerj x csatát egy vagy két random nemzet gépével
    -lőj le 1 vadászt vagy nehézvadászt és semmisits mg 2 légvédelmi ágyút, nyerd meg a csatát
    -sebezz meg 5 ellenfelet egy csatában, éld túl és nyerd meg a csatát (ezt a legmagasabb szinten kb 2 hónapig nem tudtam megcsinálni)
    -több csatában szerezz 10 assistot
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.07.28. 12:52:03
  • Darun
    Kb fél éve vezették be őket. Igaz hogy bizonyos okok miatt nagyon lassan haladok velük, ezért átlagban jó ha hetente egyet meg tudok csinálni.
    Először is minden küldetésnek 3 része van, tierekre bontva. (I-IV, V-VII és VIII-X-ig) Az első (alacsony tier) általában csak pár ezer pénzt ad, a második pénzt és valamilyen prém fogyóeszközt, a harmadik Xp-t, 10-20.000 ingame creditet illetve szintén prém fogyóeszközt. Ha mindhárom feladatot megcsinálod, akkor kapsz 1-3 tokent. A tokent másfél éve találták ki, a karácsonyi event során volt, minden napi belépésre adott 1 tokent, plusz volt saját feladat sor, ott is minden feladatért járt token. Ezeket vagy a végén egy T8-as prém gépre lehetett beváltani, vagy egyesével lepörgethetted szerencse kerék formájában. Ez utóbbiakért is nagyon jó nyereményeket adott: egyedi skin, prém gépek T2 és T5 között, ingame credit, fogyó eszköz, hangár hely, prémium napok... És ezt tavaly karácsonykor is megismételtél. Most állandóvá tették a token rendszert. Ha idén karácsonykor is lesz ilyen event, akkor az év közben gyűjtött tokenekkel nagyon nagyot lehet kaszálni (épp ezért félek kicsit hogy idén már nem lesz). Tokent egyébként nem csak napi küldivel lehet szerezni, hanem minden nap az első szerzett epikus medálért is jár 1. A tokeneket jelenleg hangár helyre és 30 nap prémiumra lehet beváltani. És ugye nem kell mondanom, a 30 napos WoWp prém a másik két (WoT és WoWs) játékban is aktiv. Ezen kívül -ez már nem tartozik a token rendszerhez, de érdekesség- nyilván van tartva minden gépnél hogy mikor szerezted meg. Bizonyos időközönként (1-3-6-12 hónap) kapsz rá szülinapi envetet, amikor egy héten át, 10 nyertes csatára kapsz kétszeres vagy háromszoros xp és pénz boostot (a napi első győztes csatáért járó szorzóval összeadódik) illetve 1 év után a gép szintjétől függő mennyiségű free xp-t ad, az első nyertes csatáért. Ez ha jól emlékszem egy VII-es vagy VIII gép esetében olyan 5000 körüli free xp-t jelent. Amit ugye a WoT-ban is fel lehet használni. (kiváncsi leszek, mikor lesz a WoWs-nak is közös account free xp-je.
  • Caliph
    Wpvel nem játszottam sose,ott milyen napik vannak amit valahogy át lehetne emelni ide?
  • Darun
    Nem azért mondom, de ahhoz képest hogy a Warplane-nek van messze legkisebb játékos állománya, ott vannak a leg változatosabb napi feladatok. Ráadásul a jutalmazási rendszer is jobb. Arról nem is beszélve hogy naponta kaphatsz 3 küldit, nem 24 óránként egyet. Most kéne tennie a WG-nek azért, hogy ne apadjon tovább a játékos állomány és jusson ez is a Wp sorsára.
  • Caliph
    ennél bonyolultabbat nem lehet...mi lenne pl egy csapat alapú konvolj kísérettel...ezzel a játékosállománnyal :D
  • Tono34
    Kitalálhatnának valami izgalmasabbat... ez a gyújts meg találd el kismilliószor egy kicsit unalmas ...
  • whiskeyman
    Persze, kaptam 100 doubloont is
  • Toweliee
    Nektek lejött a frissítés rendesen?
  • Malachit
    Tegnap végre meglett a piroska cirkáló is. Megint teljes az anime hajóhad :D A végét már eléggé untam, de Ron-nal relatíve elfogadható sebességgel lehetett farmolni a találatokat. Negatív tapasztalat, hogy ennek a hajónak semmi átütése sincs :/ AP-val hiába lövöm vízvonalra a teljes oldalát mutogató Ibuki-t 8-10 km-ről, 3 salvoból adott 2 cita-t. (szinte minden lövés talált, csak pár ment a vízbe) Inkább mindenre HE-vel használtam.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.07.28. 08:05:02
  • Tono34
    Mahannal nekem is összejött egy csatában 200 körül.
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.07.26. 21:49:05
  • Count Adyn
    Tegnap odacsaptam a hitfarmnak énis:D
  • Darun
    Se a Blyska, se a Sims nem adta ma. DD-kel amúgy sem vagyok valami jó. Attól egyébként nem félek hogy nem lesz meg, 6-700-t simán összelövök 5 csatából. De ma nagyon szopó ágon vagyok, majd inkább holnap.
  • Tono34
    Amcsi DD-k nagyon + Atlanta nagyon jó a találatszerző küldihez.
  • Darun
    Ma annyi "Compliment"-et kiosztottam volna... pedig eddig csak 3 vereségem van Kutuzovval. A második csatában betett 1-1 T6-os CV-t, a csata elején még gondolkodtam is rajta hogy kicsit lesajnálóan beszólok nekik. Erre az egyik első lett, a másik meg az első ötben végzett. A harmadik csatában már 2-2 T8-as CV volt, az egész csapatunk 1 pontra ment rá a 3-as foglalóban, de azt sem voltunk képesek befoglalni. Valaki viccesen meg is jegyezte, hogy World of Warplane-s van a C pont felett, mert minden CV oda küldte a gépeit. Természetesen pont akkor disconnecteltem, amikor egyedül állva a foglaló közben épp rám jött 5 repülő század és kaptam egy szép focus-t. Mire visszaértem, volt kb 500 HP-m, épp kigyulladtam, viszont annyi smoke volt körülöttem, hogy a kutya nem foglalkozott velem. Meg is próbáltam gyorsan elinalni (kb 150 HP-m maradt). Még sikerült kiszednem egy Nürnberget, asszem egy mellém csapódó He levittem az életem 100 alá. Az utolsó pillanatban az ellenség CV-je rám küldött két bombázót és egy torpedóvetőt, már jöttek is a torpedók, de rögtön vége is lett a csatának, így 90 HP-val túléltem. Az első egy magyar Carolina lett 3 killel, ő is kapott tőlem egy dicséretet. A rombolók közül sajnos nem tudtam ki smoke-olt be amig újra csatlakoztam, pedig neki is osztottam volna egyet. egyébként mindkét csatában ment a flame ezerrel. Mára asszem hagyom a Kutuzovot, már csak 609 találat kell a Haguro-hoz.
  • Scharnhorst
    Hivatalos fórumon lévő komment:
    Given the RN CAs are coming by the end of September, Belfast is an obvious premium with her sister Edinburgh in the main tree.

Érdekes lesz, hogy augusztus közepe felé német BB-k a Gamescom miatt, majd utána hirtelen 1 hónap elteltével az angol cirkálók.
  • Tono34
    Bezony. Kilőttem, kiírta, hogy győzelem, de még a kilőtt skulóktól én is meghaltam, vicces volt :)
  • Darun
    Arra gondolsz hogy az első jelentés szerint te is meghaltál? :D
  • Tono34
    Érdekes "meccs" volt. Én maradtam a legvégére. Ki veszi észre az érdekességet?

• Count Adyn
    This just feels wrong:D
  • BigaC
    Svetlana szerintem is szuper hajó, oldalazva brutális mennyiségű lövést el lehet vele engedni :)
    A Kirov után viszont a szovjet cirkálók átmennek tűzgyújtóvá, és maradnak a 155mm-esek egészen a Dm. Donszkojig.
    Most a Chapayev-nél tartok, de eddig elég nagy csalódás, illetve régóta megvan a Kutuzov T8-ként, ahhoz képest meg gyenge szerintem.
    Valahogy át kell vészelni...
  • Darun
    Nekem is tetszik, de hiába jó hajó... Strait-en felülről indultunk, jobb oldal. Ha jól emlékszem oda teszi a csapat kisebbik felét. Mi elintéztünk 2 rombolót, meg egy Wyo-t, közben a teljes alsó csapat meghalt úgy, hogy 1 cirkálót tudtak kiszedni. Jah és nyilván megint 2-2 cv volt, mert ugye semmi légvédelmem sincs... És igy lettem a még mindig alap Svietlana-val T5-ös meccsben második. Mellesleg ma az első vereségem, az első négyet nyertük. Ami meg a repcsit illeti... az amcsiknál és a japóknál már T4-ben is van. Egyébként nem tűnik rossznak a Kirov, már igy értékei alapján. A Svietlanahoz viszont muszáj feltenni az Expert Marksman-t, mert az a lövegforgás...
  • Sendrov
    Svietlanát egész megkedveltem a végére. Köpi a magot rendesen, torpedózni is lehet vele, igaz csak közelről, de akkor sok halat el lehet engedni. Általában romboló vadászként használtam. Szerintem hasonló a Kumához.
    Most a Kirov-nál tartok de ez már egészen más hajó. Inkább a japán nehézcirkálókhoz hasonlít. Papír páncél és jó löveg és lőtáv. Támogató szerepkörben tökéletes. Ráadásul van felderítő repcsije, ami jól jön, ha pl. romboló ólálkodik a közelben.