World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én továbbra is tamáskodom, hogy egy csatahajónál van-e értelme a situation awareness skillnek, hiszen az ilyen nagy hajókat pillantják meg először, és innentől fogva végig úgy harcolsz, hogy világít a lámpa, tehát semmiféle új információ nem kapsz tőle. Egyetlen helyzet, amikor hasznos lehet az az, ha egyedül mész, nem látsz semmi, és bevillan, akkor valószínűleg romboló, vagy cirkáló van a közelben. "Lopakodó" hajóknál fontos ez a skill, de csatahajónál szerintem van jobb helye is ennek a pontnak.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ez a Warspite hogyhogy ilyen mozgékony kis köcsög BB? Kétszer hoppon maradtam, annyira tudtam h tutitalálatok lesznek, erre a kis mázlistája... Majdnem bevertem a fejemet az asztalra olyan állejtésem volt. Hasonlókat tapasztaltam a Tirpitzek ellen, még mikor New Mexicoval voltam, ott egyszerűen körbe lövi őket a turretjeim. olyan keskeny a hajótestje annak a német csatahajónak.
Meg úgy látszik új tieren, új lövés stílus sem árt...
Mindezek ellenére Warspite azért többször volt lucky, mint én... Meg azokk a frány dds-ektől fosok.
Last Stand Noob kill erre:
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.15. 22:10:00
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyszerűen nem tudok azzal a hajóval játszani
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De a rombolóval viszont cserébe hatalmas gyilkos voltam. Lazán megvolt a 80 ezres sebzés a mai csaátban is.
Gyűlik a sebzés a Harunara.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.15. 18:42:45
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.15. 01:48:31
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Utoljára szerkesztette: gabor24, 2016.03.14. 20:05:38
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.03.14. 19:03:10
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Végre eljött a Colorado ideje

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ennek köszönhetően szépen pörögnek a sebzések. Már 500 000 ezer megvan az egymillióból Harunához. (Még csak a mental modellhez.)

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.11. 17:51:40
Mondanom sem kell, hogy egy Nagato 1 lövéssel kirakta...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.11. 17:37:50

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105