World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.19. 21:24:16
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
ki érti ezt...
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
de sebaj, a vereségekből összejött annyi mintha egyet nyertem volna 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
most mentem 1 kört Nagatoval... felejthetetlen élmény 40k HP-ről leégni és elsüllyedni, mert a repair party nem ér rá...
ezen azért kicsit dolgozhatna a wg...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A harmadik áldozat meg egy ARP Kongo volt, akit párharcban sülyésztettem el.
Termékeny csata volt.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.17. 14:38:52
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.17. 12:06:36
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem tudja esetleg valaki, hogy lehetne felvenni egész gameplay meccseket egy videó file-ra? Ha meg haladja a 11-12 percet a videó, máris feldarabolja a következő videora. Hogy lehetne beállítani, hogy egybe vegye fel az egész meccset, mint a Fraps.
Minden felvett meccsem két video fileből áll.. ez így nem kóser...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 22:48:39
szánalmas...
Mondanám hogy objektív dolgokról nem lehet szubjektív véleményed de hagyjuk. Viszont a hang dolgot nem értem, egyértelműen a mostani patch leggyöngébb része. Kénytelen vagyok lehalkítva játszani.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 20:14:57
A pontozással egyetértek, sőt a hangokra én 10-et, míg a hangulatra 9-et adtam volna, de mindegy is, ez a teszter véleménye. Ez már csak pár tizdesponttal jobb pontszám számomra a játék.
Nekem 9/10 a game. Már most.
" A csatahajók puszta tűzerejükkel igyekeznek ledózerolni az ellenség hajóit, a cirkálók a második vonalból szurkálják a vastagbőrűeket, miközben sajátjaikat óvják az ellenséges légitámadásoktól, az anyahajók a háttérből küldik az életveszélyes szúnyograjokat vasteknők nyakára, mindeközben a rombolók pedig eszeveszetten cikáznak az ellenséges tűzben, és komótos, de halálos veszélyt jelentő torpedóikkal varázsolnak kövér izzadságcseppeket a csatahajó-kapitányok homlokára."
Nem, BB-k hátul maradnak mert lomhák és nagy a lőtávjuk, cserébe semmit nem találnak el vagy 1k sebzés per salvo. Nem cirkálók még magas tier-ben is a legritkább esetben maradnak veled repcsit lőni hisz alig kapnak érte ill. nem másodsorba vannak mert nincs lőtáv. A rombolók meg kétpercenként nyomják a 15 km-s torp szőnyegeket láthatatlanul.
"A csaták kiegyensúlyozottságról gondozó matchmaker rendszer érzésem szerint változtatásokon esett át a WoT-éhoz képest"
Ez igaz, kicsit rosszabb lett. Lehet csak t7-t8 miatt de sűrűn látom hogy vagy mi vagy az enemy kap pl. 2 BB-t ami 1 tier-el nagyobb. Ha platoonba megyek barátommal DD-vel mindig 4 vs. 2 dd vagy 5 vs. 3 lesz. 6 vs. 6 dd-t szintén nem tartom normálisnak.
A wargaming tavaly reklámozta hogy 17 éves cég? 5 éve van World of Tanks és mégis megint bután nyomjuk a feature-ket meg a balance-t. De legalább hetente van egy prémium hajó a boltba, az fontos.
A játékot még jobban sújtja a random mint a WoT-ot. Célzol, kivárod hogy oldalát mutassa, bumm. Mindkét oldalán leesik. Megismétled, 3 citadella. Lehetne ez sokkal jobb.
8-9 pont minden kategóriában? Tesztelőnknek vagy semmi köze játékokhoz vagy lefizették, tényleg nem tudok mást mondani.
Akkor miért játszok? Pont az a love-hate kapcsolat mint a WoT-nál (amit szerencsére már abbahagytam). Amikor minden 5. csatában a random beadja hogy ja tényleg, ott mégis citadellát lőttél. Kedvenc pillanat: az enemy elkezd köpködni vagy cheaternek nevez.
Itt van egy FUSO gameplay. Egyik kedvenc japán csatahajóm a Kongó után. Csak sajnos hamar kihulltak a társaim.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 16:09:27
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A következő meccsben olyan citadellát (x2) lőttem a Pensacolának, hogy majd be fostam 😄 De az a vid még konvertálás alatt van.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 15:59:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De miért is? Szerintem bőven ér 9 pontot 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 15:20:39
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.03.16. 15:02:04
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"