22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13525 Elvileg nem csak reportálni lehet a játékosokat, hanem lehet compliment-et (dicséretet) küldeni a csata végén. Szerintem erre vonatkozik. -
Avenger93 #13524 Én ezt néztem de ez a "Get compliment" konkrétan mit takar? -
Darun #13523 Remélem ez segit:
Új acsik
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.09.13. 09:02:54 -
Avenger93 #13522 Ez a Life and soul of the party plecsnit hogy lehet megszerezni? Az angol tudásom ellenére nem igazan értem a feltételeit... :) -
#13521 Japán DD változásokról egy videó. -
#13520 Akatsuki -
#13519 Nehéz megszerezni ha szinte minden körben nekem jön valaki... -
#13518 Manners Maketh Man a kalapos fóka vagy mi a gci
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.09.12. 09:55:29 -
#13517 Prinz Eugen vásárolható...... -
#13516 Grat :)
Csaphatnánk majd pár kört :) -
#13515 Nah ezt is megértem végre:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #13514 Talán az első epikus medálra? Én most toltam egy vesztest kört Independence-el, de meg lett a Clear Sky meg ezt a kutyát is beadta. Viszont 25 Zulu-Hotel zászlót ad érte! -
#13513 Fogalmam sincs :D -
carp3tm0nster #13512 mikor 800hpja van az ellenfél clevelandjének te nyomsz rá egy fulls salvot, 6 hit és egy se sebzi... priceless, bezzeg ő minden lövéssel gyújt...
-
BigaC #13511 részvétem, nagyon flusztráló ennyi kill-el és defeat.
de már láttam 8 killt és szintén bukta.. az ember csak néz ilyenkor, hogy mi van... -
#13510 a #13491 be lévő linkeden frissitették a tutira hogy mire ad achievmentet amugy:) -
#13509 Azt a középsőt mire adta be neked? -
Darun #13508 Ma 6 kört mentem CV-vel (mert ugye event) ebből 5 vereség, összesen 11 csata, ebből 3 alkalommal nyertünk. Nem az eventezéstől, hanem az egész játéktól elveszik ezzel az ember kedvét. -
#13507 Tegnap óta megvan a Benson. Eszméletlen durva. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13506 Amikor semmi sem elég :/
-
#13505 Arizonával 17,7 km-ről 2 citadellt lőttem egy Atlantának :) Nem is ment tovább, így jár aki nem módosítja az útvonalát :D -
#13504 Voltam fent délelőtt, nem láttalak :)
Szerintem mostanában csak estefelé leszek stabilabban. -
#13503 Tolhatnánk még 1-2 jó divisiont, mint tegnap :) -
#13502 Campbeltown küldi letudva. Nem is kell rá nagyon fókuszálni, elég ha csak "simán" játszik az ember.
Kb 3 milla körül adott a hajó helyett (már megvolt) + egy 12 pontos kapitány. 4 skill + 2 pont maradt a kiosztás után. -
#13501 Nyilván ízlés kérdése, de engem nem undorít jobban, mint a Kaiseré. -
carp3tm0nster #13500 köszi a választ! -
davidbog #13499 Én meg pont a tűzereje miatt dobtam ki. A cirkálókon kívül egyedül a Myogikba és Kongókba tudtam vele citadellát lőni. Ezeknek amúgy Kaiserral és Königgel is sokszor lőttem citadellát. De ezek a japán hajók meg ugye BC hajók nem pedig BB-k szóval korábbi hsz-ek szempontjából lényegtelenek. Emellé még a szórása is undorító volt a Wyomingnak. -
davidbog #13498 Javítom magam: Megvan a többi BB 65 terv is ami 1940. márciusa és júliusa között készült, ez összesen 13 vázlat. Ebben a 13-ban nincsenek benne a későbbi Montana tervek. Azok BB 67 jelűek voltak. A BB 67-ből összesen csak 4 verzió volt amitket 1940. novembere és 1941. januárja közt vázoltak fel.
Illetve az említett 1940. márciusa és júliusa közt felvázoltakon kívül, azt megelőzően 1939. júliusa és 1940. március közt még további 33 BB-65 alapú csatahajó vázlat készült. Szóval lenne miből válogatni. Van pár érdekes például elképzelés (11 cső 4-3-4 elrendezésben). -
#13497 A Wyomingot épp azért tartottam meg, mert egyedül a mozgékonysága nem kielégítő, egyébként viszont korrekt tűzerőt képvisel. Nyilván nem készültem egy évvel előre olyan screenshotokkal, ahol a Wyoming pakolja kifelé a citadellákat, de vallom, hogy a Kaiser-é elmarad előtte.
Legalábbis a WoWs-ban. -
davidbog #13496 Lehet azért hagyták le mert csak 307 mm-es övpáncélja volt. :D Terveztek erősebb páncélzatú verziókat is. 1940 márciusa és júliusa között az Iowa alapjaira készültek újabb csatahajótervek, legalább 6. A legígéretesebb (a játék szempontjából) talán a második a BB 65-2 jeű. Az egy 300 méter hosszú, 34,7 méter széles 53000 tonna normál vízkiszorítású csatahajó lett volna. 3*3 16"-es főtüzérséggel és 10*2 5"-es másodlagos DP tüzérséggel. 33 csomós sebességgel és 400 mm-es öv- és 140 mm-es fedélzeti (csak a főfedélzet a többi nem) páncélzattal. (A többi 4*3 16"-es ezek a tervek lettek a későbbi Montana alapjai.) Tehát a játékban ez egy nagyobb méretű, úgyanolyan tűzerejú, de ugyanolyan gyors csatahajó lenne mint az Iowa csak majdnem Montana szintű pánclézattal. Jó is lenne tier 10-be. Feltéve ha nem tart továbbra is abba az irányba a játék hogy a tier 10 BB-knek 9*18"-es vagy 12*16"-es főtüzérséggel kell... -
davidbog #13495 Nem is nagyon fogsz vele citadellát ütni BB-be, se a Kőniggel. De még a Bayernnel se nagyon. Viszont nem is nagyon kapsz. Nekem a Bayernnel is kb 3-szor sikerült. Volt hogy 6 km-ről a Colorado oldalát lőttem és abból egy se lett citadella. De nem nagyon izgatott mert úgy is kapott sortüzenként 20k-t.
"The main battery's armor-piercing capabilities were highly competitive with the artillery of super dreadnoughts from that era." Aha. Feltűnt. :D
Pedig kb annyira hatékony mint a többi. Nem emlékszem, hogy Wyominggal vagy Arkansasal szórtam volna a citadella találatokat BB-kbe. A 14"-es lövegekkel (kongo, Fuso, NM) már inkább, de azokkal is csak a gyengébb páncélzatú japán BB-kbe.
Ez kb reaális is. Az angol 15" Mark IIIa (Greenboy) lövedékig a csatahajóknál a páncélzat volt fölényben a tűzerővel szemben. Ahhoz hogy átüssék egymás 300-350 mm-es öv-, toronypáncélzatát vagy barbettáját 7-8 km-re kellett volna megközelíteniük egymást. Úgy emlékszem a Jütlandi csatában a legvastagabb lemez amit átütöttek 178 mm volt. -
BigaC #13494 jó ez a páncél-nézet, de mintha az Iowáról lehagyták volna a 380mm-es övpáncélt. remélem csak az ábrázolás rossz... -
Avenger93 #13493 Úgy értettem Fire show csak kicsúsztam a szerkesztési időből. -
Avenger93 #13492 Én First showt kaptam miután Königgel egy másik König oldalába több mint 10k dmg-et lőttem, de lehet hogy, össz sebzésre adta végülis ami 60k felett volt kicsivel. -
#13491 Szülinapi event, lehetséges megoldás -
#13490 Stock Kiev T9 csata, 3 lövésem találta el az Udaloi-t, robbant full hp-ról :)
Queue Jumper - Talán az első csata után kapod .. -
Avenger93 #13489 Biztos lesz olyan hogy rammolj le egy hajót :D -
#13488 1 éves szülinapi event
Ha valaki rájön mire adja, akkor legyen oly kedves ne fojtsa magába és ossza meg itt a fórumon :) -
#13487 Egyetlen eset rémlik, ami mintha citadella lett volna, egy Wyomingot mocskosul megtéptem, de már arra sem vennék mérget. Esélyesen egyszerűen csak sok malac ment be.
Ugyanekkor, a Kaiser in-game leírása:
"The main battery's armor-piercing capabilities were highly competitive with the artillery of super dreadnoughts from that era." Aha. Feltűnt. :D
Mindamellett én mindössze 6 gépet emeltem le a légvédelmével. Igen - ez azt jelenti, hogy a két hordozónk összesen hetet...
A túloldalon ez a szám 46. -
carp3tm0nster #13486 most szedtem le 14 gépet Königgel... de citadellát még mindíg nem tudok lőni csatahajóba...