World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen én is így szoktam csinálni, hogy pl a Fuso esetében az első 1-2 lövéssel igyekszem bemérni az ellenfelet és aztán ha biztos vagyok benne, akkor jöhet az össztűz. Ha viszont nehezebb bemérni, akkor szépen egyesével lövöm ki rá a lövedékeket.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Annyival lövök el az irányzék középpontjától eltávolodva kilométerben?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.28. 19:51:29
viszont a BB-ket nagyon tudom aprítani lőtávolból (14,6km), még ha közben fel is prédálnak... illetve a cirkálókkal sincs gond meg a többivel, ha a másik torkába vagyok konkrétan. 😄
Előbb volt egy olyan meccsem... hogy a 3 közül befoglaltam egy középső bázist... aztán továbbmentem és kinyírtam az ő hordozójukat egymagam... az meg rejtélyesen valami túlélt repülőjével vagy nemtom mivel + BB segítségével halála után elkapott... :S 😄 De jó kör volt. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.28. 19:05:44
De amit írtál a zoom-ról az tényleg így van, én is így vadászom a dd-ket a ködben:-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Meccs első percében szerencsétlen találattól "detonation", nyertes meccs.
A füst nekem is fura. volt, olyan,hogy ellenséges cirkáló kb 12km-ről dupla füstfelhőn(saját illetve ellenségé) simán tűz alatt tartott...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Első csata. 2 foglalás, 3 süllyesztés, 12 torpedótalálat nem tudom hány gyújtás meg találat. - Vesztes csata.
Aztán a következő csatában egy "szerencsés" Fuso sortűz (20! kilométerről) azonnal kilőtt. És az bezzeg az győzelem lett.
De hát van ilyen...
Nekem inkább az gyanús. amikor akárhogy cikázok a rombolóval, a füst fedezete alatt, de pár esetben valahogy MINDEN lövedéke talált az ellenségnek...
De lehet hogy a 2000 találathoz jól jön majd + legalább szerez némi XP-t közben.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudom hogy a japán rombolók torpedókban az ászok, de komolyan a fejlesztett hajótesten csak KÉT ágyú? És egy perces torpedó újratöltés.
Igaz hogy cserébe az AA védelem durva lett + a maradék két ágyú igazi gyorstüzelő lesz. Ez segíthet majd a 2000 találatos küldikhez.
A 10 kilométeres torpedótáv is jobban hangzik. Végre indíthatok észlelési távon túlról is. 😊
Eddig még csak 2 csatát mentem vele. Tapasztalatok a Mutsukival?
Egyébként ha az 5-ös szeretném megkapni, akkor elég a sisters of fognak az 1. két stage-ét megcsinálni ugye? 😊

Azért, hogy valami értékelhetőt is kapjak, felmentem a wows-numbersre, és az EU-szerveren lejátszott összes meccs adatait figyelembe véve a Kolbergre fajlagosítottam a sebzésértékeket:
Kolberg: 100%
Tenryu: 116%
St. Louis: 130%
Bogatyr: 139%
Még nem vagyok túl rajta ugyan, de eddig bejönni látszik, amit az #11766 -ban betippeltem.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.03.27. 09:44:04
Bogatyr-al nyertem egy 88k sebzés csatát és kaptam 1.249 base xp-t. Ugyan ez T6-7-ben legalább +50%-al többet ér. Van már ismert formula?
Ha compliment-et kapsz, az a kis számot a nevednél, felső indexben növelni fogja, ha report-ot, csökkenteni, ilyen egyszerű. Másra - tudtommal - a jelen állapotában a rendszer nem jó.