World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.04.10. 11:03:57
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Út a Yamato felé amcsi discount kiherélve. Yamato leárazva, T3-T7 leárazva, de a T8-T9 ahol tényleg kéne ott nincs. Mégis miért??? Nagato-ba még kellene 20k xp de így pont elveszik az ember kedvét a grind-től, melyik marketinges találja ezt ki?
Tettem egy pár napos WoT kitérőt, de én ekkorát még játékban nem csalódtam. A WoWs után egyszerűen katasztrófa!
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kipurgálták már a fejlesztők a játékból az aim assist/aim bot -okat, vagy még mindig benne vannak? Köszi a választ.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.04.08. 11:21:52
Kérdés: Hatsuharun fejlesztve lett a torpedo, így már 62 a sebessége. Kapitány skilleknél érik a következő pont, így választhatok, hogy a torpedo hatótáv 25%-kal, vagy érdemes inkább gyorsítani rajtuk (+5 kts = 67 kts) és csökken 8km-re a hatótáv.
Mert néha 8-9 km-ről engedett torpedok nem igazán érnek célba... :/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
hasonlo jatekokat keresek,mint ez(MMO-t).altalaban a Steel Oceant ss video jatszom,mivel van SS benne,de ott meg a user keves.
koszi a valaszokat,es sry az off ert.
Mindenesetre egy tiszességes cirkálónak tűnik.
Az Atagót citagónak is szokás aposztrofálni, de elsősorban a Myoko-val újabban rossz tapasztalat, hogy az istennek nem bírok rajta AP-val egy érdemi találatot elérni. Noha úgy emlékszem, régebben azért sikerült... Warspite-ot passzolom, most lett Tirpitz, úgyhogy bár pofára nagyon tetszik, nem léptem be.
Magasabb Tierben mintha elfelejtenék, hogy a japán cirkálók tudnak torpedókat lőni. Jó pár ellenfelem járta már így meg...
Én csak 8as premben gondolkodnék,egy jó cirkálót szeretnék,még várok hátha
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Haláliak voltak a csaták a kádban. 😊 Ráadásul minden csata hoz magával 50k kreditet pár zászlót + egy 2-es álcafüstöt.
a wotnál is megy a móka, az meg ilyen:
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.01. 08:54:34

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
@asolyom: Hehehe, csupa boldogság és kacaj lesz rombolózni. <#idiota>#idiota> A bébifókák megszokják az első pár tier-ben, hogy rommá trollpedóznak mindent, magasszintű játékokban meg világítanak majd, mint a kutya töke.