22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#13565 Tegnap nekem vmelyik küldi bugos volt... Megcsináltam a gyújtást meg is adta rá a kreditet, de ha megnéztem a küldit még azt jelezte, hogy nincsen kész, hiányzik még hozzá. -
carp3tm0nster #13564 ahhoz igen, de a rule the waves-hez t4 vagy nagyobb.... -
Darun #13563 Ha a Fleet of Fog-ot csinálod, oda 7-es hajó kell, a Bayern meg csak T6. -
carp3tm0nster #13562 39k kell a 2 millához. 10 meccs óta nem nyerek, meccsenként van 60-70k dmg... mégse nem. Bayernnel megyek...
-
Darun #13561 Se a sebzésnél, se a találatnál nem nézi hogy nyertél e vagy sem, Ha a tiernek megfelelsz, akkor beszámitja. A sebzésbe még az anyahajót is, a találatba szerintem nem. -
carp3tm0nster #13560 amikor a 2milla dmg-t kell kiosztani, de bukom a meccset, akkor az nem adódik hozzá? -
carp3tm0nster #13559 jó volt ez a hétvége is... 16 meccsből 12 bukó. köszi wg...
-
Scharnhorst #13558 Valamelyik patchben kiszedték a stock testét a többi pedig odébb csúszott. -
Darun #13557 Rosszul emlékszem hogy kb 2 hónapja még volt C test a Kongo-hoz? -
#13556 remélem nem lesz baj,én is a fubukinál tartok :D reménykedni lehet :D -
gmilan #13555 Az ellenfél összes repülőiből kell legalább az 50%-át lelőni, amibe beletartoznak a hajók spotter/fighter gépei is. -
Darun #13554 A Clear Sky acsi miért bugos? 31 lelövésre nem kaptam meg és most nézem, a köv csatában a csapattárs CV 40 lelövéssel se kapta meg. És tekintve hogy mindkét csatában 1-1 CV volt, szerintem az 50% is meg volt. -
Scharnhorst #13553 Ha ennyire evidens lenne dolog akkor vajon miért nem hirdetik ki? :) -
#13552 úgy gondolom vissza fogja kapni az árát doublonba.A dolog pénzes részét komolyan szokták venni. Amikor módosították a superpershinget a tankos részben fel lett ajánlva hogy visszakapod az aranyat ha nem tettszik.
Aztán meg nyilván kiderül,de azt a sírást ami egy eltűnt prem álca okozna nekik biztos nem akarják.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.17. 18:36:32 -
Scharnhorst #13551 Ez valamennyire tiszta, de bizonyos hajókon van "örökös" álca ami kemény pénzekbe fájt az embereknek lévén 3000 doublonba kerülnek. Ott a kérdés, hogy mi van ha nem kap az új hajó ilyet. -
#13550 Tankosban mindig úgy volt hogy ha megvolt garázsban az adott gép amit cseréltek,megkaptad az újat helyette. ha nem volt garázsban akkor csak a tech tree volt nyitva addig. -
Scharnhorst #13549 A kompenzációkról jelenleg bődületes nagy hallgatás van. -
#13548 Sziasztok!
Ha van tier 8-as japán rombolom, azzal milesz? csak simán ledobják hatba? kompenzáció lesz valami? -
Avenger93 #13547 Igen. Végülis ez a logikus köszi! :) -
#13546 Egyetértek, én is úgy értelmeztem a kiírást, hogy:
- az event közben a küldetés teljesítésekor jön az egy sárkány-jelzőzászló és az 1 éves emlékzászló
- az event végén készül egy összesítés, és akkor szórják ki a többi jelzőzászlót az addig lenyomott csaták és birtokolt X-ek függvényében.
Ez korrektebbnek is tűnik, így aki a határon billeg, még van lehetősége elérni egy újabb marék zászlót.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.09.17. 10:04:59 -
Darun #13545 Szerintem erre gondolt.
Én épp csak lemaradok a 150-ről. De én is csak az alapot kaptam meg. Lehet hogy a több majd az event végén jár és addig még van esélyünk az egyel nagyobb kategóriához. Nekem most a két küldi miatt amúgy is rá kell feküdnöm a hajózásra. Remélem ez a hétvége nem a szopókázásról fog szólni. -
#13544 Én is 10-et kaptam. Egyébként milyen táblázat? -
Avenger93 #13543 Ebből a Dragon-os signalból ki mennyit kapott? Én csak 10-et, pedig 1000 csatára már 100 járna a táblázat szerint... -
Darun #13542 Azért a WG matematikai ismereteihez hozzáfűzném, tegnap 2 lövésből lőttem 3 citadell-t. Azon én pislogtam hogy mi!? Az egy Königsberg volt, pár csatával később szintén kapott egyet egy másik. A német cirkálók ilyenek. Nincs ezen mit csodálkozni. Az orosz dd-t meg a többiek leirták már. -
BigaC #13541 így van. ráadásul a torpedóik is szinte használhatatlanok, a Kievnek pl. 4km-es van. (ennél a japán, német cirkálók is többet tudnak).
kicsit lelassultam a Kievvel, messze még a Tashkent, de mindig élvezetes vele füstből 10km-re cirkálókra lövöldözni, csak úgy kapkodják a fejüket a sok mini citadella miatt :) -
#13540 Nem egy erős kör, de ennyi találatot egy japán DD-vel egy hét alatt sem szedek össze...kár, hogy nincs küldetés erre :D
-
#13539 Ezt csak megerősíteni tudom. Igaz még csak T8-as US Benson-om van (6,4 km spotting range), de jelen pillanatban nincs ellenfele DD vonalon. Úgy széttép bármilyen T8-T10 japán rombolót, hogy öröm nézni. Persze ilyenkor kapom, hogy bot, meg lucky noob.
A ruszkikat pedig 8-9 km-ről már kiszúrom, így mehet az áldás nekik. -
gseldon #13538 Már meg ne haragudj, de az orosz rombolóknak nem az a feladata, hogy előre menjen spottolni. Mivel minden ellenséges DD 2 km-el hamarabb észreveszi az oroszt, mint az orosz az ellenséget, gyakorlatilag csak egy hülye ellenséges DD nem tud úgy manőverezni, hogy soha ne látszódjon, ellenben az orosz spottolva legyen és ezzel a teljes ellenséges csapat őt vegye tűz alá - ráadásul közelről. Egy orosz DD a Te elképzeléseddel szemben támogató és sebzésosztó DD, nem előremenő és cap-foglaló, ahhoz nincs meg a concealmentje. 10km+-ról kell lövöldöznie, mert ilyen távolságból a sebessége miatt ki tudja menőverezni a rá irányuló tüzet, míg a saját lövegének a kezdősebessége akkora, hogy Ő ilyen távolságból is halálpontosan tud lőni. Ha 10km alá megy, bármelyik USA DD megeszi, mert sokkal gyorsabban és gyakrabban lőnek, és ilyen közelségben már nincs idő kimanőverezni a lövéseket még az USA DD-k sokkal magasabb ívű és lassabb lövedékei esetében sem.
Mondják is, hogy az orosz DD-k valójában nem rombolók, hanem mini-cruiser-ek. Ez valóban így is van, úgy is kell velük játszani.
Utoljára szerkesztette: gseldon, 2016.09.16. 12:55:14 -
Malachit #13537 Tegnap rám mászott a cumiroller. 7 vereség volt vele sorban. Tiszta ideg voltam a hülyék miatt. Orosz romboló nem megy előre spottolni az ellen rombolóját, hanem a csatahajók mögül lövöldöz, meg eregeti a soha célba nem érő torpedóit, satöbbi, satöbbi. Persze a füstben ülő ellen romboló sajtá torpedóz. És ez 2 meccsen is így volt. Máskor első percben megdöglik az összes sajátunk, így vakon velük a csapat is. Következő meccsen 1,5 perc alatt 6 hajót és egy komplett oldalt vesztünk a semmitől (mert velük szemben a térképen 3 hajó nem tudom hogy radírozta ki azt a 6-ot)....
Csak az utolsó csata kárpótolt valamennyire, mikor nem a füvet rágcsáló zombik közé kerültem és nem döglöttek meg egyből a 4-en, 5-en 1-2 ellenféltől, vagy épp nem direktbe csak az ellenfél capkörei körül hajókáztak. Ekkor sikerült végre kiosztani 80k+ sebzést meg kilőni 4 hajót. Addig kriminális szintű birka hülyék voltak velem egy csapatban, de még az utolsó meccsen is volt egy csatahajónk, aki szerintem valami tengernéző sétahajózásra fizetett be, mert a csata közelébe se szagolt végig, az biztos. Sértetlenül fejezte be a meccset szinte nulla sebzéssel.
Az utolsó meccsen azért látszott, hogy mennyire tolják a WG-sek itt is a random faktort (mint a tankban is), mert egy Königsbergre kapás lőttem 4 lövedékkel, abból 2 talált, 2 citadellával süllyedt... Pislogtunk is mindketten, meg kérdezett, hogy ez most mi, meg mennyi volt. -
davidbog #13536 Én is csak most olvastam, hogy 24-27 között BB Focus lesz. Előbb is észrevehettem volna mert épp tegnap vettem meg a Friedrich ger Großét. Hát nem volt olcsó. Sajnos el kellett adnom a Bismarckot hogy teljesen fel tudjam szerelni upgradekkel a FdG-t. Annak ellenére hogy nem terveztem megtartani a Bismarckot, lévén hogy van Tirpitzem, azért sajnáltam eladni. Nálam magasan a legjobb tier 8 csatahajó. -
Darun #13535 Én tegnapelőtt megvettem a Königet. Eddig három kört mentem vele, mind a hármon full stock volt, T7-T6-T7. Az első körben kiszedtem vele egy Scharnhorst. Igen, "leloptam", bár ez igy azért túlzás, mert annak ellenére hogy mi kezdtünk jobban, a végére már 5-3 volt az állás és minden társam a fél életes Colo-t lőtte, az 1000 HP-s német BB-vel meg senki se foglalkozott, pedig 10k HP-ról kicsapta az egyik csatahajónk. Máskor azért kell reklamálnom hogy kilopják előlem a kill-t, most meg hagyják 1000 HP-n a top tier BB-t? -
carp3tm0nster #13534 A König brutális. Én nem vagyok egy jó játékos, de a 41 meccs alatt 58ezer az átlagsebzésem vele. Úgy, hogy BB-nek nem nagyon tudtam vele citadelt lőni. -
#13533 Úgy gondolom, hogy igen. Azt várom, hogy ahogy a 'Carrier Focus'-on nyomott áron szórták ki a hordozókat, úgy 24-27 között a csatahajók lesznek akciósak. -
#13532 Lesz? Akkor bele kell húznom, még csak a T4-es van. -
#13531 Nálam a König lesz esedékes, de nem veszem meg most, hanem megvárom a leárazást 24.-i hétvégén. -
Malachit #13530 Tegnapelőtt én is megvettem. 1 körre volt időm vele szintén stokként. Kiosztott sebzés nagyon hasonló volt. Alapon fordulékonynak tűnik. Másodlagos tüzérségre pakoltam ki a modulokat. Ha valami kb. 6km-en belülre jött (skillek nem mennek rendesen az átképzés miatt) kapott rendesen tűzijátékot. Szórása még elfogadható volt és a legnagyobb meglepetés, hogy Arizonának szemből lőttem 2 citadelt Csak pislogtam :) -
carp3tm0nster #13529 Első meccs, stock hajó, már most imádom:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Avenger93 #13528 Értem, köszönöm a segítséget :) -
gmilan #13527 Dícséretet kell kapnod, de fontos, hogy csata közben adják(lehet ellenfél is).
Csata elején írj egy közös üzenetet, hogy "Anyone wants to trade compliments (for the achievement)?", azaz, hogy akar-e valaki dícséretet cserélni veled. -
Avenger93 #13526 Tényleg rémlik valami, de akkor ezek szerint kell egy "dicséretet" adnom/kapnom és akkor meg van?