World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, nekem is mire meg lett végre a hajó, amivel ranked meccsre mehetnék, levették, és betették a helyére a team-meccseket... baszki, van összesen 2 barátom, aki még játszott ezzel a szutyokkal, de szerintem már letörölték... ki a tökkel menjek most teambe?
miért nincs RANKED meccs??? hetek óta...talán egy hónapja is már ,hogy nem láttam
Lópikula
balfék

Az a gyanús, ami nem gyanús!

7/7 vereség. Megbaszhatja a narkós kurva annyát aki ezt kitalálta.
Lópikula
Tirpitz..örülj h megvehetted nekem még ez se adatik meg..abba is hagyom

whiskeyman
Fene a lusta pofájukat, nekem kellett mind a 4-et elfoglalni 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

whiskeyman
Ugyanez a helyzet a Tirpitzemmel, na azok aztán végképp nem tudják, hogy van torpedója, ráadásul megnövelt hatótávval esélytelen az ellenség BB-je. <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tono34
Peni szinte az őrületbe kergetett az egy sorozat találat és mehetünk másik hajóval ....

Yorkal idáig egész jól elvagyok.

Ezt a 2 hajót használtam a sok-sok találat megszerezéséhez a küldiknél.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Peni jobb mint mondják, Yorck-ot javaslom használni amikor tényleg kell a fájdalom. Az egyetlen hajó amivel célozni sem tudok. Furcsa módon az AP jóval lassabb mint a HE lövedék. Vajon az oroszok maradnak itt is ilyen puhák mint T4-5 környékén?

Tono34
Este megszereztem a Hiei-t, még 8 milla sebzés kell a kapitányhoz ...

Ez a Pensacola kezdi magát megemberelni, még 5k xp kell a következő hajóhoz, de tegnap egészen jól sikerült aprítanom vele.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Elég nyomulós. 😄
PrasCo
Hát... talán nagyon tetszettem neki? 😄
Hát ezt így azt hogy? 😄
PrasCo
A kerülgetéssel kapcsolatban... 😊
Éjjel van, fáradt is vagyok, utaztam fél nap, gondoltam, a francnak sincs kedve kimenni PvP-be, de amúgy úsztatnék egyet. Kivittem a Colorado-t tehát botok ellen némi ártatlan puffogtatásra, gondoltam: Mi baj történhetne?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem most már jó. 😊
Engem se engedett be...
Egy ilyenbe egyszer én is belefutottam a Kolberg-gel: Addig harcoltam max sebességen egy Bogatir-ral, amíg ugyan kilőttem, de menthetetlenül befutottam két sziget közti keskeny csatornába, aminek a túlvégén már várt rám egy South Carolna és egy St Louis. Hiába láttam őket, már nem bírtam lelassítani. Amint kibukkantam a szigetek közül, szarrá lőttek.
Sokszor latok olyat, hogy a figura kiuszik egy sziget mogul, mikozben latszik a terkepen, hogy 6 mindenfele hajo tuzvonalaba billeg bele eppen. Sokaig nem ertettem, miert mennek ilyenkor renduletlenul elore, de mar rajottem: o csak egyetlen hajot lat, mert tovig be van zoomolva.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nagyot nevetnék a vicces stílusodon, ha nem lenne éppenséggel teljesen igazad. 😊
"Írtam neki a csetben."

Hehe! Sok sikert! Estenkent a parnadba is suttoghatnad ezzel az erovel. A legtobb ember akkor figyel a chatre, ha anyazni akar. Szerinted, ha a terkepre nem sikerul pillantania, akkor a chaten majd el tudsz neki juttatni barmilyen hasznos infot? En mar az olyan szimpla aprosagoknak is tudok orulni, ha idonkent leveszi a zoomot es korulnez.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Másnak is van server connect hibája (unknow error)? Épp a D3DGear-t akartam volna kipróbálni, de nem enged belépni a WoWS-ba...
Tök jogosak amiket írsz, de előfordulnak kivételek is.

Csapattársat 2x-er sikerült véletlenül elsüllyesztenem torpedóval, engem meg 1x szedtek ki szintén akaratlanul. Ha a már kilőtt torpedók útjába kerül valaki, ahogy csak tudok, igyekszem jelezni, hogy tűnjön onnan. Szándékosan kétszer lőttem ki csapattagot: csatahajóval mentem, könnyűcirkáló frontálisan nekem jött, majd a csetben elkezdet anyázni, hogy húzzak a fenébe, ő itt most harcolni jött, nem hülyéket kerülgetni. És akkor most cizelláltan leírtam az üzenetét. 'Hát jó.' - mondtam én, célra tart, egyetlen oldalsortűzzel kiszedtem. A másik esetben fordítva volt. Én voltam a rombolóban, bunkó tezsvírem meg a csatahajóban. Hasonló szitu, a Wyoming legázolt, és még "ki is ugatott a BMW ablakán", mire én csendben, közvetlenül melléúsztam, és 6 torpedóval rövidre zártam a vitát. Akkor se bántam meg ezeket, és most se. A büntipénzt meg elenyészőnek tartom az ilyenért. (Egy másikat meg csak akartam, mert úgy gondolta, hogy "nem voltam elég aktív" a csata alatt, ezért belém eresztette a torpedóit. Szerencsétlen Wyoming-om messze felülmúlta önmagát, hogy ki tudtam kerülni, de mire visszalőttem volna, nyertünk.) Kiszedni engem egyszer szedtek ki szánt szándékkal: egy New York gázolt le a csata elején, amikor még ellenség se volt sehol. Azonnal felrobbantam, az NY meg úszkált tovább, mintha mi sem történt volna. De a karma visszanyalt: mivel nagy ívben tett mindenki másra is, a fél ellenséges flotta tüzében, egyedül égett hamuvá, miközben sűrűn nyomogatta az F7-t.

Lehet ezek alapján egy nagyon rossz, hasznavehetetlen játékosnak tartani, de úgy vélem, ha valaki jót akar játszani ezzel a játékkal, netán még győzni is akar, akkor elengedhetetlen a jó modor és a többiek figyelembe vétele. A bunkóságot és a mások (a csapattársaid) kárára történő arcoskodást bizony büntetni kell.

Amúgy: Honnan tudhatta volna, hogy torpedózni akarok? Írtam neki a csetben. 3x (Két kérés, hogy menjen arrébb, egy, hogy útban lesz a torpedóknak.) Egyikre sem reagált. Még csak nem is manőverezett. Lehagyni meg nem bírtam.
PrasCo
Ez utóbbi jelenség, hogy nem tudok biztonságosan kilőni mástól, engem is idegesít, de ilyenkor emlékeztetem magam többnyire, hogy ellenkező esetben én is pont telibesz*rom, hogy a mögöttem jövő épp mit akart volna csinálni (a másik dolog, hogy egyébként honnan tudná, hogy 1.) torpedózni akarsz és 2.) a sávodban áll?). Amire figyelek, az az, hogy fizikailag ne akadályozzam (van ritka kivétel, például amikor a negyvenezer tonnás csatahajóval a sebességemet teljesen elkoptatva kellene sétahajókázó cirkálókat kerülgetnem, olyankor el szoktam tekinteni attól, amikor a csávó nyílegyenesen az oldalamba csapódik), de nem azért vagyok ott, hogy a keze alá dolgozzak. De ha figyelek is a mögülem jövő torpedóra, a mozgásomat akkor is behatárolja, ami finoman szólva sem egy sportszerű és sporttársias dolog. Nem egy olyan meccsre emlékszem, ahol folyamatosan az oldalamban húztak el a torpedók, mert a csávó mondjuk félt előrejönni a kétpálcás rombolójával; egy esetben meg is untam ezt és nem, nem rommá lőttem, egyszerűen direkt belekanyarodtam a torpedóiba, fizessen a tetű.
Ennek megfelelően a saját torpedóimat is akkor használom, amikor legelöl és/vagy egyedül vagyok, ilyen egyszerű ez. Így iksz ezer meccs alatt egyetlen esetre emlékszem, amikor én süllyesztettem el csapattársat a Kamikaze-vel, de az is kristálytisztán az én hibám volt, noha tény, hogy ha nagyon akarja a gyerek, akkor azért kiforoghatta volna. Nem tette - de ettől még a felelősség az enyém. Nem kell bármi áron megragadni minden lehetőséget.

Ez persze, csak az én nézőpontom. Meg tudom érteni azt is, ha valaki márpedig akkor is kiszórja a halakat, viszont ha én vagyok elöl, akkor meg engem nem fognak érdekelni a torpedói, ha a manőverezésemben ez akadályoz (hiszen jellemzően eleve az elöl lévőt lövik, tehát a legkisebb gondja pont az, hogy hátulról mi jöhet).

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.14. 15:25:03
Detto. Akár a Furutaka-val, akár a Karlsruhe-val megyek, amint benn van egy ellenséges hajó a "hálóban", indulnak a torpedók. Igaz, legtöbbször csak csatahajók, anyahajók, vagy nehézcirkálók ellen lehet hatékonyan torpedózni. És az egészben a legzavaróbb, amikor a torpedókat kilövöd még tiszta a terep, aztán egy semmiből előkerülő, figyelmetlen csapattárs f@szántosan telibe sétál a torpedók előtt, és persze talált-süllyedt... aztán egész meccs alatt hallgathatod a többiek szidalmait, hogy milyen hülye voltál,. Ha csak nincs egy lelkiismeretes csapattag, aki becsületbeli ügyének tekinti, hogy az állítólagos "ostobaságodért" a fegyvereivel büntessen. :/ Hiába próbálok figyelni, mindig van legalább egy jóképességű, aki beszambázik a torpedók elé.

A múltkor Furutakával 7(!) percen keresztül üldöztem egy New York-ot, végig olyan szögben és távolságban, hogy egyetlen torpedótámadással kilőhettem volna. Még csak észre sem vett, végig az ellenkező oldalra tüzelt, a Myogi-nkkal párbajozva. És baszki, hát nem ott hajókázott egy szerencsétlen Omaha? Ha lassítottam, lassított, ha gyorsítottam, gyorsított, de akárhogy is, végig, amíg csak a többiek ki nem lőtték az ellent, a mi drága barátunk pont a szürke sávban volt, attól egy mm-re sem szakadva el...
Én bizony nem. Ha lehetőséget látok rá mindig elengedem a torpedókat. Ha nem is talál, be de megzavarja az ellenséget. Ha meg betalál, az meg külön haszon. 😊
Elfelejtik, de gyakran a cirkálóban ülők is... :/ Leginkább a Kuma és Tenryu hajók szoktak a cirkálók közül torpedózni, de őket meg nem szoktam addig eljutni hagyni.

Egyébként a kis német cirkálónak nem ez volt az egyetlen bravúros akciója... Figyelmetlenségből elkövetett partra futás egy Minekaze-tól 800 (!!!) méterre, HE és torpedó párbaj. Végül két torpedóval elsüllyesztettem, ő meg kb 10-12 torpedót lőtt ki rám, de egy se talált (sikerült leevickélnem a partról de bénáztam vele elég sokat - szerintem a rombolós nem hitt a szemének, hogy van valaki ennyire béna, és így megzavarva rendre sikerült kikerülnöm a torpedóit... 😄 Na ezt hívják úgy, hogy "Késbe-ugró-kecske-csel"! 😄 ).
Én tegnap az alig 1500 HP-s Atagóval sikeresen a tenger fenekére torpedóztam az engem üldöző majdnem fullHP-s Fuso-t.

Magasabb tierekben mintha mindenki elfelejtené, hogy a japán cirkálók topedózni is tudnak. Így jó párszor meg lehet lepni az ellent. 😊
Azért vannak rázós, ám de kellemesen adrenalin-dús helyzetek... fél HP-s Karlsruhe-val szembetalálkozni egy fullos Hiei-el, majd némi tűzpárbaj és két sorozat torpedó kilövése után elsüllyeszteni a g*cibe... leírhatatlan érzés. 😊
Tono34
Tegnapi borzalmas nap után az első csata:

A 2. Kongot 933 hp hagytam, sajna kilőttek így nem tudtam már kilőni.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.04.14. 10:46:04

Count Adyn
Jah minden repülőtipusnak van specko attackja az Alt gombbal, kell egy kis skill is ez nem arty ^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mydgard
A tavoli zoom es a kulso nezetek (pl. lovedekek becsapodasa, mas hajok megtekintese) az erdekesek szamomra.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Tono34
Örülök az új küldinek ..I.. Mindenki HE spam .. remek.. nem lehet sebezni mert mire betölt le is ég.

PrasCo
Igen, mindegyik.
Caliph
ilyet minden cv vadászgép tud mint amit a videóban 9:30nál látunk. Csak este tudom kipróbálni. A lényeg ahogy látom vadászgéppel céloz alt segítségével manuálisan,és a gépek ledarálnak mindent ami a célsávba esik

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ez a módosított célkereszt milyen? Még nem halottam róla.
Teljesen feleslegesek. Alap játék ahogy van úgy jó ebből a szempontból szerintem. Ha nagyon nem tudsz ráérezni a célzásra, van módosított célkereszt, amely valamelyest segíthet. A többi csak esztétikai csiri csáré.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Tono34
Aslain itt is csinál komplett packot.

Mydgard
Csao!

ModPackokkal kapcsolatban erdeklodnek, milyenek vannak, melyek a jok es amiket aktivan frissitenek? WoWs-ban nagyon nem vagyok otthon ezen a teren. Koszi a valaszokat!

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Az imént úgy nyert a csapat, hogy mindössze egyetlen rombolót vesztettünk, miközben az ellen összes hajóját kilőttük, és a 3ból két foglalásuk volt. Jómagam a Karlsruhe-val még csak károsodást sem szenvedtem, de kiszedtem egy Wyoming-ot. Hát ilyen se volt még. 😄
Lópikula
Tirpitz..irigykedem kár h nem lehet most kapni..

whiskeyman
Abálnék veled egyet, igaz nekem japán ágon csak Kongo van csatahajóból, de a Tirpitzemmel vagy a North Carolinával beállhatnánk vadászni <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

danone
Igazából valahogy nem akartak rám lőni (pedig a végére mi is kevesen maradtunk), szürreális volt az egész, gyakorlatilag sérülés nélkül ment végig 😊
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.04.11. 17:19:03
PrasCo
Az igazán korrekt egy Wyo-tól.
danone
Sajnos nem néztem meg, valahol 90k körül.
PrasCo
A sebzésed hogy alakult?
danone
Jó kör volt 😊
grat 😄 én ma fogom megvenni 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

A tegnapi leárazásnak köszönhetően végre meglett a Nagato.

Elsőre gyorsabbnak tűnik mint a Fuso és mintha a lövedékei gyorsabban is érnének célba. És persze az ágyúk 410mm-ek csak sajna 7 ágyúállás van. Megnézném hogy 6-al mint a Fusonál hogyan irtana. Az átütőerű javult. Az első csatában egymás után lőttem a citadellákat.

Kíváncsi leszek a hosszú távú eredményeire a hajónak.
Üdv!

Lehetne valakikhez csatlakozni vagy esetleg team-be? Mert már rohadtul elegem van a totál retardáltakból. Egymás hegyén hátán vannak és már nagyon unom őket. Nem vagyok pro, de az, hogy a BB-vel nekem kell kilövöldözni a DD-ket már kezd kicsit sok lenni. Meg mikor beírom, hogy prior DD és az történik, hogy az egész flottát leszedi a 2 enemy DD. Akkor már kicsit az agyvíz kezd forrni. Még 1x 2x el is megy, de folyamatában már kicsit sok.

Szóval esetleg lehetne valakihez csatlakozni? Sajnos nem vagyok fullos. Egy Tier 6-os hajóm van. Csak amcsikkal megyek. És csak BB. Néha CV. Jah és pro sem vagyok, de legalább tudom használni az eszem.