World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gyanús, ami nem gyanús!

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Yorkal idáig egész jól elvagyok.
Ezt a 2 hajót használtam a sok-sok találat megszerezéséhez a küldiknél.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ez a Pensacola kezdi magát megemberelni, még 5k xp kell a következő hajóhoz, de tegnap egészen jól sikerült aprítanom vele.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Éjjel van, fáradt is vagyok, utaztam fél nap, gondoltam, a francnak sincs kedve kimenni PvP-be, de amúgy úsztatnék egyet. Kivittem a Colorado-t tehát botok ellen némi ártatlan puffogtatásra, gondoltam: Mi baj történhetne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hehe! Sok sikert! Estenkent a parnadba is suttoghatnad ezzel az erovel. A legtobb ember akkor figyel a chatre, ha anyazni akar. Szerinted, ha a terkepre nem sikerul pillantania, akkor a chaten majd el tudsz neki juttatni barmilyen hasznos infot? En mar az olyan szimpla aprosagoknak is tudok orulni, ha idonkent leveszi a zoomot es korulnez.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Csapattársat 2x-er sikerült véletlenül elsüllyesztenem torpedóval, engem meg 1x szedtek ki szintén akaratlanul. Ha a már kilőtt torpedók útjába kerül valaki, ahogy csak tudok, igyekszem jelezni, hogy tűnjön onnan. Szándékosan kétszer lőttem ki csapattagot: csatahajóval mentem, könnyűcirkáló frontálisan nekem jött, majd a csetben elkezdet anyázni, hogy húzzak a fenébe, ő itt most harcolni jött, nem hülyéket kerülgetni. És akkor most cizelláltan leírtam az üzenetét. 'Hát jó.' - mondtam én, célra tart, egyetlen oldalsortűzzel kiszedtem. A másik esetben fordítva volt. Én voltam a rombolóban, bunkó tezsvírem meg a csatahajóban. Hasonló szitu, a Wyoming legázolt, és még "ki is ugatott a BMW ablakán", mire én csendben, közvetlenül melléúsztam, és 6 torpedóval rövidre zártam a vitát. Akkor se bántam meg ezeket, és most se. A büntipénzt meg elenyészőnek tartom az ilyenért. (Egy másikat meg csak akartam, mert úgy gondolta, hogy "nem voltam elég aktív" a csata alatt, ezért belém eresztette a torpedóit. Szerencsétlen Wyoming-om messze felülmúlta önmagát, hogy ki tudtam kerülni, de mire visszalőttem volna, nyertünk.) Kiszedni engem egyszer szedtek ki szánt szándékkal: egy New York gázolt le a csata elején, amikor még ellenség se volt sehol. Azonnal felrobbantam, az NY meg úszkált tovább, mintha mi sem történt volna. De a karma visszanyalt: mivel nagy ívben tett mindenki másra is, a fél ellenséges flotta tüzében, egyedül égett hamuvá, miközben sűrűn nyomogatta az F7-t.
Lehet ezek alapján egy nagyon rossz, hasznavehetetlen játékosnak tartani, de úgy vélem, ha valaki jót akar játszani ezzel a játékkal, netán még győzni is akar, akkor elengedhetetlen a jó modor és a többiek figyelembe vétele. A bunkóságot és a mások (a csapattársaid) kárára történő arcoskodást bizony büntetni kell.
Amúgy: Honnan tudhatta volna, hogy torpedózni akarok? Írtam neki a csetben. 3x (Két kérés, hogy menjen arrébb, egy, hogy útban lesz a torpedóknak.) Egyikre sem reagált. Még csak nem is manőverezett. Lehagyni meg nem bírtam.
Ennek megfelelően a saját torpedóimat is akkor használom, amikor legelöl és/vagy egyedül vagyok, ilyen egyszerű ez. Így iksz ezer meccs alatt egyetlen esetre emlékszem, amikor én süllyesztettem el csapattársat a Kamikaze-vel, de az is kristálytisztán az én hibám volt, noha tény, hogy ha nagyon akarja a gyerek, akkor azért kiforoghatta volna. Nem tette - de ettől még a felelősség az enyém. Nem kell bármi áron megragadni minden lehetőséget.
Ez persze, csak az én nézőpontom. Meg tudom érteni azt is, ha valaki márpedig akkor is kiszórja a halakat, viszont ha én vagyok elöl, akkor meg engem nem fognak érdekelni a torpedói, ha a manőverezésemben ez akadályoz (hiszen jellemzően eleve az elöl lévőt lövik, tehát a legkisebb gondja pont az, hogy hátulról mi jöhet).
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.14. 15:25:03
A múltkor Furutakával 7(!) percen keresztül üldöztem egy New York-ot, végig olyan szögben és távolságban, hogy egyetlen torpedótámadással kilőhettem volna. Még csak észre sem vett, végig az ellenkező oldalra tüzelt, a Myogi-nkkal párbajozva. És baszki, hát nem ott hajókázott egy szerencsétlen Omaha? Ha lassítottam, lassított, ha gyorsítottam, gyorsított, de akárhogy is, végig, amíg csak a többiek ki nem lőtték az ellent, a mi drága barátunk pont a szürke sávban volt, attól egy mm-re sem szakadva el...
Egyébként a kis német cirkálónak nem ez volt az egyetlen bravúros akciója... Figyelmetlenségből elkövetett partra futás egy Minekaze-tól 800 (!!!) méterre, HE és torpedó párbaj. Végül két torpedóval elsüllyesztettem, ő meg kb 10-12 torpedót lőtt ki rám, de egy se talált (sikerült leevickélnem a partról de bénáztam vele elég sokat - szerintem a rombolós nem hitt a szemének, hogy van valaki ennyire béna, és így megzavarva rendre sikerült kikerülnöm a torpedóit... 😄 Na ezt hívják úgy, hogy "Késbe-ugró-kecske-csel"! 😄 ).
Magasabb tierekben mintha mindenki elfelejtené, hogy a japán cirkálók topedózni is tudnak. Így jó párszor meg lehet lepni az ellent. 😊

A 2. Kongot 933 hp hagytam, sajna kilőttek így nem tudtam már kilőni.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.04.14. 10:46:04
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
ModPackokkal kapcsolatban erdeklodnek, milyenek vannak, melyek a jok es amiket aktivan frissitenek? WoWs-ban nagyon nem vagyok otthon ezen a teren. Koszi a valaszokat!
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.04.11. 17:19:03
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Elsőre gyorsabbnak tűnik mint a Fuso és mintha a lövedékei gyorsabban is érnének célba. És persze az ágyúk 410mm-ek csak sajna 7 ágyúállás van. Megnézném hogy 6-al mint a Fusonál hogyan irtana. Az átütőerű javult. Az első csatában egymás után lőttem a citadellákat.
Kíváncsi leszek a hosszú távú eredményeire a hajónak.
Lehetne valakikhez csatlakozni vagy esetleg team-be? Mert már rohadtul elegem van a totál retardáltakból. Egymás hegyén hátán vannak és már nagyon unom őket. Nem vagyok pro, de az, hogy a BB-vel nekem kell kilövöldözni a DD-ket már kezd kicsit sok lenni. Meg mikor beírom, hogy prior DD és az történik, hogy az egész flottát leszedi a 2 enemy DD. Akkor már kicsit az agyvíz kezd forrni. Még 1x 2x el is megy, de folyamatában már kicsit sok.
Szóval esetleg lehetne valakihez csatlakozni? Sajnos nem vagyok fullos. Egy Tier 6-os hajóm van. Csak amcsikkal megyek. És csak BB. Néha CV. Jah és pro sem vagyok, de legalább tudom használni az eszem.