World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
Ez utóbbi jelenség, hogy nem tudok biztonságosan kilőni mástól, engem is idegesít, de ilyenkor emlékeztetem magam többnyire, hogy ellenkező esetben én is pont telibesz*rom, hogy a mögöttem jövő épp mit akart volna csinálni (a másik dolog, hogy egyébként honnan tudná, hogy 1.) torpedózni akarsz és 2.) a sávodban áll?). Amire figyelek, az az, hogy fizikailag ne akadályozzam (van ritka kivétel, például amikor a negyvenezer tonnás csatahajóval a sebességemet teljesen elkoptatva kellene sétahajókázó cirkálókat kerülgetnem, olyankor el szoktam tekinteni attól, amikor a csávó nyílegyenesen az oldalamba csapódik), de nem azért vagyok ott, hogy a keze alá dolgozzak. De ha figyelek is a mögülem jövő torpedóra, a mozgásomat akkor is behatárolja, ami finoman szólva sem egy sportszerű és sporttársias dolog. Nem egy olyan meccsre emlékszem, ahol folyamatosan az oldalamban húztak el a torpedók, mert a csávó mondjuk félt előrejönni a kétpálcás rombolójával; egy esetben meg is untam ezt és nem, nem rommá lőttem, egyszerűen direkt belekanyarodtam a torpedóiba, fizessen a tetű.
Ennek megfelelően a saját torpedóimat is akkor használom, amikor legelöl és/vagy egyedül vagyok, ilyen egyszerű ez. Így iksz ezer meccs alatt egyetlen esetre emlékszem, amikor én süllyesztettem el csapattársat a Kamikaze-vel, de az is kristálytisztán az én hibám volt, noha tény, hogy ha nagyon akarja a gyerek, akkor azért kiforoghatta volna. Nem tette - de ettől még a felelősség az enyém. Nem kell bármi áron megragadni minden lehetőséget.

Ez persze, csak az én nézőpontom. Meg tudom érteni azt is, ha valaki márpedig akkor is kiszórja a halakat, viszont ha én vagyok elöl, akkor meg engem nem fognak érdekelni a torpedói, ha a manőverezésemben ez akadályoz (hiszen jellemzően eleve az elöl lévőt lövik, tehát a legkisebb gondja pont az, hogy hátulról mi jöhet).

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.14. 15:25:03
Detto. Akár a Furutaka-val, akár a Karlsruhe-val megyek, amint benn van egy ellenséges hajó a "hálóban", indulnak a torpedók. Igaz, legtöbbször csak csatahajók, anyahajók, vagy nehézcirkálók ellen lehet hatékonyan torpedózni. És az egészben a legzavaróbb, amikor a torpedókat kilövöd még tiszta a terep, aztán egy semmiből előkerülő, figyelmetlen csapattárs f@szántosan telibe sétál a torpedók előtt, és persze talált-süllyedt... aztán egész meccs alatt hallgathatod a többiek szidalmait, hogy milyen hülye voltál,. Ha csak nincs egy lelkiismeretes csapattag, aki becsületbeli ügyének tekinti, hogy az állítólagos "ostobaságodért" a fegyvereivel büntessen. :/ Hiába próbálok figyelni, mindig van legalább egy jóképességű, aki beszambázik a torpedók elé.

A múltkor Furutakával 7(!) percen keresztül üldöztem egy New York-ot, végig olyan szögben és távolságban, hogy egyetlen torpedótámadással kilőhettem volna. Még csak észre sem vett, végig az ellenkező oldalra tüzelt, a Myogi-nkkal párbajozva. És baszki, hát nem ott hajókázott egy szerencsétlen Omaha? Ha lassítottam, lassított, ha gyorsítottam, gyorsított, de akárhogy is, végig, amíg csak a többiek ki nem lőtték az ellent, a mi drága barátunk pont a szürke sávban volt, attól egy mm-re sem szakadva el...
Én bizony nem. Ha lehetőséget látok rá mindig elengedem a torpedókat. Ha nem is talál, be de megzavarja az ellenséget. Ha meg betalál, az meg külön haszon. 😊
Elfelejtik, de gyakran a cirkálóban ülők is... :/ Leginkább a Kuma és Tenryu hajók szoktak a cirkálók közül torpedózni, de őket meg nem szoktam addig eljutni hagyni.

Egyébként a kis német cirkálónak nem ez volt az egyetlen bravúros akciója... Figyelmetlenségből elkövetett partra futás egy Minekaze-tól 800 (!!!) méterre, HE és torpedó párbaj. Végül két torpedóval elsüllyesztettem, ő meg kb 10-12 torpedót lőtt ki rám, de egy se talált (sikerült leevickélnem a partról de bénáztam vele elég sokat - szerintem a rombolós nem hitt a szemének, hogy van valaki ennyire béna, és így megzavarva rendre sikerült kikerülnöm a torpedóit... 😄 Na ezt hívják úgy, hogy "Késbe-ugró-kecske-csel"! 😄 ).
Én tegnap az alig 1500 HP-s Atagóval sikeresen a tenger fenekére torpedóztam az engem üldöző majdnem fullHP-s Fuso-t.

Magasabb tierekben mintha mindenki elfelejtené, hogy a japán cirkálók topedózni is tudnak. Így jó párszor meg lehet lepni az ellent. 😊
Azért vannak rázós, ám de kellemesen adrenalin-dús helyzetek... fél HP-s Karlsruhe-val szembetalálkozni egy fullos Hiei-el, majd némi tűzpárbaj és két sorozat torpedó kilövése után elsüllyeszteni a g*cibe... leírhatatlan érzés. 😊
Tono34
Tegnapi borzalmas nap után az első csata:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A 2. Kongot 933 hp hagytam, sajna kilőttek így nem tudtam már kilőni.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.04.14. 10:46:04

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Count Adyn
Jah minden repülőtipusnak van specko attackja az Alt gombbal, kell egy kis skill is ez nem arty ^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mydgard
A tavoli zoom es a kulso nezetek (pl. lovedekek becsapodasa, mas hajok megtekintese) az erdekesek szamomra.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Tono34
Örülök az új küldinek ..I.. Mindenki HE spam .. remek.. nem lehet sebezni mert mire betölt le is ég.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

PrasCo
Igen, mindegyik.
Caliph
ilyet minden cv vadászgép tud mint amit a videóban 9:30nál látunk. Csak este tudom kipróbálni. A lényeg ahogy látom vadászgéppel céloz alt segítségével manuálisan,és a gépek ledarálnak mindent ami a célsávba esik

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ez a módosított célkereszt milyen? Még nem halottam róla.
Teljesen feleslegesek. Alap játék ahogy van úgy jó ebből a szempontból szerintem. Ha nagyon nem tudsz ráérezni a célzásra, van módosított célkereszt, amely valamelyest segíthet. A többi csak esztétikai csiri csáré.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Tono34
Aslain itt is csinál komplett packot.

Mydgard
Csao!

ModPackokkal kapcsolatban erdeklodnek, milyenek vannak, melyek a jok es amiket aktivan frissitenek? WoWs-ban nagyon nem vagyok otthon ezen a teren. Koszi a valaszokat!

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Az imént úgy nyert a csapat, hogy mindössze egyetlen rombolót vesztettünk, miközben az ellen összes hajóját kilőttük, és a 3ból két foglalásuk volt. Jómagam a Karlsruhe-val még csak károsodást sem szenvedtem, de kiszedtem egy Wyoming-ot. Hát ilyen se volt még. 😄
Lópikula
Tirpitz..irigykedem kár h nem lehet most kapni..

Az a gyanús, ami nem gyanús!

whiskeyman
Abálnék veled egyet, igaz nekem japán ágon csak Kongo van csatahajóból, de a Tirpitzemmel vagy a North Carolinával beállhatnánk vadászni <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

danone
Igazából valahogy nem akartak rám lőni (pedig a végére mi is kevesen maradtunk), szürreális volt az egész, gyakorlatilag sérülés nélkül ment végig 😊
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.04.11. 17:19:03
PrasCo
Az igazán korrekt egy Wyo-tól.
danone
Sajnos nem néztem meg, valahol 90k körül.
PrasCo
A sebzésed hogy alakult?
danone
Jó kör volt 😊
grat 😄 én ma fogom megvenni 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

A tegnapi leárazásnak köszönhetően végre meglett a Nagato.

Elsőre gyorsabbnak tűnik mint a Fuso és mintha a lövedékei gyorsabban is érnének célba. És persze az ágyúk 410mm-ek csak sajna 7 ágyúállás van. Megnézném hogy 6-al mint a Fusonál hogyan irtana. Az átütőerű javult. Az első csatában egymás után lőttem a citadellákat.

Kíváncsi leszek a hosszú távú eredményeire a hajónak.
Üdv!

Lehetne valakikhez csatlakozni vagy esetleg team-be? Mert már rohadtul elegem van a totál retardáltakból. Egymás hegyén hátán vannak és már nagyon unom őket. Nem vagyok pro, de az, hogy a BB-vel nekem kell kilövöldözni a DD-ket már kezd kicsit sok lenni. Meg mikor beírom, hogy prior DD és az történik, hogy az egész flottát leszedi a 2 enemy DD. Akkor már kicsit az agyvíz kezd forrni. Még 1x 2x el is megy, de folyamatában már kicsit sok.

Szóval esetleg lehetne valakihez csatlakozni? Sajnos nem vagyok fullos. Egy Tier 6-os hajóm van. Csak amcsikkal megyek. És csak BB. Néha CV. Jah és pro sem vagyok, de legalább tudom használni az eszem.
Count Adyn
köszi😊 2 hétvégém ráment dmg farmolásra a Hiryu-val de jól haladt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az igen gratulálok 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Meg van a Haruna. Jelent ez valamit? Milyen pluszok járnak érte (Kongo-osztályú hajóm már rég nincs, a Fuso-val játszom).?
Count Adyn
Nah kész lett az ARP-s küldim, fincsi a 16 skillepontos csajszika 😄
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.04.10. 11:03:57

Wyominggal a catában minden párharcomat megnyertem, egy Kuma és egy Königsberg kishíjján porig égetett, de kilőttem őket, hp-m alig maradt. Erre a csata végén a saját rombolónk soroz meg HE-val és torpedókkal, mert szerinte nem voltam elég aktív. K*rva nagy szerencséje volt, hogy pont akkor nyertünk, amikor az ágyúim célra álltak... -__-'
PrasCo
Alighanem az, amelyik durva matematikával számolgatja a credit-vásárlásokat. <#gonosz1>
Látom jönnek vissza a régi WoT-os idők, pont annyira buta dolgokat kapunk mint akkor.
Út a Yamato felé amcsi discount kiherélve. Yamato leárazva, T3-T7 leárazva, de a T8-T9 ahol tényleg kéne ott nincs. Mégis miért??? Nagato-ba még kellene 20k xp de így pont elveszik az ember kedvét a grind-től, melyik marketinges találja ezt ki?

Asperot
Nem jó az aim assist. Amit megtanulsz az mindig veled van.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Üdv újra Mindenkinek!

Tettem egy pár napos WoT kitérőt, de én ekkorát még játékban nem csalódtam. A WoWs után egyszerűen katasztrófa!

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Count Adyn
ÁÁÁ ilyen a világon nincs😄

Akkor meg minek kérdezed?
Csak én kettőről tudok, amit le lehet tölteni most is teljesen ingyen. De működnek is? Engedik továbbra is?
Úgy tudom, hogy ingyenes nincs.

Üdv!

Kipurgálták már a fejlesztők a játékból az aim assist/aim bot -okat, vagy még mindig benne vannak? Köszi a választ.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.04.08. 11:21:52
Count Adyn
Nekem még másfél milla dmg és kész minden😊

Nekem még 1600 találat kell a Harunáig de májusig tuti meglesz... Más ARP hajót meg nem akarok.
whiskeyman
Nekem már csak 800, de hetek óta lövöldözök 😄

Kérdés: Hatsuharun fejlesztve lett a torpedo, így már 62 a sebessége. Kapitány skilleknél érik a következő pont, így választhatok, hogy a torpedo hatótáv 25%-kal, vagy érdemes inkább gyorsítani rajtuk (+5 kts = 67 kts) és csökken 8km-re a hatótáv.
Mert néha 8-9 km-ről engedett torpedok nem igazán érnek célba... :/

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tono34
Már csak 3000 találat kell a következő ARP-s hajóhoz ... biztos csuklik aki ezt kitalálta.

Ryleh
sziasztok.
hasonlo jatekokat keresek,mint ez(MMO-t).altalaban a Steel Oceant ss video jatszom,mivel van SS benne,de ott meg a user keves.
koszi a valaszokat,es sry az off ert.

PrasCo
Ellenoldalról a Kutuzovot őszintén és szívből rühellem, egy alattomos hajónak tartom. 😊) Gyújt, van lőtávja, tele van rakva ködgyertyákkal, az egyetlen üdvözítő tulajdonsága csatahajósként, hogy azért el lehet posszantani citadellákkal.
Mindenesetre egy tiszességes cirkálónak tűnik.
Az Atagót citagónak is szokás aposztrofálni, de elsősorban a Myoko-val újabban rossz tapasztalat, hogy az istennek nem bírok rajta AP-val egy érdemi találatot elérni. Noha úgy emlékszem, régebben azért sikerült... Warspite-ot passzolom, most lett Tirpitz, úgyhogy bár pofára nagyon tetszik, nem léptem be.
Nekem az Atago bejörr. Viszonylag gyors és könnyű vele manőverezni és elég pontos is A 2 torpedóvetőcsővel pedig meg lehet lepni a közel merészkedő ellenfeleket
Magasabb Tierben mintha elfelejtenék, hogy a japán cirkálók tudnak torpedókat lőni. Jó pár ellenfelem járta már így meg...
Az Atlanta nem egy könnyű hajó, ahogy olvastam. A Kutuzovról nem tudok nyilatkozni. Az Atagot megvettem, de így 1100+ csata útán is úgy érzem, hogy korai volt. Viszont a Warspite nagyon tetszik. Igaz, hogy csak T6 és csatahajó, de akkor is. <#awink>

Caliph
tirpitz most volt pár hete,gondolom egy darabig most nem lesz. Atago nekem nagyon papírnak tűnt videók alapján + lassú töltés.
Én csak 8as premben gondolkodnék,egy jó cirkálót szeretnék,még várok hátha

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.