22418
A Wargaming új MMO játéka
-
#13643 Az A testig én is hasonlóan voltam vele, azóta viszont kimondottan szeretem, megtartós lesz. Broadside-ból széttépik, mint a rongyot, de orral előre meglepően troll a páncélja, ezzel szemben a minap 10km körüli távolságról tökéletesen szemből kapott egy citadellát tőlem egy Iowa. -
Kotomicuki #13642 Én nem forszíroznám a Pz. V/M10-et: a tier 6-os VK-előpárduc leveri dps-ben...
Akkor inkább várnék az E25 újbóli feltűnésére, vagy a SU-44-122-re ruháznék be. -
#13641 Tegnap nekem sem volt túl nagy sikerélményem... -
BigaC #13640 Csak én érzem azt, hogy a mostani Ranked bukósorozat?
Az előző season-ban 57% wr-em volt, most kemény 27%-nál tartok, pedig az átlagsebzésem magasabb.
Vagy ennyire nem értek a T8-as hajókhoz? :) -
#13639 Leningrad vásárolható.
Most viszont gondban vagyok, mert a tankosban meg a Panther/M10 van ... -
carp3tm0nster #13638 Létezik, hogy ez az Amagi ennyire fos? Gyakorlatilag nulla páncél(B hajótest) béna ágyúkkal. 1260dmg-nél többet minden századik lövésre visz be, általában lepattanok BÁRMIRŐL, vagy széttörik a lövedék. -
Darun #13637 "Imádom" ezt az rng-t.
7 csata, ebből egyszer sikerült nyerni is. Két kört mentem dd-vel, az elsőben egyedül voltam, az ellenfélnél ketten voltak, ráadásul 2 cv oldalanként. Kösz szépen! A másodikban szintén egyel több dd volt a túloldalon, ráadásul a mieinket gyorsan le is darálták, én húztam a legtovább. Kétszer annyit sebeztem mint elsőre és kb fele annyi xp-t kaptam, vagyis jobban megéri foglalni mint sebezni, utóbbira nem nagyon ad semmit.
Kongo-val lőttem egy álló, oldalát mutató Langley-re. 1 találat, az sem sebzett.
König: egy oldalát mutató Gneisenau, a teljes salvom köré (elé vagy mögé) esett. A Nürnberget 4 lövésem találta el, mind overpen. Kigyújtottak, benyomtam a javitást, folyamatosan oltotta a tüzet, mert focust kaptam. Lejár a javitás, a Farragut első lövése azonnal kigyújt! És ezt egy csatában :D Köszönöm WG!
Mentem két kört Furutaka-val. Másodikra betesz T7-be. Épp azon ment a vita hogy a Bismarck mennyire op hajó és hogy 10,5 km-re fel lehet vinni a másodlagos lőtávolságát. Én meg csak röhögtem, mert nekem a fő ágyúim nem visznek el addig. Azért azt szeretném tudni, mit lehet csinálni ezzel a foskazánnal T7-ben. A dd-k messzebb ellőnek mint én és ez a 6 km-es torpedó lőtáv... a Scharnhorst már torpedózott rám, én még mindig csak malmoztam és vártam hogy a halált. Ráadásul egy ARP Kirishima beirta hogy ne pofázzunk annyit. Mellesleg, ő kempelt leghátul, én voltam a frontban a szószólónak meg volt egy first blood-ja. De azért irjunk kevesebbet. (mellesleg mi mást csináljak, ha nem tudok lőni semmire?) -
Sendrov #13636 Ugyanez a motorcsónakos-torpedós fickó (Luigi Rizzo) bő fél évvel a Szent István elsüllyesztése előtt Trieszt kikötőjében motorcsónakjaival megtámadta a Budapest és a Wien csatahajókat (pontosabban partvédő csatahajókat). A Budapestet elkerülték a torpedók, de a Wien csatahajó 5 perc alatt elsüllyedt. Igaz ez kikötőbe lopakodós party volt, nem nyílt tengeri. Azt is hozzá kell tenni, hogy amíg a Wien és Budapest csatahajók támadása konkrétan megtervezett akció volt, a későbbi Szent István süllyesztés meg annak köszönhető, hogy Rizzóék egy totál más küldetés teljesítése során belebotlottak a Szent István kötelékébe. Azért azt meg kell hagyni, hogy volt vér a talján pucájában, amikor nekirontott a két csatahajóból és több torpedónaszádból álló köteléknek a két vacak motorcsónakjával. A többit tudjuk. Rizzó betalált, a Szent István elsüllyedt és eme hőstettre emlékezvén a mai napig június 10. az olasz haditengerészet napja.
Egyébként sztem a Szent István inkább Tier4-be passzolna. Tűzerőben legalábbis biztosan (lásd pl. Wyoming, ami szintén 12db 305mm-es löveg és T4-ben van). -
Malachit #13635 És kb. a motorcsónakos torpedó naszádok első és utolsó sikeres támadása volt csatahajó ellen. Meg állítólag tonna mák és még nagyobb bénázás, majd sikertelen mentés is nagy szerepet játszott benne. Több se sikerült utána nagyon. Egy idő után meg az egész koncepció elavulttá vált, mivel a kísérő és a többi hajó miszlikbe szedte volna az ilyen kis valamiket a megfelelő közelség elérése előtt. -
Darun #13634 Nem a háború után, hanem közben sülyesztették el, nem búvárgecik, hanem egy "motorcsónak" torpedókkal. Éppen bevetésre mentek volna, de éppen ezért meg is kellett szakitani az egész akciót. Gúglizz rá, érdemes elolvasni! Egyébként elvileg lehetséges hogy bekerül, kiindulva abból hogy magyar tankot is raktak be. És valószinű T3-as lenne. -
carp3tm0nster #13633 ez mágia, hogyan csináltad? :)
-
silverchain #13632 Én most 17 meccsből 15 -öt nyertem. Ez van, most az rng istenek velem voltak. De úgy érzem, visszakapom én még ezt:)
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.10.02. 18:45:55 -
#13631 kb, Kawachi-hoz hasonló időben és méretben:) -
#13630 Amúgy a Szent István csatahajónak van esélye bekerülnie Premium hajónak? Meg kb hanyas lenne a játékban? Tier 4?
Csak a képe alapján mondom, hogy Tier 4. Egész jó felépítése van a hajótestnek. A történetét nem ismerem, csak annyit tudok, hogy a köcsög macskazabáló búvárgecik süllyesztették el a háború után...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.02. 16:17:10 -
Darun #13629 Engem az éjjel Königgel berakott T7-be. Igaz hogy már fullos vagyok, de pl egy Fuso vagy Mexico (nem tudom melyik lőtt rám) elvitte a fél életem. Viszont olyan brutál pontosan lőttem az első salvot, hogy én is meglepődtem. 10 lövedékből 6 találat? Max lőtávra? Szerencsére igy is megnyertük és 4 killel első is lettem. (naná hogy az ötödiket nem sikerült behúzni) Táncoltam két rombolóval, dolgoztak a másodlagosok, a legtöbb repcsit is én lőttem le, mert persze berak ellenem két 5-ös CV-t is (amit érdekes módon se Kutuzovval, se Atlantával, se Carolinával nem tesz meg sűrűn, csak olyan hajóval, amin szar a légvédelmem).
Ha a hétvégi zsinór vereség átok, akkor sokan vagyunk átkozottal. Szerintem ez nem a kazuárságon múlik, és alapvetően nem is az lenne baj hogy bizonyos hajókkal lehetetlen nyerni adott napon (bár ez is baromi idegesitő) hanem amikor olyan meccs van, ami14-0 arányban dől el. Ilyen nem sűrűn fordul elő szerencsére, mert a többség azért játékos. De a Warplane-ben, ahol a játékos állomány hiánya miatt botok is vannak, nagyon sok olyan csatát megyek, ahol a meccs vége 10-1, 10-2 vagy 10-3, attól függően hogy hány gépet lövünk le, mert sok esetben csak a plájernek van killje (vagy valamelyik pro botnak) egyébként meg a teljes bot csapat retardált vs pro bot felállást mutat. És ilyen minimum 5-6 csatánként előfordul. Legutóbb épp az éjjel, amikor megvettem az új T9-es gépet, és rögtön a második csatában nagyon csúnyán elvertek. (konkrétan 10-1-re) Egy elvileg azonos képességű botok között zajló csatában hogy lehet ekkora különbség? Ha viszont van különbség a tudásukban, akkor tényleg felmerül a kérdés, hogy direkt osztanak le pro vs kretén meccseket? -
#13628 Bayern 3-ból 3 vereség, majd Arizona 1-ból 1. Itt elég is volt.
T8 csaták, T7-8 cv-vel....
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.10.02. 10:43:18 -
carp3tm0nster #13627 11 meccsből 8 vereség. bayern-el tolom T6ban, általában top sebző vagyok... nem tudok többet tenni... -
#13626 Most meg vérlázítóan könnyű győzelmeket megyek... 4x egymásután
Na, szal arra következtettem, hogy hétvégén kurva sok kazuár (esetleg noob) játékos játszik, és ezért a sok defeath becsúszás.
Imádkozunk a jó MM-ért :D -
#13625 5 meccs, 5 vereség ma. Miért van az hogy hétvégén mindig veszítek? hm? nem vágom. Ez átok vagy mi? -
carp3tm0nster #13624 újra van ranked...újra nem lehet nyerni kettőt egyhuzamban... -
#13623 Notser - Leningrad
Ez milyen hajó lesz? -
Rue East #13622 Navigációs fények. Azért van, hogy a sötétben lásd a másik jármű helyzetét. Vörös fény van a baloldalon (port side) és zöld fény van a jobb oldalon (starboard side). Akkor van baj, ha mindkét fényét egyszerre látod a hajónak, mert akkor adott esetben akár pont feléd is tarthat. -
MuldR #13621 A hajók két oldalán a piros/zöld jelzés miért van? -
MuldR #13620 Ja, szintlépés megvolt. Akkor lehet azért. -
Darun #13619 Nem lehet hogy megcsináltál valami küldit? Esetleg profil szintet léptél? -
MuldR #13618 Miért lett hirtelen 5 millióval több creditem? Tegnap este 3 millám volt, most meg 8. Mit b@sztak el? Bár ha mindig így csinálják kapnak tőlem egy üveg vodkát, :) -
Darun #13617 Ki kell ábránditsalak. A Kutuzovval messze a papiron szereplő érték alatt gyújtok. Még úgy is, ha számitásba veszem hogy az összes eltalált ellenfélnek van gyulladás csökkentő skillje. Ráadásul a 152 milis HE annyira nem sebez semmit, hogy háromszor eltaláltam egy menekülő német (tehát nem éppen páncélozott) cirkálót, aki sebződés nélkül vigan tovább úszkált. Köszi WG! -
#13616 Tegnap egy Zao dicsekedett, hogy 46-szor gyújtott. Én jó esetben Fletcherrel 100-ból max 3-szor. Persze az ruszki cirkálók szinte mindegyik találatnál gyújtanak. -
Sendrov #13615 Az angol rombolót eredetileg az amcsik építették. Ebből a Wickes osztályból pl. 111 db-ot kopácsoltak össze 8 hajógyárban az I.vh. végén, mert rájuk tört a tengeralattjáró pánik. Mire kész lettek velük, rájöttek, hogy a nagyobb turbinák miatt bár gyorsak lettek, de túl kicsi a hatósugaruk, gyenge a fegyverzet és a tat kialakítása sem kedvez a tengeralattjárók elleni harchoz. Szóval amcsi mérnököt kell az ágyú csőre húzni. :) I. vh után nagy részüket konzerválták, majd a II.vh idején szétszórták a szövetségeseknek pár támaszpont használati jogáért cserébe. Így lett pl. az USS Buchanam-ből HMS Campbeltown. -
#13614 Meggyullad a zászló :D -
Malachit #13613 A legjobb, mikor a hajód tatján lévő zászlórudat eltalálja egy HE és a fél hajó ég vígan. Az érzés felér egy felejthetetlen GRILL party-val :D
Lövésmennyiséget Ronnal farmolok. Azzal gyorsan jön. Még 1200 kell kb.
Az Angol romboló meg meglett tegnap. Erre első csatában megnézem kiosztott skillek nélkül (borzalmas volt). Kitorpedózott egy Japó cirkáló :/ Ennek a rombolónak aki kitalálta az ágyú elrendezését a tervező asztalon, azt rá kellett volna húzni valamelyik ágyúcsőre értékelésképp.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.09.28. 09:39:18 -
carp3tm0nster #13612 nem csak az a baj,hogy az elsővel kigyújt, hanem a másodikkal és a harmadikkal is kigyújt. ha cirkálóval megyek és HE-vel lövöldözök, akkor most már direkt azt nézem,.hogy hány találat után gyullad ki az ellen. van amikor kell 40-50 is. bezzeg én minden lövéstől égek. -
Darun #13611 Gondolom ez lenne a cél, de nekem BB-vel nagyon ritkán jön össze a cirkáló, sztem több rombolót szedtem ki, mint cirkálót. Ma én is mentem egy kört Königgel, 1 dd kill, 1 assist.Én sose azt nézem csata közben hogy mit kéne kilőni. Ami jön szembe. Mondjuk a hétvégén dd-vel én is BB-kre vadásztam, de nem feltétlen akartam megölni őket, inkább csak azért, hogy a Blyskára is gyűljön a main gun hit. Mert hát T9-ben az Atlantával nem sokra megyek, bár ma kegyes volt az MM, top tier voltam. Viszont csak úgy a miheztartás végett: kb 140 találatból 4 tüzet okoztam és úgy lett 4000 tűzsebzésem hogy az Omaha afk volt, az összes többi tüzem 100 meg 200 körül sebzett. Ilyen arány mellett mondjuk én is kiakadok, mikor első salvoval kigyújt egy ilyen kis szutyok. -
#13610 A hétvége apró öröme, hogy akciósan sikerült beszerezni a Königet és a Bayernt. A csatánkénti másfél perces várakozás elég idegőrlő volt ..
A különféle killes küldiket miért nem lehet úgy kialakítani, hogy x db bármilyen hajót?? Teljesen elrontják ezzel a játékot, mert mindenki csak arra vadászik ami a küldetéshez kell neki (talán esetleg megtanulhatja mindenki mi mire való). -
carp3tm0nster #13609 szombaton 10 meccsből nyertem 8-at, éreztem, hogy ezt nagyon visszakapom így hát a vasárnapi 9 meccsből 1 win már meg sem lepett... -
Darun #13608 Ha ez megnyugtat, nekem még egy hétvégi eventet sem sikerült. Szombaton 5 vereségem volt zsinórban a Tirpitzel, vagy T9-be vagy T10-be rakott be. Az egyik első csatát 4 killel (köztük volt egy Yamato) buktuk el. A Königet sikerült leszorzózni és ennyi. BB-vel folyamatos szopóág. Még 50-es wr mellett is sztem 30 csata kéne a 10 győzelemhez, de ennyire nincs idegzetem a BB-khez. Főleg hogy még a FoF sincs meg és az most kicsit fontosabb. De egyébként ugyan ez volt a DD-s és a CV-s hétvégéken is. Érdekes módon amikor nem eventes hajóosztályt vittem, akkor meg rendre nyertünk. -
silverchain #13607 WG ezen a hétvégén nagyon kedvezett nekem. Még nem sikerült megcsinálni a 10 win-es küldit, pedig szombat óta nyomom:) Büntet az MM, csak nem tudom, miért. -
carp3tm0nster #13606 most komolyan, nem gondoltak még arra, hogy HE spammel csináljanak valamit? megint 32k égett le a Bayernemről... -
#13605 Ezen a ponton már tényleg csak arra tudok gondolni, hogy sikerült péntek délután gyártott gránátokat hozni ki a raktárból, és befulladt az összes. -
#13604 Még kell 20k xp a Bayernhez, remélem lesz rá ma időm, jó lenne akciósan ezt is behúzni :)