World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek megfelelően a saját torpedóimat is akkor használom, amikor legelöl és/vagy egyedül vagyok, ilyen egyszerű ez. Így iksz ezer meccs alatt egyetlen esetre emlékszem, amikor én süllyesztettem el csapattársat a Kamikaze-vel, de az is kristálytisztán az én hibám volt, noha tény, hogy ha nagyon akarja a gyerek, akkor azért kiforoghatta volna. Nem tette - de ettől még a felelősség az enyém. Nem kell bármi áron megragadni minden lehetőséget.
Ez persze, csak az én nézőpontom. Meg tudom érteni azt is, ha valaki márpedig akkor is kiszórja a halakat, viszont ha én vagyok elöl, akkor meg engem nem fognak érdekelni a torpedói, ha a manőverezésemben ez akadályoz (hiszen jellemzően eleve az elöl lévőt lövik, tehát a legkisebb gondja pont az, hogy hátulról mi jöhet).
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.14. 15:25:03
A múltkor Furutakával 7(!) percen keresztül üldöztem egy New York-ot, végig olyan szögben és távolságban, hogy egyetlen torpedótámadással kilőhettem volna. Még csak észre sem vett, végig az ellenkező oldalra tüzelt, a Myogi-nkkal párbajozva. És baszki, hát nem ott hajókázott egy szerencsétlen Omaha? Ha lassítottam, lassított, ha gyorsítottam, gyorsított, de akárhogy is, végig, amíg csak a többiek ki nem lőtték az ellent, a mi drága barátunk pont a szürke sávban volt, attól egy mm-re sem szakadva el...
Egyébként a kis német cirkálónak nem ez volt az egyetlen bravúros akciója... Figyelmetlenségből elkövetett partra futás egy Minekaze-tól 800 (!!!) méterre, HE és torpedó párbaj. Végül két torpedóval elsüllyesztettem, ő meg kb 10-12 torpedót lőtt ki rám, de egy se talált (sikerült leevickélnem a partról de bénáztam vele elég sokat - szerintem a rombolós nem hitt a szemének, hogy van valaki ennyire béna, és így megzavarva rendre sikerült kikerülnöm a torpedóit... 😄 Na ezt hívják úgy, hogy "Késbe-ugró-kecske-csel"! 😄 ).
Magasabb tierekben mintha mindenki elfelejtené, hogy a japán cirkálók topedózni is tudnak. Így jó párszor meg lehet lepni az ellent. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A 2. Kongot 933 hp hagytam, sajna kilőttek így nem tudtam már kilőni.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.04.14. 10:46:04
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
ModPackokkal kapcsolatban erdeklodnek, milyenek vannak, melyek a jok es amiket aktivan frissitenek? WoWs-ban nagyon nem vagyok otthon ezen a teren. Koszi a valaszokat!
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.04.11. 17:19:03
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Elsőre gyorsabbnak tűnik mint a Fuso és mintha a lövedékei gyorsabban is érnének célba. És persze az ágyúk 410mm-ek csak sajna 7 ágyúállás van. Megnézném hogy 6-al mint a Fusonál hogyan irtana. Az átütőerű javult. Az első csatában egymás után lőttem a citadellákat.
Kíváncsi leszek a hosszú távú eredményeire a hajónak.
Lehetne valakikhez csatlakozni vagy esetleg team-be? Mert már rohadtul elegem van a totál retardáltakból. Egymás hegyén hátán vannak és már nagyon unom őket. Nem vagyok pro, de az, hogy a BB-vel nekem kell kilövöldözni a DD-ket már kezd kicsit sok lenni. Meg mikor beírom, hogy prior DD és az történik, hogy az egész flottát leszedi a 2 enemy DD. Akkor már kicsit az agyvíz kezd forrni. Még 1x 2x el is megy, de folyamatában már kicsit sok.
Szóval esetleg lehetne valakihez csatlakozni? Sajnos nem vagyok fullos. Egy Tier 6-os hajóm van. Csak amcsikkal megyek. És csak BB. Néha CV. Jah és pro sem vagyok, de legalább tudom használni az eszem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.04.10. 11:03:57
Út a Yamato felé amcsi discount kiherélve. Yamato leárazva, T3-T7 leárazva, de a T8-T9 ahol tényleg kéne ott nincs. Mégis miért??? Nagato-ba még kellene 20k xp de így pont elveszik az ember kedvét a grind-től, melyik marketinges találja ezt ki?
Tettem egy pár napos WoT kitérőt, de én ekkorát még játékban nem csalódtam. A WoWs után egyszerűen katasztrófa!
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Kipurgálták már a fejlesztők a játékból az aim assist/aim bot -okat, vagy még mindig benne vannak? Köszi a választ.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.04.08. 11:21:52
Kérdés: Hatsuharun fejlesztve lett a torpedo, így már 62 a sebessége. Kapitány skilleknél érik a következő pont, így választhatok, hogy a torpedo hatótáv 25%-kal, vagy érdemes inkább gyorsítani rajtuk (+5 kts = 67 kts) és csökken 8km-re a hatótáv.
Mert néha 8-9 km-ről engedett torpedok nem igazán érnek célba... :/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
hasonlo jatekokat keresek,mint ez(MMO-t).altalaban a Steel Oceant ss video jatszom,mivel van SS benne,de ott meg a user keves.
koszi a valaszokat,es sry az off ert.
Mindenesetre egy tiszességes cirkálónak tűnik.
Az Atagót citagónak is szokás aposztrofálni, de elsősorban a Myoko-val újabban rossz tapasztalat, hogy az istennek nem bírok rajta AP-val egy érdemi találatot elérni. Noha úgy emlékszem, régebben azért sikerült... Warspite-ot passzolom, most lett Tirpitz, úgyhogy bár pofára nagyon tetszik, nem léptem be.
Magasabb Tierben mintha elfelejtenék, hogy a japán cirkálók tudnak torpedókat lőni. Jó pár ellenfelem járta már így meg...