22418
A Wargaming új MMO játéka
-
Avenger93 #13683 Most értem el a Bayern-t és vele együtt a kapitányon az első 4 pontos skill-t. Mit javasoltok? Advenced fire traning vagy Manual AA control? -
Darun #13682 Bevallom, én elsőre azokkal kezdtem és a hétvégén vettem meg a Ranger-t. Igazán nem lehet panaszom rájuk, nekem tetszenek és egész jó csatákat szoktam menni velük, bár CV kapitánynak is inkább átlagos vagyok. Most hogy a Landgley is 3 rajt kapott, egész jónak tűnik. Mondjuk én azóta nem játszottam vele, az utolsó csatámban még csak vadász/torpedóvetője volt, viszont japán CV-ként és alacsony tierű nem CV-ként is találkoztam már vele. Sokat számit a rajonkénti +2 repcsi és szerintem a torpedóvetőknél is előnyösebb a legyező alakban dobott torpedó. Viszont egy ügyes japán kapitány lefoglalja a vadászaidat, amig a többi gépe szépen kiszedi a hajókat. Illetve arra sem árt figyelni, hogy ha sokáig nem tűnik fel egy ellenséges japán raj sem, akkor a pálya szélén próbál meg becserkészni, sokszor láttam már ilyet. Maguk a hordozók viszont szinte mindenben gyengébbek, kivéve a légvédelmet. Lassúak és nehézkesen fordulnak, általában messziről észre lehet venni őket. Mondjuk a japóknál még csak T5-ben tartok, most fejlesztem a Ryu-t. A bombavetők szórása is érdekes. Valamelyik nap manuális célzással bombáztam egy BB-t. A célkör jóval kisebb volt mint a BB maga, ráadásul a hajó állt, a hatból még is csak két bomba találta el. Persze... WG logika. Viszont az Air Szupermacis japán hordozókra már nagyon kell figyelni, mert ahogy néztem, a japán gépek jobbak, ezt próbálják a +2 fős amcsi rajjal kompenzálni. Viszont ugye ez a kapitányi skillel már csak +1, ami lehet hogy nem lesz elég. -
#13681 Nem tudjátok mi volt a mai mini patch?
Közben megvan :)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.10.11. 18:45:45 -
#13680 mostmár elvileg van értelme mert a lelőtt repcsikért is normális reward jár -
#13679 Összeszoptam a rank 12őt nagy parával ma:D Két vereség is becsuszott de mindkettőt lehoztam top xp vel :D -
#13678 Most elég jokat megyek, ahhoz képest hogy weekend van :S :O :S
:) -
#13677 A flint egy reward hajo ha 2 ranked seasonban is elered a rank 1et. Jah es amerikai. -
MuldR #13676 US CV-ket nem éri meg húzni? Ennyivel jobbak a japók? Milyen jó, hogy ma vettem meg a Langley-t. Mi a különbség? -
Darun #13675 Megvettem a Bayern-t. Első csata, T7 CV, aki persze engem szemelt ki. A Cleve első dolga volt, hogy jól otthagyott egyedül a bombázókkal meg torpedóvetőkkel. A második csatában meg szétágyúzott egy Flint. Mióta vannak T7 angol cirkálók a játékban?
Viszont a Mexico-val már harmadik napja csak győztes Rankedet megyek. Igaz hogy csak egyet öltem, de a 100k sebzés azért meg volt. Mivel volt CV is, felmerült bennem a kérdés, hogy US CV-vel mennyire van értelme full attack konfiggal menni? Mert a japán szerintem igy is erősebb és neki még vadászai is van, ha meg az ellenfélnél is amcsi van, akkor a vadászok úgy is leszopatják. Én minden a szart feltettem a hajómra, full signal, camo... egyedül a prém fogyóeszközt nem. Erre a gyerek bejön egy stock Bayern-el. Hát azért nah... -
Darun #13674 Valaki azt mondta, a top tier német BB-knek nincs citadellájuk. A csatában is ezt mondta valaki, mert szerinte hülye voltam hogy egyedül rámentem egy német T9-es BB-re. Ehhez képest azzal kezdtem a csatát, hogy 2 citadellel és 3 találattal lerántottam több mint 30k-t a Friciről. Még talán 1v1-be meg is ettem volna, ha ne fedezi egy 9-es dd. Egyébként érdekes volt megint a leosztás, nálunk 3 nyolcas meg egy tizes dd, az ellenfélnél 2 kilences meg egy tizes. Szerencsére a végén a két megmaradt dd szépen összedolgozva lehozta a meccset, de azért szoros volt igy is. -
Darun #13673 Már elve azon bekamilláztam, hogy szegény Carolinát T10-es csatahajók ellen dobta, meg 9-es cv... És amikor a csata végén szembe jön a Yamato/Montana/G.Kurfürst trió, miközben oldalról egy Benson próbál gyújtani... az megfizethetetlen. Mondjuk a Yamato-t igy is kikaptam, de a három top tier BB igy is olyan össztüzet zúditott rám... És csak másodiknak lettem jó a végén :( Jah, egyébként először a német köszönt be távolról... -17k HP max két találattal, másodikra a Yamato, egy lövéssel még -11k. És gondolom hogy kapásból citadellt lőttek, mert még javitani se tudtam. A poén az, hogy pont a meccs előtt gondolkodtam hogy mennyire felesleges erre a hajóra másodlagos, erre majdnem azzal szedtem ki a Yamatot-t. -
#13672 Gyújtani jobb a 155. -
Kurafi97 #13671 Hali !
Mogamit mivel érdemes használni 203-as ágyúval vagy 155-sel ? -
carp3tm0nster #13670 hétvége van, nem mertem belevágni a rankedbe.. -
#13669 7 menet, 2 győzelem ... annak örülök csak, hogy sikerült a lvl14-es szintet megtartani .. -
carp3tm0nster #13668 annyi, hogy ellenségként idegesítő. gyors, alig találom el... -
#13667 Leningráddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
Prof William #13666 Az orosz hajók szerintem nem is HE lőszert hanem molotov koktélokat lőnek folyamatosan. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.10.07. 15:31:15 -
carp3tm0nster #13665 szerintem a citadel lövésnek jóval kevesebb esélye van, mint a gyújtogatós harcmodornak. értem én,hogy kevés esélye van egy CA-nak egy BB-vel szemben, de amíg BB-vel 30 másodpercenként lősz minden irányba, addig az ilyen tűzköpők legalább 4-5 sortűzzel megtalálnak, ami legalább olyan durván sebez, és akkor ott van még a tűz is ugye.
Az is érdekes hogy egy hajón, ahol 1000-2700 ember közötti létszám van, 1 db repair party van... -
#13664 Ez egyébként tény. Jelenleg a ruszki ággal a Budyonny-nál tartok, a B testen a három helyett már öt torpedó van, de 4 kilósok, úgyhogy ritka, hogy valakit meg tudtam sz*patni velük. Az AP a "sok sikert"-kategória, úgyhogy marad a napalm. Ha pedig oldalba kapok egyetlen szalvót egy Bayern-től, akkor a HP 70%-ának kezitcsókolom van.
Így aztán én is marhára imádom, amikor lángokban áll a csatahajóm, de valahol azt is elfogadom, hogy a szembe-majomnak nagyjából ez az egy eszköze van. :) -
carp3tm0nster #13663 úgy értettem 70 találat... és célzás... RNG világában majdhogynem felesleges. az orosz vasak meg aztán mást se tudnak csak HE-t spammelni...
-
BigaC #13662 Lehet, jobban céloz? :)
Nem azért mondom, mert akkora ász lennék :) De a Kutuzovval már ott kezdek ott tartani, hogy 15-20 között van a gyújtásom csatánként. A több hajóval még nem megy ennyire. Tűzgyújtó skill és zászlók persze mindig fent vannak.
Rombiknál megtévesztő lehet a szám, mert bár kisebb az esély, de nagyobb a tűzgyorsaságuk. Pl. egy Kievvel is tudok gyújtani rendesen, de majdnem kétszer annyi találatom is van, mint a Kutuzovval. -
carp3tm0nster #13661 Én azt értem,hogy vannak különbségek, meg módosítók, de ne mondja már nekem senki, hogy 70HE-ből egy tűz ha én lövöm, ez ellen meg minden lővése gyújt, és 30-40k HP ég le egy BB-ről.
-
kHares #13660 A tűzgyújtásba nem csak az adott lövedék értéke számít hanem az adott hajó tűzvédelmi paramétere is(modul, kap képesség + mely tier-be tartozik). Tehát minél magasabb tierbe tartozik az adott jármű annál nagyobb védelme van még csupaszon is. Ezt valamelyik dev forumban közölték még régebben. -
#13659 Mintha olyat is olvastam volna, hogy ha a hajo oldalad lovod akkor sem tudsz tuzet gyujtani. -
#13658 Mintha olyat is olvastam volna, hogy ha a hajo oldalad lovod akkor sem tudsz tuzet gyujtani. -
#13657 Mintha olyat is olvastam volna, hogy ha a hajo oldalad lovod akkor sem tudsz tuzet gyujtani. -
#13656 Nem lehet talalati szambol tuzgyujtast szamolni. Ha peldaul mar ego reszt talalsz el, soha nem fogsz tuzet gyujtani, de a talalati szam no. Sokszor latom, hogy a mar ego reszt lovom. A hajo orrat vagy tatjat nehez megloni. -
#13655 Majdnem összejött nekem is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Darun #13654 Én már többször mondtam itt is, a Kutuzovval még úgy is az elméleti gyújtás alatt vagyok, ha az ÖSSZES ellenfelemnek van rá kapitányi skillje, mig engem a romboló, aminek kb 4% körül lehet az értéke, egyből kigyújtott. -
#13653 Rankedbe krakent lőni az menő
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.10.06. 17:29:54 -
carp3tm0nster #13652 Megnéztem, HA a fire chance 12% akkor ennél egy kicsit több tűznek kellett volna lennie...
Bezzeg ha engem lőnek, minden HE gyújt azonnal...
-
Darun #13651 Mint mondtam, wg-éknél nagyon komoly problémák vannak a matekkal. Mióta egy 1 lövéssel 2 resetet csináltam, azóta ebben 100%-ig biztos vagyok. -
carp3tm0nster #13650 70HE találat Yorck-kal és 1db fire...Egy... persze... -
carp3tm0nster #13649 Mákom van, mert most van ranked és T8 így tudom húzni. De ha vége lesz és maradnak az állandó Tier X-es csaták... Nem sok esélyt látok ott. Ez előbb kaptam egy salvot egy Yamato-tól 57k HP ugrott... Lovely..
-
#13648 amig nincs cv addig turheto jah^^ -
silverchain #13647 Már csak 230k kell:P (De C hullal nem olyan rossz már).
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.10.05. 18:16:46 -
#13646 Az Izumo az lesz az élmény 300k xpt kikaparni vele -
carp3tm0nster #13645 azt már megtapasztaltam,hogy ne mutassam az oldalát, mert egy salvoval le tudják venni a hp-m 2/3-is, ha a rng nincs velem. Az ágyúk meg... vagy az alapsebzés(1260) vagy max 4-5k másik BB ellen. Cruiserek ellen még talán okés, de így kiszenvedni többszázezer xp-t a köv hajóra... élmény lesz. -
silverchain #13644 Az Amagi két dologban jó, viszonylag mozgékony (ezért beforgatva pattanós a páncélja), és nagyot üt az ágyúja. De szar az armor oldalról, kicsi a lőtávja, szar az AA, és a közelharcot nem bírja. Jobb mint a NC, de én eladtam (mert kellet a pénz az Izumo-ra, meg valamiért jobban szeretem az AA buildes NC-met (talán mert jobban lehet vele közelharcolni).
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.10.05. 13:30:24