World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KÖSZI, de komolyabbra gondoltam..😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

www.wows.hu
Sziasztok! most ismerkedem a játékkal! tudnátok ajánlani egy oldalt ahonnan kezdő dolgokat el tudnám sajátítatni, hogymikormerre érdemes elindulni stb.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Pluskast
14 rongyért? Jó hajó ezt tapasztalom, de szerintem akkor sem éri meg az árát. Ennyiért semmiképpen. Max ha lemenne 10 alá. De az meg úgysem fog megtörténni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tono34
Játékban a bal alsó sarok körül keresgéld.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Barát listát nem lehet létrehozni a játékban? Tehát teszem azt látod mikor van fent haver és dumálhatsz vele stb... Vagy csak divisionok erejéig?
GanXstaZoleeWrk

10k rekord eddig 😊

GanXstaZolee#2709

PrasCo
"... így majd veszek megint doubloont, beváltom, abból megint be lehet vásárolni." - Ilyen remekül működik az üzleti modell. Vásárolsz, aztán ahhoz további dolgot vásárolsz pusztán, hogy vásárolhass. 😉
Félre ne érts egy pillanatig se, én aztán meg nem akarom mondani, hogy mire költsd a pénzed (végülis az alternatíva, a "farmolás" is költség az idő=pénz egyenletet nézve, HA az ember nem élvezi a játékmenetet - igaz, akkor meg minek játszik?), mi több, én is beleraktam már a magamét ebbe a címbe bőven, de még mindig meg tud ütni, amikor ilyen nyersen látom megfogalmazva, mi is történik tulajdonképpen. 😄
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.18. 11:55:17
whiskeyman
Én abszolút nem bántam meg. Nagyon sokat hoz minden csatában. Mivel kaptam hozzá 5500 doubloon-t, így 1 hét alatt kb 130 ezer XP-t termelt a hajó, azt be tudtam váltani free xp-re. Abból aztán megvettem a North Carolinát, meg egy halom kiegészítő eszközt.
Most megint 110 ezer xp körül tart a hajó, így majd veszek megint doubloont, beváltom, abból megint be lehet vásárolni.
Mivel szépen lassan azért emelkedik pár Ft-ot az Euró árfolyam, így sokat ne gondolkozz rajta.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Caliph
én még mindig várok egy 8as carrierre vagy egy jobb cruiserre mint a mostaniak 😊 aztán ki tudja,lehet mégis tirpitz lesz belőle 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

voivod32
Köszönöm a válaszokat! Count Adyn és PrasCo!<#eljen>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hunter of Deer
Én is megtehetném, de sajnálok ennyit kiadni egy hajóért.... akkor már inkább veszek egy játékot belőle...
nah de kinek mi...

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tono34
Én is gondolkodom rajta erősen ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hunter of Deer
nincs pénz hogy megint visszatették? 😄
de jó így megint még több olyan csatám lesz amibe VI-os hajóm ellen bedob 6 Tirpitz-et....

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tono34
Én az aslaint-t használom.

Próbálta már valaki a Jactor mod pack-ot?
Tegnap kíváncsiságból felraktam,még sosem volt modom ehhez a játékhoz.Hát teljesen szétbarmolta a játékot,a textúrákat mintha szétrobbantották volna.

Tono34
Tirpitz újra kapható. Most van idő gondolkodni rajta 44 nap ..

Azt látsz bele amit akarsz. OFF vége. 😊
Count Adyn
ha megnyitod a kuldiket ahol a többi számol vissza ott az aktiv küldi felső sarkában van egy refresh ikon nyilacskás karika, na azzal😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PrasCo
Ha jól emlékszem, kiválasztod a cserélendőt, és talán a jobb felső sarokban találsz egy kör alakú nyilat.
voivod32
Cserélni?! Hogyan?

Count Adyn
amugy nekem a mult héten tunt fel hogy napi 1x lehet cserélni egy daily quest et😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Ilyen napi küldetés:"Kapsz 20 ezer creditet két győzelemért"! Meg vannak ezek őrülve?! Legalább 200 ezret kellene adniuk érte! Ez egy lehetetlen küldetés!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

na ezt most igazán fölösleges volt iedekeverned! ha nemzeti identitás zavarod van ugorj le a gellért hegyről vagy disszidálj a számodra kedvező országba!
Mivel nem magyarok, nem magyar árakban gondolkodnak. a Kárpát-medencében csücsülve, sok honfitársunknak talán meglepő lehet a gondolat, de tényleg nem mi vagyunk a világ közepe. 😊
nem szálltak el a készítők ezekkel az árakkal?? egy camo festés 4000!!!!! fizetős gold?? az 12-13000ft!!! ennyiért AAA kategóriás játékot is lehet venni! ezek meg 1db hajóhoz adnak egy design elemet némi buffal.......,de ahogy láttam WT-ben is ez a módi ott meg az 500 sas-os díszítések
ja hogy megszűnt?? és mégis miért?
Jaja, nekem is mire meg lett végre a hajó, amivel ranked meccsre mehetnék, levették, és betették a helyére a team-meccseket... baszki, van összesen 2 barátom, aki még játszott ezzel a szutyokkal, de szerintem már letörölték... ki a tökkel menjek most teambe?
miért nincs RANKED meccs??? hetek óta...talán egy hónapja is már ,hogy nem láttam
Lópikula
balfék

Az a gyanús, ami nem gyanús!

7/7 vereség. Megbaszhatja a narkós kurva annyát aki ezt kitalálta.
Lópikula
Tirpitz..örülj h megvehetted nekem még ez se adatik meg..abba is hagyom

Az a gyanús, ami nem gyanús!

whiskeyman
Fene a lusta pofájukat, nekem kellett mind a 4-et elfoglalni 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
Ugyanez a helyzet a Tirpitzemmel, na azok aztán végképp nem tudják, hogy van torpedója, ráadásul megnövelt hatótávval esélytelen az ellenség BB-je. <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tono34
Peni szinte az őrületbe kergetett az egy sorozat találat és mehetünk másik hajóval ....

Yorkal idáig egész jól elvagyok.

Ezt a 2 hajót használtam a sok-sok találat megszerezéséhez a küldiknél.

Peni jobb mint mondják, Yorck-ot javaslom használni amikor tényleg kell a fájdalom. Az egyetlen hajó amivel célozni sem tudok. Furcsa módon az AP jóval lassabb mint a HE lövedék. Vajon az oroszok maradnak itt is ilyen puhák mint T4-5 környékén?

Tono34
Este megszereztem a Hiei-t, még 8 milla sebzés kell a kapitányhoz ...

Ez a Pensacola kezdi magát megemberelni, még 5k xp kell a következő hajóhoz, de tegnap egészen jól sikerült aprítanom vele.

Elég nyomulós. 😄
PrasCo
Hát... talán nagyon tetszettem neki? 😄
Hát ezt így azt hogy? 😄
PrasCo
A kerülgetéssel kapcsolatban... 😊
Éjjel van, fáradt is vagyok, utaztam fél nap, gondoltam, a francnak sincs kedve kimenni PvP-be, de amúgy úsztatnék egyet. Kivittem a Colorado-t tehát botok ellen némi ártatlan puffogtatásra, gondoltam: Mi baj történhetne?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem most már jó. 😊
Engem se engedett be...
Egy ilyenbe egyszer én is belefutottam a Kolberg-gel: Addig harcoltam max sebességen egy Bogatir-ral, amíg ugyan kilőttem, de menthetetlenül befutottam két sziget közti keskeny csatornába, aminek a túlvégén már várt rám egy South Carolna és egy St Louis. Hiába láttam őket, már nem bírtam lelassítani. Amint kibukkantam a szigetek közül, szarrá lőttek.
Sokszor latok olyat, hogy a figura kiuszik egy sziget mogul, mikozben latszik a terkepen, hogy 6 mindenfele hajo tuzvonalaba billeg bele eppen. Sokaig nem ertettem, miert mennek ilyenkor renduletlenul elore, de mar rajottem: o csak egyetlen hajot lat, mert tovig be van zoomolva.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nagyot nevetnék a vicces stílusodon, ha nem lenne éppenséggel teljesen igazad. 😊
"Írtam neki a csetben."

Hehe! Sok sikert! Estenkent a parnadba is suttoghatnad ezzel az erovel. A legtobb ember akkor figyel a chatre, ha anyazni akar. Szerinted, ha a terkepre nem sikerul pillantania, akkor a chaten majd el tudsz neki juttatni barmilyen hasznos infot? En mar az olyan szimpla aprosagoknak is tudok orulni, ha idonkent leveszi a zoomot es korulnez.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Másnak is van server connect hibája (unknow error)? Épp a D3DGear-t akartam volna kipróbálni, de nem enged belépni a WoWS-ba...
Tök jogosak amiket írsz, de előfordulnak kivételek is.

Csapattársat 2x-er sikerült véletlenül elsüllyesztenem torpedóval, engem meg 1x szedtek ki szintén akaratlanul. Ha a már kilőtt torpedók útjába kerül valaki, ahogy csak tudok, igyekszem jelezni, hogy tűnjön onnan. Szándékosan kétszer lőttem ki csapattagot: csatahajóval mentem, könnyűcirkáló frontálisan nekem jött, majd a csetben elkezdet anyázni, hogy húzzak a fenébe, ő itt most harcolni jött, nem hülyéket kerülgetni. És akkor most cizelláltan leírtam az üzenetét. 'Hát jó.' - mondtam én, célra tart, egyetlen oldalsortűzzel kiszedtem. A másik esetben fordítva volt. Én voltam a rombolóban, bunkó tezsvírem meg a csatahajóban. Hasonló szitu, a Wyoming legázolt, és még "ki is ugatott a BMW ablakán", mire én csendben, közvetlenül melléúsztam, és 6 torpedóval rövidre zártam a vitát. Akkor se bántam meg ezeket, és most se. A büntipénzt meg elenyészőnek tartom az ilyenért. (Egy másikat meg csak akartam, mert úgy gondolta, hogy "nem voltam elég aktív" a csata alatt, ezért belém eresztette a torpedóit. Szerencsétlen Wyoming-om messze felülmúlta önmagát, hogy ki tudtam kerülni, de mire visszalőttem volna, nyertünk.) Kiszedni engem egyszer szedtek ki szánt szándékkal: egy New York gázolt le a csata elején, amikor még ellenség se volt sehol. Azonnal felrobbantam, az NY meg úszkált tovább, mintha mi sem történt volna. De a karma visszanyalt: mivel nagy ívben tett mindenki másra is, a fél ellenséges flotta tüzében, egyedül égett hamuvá, miközben sűrűn nyomogatta az F7-t.

Lehet ezek alapján egy nagyon rossz, hasznavehetetlen játékosnak tartani, de úgy vélem, ha valaki jót akar játszani ezzel a játékkal, netán még győzni is akar, akkor elengedhetetlen a jó modor és a többiek figyelembe vétele. A bunkóságot és a mások (a csapattársaid) kárára történő arcoskodást bizony büntetni kell.

Amúgy: Honnan tudhatta volna, hogy torpedózni akarok? Írtam neki a csetben. 3x (Két kérés, hogy menjen arrébb, egy, hogy útban lesz a torpedóknak.) Egyikre sem reagált. Még csak nem is manőverezett. Lehagyni meg nem bírtam.