World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Félre ne érts egy pillanatig se, én aztán meg nem akarom mondani, hogy mire költsd a pénzed (végülis az alternatíva, a "farmolás" is költség az idő=pénz egyenletet nézve, HA az ember nem élvezi a játékmenetet - igaz, akkor meg minek játszik?), mi több, én is beleraktam már a magamét ebbe a címbe bőven, de még mindig meg tud ütni, amikor ilyen nyersen látom megfogalmazva, mi is történik tulajdonképpen. 😄
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.18. 11:55:17
Most megint 110 ezer xp körül tart a hajó, így majd veszek megint doubloont, beváltom, abból megint be lehet vásárolni.
Mivel szépen lassan azért emelkedik pár Ft-ot az Euró árfolyam, így sokat ne gondolkozz rajta.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
nah de kinek mi...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
de jó így megint még több olyan csatám lesz amibe VI-os hajóm ellen bedob 6 Tirpitz-et....
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Tegnap kíváncsiságból felraktam,még sosem volt modom ehhez a játékhoz.Hát teljesen szétbarmolta a játékot,a textúrákat mintha szétrobbantották volna.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az a gyanús, ami nem gyanús!

Yorkal idáig egész jól elvagyok.
Ezt a 2 hajót használtam a sok-sok találat megszerezéséhez a küldiknél.
Ez a Pensacola kezdi magát megemberelni, még 5k xp kell a következő hajóhoz, de tegnap egészen jól sikerült aprítanom vele.
Éjjel van, fáradt is vagyok, utaztam fél nap, gondoltam, a francnak sincs kedve kimenni PvP-be, de amúgy úsztatnék egyet. Kivittem a Colorado-t tehát botok ellen némi ártatlan puffogtatásra, gondoltam: Mi baj történhetne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hehe! Sok sikert! Estenkent a parnadba is suttoghatnad ezzel az erovel. A legtobb ember akkor figyel a chatre, ha anyazni akar. Szerinted, ha a terkepre nem sikerul pillantania, akkor a chaten majd el tudsz neki juttatni barmilyen hasznos infot? En mar az olyan szimpla aprosagoknak is tudok orulni, ha idonkent leveszi a zoomot es korulnez.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Csapattársat 2x-er sikerült véletlenül elsüllyesztenem torpedóval, engem meg 1x szedtek ki szintén akaratlanul. Ha a már kilőtt torpedók útjába kerül valaki, ahogy csak tudok, igyekszem jelezni, hogy tűnjön onnan. Szándékosan kétszer lőttem ki csapattagot: csatahajóval mentem, könnyűcirkáló frontálisan nekem jött, majd a csetben elkezdet anyázni, hogy húzzak a fenébe, ő itt most harcolni jött, nem hülyéket kerülgetni. És akkor most cizelláltan leírtam az üzenetét. 'Hát jó.' - mondtam én, célra tart, egyetlen oldalsortűzzel kiszedtem. A másik esetben fordítva volt. Én voltam a rombolóban, bunkó tezsvírem meg a csatahajóban. Hasonló szitu, a Wyoming legázolt, és még "ki is ugatott a BMW ablakán", mire én csendben, közvetlenül melléúsztam, és 6 torpedóval rövidre zártam a vitát. Akkor se bántam meg ezeket, és most se. A büntipénzt meg elenyészőnek tartom az ilyenért. (Egy másikat meg csak akartam, mert úgy gondolta, hogy "nem voltam elég aktív" a csata alatt, ezért belém eresztette a torpedóit. Szerencsétlen Wyoming-om messze felülmúlta önmagát, hogy ki tudtam kerülni, de mire visszalőttem volna, nyertünk.) Kiszedni engem egyszer szedtek ki szánt szándékkal: egy New York gázolt le a csata elején, amikor még ellenség se volt sehol. Azonnal felrobbantam, az NY meg úszkált tovább, mintha mi sem történt volna. De a karma visszanyalt: mivel nagy ívben tett mindenki másra is, a fél ellenséges flotta tüzében, egyedül égett hamuvá, miközben sűrűn nyomogatta az F7-t.
Lehet ezek alapján egy nagyon rossz, hasznavehetetlen játékosnak tartani, de úgy vélem, ha valaki jót akar játszani ezzel a játékkal, netán még győzni is akar, akkor elengedhetetlen a jó modor és a többiek figyelembe vétele. A bunkóságot és a mások (a csapattársaid) kárára történő arcoskodást bizony büntetni kell.
Amúgy: Honnan tudhatta volna, hogy torpedózni akarok? Írtam neki a csetben. 3x (Két kérés, hogy menjen arrébb, egy, hogy útban lesz a torpedóknak.) Egyikre sem reagált. Még csak nem is manőverezett. Lehagyni meg nem bírtam.