World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.04.29. 12:53:41
https://wotinfo.hu
Ha már bent van az új célkereszt, akkor ez azt jelenti hogy közben mégis kijött a pach?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kantai Collectionról új hír és előzetes ! 😉
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Magyarítás és minden más MOD is kétséges egy jó ideig az új fájlrendszer miatt (mivel a kliens 'tán el sem indul ha eltérést tapasztal a fájlszerkezetben).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.04.29. 10:42:19
https://wotinfo.hu
Sok szerepe már nem lesz a flottámban, de jó lesz majd néha játszani vele. Kár hogy nem tudja azokat trükköket amiket az Ars Nova-ban mert akkor egymaga megnyerhetné a csatákat. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Pl gond nélkül rá tudtam rakni a még meg nem jelent Arp Haguro skint a sima Myoko-ra és átnevezni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoT: Nishizumi77
ha én felrakok egy mod packot,a játék textúráit szétcseszi.A hajóm úgy néz ki mintha felrobbant volna a közepe,jah és kamera a hajó közepében van,a hajó beleiből kukkolok ki.
Nekem elsőre meglett. Csak elő kellett kapnom a japán hetes rombolót és mennem egy adrenalin kört. Kilőttem segítséggel egy rombolót, majd egy vak full HP-s FUSO-t, aki rám se bagózott csak lőtt folyamat valami cirkálót a távolban. Végül 35-40%-on nekimentem egy fullos Norcanak is szemből, de a sebzés egy részét lelopta a hordozónk torpedós raja. A Norca után meg ott ettem a kefét, hogy a béna csapat el fogja bukni, mivel istennek se akartak foglalni, csak a körökbe be - ki, be -ki. Végül nagy nehezen valamelyik csak besodródott és véletlen befoglalt. Így első lettem a csapatban 😊 A hordozóra kicsit morcos voltam, mert a FUSO-nál is dobta a torpedókat a rajjal, csak épp rám küldte mind, miközben meghajtásomat szépen kilőtte a másodlagos tüzérség. Alig bírtam kikerülni a hülye halait égő kazánokkal.
Ennek a Mogaminak rossz napja volt
A kraken pillanata, egy bamba New Mexico volt az áldozat, legtöbb torpedóm eltalálta.
És végül az eredmény 😄 ( fel kéne raknom a sebzés kiíró módot aslainból... )

Malachit: Én a másodlagos tüzelést választottam neki, lehet nem ad neki nagy bónuszt de a többi közül az a legjobb választás még így is szerintem. Már csak a ranked battlenek kéne már újraindulnia, ott jó haszna lesz a 16 skilles Hiei-nek.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2016.04.28. 09:20:51
WoT: Nishizumi77
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.04.25. 11:05:15
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.04.25. 09:10:55
North-on több alkalommal volt szerencsém a "Warning, cyclon approaching" stb. figyelmeztetéshez, amikor is jött egy vihar és lehúzta a látótávolságot 8km-re. Jópofa volt...

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.24. 17:12:08
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A játékban a kisebb lőtávolságok vannak ezért a lövedékek meredekebb pályán repülnek mint IRL. Ezért a játékban csak kb 10 km alatt ér valamit ez a döntött fedélzeti rész, mert afelett már nem a 320 mm-es övön hanem a 170 mm-es felső övön megy át a lövedék.
Valamikor augusztusban jönnek a német csatahajók. Ha olyan karakterisztikájú gépek lesznek mint a Tirpitz akkor könnyen játszható, élvezetes hajóknak ígérkeznek. Kíváncsian várom őket.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.21. 15:05:09
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Elég korrekt hajó. A sebessége is elég jó, de a fordulása az ami miatt tényleg jó a mobilitása. Nagy sugarú körben fordul de legalább gyorsan tud irányt váltani. A két tier 7-es BB még jobb, de tier 7 felett egyik se jobb nála.
A légvédelme se gyenge ráadásul arra van a legtöbb kapitányi skill, azt lehet tápolni.
Szerintem a tűzereje az a gyenge pont. De ebben se kategórikusan rossz. Mert a lövegek gyorsan töltenek, a lövedék repülési ideje is elég jó. A tornyok is gyorsan fordulnak, már majdnem úgy mint egy cirkálón, ami a jó furdulás mellé nagyon kellemes tud lenni. Viszont csak pontatlanságról lehet beszélni, pontosságról nem. Még a 7%-os modullal is katasztrófa. Ki tudja készíteni az embert. Az átütő erővel se vagyok megelégedve erősebb páncélzatú BB-k ellen gyenge. Én emiatt nem szeretem, ezért mostanában nem is igen használom.
Annyi bizonyos, hogy benne ülve sokkal kevésbé vagyok allergiás a páncélzat szögbe állítására, mint mondjuk a Nagatoval.
Reggel 7-15:30-ig meló, utána gyerek + kertesház.
Ráadásul gyorsnak és pontosnak is tűnik.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.04.20. 09:17:09
Nekem reggel 7-től, kb fél 10-ig szokott jó lenni, vagy esetleg ma késő délután, fél 7-től kb fél 9-ig.
De ha megfelelő, akkor szombat reggeltől 2-ig ráérek.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.04.20. 09:07:15
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿