World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is ma lett meg Nicholas-al 2870 xp-s kör 😄
Count Adyn
Ehe meglett a 2750 xps cucc😄 2 capelés meg sok védés fubukival😊 260 gyémánt most és a 100kxps és a cv 25 killes is meglesz lassan 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Caliph
amíg be van színezve megkapja a sebzés többszörösét amit csapattársnak okoz

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Mióta bejött az új patchbe ez a "szigorúbb" csapat(társ) sebzés azóta minden csatában legalább egy rózsaszín színű játékos van, de inkább több 😊 bár mondjuk még mindig nem értem hogy mitől lesz rossz nekik ettől, mert senki se akarta ki lőni őket a csapatunkból
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.14. 18:31:24
Addig valóban nagyon brutális amíg nem lőnek rá. Onnantól kezdve hogy célpont lesz atomjaira lövik. Kirovra és Schorsra DD-vel is érdemes AP-t lőni, még azok a kicsi kaliberek is simán ütnek nekik citadellát. Az orosz cirkálóknak egész végig a tűzereje lesz a legnagyobb előnyük más nemzethez képest, más képességekben csak átlagosak vagy átlag alattiak.

Budyonny jobb mint a Kirov. Egyrészt jobban fordul, sokkal jobb a légvédelme és a 152 mm-eseknek jó az átütő ereje, a tűzgyorsasága. És a mivel ezeknek a 152 mm-eseknek is nagy a csőtorkolati sebessége ezért lapos a lövedék röppályája. Kicsivel jobban bírja a lövést is mint a Kirov. Könnyebben lehet vele reagálni változó vagy új szituációkra.

Én a Schors-nál tartok. Ez is jó hajó, de Budyonny szerintem jobb a saját szintjén. A Schors nagyobb ívben és lassabban is fordul mint a Budyonny. Nagyobb méretű de gyengébb védelme van mint a Budyonnynak. A Schors légvédelme kicsit jobb bár a 12,7 mm-es AA géppuskák kb semmit nem érnek. Tűzerőben majdnem ugyanaz a kettő. Hiába van egy triplás lövegtoronnyal több a Schorson a harmadik toronynak annyira rossz a kilövési szöge, hogy kb 45%-os szögben kell állni a hajóval hogy az is tudjon lőni. Ilyen pozicióban meg már simán lehet neki ütni citadellát cirkálóval is.

Éredekes, hogy magasabb szinten mintha a BB-k elfelejtenék hogy a cirkálók többségén van torpedó is. Nem is egyszer süllyeszettem már csatahajót orosz torpedókkal. Pedig ezek a 4 km távolságú torpedók nagyon gázak. De azért a csaták többségében semmi szerepük nincs. Ilyenkor bánom, hogy nem lehet kicsit módosítani a hajók fegyverzetén (mint a NF-ben), menne a helyükre egy-egy 37 mm-es quad AA torony.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.14. 16:34:22
Minden ágat én sem húzok ki 😄 csak jó fun/farm hajókat keresek nem annyira egy adott ág kimaxolása a fontos nekem se, pláne ilyen xp és kredit követelmények mellett, tier7-8 a max amit tervezek egy ideig. Főleg hogy jönnek az új hajó ágak és nemzetek is majd.
őszintén szólva időhiány miatt letettem arról, hogy minden ágat végigvigyek.
ahhoz vakációzó diáknak, nyugdíjasnak vagy simán (idő)milliomosnak kell lennie, hogy mindenből meglegyen a legfelső tier 😊
úgyhogy marad, amit elkezdtem az elején, a szovjet ágat itt a Kirovnál hanyagolom ezután. nem azért, mert annyira rossz lenne, sőt, de az összes többi cirkáló ág előrébb tart. (New Orleans, Hipper, a japánt később kezdtem el, ott még csak Myoko jön)
ráadásul még előttünk a brit és a német csatahajó ág is.... 😊
Hát nekem meg van Budyonny nem tűnk rossznak, bár én el vagyok átkozva vele borzasztó csatákat tudok menni vele 😄 Értem ezt arra például amikor az ellen 2 hordozója 4 torpedó squaddal engem akart kiszedni miközben körülöttem körbe 4 csatahajó volt... 😄 Ezt leszámítva tényleg nem rossz pár napja volt egy 140 ezres köröm vele 😊 Kirov meg nekem nagyon nem jött be papír de legalább egy Kongó méreteivel vetekszik és úgyis fordul..
hát igen, de azt mondják, a Bugyonnij még jobb, bár azon már csak 152mm-esek vannak.
és ami kicsit aggaszt, hogy egész a Tier X Moszkávig ez így is marad.
szóval nem is tudom, hogy akarom-e ezt a sok orosz könnyűcirkálót. (megvan a Kutuzov, gondolom hasonlóak lesznek)
Tono34
Ez a Kirov nagyon brutális hajó .... ha nem 15 sec lenne a töltésideje akkor nagyon nagyon OP lenne.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nemsokára leszek, írj rám a játékban.
A tier 6-os amcsi dd-t megéri meg venni most akciósan? Mert a tier 5-ös eléggé tetszik eddig, viszont ennek már rosszabb concealmentje, esetleg van valakinek tapasztalata vele?
Caliph
ha kilőttem a torpedókat és torpedó kamerával nézem őket hogyan tudok váltani,hogy melyik torpedót mutassa a kamera?

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Valaki T7-T8 (Nagato, Hipper) szakasz TS-el ?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Count Adyn
Nah nyitottam 3 nap prémet a hosszu hétvégére belecsapok a lecsóba😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

én itt láttam, de nem tudom, mennyire biztonságos...
mindenesetre néha elég érdekes árak vannak (1000-2000USD egy accountért 😮 )
https://www.epicnpc.com/forums/739-World-of-Warships-WoWS-Accounts
Sziasztok ! Van esetleg olyan oldal ahol lehet venni wows accountot 8+ tier érdekelne? . Ha esetleg itt árulja valaki privibe jöhetne. Köszi
Tono34
Amikor semmi sem elég, az xp miatt elég csalódott vagyok..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Most engem sem dobál ki, de amíg volt vga-m néha rájött és folyton kivágott. Havert is kidobálja az alienware masinájával modok nélkül is.

Csak az anyahajó kellene ezért szívok, de már nincs sok hátra szerencsére.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerencsére már nem WoT-ozok, a GF meg az AW is jobb. Egyébként érdekes hogy eddig nem volt gondom a játékkal, gyengébb gépen sem. Nah mindegy.

Még én is szenvedek a Myogival, mert a CV még nincs meg, a Kongo-t meg az ARP hajók miatt sztem nem veszem meg egy ideig. Egyébként én is azt mondanám hogy próbáld meg kihasználni a lőtávját, de mint lentebb emlitettem, ha nem vagy szerencsés akkor a szórás mindig mellé visz, szóval nem leszel vele előbbre. És én azt a 3*2 ágyút is keveslem ehhez a szóráshoz. Ha nem szereted a dd-ket/cv-ket, akkor esetleg próbáld meg vagy szakaszban, vagy a csata elején megkérni egy cirkálót hogy kisérjen. Én ha AA cirkálóval vagyok és vannak CV-k, akkor meg szoktam keresni a legkevésbé védett csatahajót és megpróbálok a közelében maradni. (ha jól emlékszem, a Celve-m 7 km-re ellő 😄 )
patchaou
A kidobálás a motor hibája. Wot is ugyanígy kidobál embereket. Myogival meg kiszenvedem valahogy a következőt... nem nekem való hajó az egyszer biztos.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Majd tier 9-ben. A Myogi másodlagosa alapból csak 3,5-re lő, ezt lehet kicsit feljebb tornászni skillel. Én még nem fullos Myogival szedtem ki 1v1-be két Kongot meg egy New Yorkot. Rájuk kell menni nagyon agressziven, persze csak 1v1-be, mert több hajó simán szétszed. Viszont minden japó hajónak erős a páncélja, szemből full salvo is pattant már le rólam. Ez főleg akkor jó taktika, ha nem vagy túl szerencsés, mivel ugye közelről ki lehet valamennyire küszöbölni a pontatlanságot. Én nem vagyok túl szerencsés, távolra nem is szeretek lövöldözni, mert olyan ritkán találok, hogy tök fölösleges.

Egyébként még sem a Plays Tv okozza a kifagyást. Ma a második csatámban először kifagytam, aztán betöltés után 5 seccel kidobott a főmenübe. A harmadik csata rendben le is ment (mind a három foglalási pont a mién volt, erre kihalt az egész csapat, az US cv meg full támadó felállásában nem volt képes kiszedni egy hajót se, szóval vesztettünk) a negyedik csatába viszont be se tett, rákattintottam a Battle gombra és már ki is vágott a bejelentkezési oldalra, aztán nem csináltam semmit és megint kidobott, szóval mára ennyi volt a Warship, és mivel péntek van, a patch-et már csak a jövő héten fogják tudni patchelni. Thx WG again!
Caliph
én rámásztam vele az ellenséges cruiserekre,elég sokat bír torpedóból is és erős a sec fegyverzet,asszem 5kmről már lőnek is

Tono34
Maradj a lőtáv határán, lehetőleg nem egyedül. Fogat összeszorít esetleg free xp.
Nagyon sokan nem szeretik ezt a hajót, de nekem nem volt különösen problémám vele.

patchaou
Erre a myogi-ra mondhatna valki valami jó taktikát. Rettenetesen béna vagyok vele. Lassan tölt újra, lassan céloz, lassú, a hátsó ágyúk meg egy nap alatt fordulnak át.... 10-ből több mint 9-szer torpedó szedi ki mert esélye sincs kimanőverezni.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.13. 12:18:48

mondjuk a Yamato megteheti a majd 27km-es lőtávval 😄
Tono34
Úgy tapasztalom, hogy mintha a spotot is számolna bele, talán még az is, hogy 1 vs hány ellen vagy (úgy tűnik nekem, ha csak távolból pufogtatok akkor kevesebb xp-t kapok).

Count Adyn
100k dam és ez számit 1900 xp nek hát fasza😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tegnap az ellen foglalja a bázisunkat, írom a két BB-nek akik lőtávon belül vannak hogy reset pls.... de nem.. elúsznak onnan
ilyen "játékost" addig verném amíg mozog...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

hónapok óta mindenki úszkál és még véletlen sem akarnak harcolni...nem csak a BB-k a játékosok 3/4-e
a meccs elején még okés, mikor az ellen anyahajóinak első hulláma ellen segítesz air covert adni nekik, de mikor már 10 perce megy a csata?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

CommanDos
+ 1 BS mindig gardedámkodik rendesen
én megszoktam köszönni neki de eltessékelem a csatamezőre hogy arra van a dolga

Mi ez az állandó pöcsölgetés már engem idegesít megint a modokat is le kellene szedni
bezzeg a wotnál végre abba hagyták ezt a hülye szokást hogy kiadnak vmi kis szemetet mindig

CommanDos23

Az komoly tényleg, hogy vannak olyan BB playerek akik az anyahajóink MÖGÖTT úszkálnak???

Múltkor én is kaptam, de én is csak egy csata után. Egyébként továbbra sem értem, hogy lehetne bárki elégedett az MM-el, amikor még tier balance sincs.
Tono34
?

mi ez a csata utáni MM elégedettségi kérdés? nem is értettem a kérdést, mert pont jól el volt osztva a csata, mondjuk az utána lévő meccs után is vártam a kérdést, jelentős tier hátrányban voltunk, de ott meg nem jött a kérdés...

Caliph
nem.

Tono34
A küldik teljesíthetőek botok ellen co-op csatában?

Tono34
Clever egy kicsit inaktívnak tűnik.

patchaou
Köszi mindkettőtőknek! Cleverland wotos videóit régen nézegettem, nem tudtam hogy hajókázik is .)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.12. 08:57:49

drop
Tono34

Végre találtam egy ARP Myoko-s csatajelentést. Az alapján szerintem se számit prémnek..
sajnos nem. ha megnézed a csata végén a fület, nem ad többet semmiből.
egyetlen előnyük, hogy a kapitányaik pénz/dublon nélkül cserélgethetőek az összes ARP hajón belül. ha mondjuk megvan a 16-os Hiei, akkor az nem egy rossz dolog.
ezenkívül arról sem sikerült bizonyítékot szerezni, hogy a szép neonfestésük adna bármi bónuszt. nem is lehet őket lecserélni sem, ellentétben a valódi prémium hajókkal. nem is jelenik meg ez a fül egyáltalán.
A jelölésük alapján igen.
Az ARP hajók is prémiumnak számítanak? Tehát pl több pénz jön be velük?
whiskeyman
Pont 5 kill kellett még T6-os hajóval 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

patchaou
Tudnátok ajánlani olyan magyar videóst vagy streamert akinek a játékából lehet tanulni?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 18:27:06

Azon gondolkozom hogy lehet a Raptr videó felvevője akasztja ki. Múltkor se tapasztaltam fagyást, miután kilőttem.

Ha egy sima hajó kapitányát átképzés nélkül átteszem egy másik sima hajóba, akkor nem kap xp-t?
Caliph
laptopon csinálta ma nekem először,de ez régi cucc meg sem lepődtem,csak feladatkezelőből tudtam kilőni(biztos bünti volt hogy melóban nem játszani kéne) 😄

Pcn semmi probléma