22418
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • whiskeyman
    Nekem kb minden 10. nyitásra adja be. Nem kockáztatok többet, egyszer adott szuperkonténernek 250 repairt. Sokat nem segített vele.
  • whiskeyman
    Egy olyan 10 millás creditcucc nekem is jól jönne, beleférne már a Shimakaze is, vagy akár Montana :)
  • Prince23
    Ezek szerint bármikor johet a super container. Nekem elsore jott, az elso fázisban, a mai napot ezzel kezdtem el. Mondjuk az oan super tartalmak nem jok, amik csak 1%-os bonuszt adnak a hajodra: VIctor Lima, meg India X rayre gondolok.... ezeket boven adja szuperbe. Sajnos
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.02. 16:50:57
  • Prof William
    Super container mikor jön? Jön magától is vagy mindenképpen kockáztatni kell?
  • Prince23
    Ezt nem hiszem el skacok.... Super containert dobott be az első fázisban... nem is a végén, hanem a legelején dobta be. Őrület! A tartalma egyébként egy 10.000.000 kredit csomag volt. Ennek most kifejezetten nagyon nagyon örültem.
  • Tono34
    Szinte már dobálják az új prém hajókat: König Albert Tier 3.
  • Tono34
    Megint vannak nyerhető anime hajók, javarészt T7-8, de van T5+ és T9-es követelményű is.
  • PrasCo
    Papíron minden választásnál van esély szuperkonténerre, de a Try your luck opció esetében - elvileg - ennek nagyobb a százaléka.
    HA jól tudom.
  • Prince23
    A super kontainer a Lucky opcio adja be, nem? az uccso ládaprobálkozásnál?
  • whiskeyman
    Az én szuperkontéremben 500 doubloon volt
    Előtte kaptam 24 óra ingyen prémiumot :D
  • PrasCo
    Én tegnap a fogadó-oldalon voltam a Mutsuki-val.
    Nem, nem citadelláztak rommá. Egyszerűen csak beesett egy HE gránát, szó szerint a legelső lövés, ami eltalált. Azonnali detonation full HP-ról.
    "Fun and engaging gameplay mechanics"
  • BigaC
    végre egyszer a másik oldalról is átélem ezt :)

• Darun
    De mi lesz ha egy csatában minden hajónak ő lesz a kapitánya? Remélhetőleg addigra meg lesz az Iowa-m, és igy majd nagyon stilusos leszek vele :D

Érdekes, nekem is beadta tegnapelőtt a szuperkonténert, nekem is valami signal volt asszem, de tuti nem az anti-detonation. Mondjuk a 250 signal elvileg jól hangzana, ezt leszámitva bármelyikből. Szerintem nekem Victor-Lima-t dobott, mert gyanús hogy 380 van belőle, ennyi Witherer-em meg nincs. Viszont úgy érzem a sok 5 signal-os fos után sem éri meg, maradok inkább a Camo-nál meg a fogyó eszköznél.
  • Prof William
    Ebben az esetben a áték értelmét veszti, hiszen egy hajót aminek Steven Segall a kapitánya egyszerűen lehetetlen lesz legyőzni. :)
  • davidbog
    Az én szuperkonténremben is ez volt, meg két másik ismerősömében is. Nahát milyen "véletlen"... Kamu az egész konténeres cucc. De legalább az eddigi napi küldetéseknél kategóriákkal jobb.
  • tbundy
    így van :)
    végre a sok 5 zászlós konténer után megjött a szuperkonténer nekem is, és persze 250 antidetonációs zászló volt benne, de jó...
  • Prince23

Jól értem hogy ez egy event lesz, és ha megcsináljuk, akkor az egyik hajónknak Steven Seagal lesz a commanderje?

While Steven Seagal may have had a complicated relationship with warships in the past, he’s learned a thing or two about them. Now, he is braving the seas of World of Warships, letting players earn him as an in-game Commander for their vessel in a unique event.

However, Steven Seagal won’t command just any old ship. In the event, which begins November 1 and lasts until December 14, you need to prove that you are a worthy action hero. When you are at Account Level 10, your final trial awaits in the form of a special mission: amass 70,000 XP in Random, Ranked, Team, or Co-op battles. Once you’ve smashed through that milestone, Steven Seagal will be enlisted into your crew.

Just think of what you could accomplish with his husky voice; his decades of battle experience; his quiet, confident aura that would echo through the decks of your ship? With Steven at your side, you could become more powerful than you ever thought possible. You could be the next great action hero.

Steven’s not finished with World of Warships yet. You can expect more fantastic content on its way in the near future. Keep your eyes glued to the porthole.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.01. 15:11:47
  • Darun
    Meg volt a nyolc vereség zsinórban, asszem én hagyom ezt az eventet. Ráadásul kétszer betett olyan meccsbe, hogy egyedül voltam Jackal, meg 4 Igor. Hát kösz. A másodikban ráadásul az egész csapat előttem volt, még is engem lőtt a Rasputin, már 12 km-ről. Változtattak a botokon, vagy éjjel csak a gyökerek járnak fel? Az egyik dd rögtön a csata elején odasmoke-olt a Transy elé, aki kb 10 sec alatt át is ment rajta, ráadásul ellenfél persze sehol, a katapultot már kilőttem. Meg volt egy csata ahol végre 3 Jackal, 3 Blade, erre mit csinál az Igor? Egyenesen behajt a Transy körébe, aztán megy tovább egyenesen, a Transy meg szépen kifordul balra. Szóval katasztrófa. Ennyi erővel PvP-t is mehetnék.
  • Prince23
    Úristen, mennyit röhögtem, már fáj a hasam. Ez a Dunkerque baromi jó fogás. Az A pontnál az "összes" oda érkező BB engemet lőtt, meg pár CA is. Semmit nem értek vele, mert frontálisan mentem a pont felé 3 másik társsal. Még írtam is nekik, hogy tanuljanak meg játszani, mert citadellát az életbe nem lőnek előlröl a Dunkernek. Kicsit beképzelt voltam, de ez nagyon esett. Ha MOBA játék lenne eza játék, akkor egy Tank lettem volna itt XD
  • BigaC
    erősen valószínű, hogy bug. nekem átképzéskor marad piros prém hajóban is, de a kilépés a játékból/újraindítás megoldotta. küldtem egy ticket-et is erről WG-nek. patch előtt nem emlékszem ilyesmire.
  • Darun
    Olyan rég WoToztam, hogy már el is felejtettem, milyen az amikor a csata azzal kezdődik, hogy a társak egymást lövik. Nah jó, azért itt is előfordul pár gyökér, de szerencsére az eventben ilyenekkel még nem találkoztam.
    Viszont... tegnap este rendezgettem a kapitányaimat, és a New York kapitányát bárhová raktam, minden hol piros volt. Se a saját hajójában, se a Texas-ban nem múlt el róla a piros figyelmeztetés. Ez valami bug a legutóbbi patch-ből?
  • whiskeyman
    A legutóbbin remekül felbasztam magam. Rögtön a kezdés után belém lőtt az egyik cirkáló, -3000 hp. Fél perc múlva a másik oldalról egy BB is meglőtt, -6000 hp. Kérdezem, ez most mire volt jó? Kaptam megint egy sorozatot , maradt komoly 50% hp-m. Látom, hogy az idióta inkább a csapattársakat lőtte végig a csata alatt. Az ilyen mi a narkós k... anyjáért játszik?
  • Darun
    Elkiabáltam magam, egyből behúztam zsinórban 3 vereséget. Az utolsóban volt egy magyar nevű bot is, aki Jackallal "csupán" 7 km-re maradt le a Transy-tól, egy rombolónkkal együtt. Igy nyilván könnyű megvédeni a hajót.
  • Darun
    Szemből hogy lehet overpent lőni? A hajó elején bemegy, átmegy a hosszanti folyosón és a hajó végén meg kijön? Vagy hogy? Csatában nem szoktam figyelni, de most az eventben kétszer is szemközt lőttem az ellent és mindkétszer beadta a null sebzéses overpent. WTF?
  • Darun
    Minden meccs után kapsz.
    Minden sikeres másodlagos feladat +100 free xp, tehát összes 500.
    Meg a mission-ok. 2 kill, 100k sebzés és mindegyik sikeres feladatért ad +1 festést meg pénzt, tehát ha fullra megcsinálod, akkor 3 camo, +500 free xp és + 200k credit.
  • Prince23
    Többször is jutalmaz az event PvE-ben? Nem olyan hogy egyszer letolod, és csak elsőre, és egyben utoljára kapod meg a rewardokat? Vagy ahányszor sikeresen letoljuk a PvE-t, annyi jutalom?
  • Darun
    Szerintem a free xp, az átlag 100k credit és az ünnepi álcafestések elég jó jutalmak, sőt! Megkockáztatom hogy eddig ez a leghasznosabb event. Eddig kb 2 vereségünk volt, meg 10 győzelem, szóval az arányom se rossz. Épp most mentem az utolsó kört... már minden ellenfél meghalt, be is irtam csetre hogy ez könnyű volt (egy embert vesztettünk csak) erre a Transy megfordul. Mondom mi a f***, ez meg mit csinál? Egyébként ha jól rémlik, eddig a tizből egy olyan meccs volt, ahol az összes másodlagost sikerült megcsinálni.

És egy kis érdekesség. Az feltűnt valakinek, hogy a BB másodlagos ágyúinál a 152-re is 88-as AP lőszert ir? :D
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.10.30. 20:31:08
  • Prof William
    Ma végre sikerült nyerni a Halloweeni módban. A rombolóval voltam topedózgattam hajókat, miközben a többiek szépen összehangolt tűzzel pusztították a csatahajókat.

Ezt követően "előreszaladtam" portál irányába, így mikor feltűnt a Rasputin más sokkal közelebb voltam hozzá. Körülötte keringve nem kevesebb mint 6! torpedót sikerül belelőni mielőtt az ágyúi szétszedtek.

Közben a többiek közös tüzeléssel szétlőtték többi hajót majd elintézék a már erősen meggyengült Rasputint. A flooding miatt ráadásul nekem ítélték az elsüllyesztését.

Remek csata volt.
  • aru
    Egész jó ez az új halloween játékmód kár, hogy nem ad komolyabb jutalmat. Amúgy mikor veszik már ki a rombolók aim modját (elég gáz, hogy még ennyi idő elteltével is bent van)?
  • Darun
    A harmadik satám volt Molotovval, eddig nem sok eredményt értem el vele, hamar kiszedtek. Most viszont 3 salvo-ból kikaptam 2 cirkálót. A Murmansk 1, a Cleve 3, az angold cirkáló szintén 1 citadellát kapott. Pedig az első sorozatom konkrétan megint körbelőtte a Murmanskot, holott ennek az ágyúnak elvileg pontosnak kéne lennie.
    Kutuzovval viszont nagyon jó kis kört mentem. Végre 7-es CV-t tett be ellenem. Sajnos a saját CV noob volt, kb 10 km-re voltam a rajaitól, de nem volt annyi esze hogy rám húzza a vadászokat. Igy is 42 gépet lőttem le és nem lett meg a Clear Sky :D És hogy egálba legyünk, a végén azért csak kiszedett a CV.

(valami rémlik, az nem a nemzetek csatája volt véletlenül? Elvileg ott azonos tierü, azonos nemzetiségű tankokat dobott össze random csatába. Mondjuk olyanra nem emlékszem hogy 15 egyforma tank lett volna, de tényleg sokszor előre boritékolható volt a csata végkiemenetele, azt nem is bántam hogy kivették)
  • carp3tm0nster
    nem a historical-ra gondoltam, mint amit Te is írtál, hanem mikor pl 15 Tiger volt 15 IS-1 ellen. Na, akkor 2-3 Tiger veszteséggel lehetett lehozni a csatákat. Ez nem tetszett gondolom az orosz playereknek és ment a rinya. Ki is vették ezt a módot, annak ellenére, hogy kikapcsolható volt a settingsben.
    Bocsi az OFF-ért:)
  • Darun
    Ez érdekes, mert én pont forditva emlékszem. (annak ellenére is hogy én csak németekkel mentem, de alig dobott be mecsbe és az oroszok mindig két-háromszor annyian álltak sorba, mint a németek. Ráadásul egyedül voltam Ferdi az átlag 4 SU-152 ellen.) Egyébként meg ha az AW-ben (ami még csak béta) meg tudták oldani a PVE-t, nem igaz hogy itt nem lehetne.
  • PrasCo
    25 torpedótalálat, 227,7k sebzés, 6 süllyesztés, és akkor az utolsó 30 méteren az eddigre üres pályán Erdélyke leég a francba.
    Tény, nem buktam sokat, úgy ~400 free XP-t, de ez az "adding insult to injury" tipikus esete volt.
  • PrasCo
    Gratula! :D
  • whiskeyman
    Végre meglett az első T10-es hajóm
    Mind a 4 áldozat BB és ha van még 1 perc, akkor leég az 5. is :D
    Kicsit jobbat vártam tőle, Benson szerintem a legjobb DD, aztán a Fletcher és a Kagero. Bár még hátravan a Shimakaze :|
    Picit csalódás, lassú, sérülékeny torpedók, viszont a 3 sec reload 6 ágyúcsőből azért rohadék HE spammer

• PrasCo
    Egyetértek; konvojkíséret, kikötő-támadás, CV-k tömeges összecsapása, millió dolgot ki lehet ebből hozni. Még az sem feltétlenül problémás, hogy a másik oldal botokból áll, mert így komolyabb egyenlőtlenségeket is bele lehet vinni a helyzetekbe, úgy, mint ahogy a jelenlegi szkenárióban is állunk.

@BigaC: Megkockáztatom, hogy nem kell túl komolyan venni a "rangsort", mert alapból XP szerint szortíroz, az meg itt mindenkinek nagyon kommunista szellemiségben egyenlően nulla. Esetleg a táblázat fejlécén lehet rendeztetni más paraméterekre, mint achievement-ek vagy süllyesztett egységek száma, de túl sok értelme annak sincs itt most.
    Sőt, valahol tetszik, hogy a sebzéses jutalmakon és a két süllyesztésen felül (ami pedig a játékban lévő HP miatt mindenkinek egész elérhető) nincsenek nagyon differenciálva a játékosok, itt tényleg az dönt - elsősorban a free XP-ben - hogy maga a küldetés megvan-e, vagy sem. Így az egyéni teljesítmény sem marad jutalmazás nélkül, de a fontos mégis az, hogy a "hadászati cél" teljesüljön. Ami így elég korrekt, pláne, hogy ehhez egyébként is kábé mindenkinek össze kell szednie magát.
  • BigaC
    140K-t mentem 44 tűzzel a cirkálóval, el is teltem magamtól, aztán nézem a csata végén a rangsort, utolsó lettem 4 kill-el. ha rangsorolt egyáltalán itt a lista :)

• carp3tm0nster
    ez jó ötlet lenne, de már a WoT-ból is kiszedték anno... Rommá verték a német csapatok az oroszokat :)
  • Prof William
    Idővel talán majd az is jöhet. Ha elsőre csak gép ellen lesz sceranio már az is jó.

Én olyan módnak is örülnék amikor nemzetiségek harcolnak, tehát pl. az egyik oldalon csak japán, míg a másikon csak amerikai hajók.
  • Tono34
    Viszont örülnék egy olyan lehetőségnek, hogy a másik oldal is emberekből álljon v legyenek különböző nehézségi fokozatok..
    Esetleg ranked szerűen megoldani.