World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy kb. két választásuk van az ARP hajókhoz amihez kész is van a modell. A Kirishima illetve a Haguro.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Én nem vagyok egy nagy rombolós, de a lengyel romboló nekem nagyon tetszik. Egyetlen apró hátránya van, hogy a japán rombolók előbb kiszúrják. Viszont romboló létére erős a légvédelme (alapból 5 km a nagy kaliberű ágyuk lőtávja), 7,5 km az észlelhetősége és 8 km-re lő torpedót. Az main gunjai miatt imádom. Nagyon gyorsan tölt, jól forognak, nagy a hatótávolságuk és 7 csőből tud lőni egyszerre, vagyis két torpedó töltés között simán szétágyúzhatsz egy ellenséges rombolót. Elég fordulékony is, viszont az utolsó hajó amivel ammoracket kaptam az ez volt és pont a héten láttam egy másik Blyska-t ami szintén felrobbant. Az enyémen van MBG mod is. Illetve még ami ellene szól, hogy nem tudom mikor kerül be a játékba lengyel ág, lesz e egyáltalán. Szóval a kapitányát sehol máshol nem tudod használni. Mint mondtam, nem szeretem a rombolókat, de abban a kategóriában ez a kedvencem. Nagyon erős csónak! 😊
T6 csatahajóval T9-be kerülni elég száár.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

- Igen, most már ki fogja írni a csata végi összesítésben a játék az elszenvedett elárasztásokat és égést is. Hasonlóan részletezi az egyes ellenséges egységekre külön-külön leadott sebzést és azok jellegét is.
- Pár új modell is bekerül. Láttam NewMex-et a hátsó tornyon légvédelmi gépágyúkkal is, úgyhogy apróbb módosítások is előfordulhatnak (láttam még pár dolgot, de hirtelen nincs közvetlen összevetésem, az emlékeimre pedig nem hagyatkozom), de a fő buli, hogy a Furutaka kapni fog egy C hajótestet, amivel kábé Aoba light lesz, hűen a végső átépítéséhez. Elég patent cucc lett a fekete bárányból. Hippernél szintén van C test, ez állítólag új, én passzolom, biztos így van.
Ugyanakkor meg tudom erősíteni, hogy az Albany eredetileg nem sokkal lőtte túl a hat kilométert a 0.5.3.-ig. (forrás)
Biztosan lesznek nagyon borzalmas körök is, de talán arra a célra amire kell (kapitány gyorsabb átképzése) jó lesz, ráadásul "ingyen".
6,5 km lőtáv, 4,5 km a torpedó (gyorsan tölt 11s). 5,6 km-ről deríthető fel.
Vicces egyesével lőni a torpedókat 😊

Új heti küldik... 3000xp egy csatában ... talán ilyenem még soha nem is volt (ezt csak 40 gyémántért).
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿