World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze sokszor meg nekünk van ilyen szerencsénk és akkor az ellen panaszkodik valamelyik fórumon 😊
amúgy én meg se szólalok, mert nem teljesítettem a Hiei küldetést, a 16-os kapitányt buktam... egyszerűen nem tudtam annyit játszani, pedig a Tirpitz is besegített az utolsó héten...
vagy csak párzási időszaka van a rombolóknak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.05.11. 16:08:05
A Texas egy fullra húzott New York, megerősitett légvédelemmel. A megnövekedett súly miatt viszont kicsit lomhább lett. A festés miatt ugye valamivel nehezebben vehető észre illetve van rá némi esély hogy kevesebb találatot kapsz be. Illetve 0.5 csomóval alacsonyabb a sebessége. (a kormány kitéritése meg 14 sec a New York 12,5 sec-éhez képest) Illetve nézd azt, hogy bármilyen US csatahajó kapitánya beleültethető, meg ugye olcsóbb a javitás és +xp-t kapsz. Ha tetszett a New York, de kell a helye, akkor esetleg érdemes lehet megvenni. Mivel csak 5-ös szintű, ezért ugye a fordulékonyságán nem lehet javitani.
Amig alacsony tierben inkább a cirkálók feküdtek jobban, magasabb tierben most már inkább csatahajókkal játszok. Ha az elmúlt két hetet nem nézem, szerintem több rombolót végeztem ki velük, mint cirkálót. Ezért is nem szeretem ezeket az x hajóval lőj ki y mennyiségű z hajót. Mert ilyenkor tuti mindenki elém kerül, csak az a z nem, Azért kivétel az elmúlt két hét, mert most kivételesen sok cirkálót lőttem ki csatahajóval.
Én nem bántam meg se a Kutuzovot se az Atlantát, annak ellenére hogy még egyiket sem érzem igazán, viszont a mostani Hiei-es küldi teljesitésében oroszlánrészt kaptak. Egyrészt azért, mert rajtuk kivül csak a Colo volt ami tier-ben megfelelt, másrészt az érj el 2000 és 3000 találatot nem ment volna ilyen gyors ágyúk nélkül. Sajnos célozni mind a kettővel baromi nehéz, mivel a lövedékek soká érik el a célt. De sztem a 100 találat/csata igy is meg volt. Ráadásul mind a kettő nagyon erős AA védelemmel rendelkezik (kapitány skill illetve modul) illetve a Kutuzovon jó hasznát láttam a füstgenerátornak. Illetve az okozz x tüzet küldik is elég jól mennek velük, bár sztem az arányom bőven a papirforma alatt van, szóval a kövi skill nekik majd ez lesz.
És akkor lenne hozzátok egy kérdésem is. Ugye az US BB-knél alap az elsődleges modulhelyre a main battery mod.(még ezzel is nagyon gyakran ellövik őket, hála a páncél hiányának) De mit érdemes a japó BB-kre rakni? A tornyok olyan páncélozottak, hogy még soha nem vált egy tornyom se használhatatlanná. A másodlagos fegyverzetet nagyon ritkán használom és 1-2 ágyú hiánya meg sem kottyan, ugyan ez igaz a légvédelemre. A japánoké kevésbé erős, de mivel jól manőverezhetőek, ezért nincsenek is úgy kiszolgáltatva a légierőnek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezt a rohadt 2500 XP-t egy csatában nem egyszerű összeszedni, eddig max 2279 lett :/
Carrierhez kell még 16 süllyesztés, akkor még +40.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A Colorado-nak valóban nagy a szórása, az elődjét a Mex-et jobban szerettem, bár azt is nerfelték már ilyen szempontból (de ott legalább hármas torony elrendezés volt, úgy éreztem nagyobb az esély betalálni). Ritkán megyek vele, és hát a North Carolina már iszonyú drága főleg XP-ben, eltart egy darabig, ha odaérek, ha egyáltalán akarom - a Tirpitz-el túl sok NC-t lőttem ki, vagy nem túl jó hajó/nem tudnak vele jól játszani...
A Roon esetén ne hallgass rám, mert én is csak hallomásból írom, nekem sincs. de jobban belegondolva, egész jókat mentem anno a Nürnberggel (egyedüli hajó, amivel tartósan 65% felett volt a wr-em). Azt mondják a Roon-al keverék módon kell játszani: egy kis Nürnberg és egy kis Hipper. 😊
Prém hajók, nekem bevallom van egy Tirpitz-em és egy Kutuzov-om (+Kamikaze-R, de azt nyertem), de aztán visszafogtam magam. Nincs bajom azzal, ha valaki ilyen prém rendszerű játékot csinál, mert sok előnye is van, de az árak legalábbis Kelet-Európában kissé borsosak - egy hajó egy új AAA játék árát is eléri. Ezt a (fehér)oroszok tudhatnák, de hát ők főleg a gazdag nyugat-európaiakra és amerikaikara lőtték be az áraikat. Tetszik még az Atago és az 5-ös Texas is, de egyelőre nem veszek többet semmit. Érdemes amúgy várni, sok az akció, az Atagot is már így akciósan árulják, lesz az még olcsóbb is. Szerintem forintban 5-6e lenne reális egy valójában nem létező bithalmazért 😊
A Tirpitz-et nem bántam meg, szórakoztató és erős hajó, ráadásul még óvatosan +2 tieres hajók között is játszható, ha nehézcirkálóként használod. És hajórajongóknak azért gyűjtői darab is. A Kutuzov-ot megbántam, vagy nagyon kiismerte mindenki és könnyen kiütik, vagy sokat nerfelgették, vagy elfelejtettem vele játszani. Az első héten nagyok jókat ment, de manapság alig játszom vele. (van egy gyanúm egyébként, hogy a game a frissen prémium hajót vett játékosokat kicsit kedvezőbb MM-re rakja az elején, hogy legyen sikerélmény, aztán visszaesik vele a teljesítmény)
Csinálhatna a WG pár single player missziót, offline is játszható skirmish-et, így a sok pénzért megvett/vérrel és szenvedéssel összegyűjtött hajókkal bármikor játszhatna az ember, akkor is, amikor már az online játéktér kiüresedik, kiszolgál.
Egyébként azt is lehet nézni, hogy egy jó minőségű műanyag modell (hej de sokat összeraktam ilyet régen, ifjúkoromban) sem olcsó, de azzal legfeljebb csak a fürdőkádban vagy kerti tóban játszhatsz 😊

és ami kiakasztó amit ti is írtok,hogy mindenki fosik harcolni ezért kempelés meg menekülés van és vagy szerencséd van és olyan csapatba rak ahol a kollégáid nem menekülnek 20 percig vagy baszhatod
és prémmel is szar a fejlesztés,mert én nem fogok 8-10 ezer FT-ot kiadni egy hajóért,hogy fejlesztési pontból vegyem meg! Ezt már írtam korábban is,hogy aki 80-100 ezer FTokat belerak egy ilyen játékba az beteg ! néha veszek egy prémiumot és annyi ,de 10 ezret egy hajóért? na ne vicceljünk uraim
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.10. 18:51:24
papírhajó, de rudder shift modullal nagyon jól manőverezhető és az incoming fire alert skill is kötelező rá 😊
a fő erőssége a lövegei, pontosak, jó pályaív, jól sebeznek és összesen ugye 10 löveg szokatlan, de hatékony elrendezésben.
az utolsó nagy patch-ben kapott egy kis páncél buff-ot, egy picit javult az esélye.
régi és újabb nem annyira kiemelkedő, de szórakoztató meneteim vele:
jókat egyébként a Zao-ról is hallok, én sajnos a japán cirkáló ágat későn kezdtem csak el (a Myoko jönne, de ARP Myoko-val már egy csomót mentem, így nincs az új hajó vonzása 😊 ). az amerikai 10-es, a Des Moines is nagyon jó, ahogy ellenfélként láttam, de sajnos előtte sem a New Orleans, sem a Baltimore nem kiugró finoman fogalmazva. illetve én a NO-nál tartok, de a Baltimore-t sem látom sokkal jobbnak.
Az xp még egy dolog igazából, mert azt ki lehet grindolni előbb vagy utóbb, és legalább közben fejlődsz is a játékban, kredit összegek már durvábbak sokkal szerintem, persze ha van prémiumod, meg egy jó prém hajód akkor az sem olyan vészes.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.10. 15:25:28
Viszont elég gyengécskén gyújt, én főleg AP-t használok ahol csak lehet.
Felraktam skillt/modult +AA-hoz, most az sem rossz, 4. modulként concealment - ami jó, mert gyakran sorsol Tier 9,10 hajók közé ahol kevesebb a CV, szóval sokáig rejtve lehet maradni és a lőtáv sem rossz.
Viszont ami utána jön, a Roon az nem annyira tetszik... De a Hindenburg érdekelne, de ezek a brutális kredit és XP árak elriasztanak.. egyszerűen nincs időm annyit játszani, hogy belátható időn meglegyen. Lehet, hogy megragadok itt a Tier 8 tájékán.
Rhonin7: az nem lehet hogy valami időjárási effektbe futottál? Nekem rögtön az első csatában csatahajóval volt nagy öröm, amikor hiába volt 10 km-re belül 4 ellenség, egyikre se tudtam lőni, mert semmit nem láttam. Az ellenséges romboló is kb 4 km-ről spottolódott. Még jó, hogy épp töltötte a torpedót.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
1 !! pontja lett a csapatomnak rajtam meg egy DD-n kívül 4 bázisos térképen egyik csapattárs sem indult báuist foglalni hanem a bázisok mögött össze-vissza lövöldöztek....minket kettőnket pedig szétlőttek a 3. percben.......
komolyan kérdezem EZ MI?????
Talán a kétszázhármasokkal korrektebb móka lesz, de azt megvenni is tkp. minden más gépem melója lesz.