22418
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • carp3tm0nster
    Gneisenau ritka szar. A lövedékek úgy szállnak mint fing a szélben, 1k dmg állandóan, vagy overpen akár egy BB-is. Most küldtem 3 salvo-t egy cleve oldalába, 5 overpen 1 meg mellé... mindezt 7km-ről. szánalmas random szarkupac az egész...
  • silverchain
    Bayern tök jó hajó volt, amíg megvolt, de két baja van, jobban szór, mint a Konig, és kicsi az átütése. A gneisenau már állat, csak félek, le fogják nerfelni.
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.11.05. 09:09:18
  • carp3tm0nster
    Most írt egy mukki cseten, egy este bukott Rank 6-ról 11-re... Biztos tőle és megkérdezte a WG, hogy mennyire élvezte a meccseket...
  • Tono34
    Mintha a Takao követelményeit változtatták volna. Már elég a T8+ hajó. Tegnap még T9+ volt.
  • PrasCo
    Ami igazán fasza még, az a brit cirkálóval hordozót kergetni. Még úgy se bírok rajta röhögni, hogy esetleg alávágom a Benny Hill-zenét.
  • Kurafi97
    Azt gondoltam hogy bb-re kevésbé. Én úgy gondoltam h a bb-kel adja legjobban. De azon csodálkozom h még a full broadsideos cirkálókra nem adja a citadelt illetve nagyon szétszórja a skulókat ami elég idegesítő.
  • carp3tm0nster
    Bayern-nel nem nagyon fogsz citadelt lőni BB-be, nekem se nagyon ment, talán 1-2 alkalom max. Cirkálók ellen viszont brutális.
  • Kurafi97
    Igazából a BB-k a kedvenceim és azt nem értem h miért nem adja a citadel hiteket meg nagyon szétszórja a lövedékeket. A könig egy brutális hajó volt még gnisenaut is kiszedtem vele. Ezzel még a cirkálóknak se tudok citadelt adni hiába a full oldalát mutatta. Még kirovval is volt hogy 11 citadelát lőttem a japó cirkákról nem is beszélve.
  • Prince23
    Próbálj túlélni, a hátterből kavard a szart,. ne csináld azt hogy, rád fókuszáljon az ellen. Ja és AP-t használj mindig.

vagy nem jön össze a citadella lövések száma?
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.04. 18:51:08
  • Kurafi97
    Sziasztok !

Valaki a tudna tippeket adni mit csináljak a bayernel hogy használható legyen ?
  • Tono34
    5 körre rózsaszín lettem... Tirpitz küldöm a torpedókat a szikla tövében füstben bújó dd felé, előtte már kapott egy sorozatot és amint újra látható volt alig maradt HP. Oldalról érkezett a saját T6 orosz dd-k, ráengedte a torpedóit és irányváltás nélkül ment tovább ..... az én torpedóimba...
  • silverchain
    Persze, mert a GK-nak turteback páncélja van, nehéz neki citadellát ütni, cserébe viszont szépen nyeli befelé a sima találatokat is, nem sok pattan.
  • Prince23
    Chatben amúgy szoktam látni, amikor DD-sekkel beszélnek. És mondják neki, hogy használd a lövegtornyokat....utána meg gyorsan hozzá passzolják a "classic DD" mondatot...
    Most az a klasszikus DD, aki csak torpedókat használ? és 0 hitjei vannak és próbál lopakodni? :D Nekem kb . ez jött le. Nem vagyok egy nagy DD-s, Nicholásznál megálltam, de nagyon úgy tűnik, hogy a társunk próbálta ösztökélni DDs- haverunkat, hogy lőjjön is már, ne csak torpedozzon.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.04. 14:40:04
  • davidbog
    Az Iowa előnye a másik két tier 9 BB-hez képest a kiváló AA és a nagy sebessége. De a Montanatól se várjál páncélt, hiába 410 mm-es az öváncélzata a tier 9-10 BB lövegeknek az se áll ellen. Számtalanszor lőttem Montananak meg Yamatonak is citadella találatot 14-18 km-ről, már tier 8-as BB-kkel is, pedig ez a távolság IRL bőven az immune zone lenne... FdG 42 cm-eseivel volt hogy 12 lövedék volt egy 80k s Montana 14 km-ről. Ha 45°-nál jobban mutatod az oldalad egy csatahajóval egy másik csatahajónak akkor ugyanúgy halott leszel mint egy cirkáló. Tier 9-10-ben ilyen helyzetben simán lekapnak egy sortűzzel 40-50k-t bármelyik BB-ről. Kivéve talán a Großer Kurfürstot. Talán még nem is láttam olyat hogy a GK egy sortűznyi lövedéktől többet sérült volna 25k-nál.
  • Tono34
    NC-vel a minap egy salvoból 3 citadellát ütöttem a Montanának, lestünk mind a ketten :)

Tegnap meg Tirpitznek sikerült egy citadella a hátsó harmadnál.
  • whiskeyman
    Pedig nagyon ütős lenne, secondary is erős, 95 AA-ja van. Egyik csatában az ellenség T8-as CV-je rám küldött 4 egység bombázós és torpedós repülős bandát, fél perc alatt leszedte mind a 26-ot...többet nem is küldött :D
    150k xp kell még a Montanahoz :/
  • BigaC
    én is lőttem Tirpitz-el 3 citadellát egy szalvóban az Iowának. de nekem is van Iowám, úgyhogy elég óvatosan játszom vele, 16-18km-re próbálok tartani mindenkit, oldalazva, előrefele, az oldala sajnos nagy gyenge. néha úgy érzem, a másik 9-es hajóm, a Roon erősebb, mint az Iowa :)
  • Tono34
    Még kell pár milla kreditet farmolni hozzá :)
  • whiskeyman
    Kezdem szeretni a Kagerot :D

• Malachit
    Nem léptem be pár napja. Mi a küldetés és a jutalom hogy T9+ kell? Nem gond van japi cirkáló 10 és 9-es BB. Még húznám is a BB-t.

Ja igen, az tényleg vicc, hogy 400+ lövegekkel nem szaggatok szét még egy rombolót se. Most tényleg, egy akkora ladikba becsapódik 2-4 ilyen lövedék na ne má. Oké átmegy rajta, de akkora lyukak lesznek a hajótesten ráadásul a teljes keresztmetszetén, hogy a fél legénység beléjük bújhatna, akkor is maradna hely még. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy ilyen találat azért ott is csapkodja fémforgáccsá a modulokat (még jó hogy nincs legénység, elég érdekesek lennének a tűztől, sérüléstől kihalt de még úszó hajók).

Kb. olyan 50 próbálkozásonként csapok ki BB-vel DD-t önvédelemből, meg kínomba, mert minden cirkáló menekül előlük...
  • carp3tm0nster
    Elég beteg MM...
  • whiskeyman
    Ez a beteg videó jutott eszembe róla :D

• whiskeyman
    Az eddigi legtöbb romboló egy csatában...legalábbis nálam.
    Szánalmas vereség lett a vége. :/

• whiskeyman
    Akkor mehetünk pár division-t Iowával :D
    Nekem óriási csalódás lett. Szinte papírhajó, olyan citadellákat lőnek, csak pislogok. 60-70 ezres hp-ról kapok egy sorozatot és ennyi volt. Rágyúrok a Montanara, mert ez így lófasz :D
  • Tono34
    Következő kör is jól sikerült és végre eladtam az NC-t :)

• Tono34
    TAlán az utolsó NC csatám, 95k sebzés még van vissza idő erre ..... transfer to another server ......
  • carp3tm0nster
    Gneisenau-val overpen-t lőttem 90 fokban egy Scharnhorst oldalába...
  • Tono34
    NC-vel pattantam a Myoko oldaláról ..
  • Count Adyn
    Ezt viszont adom, nagyobb lyukat üt mint a hajó maga erre 0 dam...:D
  • carp3tm0nster
    Az igen, de egy full salvo 410-es löveggel egy DD-be ne 1k-t sebezzen már :D
  • Count Adyn
    Aki percekig irány és sebességváltás nélkül közlekedik az megérdemel pár delfint a seggébe:)
  • carp3tm0nster
    Igen, igaz nem kicsi előnyük van. De valahogy az ellen "tudsz" védekezni. Kifordulsz, vagy szembe. Ha látod, hogy az oldalát mutatja kb, akkor várható a torpedó. Mondjuk mikor 20 méterrel az orrod előtt veszed észre, akkor nem sok esélyed van már. A bosszantó, hogy a HE spammerek ellen nincs semmi védelmed. Semmi. A módosítók mininálisat érnek. Minek is? Ha az első salvo-val nem gyújt meg, akkor a következővel(ami 3-6 másodpercen belül érkezik) biztosan lángolni fogsz. Ennyi idő alatt egy BB épp csak elkezd valamerre fordulni. Übersuttyó szívatás, mikor a ködből csinálják. Ami ellen ugye van ellenszer, keresőreflektornak hívják...
  • aru
    Én is hasonlóakat szoktam mondogatni a torpedó klikkereknek akiknek ráadásul még beépített aim modjuk is van.
  • Tono34
    Azért az a hajó amit T9+ hajóval lehet elérni (50 győzelem kell.. hahahaha), az nagyon érdekel, bele is húztam az NC fejlesztésébe, már csak kb 40k xp ... örökkévalóság.

Valaki talált leírást ezekhez a küldikhez?
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.11.03. 09:21:56
  • carp3tm0nster
    az még semmi, de meg vannak locsolva petróleummal! :-)
  • Prof William
    Minek kell azt a rengeteg tűzifát pont hajódon tárolnod. :)
  • carp3tm0nster
    Tegnap direkt megnéztem meccs végén. Én 30 találat HE-vel, 1 gyújtás. Én kaptam 26 találatot HE-vel, négyszer gyulladtam ki.... Persze...
  • Darun
    Én pl a 250 repair-nek kifejezetten örültem. Magas tierben illetve BB-knél, Rankeden nálam kötelező lesz. Az éjjel mentem egy sima kört Tirpitzel. Rögtön kaptam 3 gyújtást, azonnal el is oltottam. Mire megint kigyújtottak, már kész is volt a köv. repair party. Alig égtem valamit. Igazából nekem most signal, camo meg fogyó eszköz kéne. Dublonom idénre már van elég, 40 milla credit, amiből mondjuk az Iowa majd egy keveset elvisz, de fog még maradni. Meg hát a Tirpitz és a Kutuzov úgy is hozza a pénzt szépen.

Tegnap én is néztem... 12 mission? Mi a rákos fittyfene? Aztán látom hogy a WG lapátolt egy kis szar a pofánkba, mert miért ne!? Aki eddig negyedévente gürizett az ARP hajókért, az most mind eláshatja magát, mert most egyben az összeset meg lehet szerezni. hát kösz szépen! És hogy hogy ez még nem elég, a legtöbb kapitány kap 6 skillpontot is, hogy aki játszott is ARP hajókkal, az most kitéphesse a haját, amiért lesz 2 skilles kapitánya. Én szerencsére elég keveset mentem velük, nem túl képzettek a kapitányaim, jól jön majd az a 6 skill pont. De ez a Sztivün Kemál, mint Iri kapitány.... ezen azóta is szakadok.

Ez a König Albert csak külsőre hasonlit a Nassaura, vagy megint egy az egyben másolták? Mert kezdek kicsit csalódott lenni, amiért a prém hajók fele ilyen parasztvakitás, ráadásul még a teszt szerón sem lehet kipróbálni őket, hogy az ember legalább tudná, mire dobja ki a pénzét.
  • carp3tm0nster
    Remélem az összes HE spammer veri a kis retardált pöcsét, miközben gyújtogat....
  • Prince23
    Mi van most WG-vel? folyamtosan 2 és 3 szintkülbségű hajokat rak be ellenem, jogy kiszednek mint a szart. 4x egymás után. amilyen jól kezdődött a mai nap, olyan szar elsza vége, ugy nézem