World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen, szerintem a Tegetthof osztály inkább érdekesebb mint a spanyol Espansa, vagy a hollandoké, ami csak papíron létezett.
Nyilván nem önálló ágként gondoltam, de ha lehet lengyel prém hajó, meg bekerülne spanyol meg holland meg kínai (???) akkor a Tegetthoff.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.06.01. 13:10:29
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Stage 1 - 1mil damage (Tier V+) - Reward: Kirishima Captain
Stage 2 - 2000 main battery hits (Tier V+) - Reward: Kirishima Ship (Kongo)
Stage 3 - 2mil damage (Tier VII+) - Reward: Haguro Captain
Stage 4 - 3000 main battery hits (Tier VII+) - Reward: Haguro Ship (Myoko)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Viszont a kis piac nem feltétlen számít. A lengyelek hajója is azért került be mert nagy erőbedobással követelték a fórumon. (Legalább is ezzel magyarázzák, hogy miért az került be előbb, mint akár egy francia,olasz,holland hajó) Szóval ha annyira akarod az OMM hajókat szerezz támogatókat akik a fejlesztőket bombázzák folyamatosan.
Holland hajó topik
Gyűjtő topik kisebb nemzetek hajóinak
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.06.01. 12:21:54
Meg ha prémhajóval rendelkező nemzet, holland meg spanyol...akkor a OMM-t is akarom. Spanyol meg holland? Akkor már inkább mi, alacsony tierű csatahajónak.
A spanyol Espana osztálynál kicsit komolyabb hajónk volt, hollandoknak i egy tervezett csatacirkáló meg cirkáló?
Nem a magyar-hazafiasság beszél belőlem, és értem én kis piac vagyunk, de azért hajók tekintetében a OMM hajói érdekesebbek mint ezek a említett nemzetek.
Sokan úgy sejtik, hogy a francia cirkáló ág jön, de vannak szkeptikusok is, akik a kínaiakra gondolnak vagy akár új nemzet alatt nem teljes ágat gondolnak, hanem mint a Pan-Asian és lengyel nemzet csak prémhajóval rendelkező új nemzetet hoznak be. (a holland, spanyol, argentín, svéd de még poénból a svájci is felmerült)
Az újabb pofátlanság, hogy az Alpha (Iwaki) és a Beta (Arkansas) hajókat az Alpha és Beta jelzők nélkül beraknák a prémboltba.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.06.01. 11:01:19
https://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=en&u=http://forum.worldofwarships.com/index.php%3F/topic/81514-premium-ship-review-uss-indianapolis/&prev=search
http://wows-numbers.com/ships/compare/?type=cruiser&tier=7
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.01. 04:23:31
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.31. 20:05:11
amúgy nem lehet rossz, kb. hasonló lövegek, mint Pensacola (-1), de jobb lőtáv. a radar is jó lehet rajta, sima amerikai cirkálón csak legközelebb a New Orleans-on van.
de én is kíváncsian várom annak a véleményét, akinek már horgonyoz egy a kikötőjében 😊
A Seydlitzre tippelnek mivel a Kaisert a tech treebe vízionálják.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
- USS Arizona kész van
- T4 német csatahajó készül
- T6 német (nem tudni milyen) készül
- idén még jön egy Red Crimea orosz cirkáló event ami olyan lesz, mint a Project R a Kamikaze esetében
- ígérnek egy francia VAGY olasz prémet idénre
Leszedett 2x3,5 GB csomagot, most meg egy 6,5 GB-os csomag jön. <#merges2>#merges2>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Az a gyanús, ami nem gyanús!
ezek a 10-15 ezres /AAA kategóriás játék áron adott!/ prémium hajók,pofátlanul drágák.....
a prémiumból meg a gold vásárlásból bőven nyereséges lenne a cég,de szinte csak a prémium hajókra fókuszálnak
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.05.31. 11:12:34
Az a gyanús, ami nem gyanús!
az orosz sosemvolthajók meg tudjuk miért kellettek a játékba...
némelyik talán kissé OP (de inkább a Kirovot tartom annak Tier 5-ben), de azért mindegyiknek megvan a maga hátránya is.
a Kutuzovval ez az első igazán jó eredményem, pedig megvan egy ideje. eddig nem nagyon sikerült ráérezni. egy dologra jó: jó messziről kigyújtani a másikat, ezen a meccsen csak 43K volt a tűz (ráraktam még a Demolition Expert-et is). de amúgy papírból van és 8-as Tierben a 152mm-es a 203-asok lőtávjában nem sokat ér. és a Moszkváig ez így is marad: a lőtáv frankó, de a sebzés pocsék.
szóval Tier 8-as cirkálók között annyira nem OP szerintem, a Hipperrel ma mentem egy 6 killes játékot 😊
személy szerint én is jobban várom a brit tech fát és a német csatahajókat, de azért nem árt egy kis színfolt (ha magyar lenne a fejlesztőcég, akkor az OMM haditengerészet és a Szent István került volna bele 😊 )
ezzel a hajóval az átlagot nézve nem OP. kicsit meg is bántam, hogy megvettem - a Tirpitz sokkal jobban megérte...
amúgy megértem, nekem is sokszor eszembe jut, de még szeretnék meglátni egy X-es hajót a kikötőmben, esetleg a brit hajókat, aztán én is elbúcsúzom a játéktól.
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.05.30. 10:56:56
most azért lehet kicsit több amerikai BB, mert sokat buffoltak az 5.6-ban.
a többség "csak" AA buffot kapott, de van amelyiknél a szóráson is javítottak (NC).
érdemes végigolvasni az 5.6 listáját, de legalább amilyen hajód van arról írnak-e 😊
Alig látok japán csatahajót.
Hordozóval( japán) meg, természetesen a ellenfélnél amerikai van és...ennyi. Trükközhetek én akármennyit, körbe repülöm a pályát, hogy elkerüljem a vadászait, de nem siikerül, és két másodperc alatt lelövi az összes gépet. Hát ez nem élvezetes, hanem frusztráló.
A cirkáló meg romboló ágak nem érdekelnek. Csatahajóval még élvezhető lenne, nem rossz végülis, egész jó körök is voltak, de legyen már más ellenfél is.
Valszeg ezert holnaptol istentelen szivas lessz <#falbav>#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Én azért egy hajó "jóságát" nem arra alapoznám, hogy milyen videók vannak róla lyuhtube-on. Fater is szokta nézni őket, még sem mennek neki valami jól még az op tankok se )ő WoTozni szokott) És amit nehezményezni szokott, hogy az európai videósok inkább a jó köreiket teszik fel, tehát ebből a szempontból videóban nem is fogsz rossz hajót látni, max csapattársat vagy ellenséget. Viszont az hogy mind a három torony az orrban van, ráadásul egymáshoz közel, adja hogy hátrafele nem fogsz tudni lőni illetve gondolom a hamradik tornyot elég nehéz beállitani úgy hogy előre lőj, vagyis jobban meg kell táncoltatni a hajót két sorozat között. Bizonyára nem véletlen hogy nem ez az elrendezés vált elterjedté.