World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2016.05.23. 23:48:38
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.05.23. 10:04:34
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2016.05.23. 00:12:55
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A Kiev már szépen sebez, AP-vel nem ritka a citadella cirkálóknak is.
Csak hát a 4-5km-es torpedókat tudná az ember feledni... A Taskenten lesz 8km-es, de még eltart egy darabig, míg elérek hozzá.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.21. 16:20:17
Mint új ág.
Nekem az amerikai rombolók nagyon nem jöttek be, bár volt pár jó csatám azokkal is. Torpedókkal szörnyen béna vagyok, ezért is kezdtem anno mindenhol cirkálókkal, aztán most hogy már a Colo-nál tartok, inkább a csatahajók lettek a favorit. Bár mellette meg van a Pensacola is, szóval nagyon nem vagyok elmaradva. Ha jól láttam, már elkészült az első angol prém romboló is, szóval nemsokára az is felbukkan majd a shopban.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.05.21. 14:57:56

Amúgy kb. két választásuk van az ARP hajókhoz amihez kész is van a modell. A Kirishima illetve a Haguro.
Én nem vagyok egy nagy rombolós, de a lengyel romboló nekem nagyon tetszik. Egyetlen apró hátránya van, hogy a japán rombolók előbb kiszúrják. Viszont romboló létére erős a légvédelme (alapból 5 km a nagy kaliberű ágyuk lőtávja), 7,5 km az észlelhetősége és 8 km-re lő torpedót. Az main gunjai miatt imádom. Nagyon gyorsan tölt, jól forognak, nagy a hatótávolságuk és 7 csőből tud lőni egyszerre, vagyis két torpedó töltés között simán szétágyúzhatsz egy ellenséges rombolót. Elég fordulékony is, viszont az utolsó hajó amivel ammoracket kaptam az ez volt és pont a héten láttam egy másik Blyska-t ami szintén felrobbant. Az enyémen van MBG mod is. Illetve még ami ellene szól, hogy nem tudom mikor kerül be a játékba lengyel ág, lesz e egyáltalán. Szóval a kapitányát sehol máshol nem tudod használni. Mint mondtam, nem szeretem a rombolókat, de abban a kategóriában ez a kedvencem. Nagyon erős csónak! 😊
T6 csatahajóval T9-be kerülni elég száár.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az a gyanús, ami nem gyanús!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub