22418
A Wargaming új MMO játéka
-
#14004 Az Arizona prém hajó :) -
Darun #14003 Nagyon sok a buta ember a játékban, az Iowa meg nagyon lassan tölt :( -
#14002 Ez már volt?
-
Darun #14001 És miben jobb a Mexico-nál? -
#14000 Arizona az egyik kedvencem és rankedre is szoktam vinni (amíg T6os csata van). -
Darun #13999 Húúú... ezer hála és köszönet! Épp fel akartam vetni a kérdést, hogy a Mo miféle hajó lesz majd, prém vagy az ARP hajókhoz hasonló. Mert ha prém, akkor simán átképezhetem Segal-t az Iowa-ra... amit egyébként tegnap megvettem és rögtön ki is próbáltam. Egy másik Iowa egyetlen salvo-val vert belém 40k-t, én meg az egész csata alatt nem sebeztem annyit, még úgy sem hogy 10k-t leégettem valami tizes batárról. Már korábban is figyeltem hogy ez a "Manőverezőképesség" "kicsit" becsapós, mivel szerintem a sebességnek nem sok köze van hozzá, elvileg az Iowa fordulékonyabb mint a "kishúga", gyakorlatilag a stock hajónak valami borzalom a kormány kitéritési ideje. És persze a WG ügyesen a második fejlesztésbe tette ennek a fejlesztését.
T9-es prém hajó? Ez már eleve gyanús nekem. A másik dolog, ha szinte minden statisztikájában elmarad az Iowa-tól, akkor mi értele? Én mondjuk az Arizonában sem értem hogy mi a jó, a tech tree fullos tesója szinte mindenben erősebb. Én pl Rankeden sem láttam egyetlen Arizona-t sem, Mexico-t viszont dögivel. A batár erős légvédelme miatt én azt mondom még a Texas is megéri. Múlt héten mentem szakaszt egy V-ös japó CV-vel. Hogy halmozzuk az élvezeteket, 2-2 CV felállás volt. Emlékeim szerint egyetlen repülő raj jött közel hozzám, de mire oda értek, el is fogytak. Többet nem próbálkozott egy CV se.
És még egy érdekesség a múlt hétről. Az egyik csatámban egyedül maradtam a csata végére a Clemsonnal. Egymás után 3 citadellát lőttem egy brit cirkálónak. HE-vel! Azt hiszem új értelmet nyert a papirhajó fogalma. -
#13998 Prém T6 Német Graf Spee Stat Preview
Tier 9 Premium American Battleship Missouri - Stat Preview -
#13997 Egyszer azt mondta valaki, hogy ha nem szerettem az Iowa-t, akkor ezt sem fogom. Cáfolnám a dolgot...
-
wlakos1 #13996 T8-as hajók vannak ott is. -
Darun #13995 A Második Ligába már csak T10-es hajóval lehet menni? Mert akkor sürgősen veszitenem kell pár meccset. -
Kurafi97 #13994 Helo !
Most vettem meg a Roont milyen upgradeket ill. kapitány skilleket ajánlanátok ? -
#13993 Itt nézz körül. Angol, de sokat lehet tanulni belőle.
Egy régebbi videóban a célzást is ecseteli. -
#13992 Én szoktam videokat készíteni, de nem vagyok nagymester B :) -
bloodletter79 #13991 Nem lenne kedvetek videokat feltenni? Az atlag korokrol, okosodhatnek belole. Vagy tudnatok ajanlani nagymestereket, akik videoit erdemes nezni? -
#13990 Ez:D Vagy rankedben kell játszani xD -
Darun #13989 Egyébként igen. Nekem az összes eddigi stock hajóm 2 tierrel magasabb csatában kezdett és 90%-ban még igy is az első ötben végeztem, függetlenül attól hogy nyertünk e vagy sem. Ugyan még anno a WoT-ban volt szó valami kedvezményes MM-ről az új tankokat illetően, de engem már ott és akkor is folyton magasabb tierbe dobált be, szóval amit a WG mond, az annyit sem ér mint a lágy tavaszi szellőben eleresztett lepkefing. (az éjjel repcsiztem és és a stock 6-os gépem betette egy 7-es Puma szakasz ellen). De pl tegnap Saipannal is mentem egy kört... T9-ben és ott is benne voltam az első 5 ben.
Mióta elértem a 15. szintet Rankeden, összesen egy vereségem volt csak, pedig kb minden nap nyomtam egy rankedet. Ez a hét amúgy is hozta a győzelmeket, a tegnapi nap viszont rettenet volt, nem is Rankedeztem. Persze ezt már akkor előre boritékolhattam volna, amikor megláttam hogy háromszoros szorzó lesz a hétvégére. -
#13988 Legyen egy T9-10 hajód -
bloodletter79 #13987 Mit csináljak, hogy ne 2-3 Tierrel magasabb játékosok közé tegyen a játék? Ha már egyenlő Teirben játszom, öröm-boldogság van. Csak ritka és ott is béna vagyok. -
#13986 én tegnapig azt hittem sc -t csak a try your luck konténer dobhat,aztán felvilágosítottak :D -
carp3tm0nster #13985 óóóó, most dobott a konténer 50ezer free xp-t... finom :)
-
Darun #13984 Ötöt. Ha a normált választod akkor háromszor ötöt. Vagyis 2 ládát elpocsékolsz minden nap az esélyért, hogy SC-t kapj, miközben normál helyett is beadhatja. TS-en én is csak Lucky-t bontottam, egy se jött be. Most csak signal/camo meg fogyó eszközöst bontok, de már esett egy SC. -
#13983 Hátha ad egy hajót ... :D
Azért ad jó zászlót is. -
Darun #13982 De miért a Lucky-val szenvedsz? Ennyire nem kell amit egyébként dob? -
#13981 Sikerült, azért az kellett, hogy levigyék a követelményt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13980 Mai 3 konténer 3x 5 zászló ..
1 győzelemre a Takao :) -
#13979 2 szuper 500 dublonos volt a 3. meg 50 álca. -
Darun #13978 Még nekem is csak egyet dobott, pedig napi átlag kettőt collectelek... igaz hogy most van 11 ami nincs kinyitva, de egyik sem szuperkonténer. Mondjuk én még mindig valami jó signal-nak vagy fogyóeszköznek örülnék leginkább. Tegnap mondjuk az egyik konténerben volt 500 free xp, de a héten ez volt az első, régen is inkább a free xp-s napi küldiket csináltam, mert a pénzre annyira nem vagyok rászorulva. -
Prof William #13977 Egy 20 millió kredites konténer nekem sem lenne rossz. :) -
#13976 nekem még egy sem :D -
#13975 Nem tudom, csak úgy bejött. :)
Thx. Iowa után szintén megváltás... -
#13974 Hogy a fenébe csinálod, hogy ennyi szupert kapsz? Idáig összesen volt 3 nekem.
Grat -
#13973 Mára akciós lett az Iowa is :)
...és imáimat meghallgatta valaki, az első konténer mára azonnal egy szuperkontérer volt...20 millió credittel
sokat nem kellett gondolkozni, megérkezett a 3. T10-es csónakom is. :)
-
Darun #13972 Nekem is ez a tervem. Először kiváncsi vagyok, mi kell majd a Mo-hoz. Most hogy az Atago-s küldi szinthatárát is levitték T8-ra, amúgy sincs értelme siettetni a fejlesztést. Ráadásul az event miatt amúgy is jobban fog jönni az Xp. Azért kiváncsi lennék, nagyságrendileg mennyi free kell majd. Remélem most hétvégén meg lesz a 100k. Mondjuk ha arra gondolok, hogy Rankeden a nyert csatákért, mindenféle signallal 500 felett adta, akkor annyira nem lesz nehéz. -
#13971 Ha tudom még halogatom az Iowa megvételét.. -
Darun #13970 Szerencsére a hétvégi event pont alkalmas lesz free xp farmolásra.
Armistice Day
És még Dragon signal-t is lehet majd szerezni. -
carp3tm0nster #13969 Csak nem egy Deutschland osztály és egy Graf Spee van a képen??? :D -
Sendrov #13968 Gondolom ez prémium lesz:
-
Darun #13967 A linknél csak a kommentek jobbak. A feltehetően T2-es dd alatt:
-Az eventben ez a Blade?
válasz: Nem, a Blade egy Clemson.
Hát igen, amikor a WoT szakértők megjelennek a tengeren is.
Bár az utolsó napokban szinte csak Blade-el mentem és kétszer is összejött vele a negyedmillió sebzés, még sem érzem úgy hogy bármit is javult volna a dd vezetési skillem. Kicsit későn jöttem rá hogy itt is mennyire op-k voltak. Az utolsó csatám egyébként egészen viccesre sikerült, mert én kisértem a Transy-t, miután kiszedtük a Raszputyint, a többiek lemaradtak. Két Mikasa volt még és persze kigyújtottak mint a sz@rt. Alig volt már életem, de azért mind a kettő elhullott, én meg békésen lángolva haladtam a Transy előtt, persze nyilvánvaló volt hogy 2 helyen égve a 200 HP nem lesz elég, meg is haltam. Kb 2 perc múlva oda is ért az egyik Igor, és kb 3 másodperccel az után hogy belépett a körbe, beadta hogy a Transy elérte a kaput. Hát kösz szépen! -
#13966 FB-on volt posztolva, német DD-k
Remélem jó lett a link. -
Darun #13965 Azért egy előnye még is van annak, ha valakinek már meg van az összes ARP hajó. A kikötő helyeket megkapjuk, ami ugye azért jó, mert az ARP hajók tudtommal eladhatatlanok, tehát igy nem lehet plusz helyhez jutni.
Épp az imént mentem egy kört Kutuzovval, hogy meg legyen végre a ruszki küldi. Szokás szerint végig vesztésre álltunk, a végén 4v4 alakult ki és a túlélők az utolsó percben forditottak. Én hátra maradtam feltartani az ellenfelet. Az Izumo-t 137 alkalommal találtam el, ebből 11 kigyújtotta. A srác Rank 6-os volt, szerintem minden fullra ki volt húzva nála, mert nagyon gyorsan eloltotta a tüzeket. Egy torpedót is bekapott, arra viszont alig adott flooding sebzést, végül még is meg lett az Arsonist.Sokáig nem örülhettem neki, mert vele volt még egy DD, egy Hipper meg egy Carolina, akik szétszedtek. (a sors fintora hogy miután lejárt a javitásom, a Carolina kigyújtott és a maradék kb 1k HP-m le is égett)