World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kedvcsinalonak ...most mentunk parat <#circling>#circling>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Hali
Team battle-re keresunk jatekosokat,T7-8 fullos hajokal (foleg cvbol van hiany de barmi johet)
Nem baj ha idosebb(sot ) nalunk 35+ az atlag
Van sajat tsunk ,nem kell clanba belepni csak funolunk.
ha erdekel keres ingame a nev ugyanaz mint itt , vagy kuldj uzenetet
Team battle-re keresunk jatekosokat,T7-8 fullos hajokal (foleg cvbol van hiany de barmi johet)
Nem baj ha idosebb(sot
Folyton mindenhol azt hallom és olvasom hogy a japán hajók mindenben erősebbek. Én carrierrel szeretek játszani, de pont az ellenkezőjét látom. Több vadásza van simán kiharcolja a légifölényt és semmit nem tudok vele kezdeni. Fejlesztett vadászaim vannak a kapitány is vadászokra specializáltam, de igazából nem sokat javult a dolog. Jó esettben a 2 osztag vadászgépem lelő 9 ellenséges vadászt majd elfogy. Utána meg próbálok menekülni de elkapja a torpedóvetőimet és bombázóimat igy nagy kárt nem okoznak. Ált.ban 1 hajót tudok elsülyeszteni aztán elfogynak a vadászaim, vadászfedezet nélkül meg elég nehéz támogatni a társaimat. Mit csinálok rosszul?
Szóval elkezdték szétspammelni az EU fórumot, amire jött a banhammer válaszként. Az írások alapján a lengyel community kihalóban van lassan, legalább is a legfőbb tagokat elvesztették.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
NC jó hajó, megéri küzdeni érte, bár a Tirpitz-et kicsit jobban szeretem a 8-asban.
ha viszont akarsz majd Ranked-olni, ne add el a Colorado-t 😊
Am a poén az volt, hogy a csatát végigcsetelte a Carolinánk meg az ellenfél Amagija. A Carolinás srác szidta a Colot mint a bokrot, erre kikaptam az ellenfél Carolináját. Igaz mákon volt, irtam is neki, mert az utolsó lövésem citadella volt, am olyan ótvarokat sebeztem, hogy már az első csata után elment a kedvem. De hát s 2x szorzó nagy úr. Igaz csak 4 vereségig.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.05. 04:02:20
Előszedtem tegnap az ARP Myoko-t, mert megint volt 2 torpedós napi küldim. Már nem is igen nézem őket, de ezek valahogy mindig beragadnak, mert 99%-ban ágyúzok. Mivel van Pensacola-m, akad némi összehasonlitási alap. Igaz hogy utóbbi még alap, az éjjel vettem meg rá a B testet, demég nem mentem vele. A japánnak kb a szórása rosszabb kicsit,valamivel talán gyengébb a légvédelme és kettővel kevesebb main gunja van. És ennyi. Messzebb lő, gyorsabb, fordulékonyabb, páncélozottabb, több az életereje és nem utolsó sorban még van torpedója is. És ahogy nézegettem, alapvetően jellemző hogy a japán hajók mindenhol erősebbek az amerikainál. Akkor ebből milyen történelmi csaták lennének? Már az azonos tierben lévő hajók között sincs igazán egyensúly. A japán csatahajóknak átlagosan 4-5 kilóméter előnyük van lőtávolságra, és ha a páncéljuk nem lenne elég, még mindig le tudják hagyni az amcsikat.
A pve nem tudom mennyire lenne megoldás. Ha úgy valósitanák meg, mint a Warplane-ben, akkor inkább ne is legyen. Ott a csaták többsége úgy ér véget, hogy az egyik oldal veszit max 3 gépet, közben teljesen likvidálják a másikat. Nagyon sokszor van az az érzésem, hogy egyik csapatban totál retardált botok vannak, mintha csak a WG-sek a saját képességeiket modellezték volna le, a másik oldalon meg epic botok. Ott sem vagyok legendary játékot, de az éjjel már másodszor fordult velem elő, hogy két bot durvább köteléket repült mint egyes pro szakaszok. A kevés HP-s low alt vadász szépen jött velem szemben és hagyta magát leszedni, közben a társa, egy high alt vadász meg követte fentről, lecsapott rám és kivégzett. Bezzeg a saját csapattárs bot, mikor csatagéppel egyedül maradt egyetlen low hp-s vadász ellen, aki ráadásul majdnem szembe jött vele, szépen ráfordult a gt-re és hagyta magát lelőni. Annyit kellett volna csak csinálnia, hogy 10 fokot elfordul és lő. Nyertünk volna. De nem, mert mennyivel jobb a hülye botokkal egy csapatban lenni! Szóval kösz nem, ilyet nem kérünk a Warshipbe. Van elég ilyen player is.
Így legfeljebb pve módokat tudnék elképzelni, de ezt meg nem támogatja a játékmotor: a játékosoknak kell gondoskodniuk a saját "szórakoztatásukról" is (+ 2 tier-ben magatehetetlen célpontot játszani a "nagyoknak"😉, miközben a kiadó csak a zsét számolja...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szerintem már a Myoko is elég nagy szintű hajó ahhoz, hogy ARP legyen, tier 10-es hajót kizártnak tartom hogy ilyen küldire betegyenek. A vicc egyébként az, hogy ha jól emlékszem, az első ARP küldit még 5-ös hajókkal meg lehetett csinálni. Az még nem is volt olyan nehéz, ennek ellenére nem mondanám hogy túl sok ARP hajót látok... igaz hogy a hülye küldik miatt főleg tier 7-8-ban játszom. Egyébként biztos több hajó le van modellezve, mint amennyiről tudunk, üzleti fogás lehet csak az, hogy fokozatosan teszik be őket, ahogy azt már valaki irta is.
azt gondoltam volna, a történelmi csatáknak pont az lett volna a vonzereje, hogy hátrányból lehet-e nyerni, esetleg itt az MM működhetett volna úgy, hogy tapasztaltabb playereket tesz a hátrányosabb oldalra. egyébként a sima random MM-et sem sikerült a mai napig úgy megcsinálniuk, hogy nem is olyan ritkán be ne adjon egy abszolút nem egyenrangú felállást.
én kicsit később érkeztem ebbe a játékba, és csak 1-2 ranked volt azóta, pedig ahogy haladtam én is, szívesen kipróbáltam volna magam még a Ranked csatában (bár állítólag lesz nemsokára).
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Amikor először szóba került ez az ARP dolog, én is reménykedtem hogy kicsit szinesebb lesz a játék, de betették őket normál csatába és azon kivül hogy szép szines, meg autentikus hangja van a kapitánynak, semmi extra. Mondjuk azt én se értem, miért jó az hogy már a negyedik Kongot szerezhetjük meg. Nem hinném hogy túl sok játékost motiválna az, hogy tele legyen a kikötője a kétféle ARP hajó eltérő festésű változatával.
nem tudom milyen más küldit lehetne még berakni,igy hogy nem számít a hajód állapota
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
a jutalmak is egysíkúak. nyerj 5db fogyóeszközt, vagy a huszadik Kongót.
korábban volt róla szó, hogy esetleg beraknak rombolható földi objektumokat, repteret, kikötőt, partvédelmi ütegeket. sok dolgot ki lehetne belőle hozni, védd meg/pusztítsd el a repteret, kikötőt, iktasd ki a földi lövegeket stb. ebből lesz valami szerintetek?
pedig amikor megjelentek a történelmi nevű küldetések, reménykedtem, hogy megcsinálnak pár híres ütközetet térképpel, történelmi felállással, de ezek mögött is csak a lőjj ki 100 hajót és társai vannak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
há' küldik a számlát 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
csinálhattak volna ebből az ARP mizériából valami értelmes dolgot (külön ARP pálya/spéci küldetések/spéci fegyverek csak egymás között), de nem sikerült nekik..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
és már most motoszkál bennem a kisördög, hogy holnap születésnapom és jó lenne vagy egy Atago vagy az Indianapolis 😄
amúgy én is játékfejlesztő lennék és elkezdtem egy modern korabeli hadihajós játékot. mint fejlesztő, alapvetően jónak tartom ezt a rendszert, ha mértékletesen használják (a WG nem egészen ilyen, túl drágák bizonyos dolgok...), mert akkor a fejlesztő és játékos is jól jár egy hosszabb kifutású játékkal. és persze az is bennem van, ha én fizetek érte, talán az én játékom prém hajóiért is fog majd valaki (én próbálok barátibb árat találni, max párezer forint legyen egy hajó...)