World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.05.30. 10:56:56
most azért lehet kicsit több amerikai BB, mert sokat buffoltak az 5.6-ban.
a többség "csak" AA buffot kapott, de van amelyiknél a szóráson is javítottak (NC).
érdemes végigolvasni az 5.6 listáját, de legalább amilyen hajód van arról írnak-e :)
Alig látok japán csatahajót.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Hordozóval( japán) meg, természetesen a ellenfélnél amerikai van és...ennyi. Trükközhetek én akármennyit, körbe repülöm a pályát, hogy elkerüljem a vadászait, de nem siikerül, és két másodperc alatt lelövi az összes gépet. Hát ez nem élvezetes, hanem frusztráló.
A cirkáló meg romboló ágak nem érdekelnek. Csatahajóval még élvezhető lenne, nem rossz végülis, egész jó körök is voltak, de legyen már más ellenfél is.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Valszeg ezert holnaptol istentelen szivas lessz <#falbav>#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Én azért egy hajó "jóságát" nem arra alapoznám, hogy milyen videók vannak róla lyuhtube-on. Fater is szokta nézni őket, még sem mennek neki valami jól még az op tankok se )ő WoTozni szokott) És amit nehezményezni szokott, hogy az európai videósok inkább a jó köreiket teszik fel, tehát ebből a szempontból videóban nem is fogsz rossz hajót látni, max csapattársat vagy ellenséget. Viszont az hogy mind a három torony az orrban van, ráadásul egymáshoz közel, adja hogy hátrafele nem fogsz tudni lőni illetve gondolom a hamradik tornyot elég nehéz beállitani úgy hogy előre lőj, vagyis jobban meg kell táncoltatni a hajót két sorozat között. Bizonyára nem véletlen hogy nem ez az elrendezés vált elterjedté.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
USA BB-vel kicsit csalódott vagyok. Viszont volt egy mérföldkő a játékban, amiért a játék megszerettette velem a csatahajókat, még pedig a Wyoming képével. Brutális amcsi bb volt az anno, saját tierjében. Emlékszem annak idején egy Clevelenadet orrbaszájba szívattam.
Más:
Nektek is van olyan csapattárs, vagy ellenfél, aki tüzelés után is a hajóoldalát mutatja folyamatosan? (Ez WOTba a tank seggét jelenti XD) Baszik manőverezni lövedékek kilövése után. Mindezt Tier 8-ban, nagyon nagyon égő. Tier 3-ig még az ember elnézi ezeket, hogy nem változtatnak irányt, mennek előre, mint a vakegerek :D De ha láttok ilyet, főleg ha csapattárs, szóljatok neki...
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.28. 13:05:55
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
8-as tierre 3000, annál feljebb 4000 dublon is lehet az ára.
sokat gondolkoztam, hogy Hipperre vagy New Orleansra vegyek egyet, 1000-ért még megfontolnám, ez túl sok érte.
Végleges festés egyszer már volt az év elején, akkor 1000 aranyat kértek érte. Arra viszont nem emlékszem hogy az melyik fajta volt, lehet hogy az alap és az még nem adott plusz xp-t.
A csata végi normális összesitőnek viszont nagyon ideje volt már.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
csata végén az összesítő pedig végre átláthatóbb lett
Végleges festésnek is szép borsos ára van (kb 1 prém hónap ár körül mozog nagyobb tierben),
T3-as Campbelton 1650 ..... ennél kevesebbre számítottam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont tényleg botrányosan lassú.
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.25. 23:34:31
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár az egyik csatában a cv-t alig bírtam utolérni ... igaz egyenlőre nem fullos, csak a B hajótest van meg, de mégis milyen az, hogy egy óriási cv majdnem lehagy...
Megnéztem, egy Lexi volt az.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.05.25. 21:40:41
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2016.05.23. 23:48:38
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.05.23. 10:04:34
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2016.05.23. 00:12:55

A Kiev már szépen sebez, AP-vel nem ritka a citadella cirkálóknak is.
Csak hát a 4-5km-es torpedókat tudná az ember feledni... A Taskenten lesz 8km-es, de még eltart egy darabig, míg elérek hozzá.