World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak én érzem, hogy roppant unalmasak már ezek a küldetések? kill, sebzés, tűz, lövés és variációi.
a jutalmak is egysíkúak. nyerj 5db fogyóeszközt, vagy a huszadik Kongót.
korábban volt róla szó, hogy esetleg beraknak rombolható földi objektumokat, repteret, kikötőt, partvédelmi ütegeket. sok dolgot ki lehetne belőle hozni, védd meg/pusztítsd el a repteret, kikötőt, iktasd ki a földi lövegeket stb. ebből lesz valami szerintetek?
pedig amikor megjelentek a történelmi nevű küldetések, reménykedtem, hogy megcsinálnak pár híres ütközetet térképpel, történelmi felállással, de ezek mögött is csak a lőjj ki 100 hajót és társai vannak.
PrasCo
Persze, mert számlával kéred a javítást! ;D
Tono34
Egyre inkább olyan érzésem van mintha a kredithozam csata után némiképpen kevesebb lenne.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

valaki rossz helyre copy-pastelt:)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

whiskeyman
:DDDD
há' küldik a számlát :D

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Srácok, ez milyen üzenet?

Több féle Arp hajó is lehetne igazából, én megnéztem az anime eddig kijött részeit és nem csak kongo osztály hajói voltak benne, ott volt az amerikai hajókra épülő flotta is, azt is berakhatnák ha már minden áron ilyen hajókat akarnak, ahelyett hogy ezt a két hajó típust cserélgetik folyamat
engem a cirkáló se nagyon érdekel, az ARP Myoko megvolt az előzőből, ráadásul a japán cirkáló vonalat későn kezdtem el, és ott is pont a Myoko jön :) én ugyan csatahajózom, de a Kongo engem sem izgat annyira, hogy 3+ legyen belőle :)
csinálhattak volna ebből az ARP mizériából valami értelmes dolgot (külön ARP pálya/spéci küldetések/spéci fegyverek csak egymás között), de nem sikerült nekik..
Engem inkább az hogy elsőnek megint egy kongót lehet szerezni és akkor abból már lesz 3, és egyáltalán nem használom őket mert nem csatahajózok és csak utána lehet neki állni a cirkálónak...
engem az bosszant, hogy csak ezt a két hajót, a Kongót és a Myoko-t variálják...
Lópikula
Ez az új Myoko amit a missionből lehet kiütni csodaszép. Ami kicsit bosszant h nem prém.

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Lópikula
ez a játék sose jut a warplanes sorsára..sokkal dinamikusabb, szebb, szépek a hajók, a pályák..ha rendben benne lesz Anglia és a német ág robbantani fog

Gyanitom hogy az event végén derül majd ki. Ahogy a 15 milliós is.
Az kiderült hogy a 12 millió gyémántnál mi az a nagy titok?
Mert a WoT-ban és a Warplane-ben nem játszották el ezt már? Az összes tankot amit ajándékként adtak, berakták a boltba, persze a tank mellé még vegyél aranyat, meg prémiumot, meg kutyaf*szát, mert hát 1-2000 forintért nem érné meg nekik betenni. Pont ma rakták be a repcsisbe ezt a "lehúzunk még egy kis pénzzel" Bundle-t. Az YP-29 ajándék gép volt, ha jól emlékszem a P-36c-t meg télen lehetett kipörgetni az eventből. Ha nem sikerült, most megveheted. Tisztára jó üzlet! És már nem kell 1v1-be repülnöd, mert beraknak meccsenként 9-14 botot is! Remélem a Warshipre nem ez a sors vár.
OMG! Kb másfél hete nem játszottam. Erre olyan mentem a Coloradoval, hogy... Rekord sebzés, rekord xp. Meg akartam nézni hogy sikerült e az Xp-s küldi, erre kiirja hogy GNB over! Viszont nem engedte beváltani a jutalmakat se. A főoldalról ismét betöltöm az eventet, erre látom hogy 12 milláról felemelték 15-re a felső határt. A csat egyébként a szokásos volt, bár ritkán rak be top tiernek Colo-val. És azok is szar csaták szoktak lenni. A mién volt a Firsd Blood, de rögtön mi is vesztettünk 2 hajót. Az első percekben még viszonylag kiegyenlitett volt a küzdelem, de az egész csapat elindult balra kezdésnél, mire én is odaértem, már mindenki visszafordult és az alsó vonal felé menekültek. Majdnem mind a négy pontot sikerült elfoglalnia az ellenségnek, de végül elfogytak. Persze az utolsó 5 hajó nekem jutott és bár addig tök jól kimanővereztem a torpedókat (egy Minekaze lőtt rám 3km-ről, 2 cirkáló meg 4 km-ről) a végén még is belefutottam egybe. Ahhoz képest hogy az ellenség elég jól foglalt, gyéren kaptak xp-t, bár az is igaz hogy a jobb játékosok rajtam lógtak. Volt egy gyerek az ellenségnél Warpite-el. Ő lett az utolsó. Igazából nem tudom hogy gondolta hogy ha az oldalát mutatja egy Colonak, akkor sokáig életben fog maradni. Sebezni se nagyon sebzett, mert 2 salvo-t levettem frontra, ha nem égek cirka 30k-t, talán még túl is éltem volna. Azért kezdésre egész jó meccs volt.
Tono34
Szólj ha kell tesztelni ;)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jah ez van sajnos. az elején megfogadtam, hogy nem költök pénzt a játékra, ehhez képest mióta játszom 3x vettem prém előfizetést és van már 2 prém hajóm is... :( (illetve 3, de a Kamikaze gyöngyökért volt).. jól ismerik ezek az emberi lélektant :)
és már most motoszkál bennem a kisördög, hogy holnap születésnapom és jó lenne vagy egy Atago vagy az Indianapolis :D

amúgy én is játékfejlesztő lennék és elkezdtem egy modern korabeli hadihajós játékot. mint fejlesztő, alapvetően jónak tartom ezt a rendszert, ha mértékletesen használják (a WG nem egészen ilyen, túl drágák bizonyos dolgok...), mert akkor a fejlesztő és játékos is jól jár egy hosszabb kifutású játékkal. és persze az is bennem van, ha én fizetek érte, talán az én játékom prém hajóiért is fog majd valaki (én próbálok barátibb árat találni, max párezer forint legyen egy hajó...)
Persze,cirkálóik voltak, de csatahajójuk nem volt, illetve a spanyoloknak valami kisebb

És igen, szerintem a Tegetthof osztály inkább érdekesebb mint a spanyol Espansa, vagy a hollandoké, ami csak papíron létezett.

Nyilván nem önálló ágként gondoltam, de ha lehet lengyel prém hajó, meg bekerülne spanyol meg holland meg kínai (???) akkor a Tegetthoff.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.06.01. 13:10:29
Caliph
de meg lehet. sőt meg is vannak már szerintem. A hajók is lemodellezve,működöképesen. A marketing ami beleszól itt a dolgokba.szépen lassan csepegtetnek,amikor már épp elég 10es német cruiser van betolják a bb ágat,aztán ha azt is sokan kihúzták jön megint valami. hosszútávon idekötik az embert a gép elé. aztán hátha vesz egy prém hajót vagy prém időt,vagy dublont...nem hülyék

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Amúgy aktív az új Arpeggio küldetés sorozat. Illetve a T8-T10-es hajók ideiglenesen 25%-os csökkenést kaptak a javítás árából.

Stage 1 - 1mil damage (Tier V+) - Reward: Kirishima Captain
Stage 2 - 2000 main battery hits (Tier V+) - Reward: Kirishima Ship (Kongo)
Stage 3 - 2mil damage (Tier VII+) - Reward: Haguro Captain
Stage 4 - 3000 main battery hits (Tier VII+) - Reward: Haguro Ship (Myoko)

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Pluskast
Hát én azt mondom, hogy előbb azoknak az országoknak a hajóit kellene kiadni akiknél nem kell nagyítóval keresgélni, nagy izzadság árán összeszedni a hajótípusokat. Lásd. angol, francia, olasz. Aztán utána felőlem jöhet a kínai meg holland, svéd és még ki tudja melyik nemzet. De először mindenképpen tegyék teljessé a már meglévő német és orosz hajóágakat! Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megcsinálni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A 4. ágról csak pletykák vannak semmi megerősítés nincs. A fórumozók találgatnak akik között supertesterek is vannak. A spanyolok és hollandok bőven rendelkeztek jobb és későbbi hajókkal, mint az OMM. Sőt a hollandoknak annyi cirkálójuk volt, hogy majdnem egy teljes ágat ki lehetne belőle hozni (persze papírhajókkal).

Viszont a kis piac nem feltétlen számít. A lengyelek hajója is azért került be mert nagy erőbedobással követelték a fórumon. (Legalább is ezzel magyarázzák, hogy miért az került be előbb, mint akár egy francia,olasz,holland hajó) Szóval ha annyira akarod az OMM hajókat szerezz támogatókat akik a fejlesztőket bombázzák folyamatosan.

Holland hajó topik

Gyűjtő topik kisebb nemzetek hajóinak
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.06.01. 12:21:54

Kínai...ne basszanak már. Remélem ez csak pletyka. Angol és német csatahajók és csatacirkálók, na az biztos több mindenkit érdekelnének.

Meg ha prémhajóval rendelkező nemzet, holland meg spanyol...akkor a OMM-t is akarom. Spanyol meg holland? Akkor már inkább mi, alacsony tierű csatahajónak.
A spanyol Espana osztálynál kicsit komolyabb hajónk volt, hollandoknak i egy tervezett csatacirkáló meg cirkáló?

Nem a magyar-hazafiasság beszél belőlem, és értem én kis piac vagyunk, de azért hajók tekintetében a OMM hajói érdekesebbek mint ezek a említett nemzetek.
Hát aki esetleg megveszi az Arkansast az meg is érdemli.... :D
Legutóbb azt olvastam, hogy a német csatahajók és az angol cirkálók modelljei készen vannak. A német csatahajók augusztusban várhatóak a németországi nagy játékkiállítás (asszem Gamescom) környékén. Az angol cirkálók utána jönnek majd illetve szó van egy negyedik ágról is amire úgy sejtik, hogy egy új nemzeté lesz (de kijelentették, hogy a következő nemzet tuti nem az olasz lesz). Erről is folynak a találgatások mind az orosz, mind az eu fórumon.

Sokan úgy sejtik, hogy a francia cirkáló ág jön, de vannak szkeptikusok is, akik a kínaiakra gondolnak vagy akár új nemzet alatt nem teljes ágat gondolnak, hanem mint a Pan-Asian és lengyel nemzet csak prémhajóval rendelkező új nemzetet hoznak be. (a holland, spanyol, argentín, svéd de még poénból a svájci is felmerült)

Az újabb pofátlanság, hogy az Alpha (Iwaki) és a Beta (Arkansas) hajókat az Alpha és Beta jelzők nélkül beraknák a prémboltba.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.06.01. 11:01:19

Pluskast
Nekem mindegy melyik ág csak jöjjön. Érdekes módon arra van kapacitásuk, hogy dobálják kifelé a pénzes hajókat, de arra meg nincs, hogy kidobjanak 10 hajót, amit állítólag - a németek esetében - már tavaly elkezdtek. Kezdenek átmenni nagyon pofátlan módba.

Orosz hajókban nem vagyok jártas, de nem hinném, hogy ott olyan egyszerű lenne egy komplett csatahajó ágat megcsinálni. Inkább a német csatahajó-csatacirkáló ágak jöhetnének, én már nagyon szeretnék egy Gneisenau-t vagy a Scharnhorst-t látni a játékban :)
Hát már meg ne haragudj nem volt túl minőségi komment.... én is hasonló hajókkal próbálkozok, szintén nem vagyok profi játékos. Vannak jó szériám és rossz szériáim is, de ez az újabb patch előtt is meg volt ugyan úgy szóval nem hinném hogy valami ördögi mágiát vetettek volna be wg-sek a legújabb frissítés mellé.
koszi a megjegyzest. ugyan ugy jatszok es ugyan ugy lovok. es meg is vegem . en 4-5-6-os rombolokkal es cirkalokkal probalkozok es teljesen negativ lett az egesz. nem vagyok profi se azert csak talaltam tuleltem es sulyesztettem most meg szinte semmi. csatahajoval bena vagyok es magasabb szinten nem megy. na mind 1. azert koszi<#worship>
Lópikula
<#eljen>

Pluskast
Jó lenne ha végre nem a prémium hajókat dobálnák ki hanem végre megcsinálnák vagy az orosz vagy a német tech tree ágat. Legalább az egyiket. Fullos csatahajó ágra mennyit kell várni? Majd 2-3 év múlva méltóztatják kiadni? Nevetséges.

Ha figyelembe veszem a különféle hajók lőszereinek sebességét, nekem sokszor már az gondot okoz ha az amcsi csatahajóból átülök japánba, teljesen másként kell vele célozni. Mondjuk az elmúlt 1 hétben nem igazán játszottam én sem, úgy hogy ha a változás azóta történt, akkor én is passzolom.
Itt van róla két link.

https://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=en&u=http://forum.worldofwarships.com/index.php%3F/topic/81514-premium-ship-review-uss-indianapolis/&prev=search

http://wows-numbers.com/ships/compare/?type=cruiser&tier=7
Szerintem a hiba a te készülékedben van..
hello mindenkinek. mi a fideszes geci tortent a jatekba? 2-3 lovesbol lonek szet en meg mintha nem is talalnek. vajh mi tortent a frissites leple alatt? valaszokat ha vannak koszonom<#violent>
Tapasztalat még nincs. Igazából nem sokban különbözik a Pensacola-tól. Ennek 3*3-as toronyelrendezése van. A citadella és a fedélzet páncélvastagsága nagyobb, egy kicsit messzebb lő, cserébe minimálisan nagyobb a szórása. A légvédelme szinte teljesen ugyan az, a kis kaliberű légvédelmiből van rajta több, ez ck +7 sebzést jelent az Indi javára. A kormánylapát 2 seccel lassabban térül ki, illetve 2km-el előbb felfedezhető mint a Pensacola. Végül az életereje nagyjából 2000-el kevesebb. (az összehasonlitás természetesen a top Pensacolával történt) Vagyis: megint nem erőltették meg magukat a WG-s fiúcskák.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.01. 04:23:31
nagato... 9 meccs, 9 vereség... thx wg...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Hát videók alapján borzasztó papír, és hatalmas felülete van nagyon könnyen szét lehet szedni, viszont az ágyúi és a lőtávja meg elég jó a saját szintjén, kicsit meghízott Pensacola nagyobb lőtávval illetve radarral (meg talán a concealmentje sem olyan rossz)
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.05.31. 20:05:11
én egyet kilőttem ma :D
amúgy nem lehet rossz, kb. hasonló lövegek, mint Pensacola (-1), de jobb lőtáv. a radar is jó lehet rajta, sima amerikai cirkálón csak legközelebb a New Orleans-on van.
de én is kíváncsian várom annak a véleményét, akinek már horgonyoz egy a kikötőjében :)
Csak találgatások vannak egyelőre, konkrét kijelentés nincs.
A Seydlitzre tippelnek mivel a Kaisert a tech treebe vízionálják.

Mi lesz a T4 német csatahajó?

Tono34
Indianapolisról valakinek tapasztalat?

Akkor még azt nem is tudjátok, hogy a friss információk szerint mennyi prémhajó jön még.
- USS Arizona kész van
- T4 német csatahajó készül
- T6 német (nem tudni milyen) készül
- idén még jön egy Red Crimea orosz cirkáló event ami olyan lesz, mint a Project R a Kamikaze esetében
- ígérnek egy francia VAGY olasz prémet idénre

Ühüm...mi a fenét csináltak ezzel a játékkal? Oké, hogy egy ideje nem indítottam el, de a kliens ma reggel óta frissít! <#wilting>

Leszedett 2x3,5 GB csomagot, most meg egy 6,5 GB-os csomag jön. <#merges2>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Lópikula
nem mondom h nincs igazad, mennyivel szebb lenne ha valamilyen hosszú mission sorozat után kaphatnánk kézhez egy ilyen gyöngyszemet...sajnos ma már minden a mikrotranzakciókról szól a fizeSS

szörnyen irritáló a pénzéhességük !!

ezek a 10-15 ezres /AAA kategóriás játék áron adott!/ prémium hajók,pofátlanul drágák.....
a prémiumból meg a gold vásárlásból bőven nyereséges lenne a cég,de szinte csak a prémium hajókra fókuszálnak
Lópikula
USS Indianapolis premium cruiser micsoda bundle-val került be a shopba. És van radarja tehát látja a ködben cickánykodó destroyereket. 7-es tierben vigéckedik és messzebre lő mint az Atago. Innye de finom lesz!
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.05.31. 11:12:34

én is az angol illetve német ágat várom, de főleg a németet.
az orosz sosemvolthajók meg tudjuk miért kellettek a játékba...

a Kutuzov éppenséggel volt, sőt van is, egy Szverdlovszk osztályú cirkáló, ma múzeumhajó, persze csatában sosem vett részt :)

némelyik talán kissé OP (de inkább a Kirovot tartom annak Tier 5-ben), de azért mindegyiknek megvan a maga hátránya is.
a Kutuzovval ez az első igazán jó eredményem, pedig megvan egy ideje. eddig nem nagyon sikerült ráérezni. egy dologra jó: jó messziről kigyújtani a másikat, ezen a meccsen csak 43K volt a tűz (ráraktam még a Demolition Expert-et is). de amúgy papírból van és 8-as Tierben a 152mm-es a 203-asok lőtávjában nem sokat ér. és a Moszkváig ez így is marad: a lőtáv frankó, de a sebzés pocsék.
szóval Tier 8-as cirkálók között annyira nem OP szerintem, a Hipperrel ma mentem egy 6 killes játékot :)
személy szerint én is jobban várom a brit tech fát és a német csatahajókat, de azért nem árt egy kis színfolt (ha magyar lenne a fejlesztőcég, akkor az OMM haditengerészet és a Szent István került volna bele :) )
ezzel a hajóval az átlagot nézve nem OP. kicsit meg is bántam, hogy megvettem - a Tirpitz sokkal jobban megérte...