22417
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14043 Mai első (és egyetlen) csatám Bayern-el: 12 T8, 2 T7 meg én. Itt már tudtam hogy ez csak jó meccs lehet. A pálya Trap, alul kezdünk. Mindenki elindul A-ra, az egyik DD felmegy C-re. A-nál az alsó szigetnél mindenki megáll, az egy brit cirkáló be is füstöl, csak egy 8-as BB rohan ki a térkép széle felé, persze mindenki őt lövi. Velem szemben: 2 Bismarck, Carolina, Mogami, meg az aprók. Az ellenfél Carolinája átmegy tolatásba, szépen ki is gyújtjuk. Mivel próbáltam a BB-kre fókuszálni, azok meg szemből jöttek, igy AP-nek semmi értelmét nem láttam. Nem szeretek álló helyből kempelni, BB-vel főleg nem, igy szembe rámentem az ellenségre. Én voltam elöl, szóval mondhatom hogy 6-os hajóval vezettem a támadást. Berohanni persze én se akartam, igy kénytelen voltam én is tolatni. Volt egy perc, amikor olyan focus-t kaptam, hogy folyamatosan kopogtak a lövedékek, kevesebb mint fél Hp-n voltam, de sikerült úgy szögelnem, hogy minden lepattant rólam. A Bismarck-ok, a Carolina, a Mogami... Hogy nem csak kempeltem (6-os hajóval 8-as csatában lehet egyáltalán?) mi sem bizonyitja jobban, mint hogy... a másodlagos tüzérségem 274 lövést adott le, ebből 44 talált ami összesen 850-t sebzett xD Én 74 találatból sebződtem 27k-t, meg ki is gyújtottak és egy torpedó is elkapott, összesen 54,7k sebződést kaptam. Az okozott majdnem 100k (97,5k) mert az utolsó Bismarckra csak egy sorozatom jutott, aztán meg lett az 1000 pontunk. Hozzá kell tennem, az okozott sebzésből 62k égés volt, de hát mi mással érvényesültem volna? És viccen kivül, a legjobb csatáim Bayernnel T8-ban voltak eddig. -
fantomvampire #14042 hmm
nekem most frissites utan nincs kep csak a hatter :D
csodas
-
Darun #14041 Nekem az Iowa megvásárlása után maradt még 52 millám, szóval csődbe egyelőre nem fogok menni, viszont a free xp meg kéne, mert a stock Iowa egy rémálom és hát a Mo-hoz is kelleni fog majd. -
Prof William #14040 Jó volt de pár millió kreditnek jobban örültem volna. :) De ami késik nem múlik. -
#14039 nekem 10 milla kredit ma:) -
Darun #14038 Free? Na neeee! Olyan nekem is kell!
Mondjuk nem tudom ti megcsináljátok e minden nap a hármat, de úgy érzem az eddigi egyel kissé le vagyok maradva, pedig naponta átlagosan kettőt szerzek. -
Prof William #14037 Ma meg lett az első Szuperkonténer. 50 000XP-volt benne. -
#14036 Szuperkonténer: 250 victor lima zászló ... -
#14035 Aslain packból szemezgetek. -
bloodletter79 #14034 Tono34, milyen modokat használsz? -
#14033 Mostanában az Amagival nagyon jó meccseim vannak, T10 csata:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Darun #14032 Pedig reménykedtem hogy végre lesz valami hasznos is az újságban. Érdekes hogy a repcsishez anno tudtak normál kódot is szerezni.
Ha egyébként releváns a múltkori jelentésedben lévő 33%-os másodlagos fegyveres találati arány, akkor lehet még is csak érdemes lenne elgondolkodni a kifejlesztésén, mert alapból nekem olyan 10% környékén van, ami szintén nem valami jó. -
#14031 Bizony, sajnos. Írták is. -
Darun #14030 Tehát a GS-es kód csak új accravonatkozik? Ezek szerint megint neszesemmi :(
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.11.18. 22:29:55 -
Azim04 #14029 megvannak, köszönöm -
#14028 Az arp hajók csak Yokosuka kikötőben látszanak. -
Azim04 #14027 Sziasztok!
A megnyerhető ARP hajókat csak idéglenesen kapjuk meg? Mert megcsináltam az egyik feladatot, de nem tudtam kiválasztani a hajót, most meg már nem is látom a kikötőben -
#14026 Énis gondolkozok rajta hogy elkezdjem sokkal szórakoztatóbbnak tunik mint az angol cirkálók:) -
Plata #14025 Van egy darab invite kódom ami új account készítésnél ad 7 nap prémet T3 prém destroyert három skilles kapitányt.Csak új account készítésnél vehető igénybe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.18. 11:41:20 -
Prof William #14024 Én is kaptam.
Közben haladok az orosz romboló ágon. A Gnevy nagyon jó kis gunship. A topedótávja gyalázatos -csak a legvégső esetben éri meg használni - de az ágyúi jól sebeznek és nagyon gyors az utántöltés.
Jól lehet vele gyújtani és hajókat idegesíteni de szigorúan csak csapatban éri meg mozogni. Ha csak téged lőnek akkor -mivel romboló- pár sorozat és vége.
Tetszenek a japán rombolók a torpedóik miatt de oroszok is nagyon bejönnek a gyorstüzelő játékstílussal. -
Darun #14023 Én is kaptam o.O Jól értem hogy a meglévő kapitányok után kapunk +1 helyet, ha teljesült előző hónapban ARP küldink? -
Zoli105 #14022 szintúgy :D -
#14021 Most kaptam:
"Ahoy Captain!
You have finished at least one ARPEGGIO Missions before October 2016. As you may have noticed, some of this mission provided you with a captain for the ARP ships you could unlock with the missions.
For some of our player this captains were given without the reserve slot due to an issue with the mission and therefore the captain blocked one of the existent slots.
To compensate for this issue we have now added 1 reserve slot for every ARP captain received from a mission completed before October 2016.
We apologize for the inconvenience this issue has caused.
Action Station!
The World of Warships Team" -
#14020 Így van, kisebb eséllyel, de elvileg bármelyik másik választás is szülhet S.C.-t.
Mondjuk elképzelem a szituációt: "Csessze meg, nekem kimondottan öt darab Repair Party II kellett volna, erre iderak nekem ez a sz*r egy Tirpitzet! Most mehetek még többet a második ládáért..." -
#14019 Tier7-es hajókkal még egész szépen lehet keresni. T8-tól inkább már csak prém fiókkal. -
blackfalcon #14018 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ebben a játékban hanyas szintű hajóval lehet jól farmolni creditet?
És lehet-e esetleg prémium hajó nélkül is, v csak azzal? -
Prof William #14017 Szuperkonténert magától is adhat ugye? Nem kell a randomizálást választani a konténer megkapása előtt hogy megkapjuk. -
Darun #14016 Most látom hogy a többi is ott van. Nem tudom elsőre miért csak a PS-t láttam. A 33%-os találati arány mondjuk nem tűnik rossznak. Az MGA-d mondjuk nem meglepő módon jobb, szerintem én valamivel alatta vagyok. Mondjuk nyilván ez csak egy csata. -
#14015 Passz, első csata az új skillel :) Lehet ezért + asok közelharc miatt a sok találat. -
Darun #14014 Az szép hogy 155 találat másodlagossal, de hány lövésből? -
fantomvampire #14013 koszike :) -
#14012 Yoko.... kikötő kell hozzá. -
fantomvampire #14011 sziasztok!
Tegnap megcsinaltam az egyik kuldit ami ad egy animes kongot ...
tegnap meg lattam a hajok kozott bar nem engedte kijelolni ma meg mar sehol semmi...
Valaki tudja ez miert van ? -
#14010 Mai első csata, gondoltam kipróbálom Amagin az új manual fire controlt ..
-
Sendrov #14009 Gratula! -
carp3tm0nster #14008 Ez szép! :) -
#14007 Azt hiszem ez lett a legjobb Hipper köröm:
-
#14006 Nekem az Arizona tetszik :) -
Darun #14005 Akkor megveszem a Texast. Az is prém hajó, és jobb mint az azonos tech tree BB. Vagy a Tirpitz, vagy a Kutuzov... De csak azért mert prém hajó, szerintem felesleges pénzkidobás. -
#14004 Az Arizona prém hajó :)