World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Molotovról jókat írtak. erős ágyú, gyengébb AA meg páncél. viszont ez aránylag olcsó. nem szeretnék 10k+ költeni a hajóra.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Egyébként engem a Molotov nem győzött meg. A Tirpitz nekem is nagyon tetszik, tényleg remek hajó, én is azt javasolnám inkább, főleg ha nem jelentenek gondot a csatahajók. Mert nem mindenki szeret velük játszani. Másodiknak én is az Atago-t ajánlanám, szintén nagyon jó hajó, szerintem a legjobb T8-ban. Illetve nekem még tetszett a Kutuzov is, az Atagoval ellentétben ezzel elég sokat csatáztam, mivel a hitelős és kigyújtós küldiket elég jól lehet vele csinálni. A Tirpitzre szerintem kötelező a + income illetve az olcsóbb javitás signalok a maximális hatás miatt, de ha csak egy prém hajót akarsz és nem rombolót, akkor bármelyikre rárakhatod. Ha szeretsz CV-zni, akkor még megfontolandó lehet a Saipan is, bár ez eléggé lutri. (a kapitányi skill miatt nagyon be tudja szopni az ellenséges vadászokat a T9-es gépeivel)
Lópikula: szabad xp-t nem akarok hajóra költeni, mert szerintem fontosabbak a modulok. Az amcsi BB-ken T8-ig szinte kötelező azonnal fejleszteni "motort" és a hajótestet, mert még fullossan is elég nehézkesen mozognak, az alap hajók meg tényleg csak úszó vasdarabok.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nincs 1 prém hajóm sem és kezdek kifogyni a kreditekből....
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.06.07. 18:48:38
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Egy T 5 -as Atagotm és egy T 7-es (még nem fullos) Nagatom van jelenleg. A Witcher 3 miatt most kissé hanyagolom a játékot de fun kedvéért bármikor szívesen játszok.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
kedvcsinalonak ...most mentunk parat <#circling>#circling>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Hali
Team battle-re keresunk jatekosokat,T7-8 fullos hajokal (foleg cvbol van hiany de barmi johet)
Nem baj ha idosebb(sot ) nalunk 35+ az atlag
Van sajat tsunk ,nem kell clanba belepni csak funolunk.
ha erdekel keres ingame a nev ugyanaz mint itt , vagy kuldj uzenetet
Team battle-re keresunk jatekosokat,T7-8 fullos hajokal (foleg cvbol van hiany de barmi johet)
Nem baj ha idosebb(sot
Folyton mindenhol azt hallom és olvasom hogy a japán hajók mindenben erősebbek. Én carrierrel szeretek játszani, de pont az ellenkezőjét látom. Több vadásza van simán kiharcolja a légifölényt és semmit nem tudok vele kezdeni. Fejlesztett vadászaim vannak a kapitány is vadászokra specializáltam, de igazából nem sokat javult a dolog. Jó esettben a 2 osztag vadászgépem lelő 9 ellenséges vadászt majd elfogy. Utána meg próbálok menekülni de elkapja a torpedóvetőimet és bombázóimat igy nagy kárt nem okoznak. Ált.ban 1 hajót tudok elsülyeszteni aztán elfogynak a vadászaim, vadászfedezet nélkül meg elég nehéz támogatni a társaimat. Mit csinálok rosszul?
Szóval elkezdték szétspammelni az EU fórumot, amire jött a banhammer válaszként. Az írások alapján a lengyel community kihalóban van lassan, legalább is a legfőbb tagokat elvesztették.
NC jó hajó, megéri küzdeni érte, bár a Tirpitz-et kicsit jobban szeretem a 8-asban.
ha viszont akarsz majd Ranked-olni, ne add el a Colorado-t 😊
Am a poén az volt, hogy a csatát végigcsetelte a Carolinánk meg az ellenfél Amagija. A Carolinás srác szidta a Colot mint a bokrot, erre kikaptam az ellenfél Carolináját. Igaz mákon volt, irtam is neki, mert az utolsó lövésem citadella volt, am olyan ótvarokat sebeztem, hogy már az első csata után elment a kedvem. De hát s 2x szorzó nagy úr. Igaz csak 4 vereségig.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.05. 04:02:20
Előszedtem tegnap az ARP Myoko-t, mert megint volt 2 torpedós napi küldim. Már nem is igen nézem őket, de ezek valahogy mindig beragadnak, mert 99%-ban ágyúzok. Mivel van Pensacola-m, akad némi összehasonlitási alap. Igaz hogy utóbbi még alap, az éjjel vettem meg rá a B testet, demég nem mentem vele. A japánnak kb a szórása rosszabb kicsit,valamivel talán gyengébb a légvédelme és kettővel kevesebb main gunja van. És ennyi. Messzebb lő, gyorsabb, fordulékonyabb, páncélozottabb, több az életereje és nem utolsó sorban még van torpedója is. És ahogy nézegettem, alapvetően jellemző hogy a japán hajók mindenhol erősebbek az amerikainál. Akkor ebből milyen történelmi csaták lennének? Már az azonos tierben lévő hajók között sincs igazán egyensúly. A japán csatahajóknak átlagosan 4-5 kilóméter előnyük van lőtávolságra, és ha a páncéljuk nem lenne elég, még mindig le tudják hagyni az amcsikat.
A pve nem tudom mennyire lenne megoldás. Ha úgy valósitanák meg, mint a Warplane-ben, akkor inkább ne is legyen. Ott a csaták többsége úgy ér véget, hogy az egyik oldal veszit max 3 gépet, közben teljesen likvidálják a másikat. Nagyon sokszor van az az érzésem, hogy egyik csapatban totál retardált botok vannak, mintha csak a WG-sek a saját képességeiket modellezték volna le, a másik oldalon meg epic botok. Ott sem vagyok legendary játékot, de az éjjel már másodszor fordult velem elő, hogy két bot durvább köteléket repült mint egyes pro szakaszok. A kevés HP-s low alt vadász szépen jött velem szemben és hagyta magát leszedni, közben a társa, egy high alt vadász meg követte fentről, lecsapott rám és kivégzett. Bezzeg a saját csapattárs bot, mikor csatagéppel egyedül maradt egyetlen low hp-s vadász ellen, aki ráadásul majdnem szembe jött vele, szépen ráfordult a gt-re és hagyta magát lelőni. Annyit kellett volna csak csinálnia, hogy 10 fokot elfordul és lő. Nyertünk volna. De nem, mert mennyivel jobb a hülye botokkal egy csapatban lenni! Szóval kösz nem, ilyet nem kérünk a Warshipbe. Van elég ilyen player is.
Így legfeljebb pve módokat tudnék elképzelni, de ezt meg nem támogatja a játékmotor: a játékosoknak kell gondoskodniuk a saját "szórakoztatásukról" is (+ 2 tier-ben magatehetetlen célpontot játszani a "nagyoknak"😉, miközben a kiadó csak a zsét számolja...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)