World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...én mára befejeztem.
Mentem egy Rankedet, mer mé ne? Amikor 100 HP-nál elalszik a tűz az ellenséges Kongon és igy nyer az ellenség... az priceless. És amikor foglalod a bázist a másik cirkálóval, de egy romboló blokkolja a sziget túloldalán, bekerititek, de annyira low hp-s hogy az első lövéstől meghalt, aztán full hátramenetbe kapcsolsz és kitérited a kormányt, különben kimész a foglaló körből és a hajó fele már kilóg a határon, de pont beadja a foglalást... more priceless! És a 3 rombolónk megint meghalt a meccs elején.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ranked battle , lovoldozok , bejon a marha kozem es az elenseg koze , meghal ,
kapok utana 1 high calibert , kilovok 2-ot , tobb xp-et kapok mint a nyertes csapatban az elso....
es a vegen megint en leszek rozsaszin ...aaaaaaaaaaaaaaa <#boxer>#boxer><#banplz>#banplz><#kocsog>#kocsog>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
a 7 és 6km közötti sávban kell ügyködni, bár nekem sem mindig jön össze 😊
múltkor sikerült egy Krakent menni úgy, hogy kb. a csata 2/3-tól már csak én játszottam a csapatból, nem lett volna semmi, ha egyedül lehozom a meccset, de belecsúsztam a 6km-be, a maradék Kongo meg résen volt, így nem sikerült a nagy dobás 😊
talán az egyik legjobban hozó prém hajó a Tirpitz mellett. (szakértő kezekben persze 😉)
Vmi újabbat nem lehetne kitalálni? Lehetne ez talán változatosabb is ha nem csak a színeket változtatnák.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aznap volt szerencsém egy Warspite-hoz is, amelyik hátramenetben próbált heroikus küzelmet folytatni a(z A-😎 lövegtornyaival. Időnként az ilyen szinte mókás látvány.
Ugyanakkor egy - amúgy baromira lényegtelen - javítás, a legfejlettebb amerikai DD-m a Mahan, és már azon is elérhető olyan torpedóopció, ahol a lőtáv meghaladja az észlelési távolságot.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A hátralevő 1500xp meg megy free xp-ből, ilyen csata után nem akarom elrontani a búcsút 😄
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.10. 14:18:01
Szóval az angoltudásommal van baj. "Exclusive Invite Code" - azaz "Exkluzív meghívó kód" - és ez nem is az apró-betűs résznél van, sőt. Aki már játszik, nem kell meghívni, ugyebár... <#falbav>#falbav>
- a dobozon a kép jóval kisebb és alatta még kisebb betűkkel van megjegyezve, hogy meddig tart az akció.
Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2016.06.10. 09:40:06
Tirpi-n gondolkodtam, de aztán kifutottam az időből, ha adtak volna rá még esetleg 1 kis akciót a végén, biztos megveszem 😊
NC-t utálom, valahogy olyan érzésem van vele, mintha a lövedékei direktbe satu fékkel repülnének, olyan lassúak. Extra vele a cit érzékenység, szemből meg hiába kemény, ha a tűzerő 1/3-át és a manőverezést ki kell dobni :/ A 8-as japán sokkal jobban bejött, ki is pergettem a 9-est, csak nincs pénz megvenni 😞
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését.
A játék kóddal kapcsolatos problémákat a wargaming támogatásnak kell jelezni. Hibás kód helyett, ők tudnak újabb kódot küldeni. A promóciós kód kizárólag új wargaming fiók létrehozásánál használható fel, meglévő fiókhoz nem lehet felhasználni."
Még az is elképzelhető, hogy ide van írva a dobozra megoldás, az "apróbetűs résznél" <#nezze>#nezze> - ami tényleg apró. <#wow1>#wow1> Nem volt nálam nagyító. Nem kaptam a nagyitó'.
Én nem is citadellát akartam lőni a Tirpitznek, beértem volna egy normál sebzéssel is. De hogy még azt se adta be!?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az a gyanús, ami nem gyanús!
A Tirpitznek nem tudom hová találtam, Nem manőverezett, viszont nem is párhuzamosan haladt velem. Próbáltam kicsit mögé célozni, hogy a felépitményét találtam el, de nem néztem a becsapódást, mert volt ott még egy Tirpitz, meg egy Colo és valami német cv is. Mire visszanéztem meg épp csak a sebzést láttam. Aztán meg meg is haltam.
A küldiben elvileg a hajót mutatja első jutalomként, amit mondjuk én se értek, mert mindig a kapitányt szokta adni először. Egyébként ma az első Colos csatánál az első cset beirás (volt egy Kirishima a csapatunkban): megint Kongo az ARP hajó. Mi meg csak röhögtünk, mert gondolom nem csak nekem lesz ez a negyedik.
de mivel főleg cirkálós vagyok, én csatahajókkal is sokat forgolódom. már amelyikkel lehet 😄
Colorado: sokáig utáltam, de amikor kicsit rákoncentráltam, hogy legyen meg az NC, akkor egészen megkedveltem. lehet vele azért csúnyán sebezni, de sajna csak ott, ahová odarakják. sokat lehet bukni csak amiatt, mert nem jó felé indul az ember és utána már késő.
erősen gondolkozom, hogy ranked-re újravásárolom, azért elég strapabíró jószág..
Egy ideje csak BB-t tolok(New Mex, Nagato és a kedvenc a Kongo) de egyszerűen szánalmas csapatokba rak be. Tegnap Kongoval zsinórban 4 bukás, majd new mex-el 3, egy nyertes meccs Nagato-val, de azzal is kb 35%-os winrátám van, elég szimpatikus mennyiségű sebzések mellett...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Hozzá kell még szoknom, pedig a Nagato sem volt egy úszó vasbeton-tömb. (Az Amagi meg kifejlesztve, de meg nem véve várja, hogy az NC-be beledöntött lóvé visszatermelődjön...)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.06.09. 16:03:05
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
gyorsan abba is hagyom mára a játékot 😊
de amúgy a Tier 9-10-re más nemzeteknél is igaz, hogy nem létező hajók. (Roon, Hindenburg, Zao, stb.)