World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval az angoltudásommal van baj. "Exclusive Invite Code" - azaz "Exkluzív meghívó kód" - és ez nem is az apró-betűs résznél van, sőt. Aki már játszik, nem kell meghívni, ugyebár... <#falbav>#falbav>
- a dobozon a kép jóval kisebb és alatta még kisebb betűkkel van megjegyezve, hogy meddig tart az akció.
Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2016.06.10. 09:40:06
Tirpi-n gondolkodtam, de aztán kifutottam az időből, ha adtak volna rá még esetleg 1 kis akciót a végén, biztos megveszem 😊
NC-t utálom, valahogy olyan érzésem van vele, mintha a lövedékei direktbe satu fékkel repülnének, olyan lassúak. Extra vele a cit érzékenység, szemből meg hiába kemény, ha a tűzerő 1/3-át és a manőverezést ki kell dobni :/ A 8-as japán sokkal jobban bejött, ki is pergettem a 9-est, csak nincs pénz megvenni 😞
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését.
A játék kóddal kapcsolatos problémákat a wargaming támogatásnak kell jelezni. Hibás kód helyett, ők tudnak újabb kódot küldeni. A promóciós kód kizárólag új wargaming fiók létrehozásánál használható fel, meglévő fiókhoz nem lehet felhasználni."
Még az is elképzelhető, hogy ide van írva a dobozra megoldás, az "apróbetűs résznél" <#nezze>#nezze> - ami tényleg apró. <#wow1>#wow1> Nem volt nálam nagyító. Nem kaptam a nagyitó'.
Én nem is citadellát akartam lőni a Tirpitznek, beértem volna egy normál sebzéssel is. De hogy még azt se adta be!?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az a gyanús, ami nem gyanús!
A Tirpitznek nem tudom hová találtam, Nem manőverezett, viszont nem is párhuzamosan haladt velem. Próbáltam kicsit mögé célozni, hogy a felépitményét találtam el, de nem néztem a becsapódást, mert volt ott még egy Tirpitz, meg egy Colo és valami német cv is. Mire visszanéztem meg épp csak a sebzést láttam. Aztán meg meg is haltam.
A küldiben elvileg a hajót mutatja első jutalomként, amit mondjuk én se értek, mert mindig a kapitányt szokta adni először. Egyébként ma az első Colos csatánál az első cset beirás (volt egy Kirishima a csapatunkban): megint Kongo az ARP hajó. Mi meg csak röhögtünk, mert gondolom nem csak nekem lesz ez a negyedik.
de mivel főleg cirkálós vagyok, én csatahajókkal is sokat forgolódom. már amelyikkel lehet 😄
Colorado: sokáig utáltam, de amikor kicsit rákoncentráltam, hogy legyen meg az NC, akkor egészen megkedveltem. lehet vele azért csúnyán sebezni, de sajna csak ott, ahová odarakják. sokat lehet bukni csak amiatt, mert nem jó felé indul az ember és utána már késő.
erősen gondolkozom, hogy ranked-re újravásárolom, azért elég strapabíró jószág..
Egy ideje csak BB-t tolok(New Mex, Nagato és a kedvenc a Kongo) de egyszerűen szánalmas csapatokba rak be. Tegnap Kongoval zsinórban 4 bukás, majd new mex-el 3, egy nyertes meccs Nagato-val, de azzal is kb 35%-os winrátám van, elég szimpatikus mennyiségű sebzések mellett...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Hozzá kell még szoknom, pedig a Nagato sem volt egy úszó vasbeton-tömb. (Az Amagi meg kifejlesztve, de meg nem véve várja, hogy az NC-be beledöntött lóvé visszatermelődjön...)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.06.09. 16:03:05
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
gyorsan abba is hagyom mára a játékot 😊
de amúgy a Tier 9-10-re más nemzeteknél is igaz, hogy nem létező hajók. (Roon, Hindenburg, Zao, stb.)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.09. 12:30:32
Mondjuk az hogy baromi sok lövés betalált neki, annyira nem lep meg. Alapból olyan 100 méter körül van a szórása és ő még rárakta a pontosságnövelést. Mondjuk nem hinném hogy az a 10 méter olyan sokat számit. Viszont azt is láttad, hogy a menet közben lévő találatai milyen jók voltak, az álló japán CV-re meg lőtt egy full luftot, utána meg 1 hit. Azon mondjuk meglepődtem.

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.09. 10:05:53
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Idióta gyökér prém csatahajó az előbb ráfutott egy bazinagy szigetre,fos kis német cruiseremmel megsoroztam párszor,egymás után lőttem neki citadellákat,és elég gyorsan meg is döglött,de sajnos benyúlták előlem a killt,pedig én lőttem szarrá,na amit én attól a prém csatahajó tulajtól kaptam,voltam én noob,csaló,cigány satubbi.<#vigyor>#vigyor>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az meg szimpla szánalom,hogy csatahajóval gyakorlatilag menekülnöm kell, ha jön egy romboló...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ettol fuggetlenul en se azt vennem, mivel mar igencsak levittek a credithozamat( nekem meg az kamikazes eventbol van meg)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Esetleg ajánlanám még a Murmansk-ot, ami ugye egy orosz Omaha, viszont a saját tierjében elég jó hajó. Ha nem tech tree prém hajót akarsz venni, akkor elég gyér a választék.
nah mind1 majd lesz valahogy.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
drakulalugosi: még van kb 20 napom, de mivel 3 csata után úgy felbasz a játék hogy két napig nem játszom, nem igazán látom értelmét belőni még 15 napot. Az új ARP hajó miatt persze játszani fogok megint, de mivel már van 3 Kongom és egy Myokom, nem követek el harakirit ha ezek nem sikerülnek.
Am megnéztem a videót, pár gondolat:
-top tier volt, ami azt jelenti hogy átlagosan 2 km előnye van lőtávban a többi ellenféllel szemben
-azért az hogy egyedül is bement 5 ellenfél közé és alig sebződött... én ilyet csinálnék, olyan fókuszt kapnék hogy két sorozatot se tudnék leadni
-az mi hogy minden salvora lő egy citadellt? Azt hogy?
-ennyi citadellel sztem akárki tud 160k sebzést lőni
-az egész csata alatt alig lőttek rá ha megfigyeltétek. Ehhez képest nem sok élete maradt, ráadásul nem rémlik hogy az ő oldalán lett volna DD, a hajója meg (számomra érthetetlen okból) AA-ra volt fejlesztve.
Jónak amúgy jó, valóban, egyszerűen számomra nem "ötezer forint, és amúgy a játékban eleve ingyen ott van"-jó.
Tirpitz most ha jol lattam nem kaphato es ha igen akkor is olyan 15k korul van.
Persze, itt visszakanyarodunk az alaptételhez, miszerint mindenki arra költi a pénzét, amire (törvényesen) akarja, és ezt a végsőkig tiszteletben is tartom. 😊
Mindenesetre ahogy végiggondolom, komoly bajom, hogy láthatólag más az elképzelésem a prémium hajókról, mint a WG-nek. Én akkor gondolkodom el a vásárlásban, ha valami vagy korrekt játékélményt ad (Tirpitz), vagy elég egyedi (Mikasa), de legfőképpen mindkettő; de az én szememben a legtöbb prémium szemét jelen pillanatban baromi drágán mért kvázi-tech tree hajó.
gondolom ezek is hoznak kb 300-500k kozott.