World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem enged beloginolni az oldalon,folyamatosan tölt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.15. 19:07:57
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
T7-es.........
4. bukott meccs zsinórban minjárt 16 leszek megint 14 ről
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.15. 18:23:52
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Én még csak 16-on vagyok, de eddig egész értelmes csapatokat fogtam ki, de legalább abban, hogy mit csináljunk eddig egyetértés volt.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
a wows.hu fórumra beraktak olyan képet is valamilyen orosz fizetős warpack-ból, hogy a bejövő lövések és torpedók pályáját/útját szép színesben illusztrálja 😊
engem ez jobban zavar, mint bármilyen drága prém hajó...
Sovereign: lehet hogy point and click, de amikor US BB-vel 10km-ről minden lövésed mellé megy, a japó meg 20 km-ről lő neked citadellát úgy hogy fordulsz és rád se lát, akkor azért elgondolkodsz azon, hogy is működik pontosan ez a játék.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ki kéne rúgatni az összes béna EU staffos nyomorékot, hogy ugyan végre legyen valami.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Nekem spec most jól jöt ez a 3 és negyed milla, mivel a Carolina elvitte a creditem több mint harmadát. És ugye játszani sem olcsó vele. Meg hát a port hely se jön rosszul.
Tehát új játékosok számára volt az email és a kód. Az új játékosok email címét honnét tudnák előszedni ha még nem is regisztráltak? Vagy hány olyan új játékos van aki regisztrált és emiatt megvan az email cím, de még nem játszott (valószínűleg nyomós indoka volt, hogy végül nem játszott és nem hiszem, hogy ennyitől elkezdené).
Tipikusan azt érzem a WG-n is, mint a legtöbb szolgáltatónál Magyarországon. A régi fizető vevő le van szarva annak ott rohadjon meg drága díjjal (itt a WG-nél a nagy semmivel), de az új vevő az a lényeg, hogy annak olyan akciót kell ajánlani, hogy hozzájuk menjen.
Nektek mi a véleményetek erről a Emden-ről? Az ágyúja nagyon gyors, de nekem vmi miatt nem igazán sebez. Próbáltam mindkét fajta lőszert, de ilyen 0-és 316 között sebzett 4 találatnál.... Elég karcsúnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 11:30:15
De azért hetente 1-2 csatát letolok.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 10:17:01
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.14. 10:10:41
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 10:09:20