World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.06.12. 18:34:00
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Teganp Pensacolaval nem hiányzott, mert a lőtáv = az észlelési távval :D
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.12. 13:12:32
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.11. 22:41:39
...én mára befejeztem.
Mentem egy Rankedet, mer mé ne? Amikor 100 HP-nál elalszik a tűz az ellenséges Kongon és igy nyer az ellenség... az priceless. És amikor foglalod a bázist a másik cirkálóval, de egy romboló blokkolja a sziget túloldalán, bekerititek, de annyira low hp-s hogy az első lövéstől meghalt, aztán full hátramenetbe kapcsolsz és kitérited a kormányt, különben kimész a foglaló körből és a hajó fele már kilóg a határon, de pont beadja a foglalást... more priceless! És a 3 rombolónk megint meghalt a meccs elején.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ranked battle , lovoldozok , bejon a marha kozem es az elenseg koze , meghal ,
kapok utana 1 high calibert , kilovok 2-ot , tobb xp-et kapok mint a nyertes csapatban az elso....
es a vegen megint en leszek rozsaszin ...aaaaaaaaaaaaaaa <#boxer>#boxer><#banplz>#banplz><#kocsog>#kocsog>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
a 7 és 6km közötti sávban kell ügyködni, bár nekem sem mindig jön össze :)
múltkor sikerült egy Krakent menni úgy, hogy kb. a csata 2/3-tól már csak én játszottam a csapatból, nem lett volna semmi, ha egyedül lehozom a meccset, de belecsúsztam a 6km-be, a maradék Kongo meg résen volt, így nem sikerült a nagy dobás :)
talán az egyik legjobban hozó prém hajó a Tirpitz mellett. (szakértő kezekben persze ;))
Vmi újabbat nem lehetne kitalálni? Lehetne ez talán változatosabb is ha nem csak a színeket változtatnák.
Aznap volt szerencsém egy Warspite-hoz is, amelyik hátramenetben próbált heroikus küzelmet folytatni a(z A-B) lövegtornyaival. Időnként az ilyen szinte mókás látvány.
Ugyanakkor egy - amúgy baromira lényegtelen - javítás, a legfejlettebb amerikai DD-m a Mahan, és már azon is elérhető olyan torpedóopció, ahol a lőtáv meghaladja az észlelési távolságot.

A hátralevő 1500xp meg megy free xp-ből, ilyen csata után nem akarom elrontani a búcsút :D
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.10. 14:18:01
Szóval az angoltudásommal van baj. "Exclusive Invite Code" - azaz "Exkluzív meghívó kód" - és ez nem is az apró-betűs résznél van, sőt. Aki már játszik, nem kell meghívni, ugyebár... <#falbav>#falbav>
- a dobozon a kép jóval kisebb és alatta még kisebb betűkkel van megjegyezve, hogy meddig tart az akció.
Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2016.06.10. 09:40:06
Tirpi-n gondolkodtam, de aztán kifutottam az időből, ha adtak volna rá még esetleg 1 kis akciót a végén, biztos megveszem :)
NC-t utálom, valahogy olyan érzésem van vele, mintha a lövedékei direktbe satu fékkel repülnének, olyan lassúak. Extra vele a cit érzékenység, szemből meg hiába kemény, ha a tűzerő 1/3-át és a manőverezést ki kell dobni :/ A 8-as japán sokkal jobban bejött, ki is pergettem a 9-est, csak nincs pénz megvenni :(
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését.
A játék kóddal kapcsolatos problémákat a wargaming támogatásnak kell jelezni. Hibás kód helyett, ők tudnak újabb kódot küldeni. A promóciós kód kizárólag új wargaming fiók létrehozásánál használható fel, meglévő fiókhoz nem lehet felhasználni."
Még az is elképzelhető, hogy ide van írva a dobozra megoldás, az "apróbetűs résznél" <#nezze>#nezze> - ami tényleg apró. <#wow1>#wow1> Nem volt nálam nagyító. Nem kaptam a nagyitó'.
Én nem is citadellát akartam lőni a Tirpitznek, beértem volna egy normál sebzéssel is. De hogy még azt se adta be!?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A Tirpitznek nem tudom hová találtam, Nem manőverezett, viszont nem is párhuzamosan haladt velem. Próbáltam kicsit mögé célozni, hogy a felépitményét találtam el, de nem néztem a becsapódást, mert volt ott még egy Tirpitz, meg egy Colo és valami német cv is. Mire visszanéztem meg épp csak a sebzést láttam. Aztán meg meg is haltam.