22413
A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #14199 Jól... -
Darun #14198 Az a Race to the Bottom pontosan mi is magyarul? Minden hajóosztállyal el kell érni egy torpedó találatot? -
Darun #14197 Ha a Graf Spee-t meg akarom szerezni kampányból, akkor jól értem hogy az első Mission-t 28.-a előtt nem tudom befejezni? -
#14196 Elvették a Hatsu véletlenül adott fix festését .... így azt hiszem nem fogom megtartani. -
#14195 Maraton, mit is kellene tenni. -
pajer_csaba #14194 Szent Este mérlege: 3 győzelem (Fuso, Kaiser, Aoba) 2 vereség (Kirov, Königsberg) -
Darun #14193 Egyébként ha nem lett volna lag, akkor is csak 1 torpedó talált volna be. -
kHares #14192 Ez lag, nekem is volt már. Mikor visszanéztem a replay-t láttam hogy minden lövedék/torp amit úgy láttam telibetalál két hajóhossznyira ment mellé. -
bloodletter79 #14191 Csinos. Engem mostanában a hegyeken keresztül szokott a másodlagos fegyverzet eltalálni. De frankón látod, hogy átjön a lövedék a hegyen... -
Magyar Betyár #14190 http://plays.tv/video/585db538dadf16cf5e/ez-mi-
Találkozott már valaki ilyesmivel? Mert én még nem -
Darun #14189 Én emlékszem rosszul, vagy tényleg machináltak az Iowa kormánylapátjával!? Mert nem rémlik hogy SGM-el is 20 sec lett volna a kitérités. -
carp3tm0nster #14188 Köszi a tippeket!
Próbálkoztál a háttérből lőni HE-vel... de ilyen kb. 400-500 közötti sebzések... Egy Iowa-t kergettem tisztes távolból, negyvenvalahány találatból nem tudtam kigyújtani. Mondani sem kell, hogy én már egytől égek... -
#14187 sose mutasd az oldalad semminek,és ne siess előre ,második de inkább a harmadik sorból gyújtogass,ha lőnek rád pucolás, ha tiszta a levegő irány vissza,és ezt ismételd :D
ne kövesd el a hibát hogy csatában maradsz vele ha lőnek rád :D -
#14186 Én inkább gyújtogatásra használom, keress fedezéket onnan lehet osztani. Ha valaki telibe kap azt nagyon megérzed.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.12.23. 21:40:53 -
carp3tm0nster #14185 Mogamihoz nem tudtok tippeket? A nagyobb puskával nem vagyok valami hatékony... -
#14184 Énis inkább bemegyek közelharcolni, ezért vannak secondaryra huzva a BB im, nem mindig a leghatékonyabb opció az lehet, de a legszórakoztatóbb az biztos:) -
Darun #14183 És akkor tegyük még hozzá hogy van 0 sebzéses hit is!
Engem mondjuk whiskey jelentéséből érdekelne, hogy az 157 másdolagos hány lövésből jött össze. Mert ugye skill nélkül ez olyan 1200 lövés körül kéne legyen. -
carp3tm0nster #14182 Valahogy senkinek sem áll érdekében csinálni a dolgát. Két opció van BB-vel amiket látok. Egyik amit Te is mutatsz, bemész és zúzol, vagy hátulról kempelsz. Sajnos inkább a kempeléssel találkozni. Hasonlót mentem Gneisenauval... Érdemes egy pillantást vetni a hit/overpen arányra... szánalom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.12.22. 15:53:15 -
#14181 Napi Montana, nulla supporttal :/
-
kHares #14180 Nézzük akkor:
[Fire Resistance Coefficient] x ( 1 - [Damage Control Modification 1] - [Fire Prevention] ) x ( [Projectile Base Fire Chance] + [Demolition Expert] + [Signals] ) = Fire Chance
Példádnál maradva Lexington T8, tehát 0.6337 x (1-0.05-0.07) x (0.25+0+0) = 13,94%
Ue. a példa de Lexi-nek nincs skill és modul viszont a Fuso-t valami beteg ok miatt tűzgyújtásra képezed(skill, zászlók)
0.6637 x (1-0-0) x (0.25+0.03+0.01+0.01) = 19,91%
Az meg, hogy mikor éri meg? Én a gyorstüzelő cruiserek-re meg gunboat destroyerek-re raktam a demolition expertet. Persze ez függ attól milyen stílusban nyomod ill. az adott hajótól, minden ágon vannak kivételek.
Utoljára szerkesztette: kHares, 2016.12.22. 13:47:51 -
Prof William #14179 Lesz valami karácsonyi event? Mármint olyan ami megváltoztatja a jűjátékot tákot mint pl a Halloweeni event. -
Darun #14178 Ez azért érdekes, mert pár hete ez már volt téma. Mivel én is feltettem a kérdést hogy megéri e ezekre gyúrni. Mindenesetre nem tudom pl egy CV-re mennyire számit elsődlegesnek az fc csökkentés, akár kapitányi skillt nézünk, akár modulokat. -
#14177 Graf Spee maraton -
kHares #14176 Az a 25% kb. a fele modulokkal meg cap skillel. -
Darun #14175 Negyedik csata Fuso-val... természetesen T8, a Pensacola 10 km-re megközelitett. Full broadside, 2 találat, mind a kettő overpen. A második salvo el sem találta. Biztos azon a 4%-on múlt, amit a camoból kapott. *sic* A Lexington 9 km-re volt. 2 savlo AP, 15 találat és 24k sebzés. Mi volt ez? Hajóroncs? Persze, örüljek hogy sebeztem. Az végképp felbaszta az agyam, hogy a 9 HE-ből egy sem gyújtotta ki. Ennyit a 25% fc-ről. -
Darun #14174 Egy Carolina 3/4 HP-ról szedte ki az Iowa-m úgy, hogy egy szikla sziget volt köztünk, ergo nem láthatott közvetlen rám. Az hogy igy is eltalált, oké, de... 4 citadellát lőtt nekem. Ha én lövök, még 4 találatom sincs, nem hogy 4 citadella! Mellesleg 41 találatom volt, 100k sebzés és csak 2 citadella a 41,ből. Ő egy salvo-ból lőtt 4-et. Mondja valaki, hogy nincs ellenem az RNG! -
Darun #14173 Tisztában vagyok vele. A Kongo-val se találtam el semmit. De pont ez az, ha már a Fuso csak 13 km-re lő, legalább a tierjéhez képest jó a szórása az ágyúinak. Elvileg. Ha majd messzire fogok tudni lövöldözni vele, akkor 1. úgy se találok el semmit 2. a BB-kről pattanok, a többi meg overpen.
Most vette észre a WG, hogy a japán dd-khez ingyé adtak camo-t. Gyorsak, mint a villám xD -
pajer_csaba #14172 A Fuso minden, csak nem pontos. Láttad már a szórását? Jah, bocs, te még közelről lövöldözöl... Nah, majd amikor meg lesz a fejleszetett hajótest és lőtáv... Sírni fogsz. ^_^ -
carp3tm0nster #14171 Én a Gneisenau-t húzom. Most már direkt nézem a meccsek végén,hogy a találatok kb. 50-60% overpen, vagyis nudli sebzés. Kérdem a drága WG-t, meddig lehet kiherélni még a BB ágat? -
Darun #14170 3 csatából kettőben volt Missouri. És direkt figyeltem, más volt a kapitány. Mondjuk gondolom nem ez lesz az általános előfordulási aránya, de azért a "hány év kell kifarmolni 750k free xp-t" rinyálást már akkor is erős túlzásnak éreztem. Nálam mind a kettő bejött a sűrűbe, az elsőre egy teljes salvo-t lőttem, de éppen fordult, egy lövés találta csak el, az is lepattant róla, a másodikba is asszem ilyen 4400 körül sikerült belevágnom. Viszont... az elmúlt három napban egyszer sem sikerült T8 felett nyernem, pedig már csak kettő kéne az 50-hez! Ráadásul az Iowa winrate-je már csak 36%. pedig tegnap végre két mecsen is sikerült sebeznem, nem csak az ellenfelet feedeltem.
Én is elkezdtem a kampányt, de én már a másodiknál ot elakadtam, hogy Arsonist. Kb 2000 csatával van 5, tehát nem adja be túl sűrűn, a fő probléma az, hogy amit kigyújtok az nem hal meg, amit meg megölök azt nem én égetem le. Erre tegnap mentem egy awesome kört Scharnhorsttal és meg is lett. (leégettem egy Gneisau-t)
Ami meg a BB vs cirkáló témát illeti... Az alap Fusoval a minap bekerültem a darálóba. 2 T8-as BB és egy fullos Fuso egy New Orleans meg egy Takao közé. Nah most a Takao kapott tőlem 2 salvot, ami 14 találatot jelentett és levette a fél életét. Ez mi? Komolyan két full salvoból nem tudok leszedni egy cirkálót? Aztán a New Orleans is kapott tőlem, kb hasonló eredménnyel. De ezeket legalább eltaláltam. Mert ugye elvileg a Fuso pontos. Ha már lőtávja nincs. De előtte akkora homályokat lőttem, hogy csak pislogtam. Full broadside BB-knek ment mellé az összes lövésem. És végül... a ez ugyan nem cirkáló, de a Scharnhorst 19 km-ről belőtte az Iowa-m oldalát. Ez már nem random, hanem kabbeaf***om! -
carp3tm0nster #14169 Lassan de biztosan a Science of Victoryval. Nem is a küldetések nehezek, hanem a 10-ből 8 bukott meccs az ami elveszi a kedvem az egésztől... -
#14168 Az uj campaign-okkal hogy álltok?:) Én a Science of victoryt viszonylag gyorsan végigpörgettem, de a másik elég nyögvenyelősen meg, nagyon specifikus dolgokat kell csinalni:) -
carp3tm0nster #14167 Én is összefutottam már vele, párszor. Kár, hogy a háttérben kuppogtak, így nem derült ki mire képesek... -
Darun #14166 Épp most rakott össze a MM egy Missouri-val :) -
#14165 just Bismarck things... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #14164 Had ne irjam le, hogy mi jutott eszembe arról, hogy a Wargaying mit csinálhatnak a nemi szervemmel, miközben hajózok. Fuso, első csata és rajtam kivül volt a csapatban még egy hatos hajó! Ez most komoly? 13 km-es lőtáv, de már 19-ről lát mindenki, ha lövök (de ugye mire?) akkor az egész térképen látszódok! Az ellenfélnek is volt egy Fuso-ja, de ő fullos volt. Meg egy Cleve. De még ő is messzebb ellőt mint én! A végén az egyik csapattárs beirta hogy: örüljek hogy életben maradtam. Bakker! Hogy a f*szba haltam volna meg, amikor olyan tetű lassú ez a hajó, hogy sehova nem érek oda időben! Kárpótlásul az első lövésem kigyújtotta az ellenfelet, a második salvo-ból is betalált valami (a 700-as ping miatt nem sokat láttam a csatából, ráadásul egyszer dc-ztem is) igy a végén volt kb 6000 sebzésem. Köszönöm Wargaying! <3 -
carp3tm0nster #14163 Meccs végén egy full hp-s NC vígan hajókázik. Beírom neki, hogy talán el kellene kezdeni harcolni is. Erre mit ír vissza? De hát ott egy DD torpedókkal.... Hát igen, az én qrva anyámat... -
carp3tm0nster #14162 "Viszont a gyújtogatásuk kiemelkedő és egyben mocskos idegesítő. :/ "
Erről beszéltem:) -
Darun #14161 "Jót nevettünk a főnök viccén, aztán közölte hogy ez lesz a mai feladat" -
#14160 huh nah kiszenvedtem a 20 orosz killt is, ennyit erről az évről:D