World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ki kéne rúgatni az összes béna EU staffos nyomorékot, hogy ugyan végre legyen valami.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Nekem spec most jól jöt ez a 3 és negyed milla, mivel a Carolina elvitte a creditem több mint harmadát. És ugye játszani sem olcsó vele. Meg hát a port hely se jön rosszul.
Tehát új játékosok számára volt az email és a kód. Az új játékosok email címét honnét tudnák előszedni ha még nem is regisztráltak? Vagy hány olyan új játékos van aki regisztrált és emiatt megvan az email cím, de még nem játszott (valószínűleg nyomós indoka volt, hogy végül nem játszott és nem hiszem, hogy ennyitől elkezdené).
Tipikusan azt érzem a WG-n is, mint a legtöbb szolgáltatónál Magyarországon. A régi fizető vevő le van szarva annak ott rohadjon meg drága díjjal (itt a WG-nél a nagy semmivel), de az új vevő az a lényeg, hogy annak olyan akciót kell ajánlani, hogy hozzájuk menjen.
Nektek mi a véleményetek erről a Emden-ről? Az ágyúja nagyon gyors, de nekem vmi miatt nem igazán sebez. Próbáltam mindkét fajta lőszert, de ilyen 0-és 316 között sebzett 4 találatnál.... Elég karcsúnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 11:30:15
De azért hetente 1-2 csatát letolok.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 10:17:01
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.14. 10:10:41
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 10:09:20
Get a head start by taking advantage of your special in-game goodies:
Tier II Premium German cruiser Emden
7 days of Premium Account time
1,000,000 credits
Ezek tiszta hülyék,nekem már van Emden.
"Grab your welcome gift now! - Here's a special treat to help you get off to a great start. grab your welcome gift now! DISCOVER"
Ez szerepel a cimsorban. Feltételezem hogy azért mindenkinek nem küldtek ilyet. Valamelyik nap kitöltöttem egy felmérést amit szintén levélben küldtek. Bár nekem valószinűbbnek tűnik (a great start-ra alapozva) hogy azért kaptam mert részt vettem a bétában. Holnap még kicsit jobban utána nézek ennek a dolognak.
Mondom hogy nem volt modul sebzésem. A csata végén direkt meg is néztem, hátha levitt valami AA géppuskát, de nem.
Nem lehet, hogy elszállt valamelyik légvédelmi üteg és azt kellett pótolni?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
-1.mi is erztuk hogy gond van ,csak a te velemenyedre vartunk ,ez most megadta a kegyelem dofest a magyar kozzosegnek, aki meg hezitalt ,valszeg uninstallalja
-2.Azert vannak kevesen mert szerencsere a legtobb noob rajott hogy ez neki tul bonyolult es abbahagyta ( mint te <#action>#action> )
valassz 1et melyik szimpatikus <#puszi>#puszi>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Egyébként a Tagetthoff osztályú prémium csatahajóknak volna létjogosultsága a játékban, mert szerintem a néhai monarchia részét képező mai államok játékosai mind vennének belőle. Arról nem is beszélve, hogy pici módosítással el lehetne adni ugyanazt a hajót Tagetthoff-ként, Viribus Unitis-ként Prinz Eugén-ként és Szent Isvánként is. A szinte ugyanolyan hajók más néven árusítására meg ugyebár már most is van egy csomó példa a játékban.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bár ez a topic egy hajós számitógépes játékról szól, szerintem a hajós makettes képek messze nem off itt, én is szivesen látnék még képeket. Az én makett készitő pályafutásom elég rövid lett, az öcsémnek viszont igen komoly kollekciója van. Többek között hajók is akadnak köztük. (két modernebb anyahajó képében)
Egy Szent Istvánra sztem én is beruháznék. Nyilván lengyel meg kinai hajó azért kerülhetett be a prém shopba, mert ez a két ország fel tudott mutatni kellő vásárló erőt ahhoz hogy megérje betenni. A Blyska ráadásul sztem kellően egyedi hajó és olyan, ami még kicsit közelebb is áll az én játékstilusomhoz.
Prémként én is megvenném a SZ:I:-t, ha nem arany áron adnák 😊 Annyi ágyúval eléggé szép tűzerőt képviselhetne. Igaz a motorcsónakoktól nagyon kéne rettegnem vele...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI