World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jéééé ,de érdekes,merő véletlen nem Orosz? 😄
1 és 2 és még a 3ast is 😊
Caliph
<#nyes>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

patchaou
Figyi, ismerek olyanokat, akiktől folyamatosan hallom, hogy többet nem költenek a wot-ra, de ennek ellenére ha kiadnak valami új prémtankot akkor az valahogy mégis bekerül a garázsba, valahogy mégis mindig van arany átváltani a tp-t stb 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

whiskeyman
Brutál ez a kis csónak 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Kicsit kellemetlenül érzem magam amiért ennyi nyilvánvaló dolgot irtam az elmúlt pár órában, de... mindannyian tudjuk hogy a WG üzletpolitikája nem igazán vásárló centrikus. Ha már fizettél a játékért, akkor nagy ivben tesznek arra is hogy akár abbahagyod. Tejeltél, teljesitetted a feladatod. Majd jönnek helyetted új emberek akik szintén fizetnek, csalódnak és abbahagyják, de helyettük is jön valaki. És mindezt annak ellenére, hogy mind tudjuk milyen a WG hozzáállása. Nekik meg úgy nézem nem kell nagyon panaszkodniuk, dől hozzájuk a zsé zsákszám.
Mint írtam hiába kaptam levelet nem működik nekem, ahogy már más írta. Tehát így vagy úgy, de elbaszták. Vagy azért mert nem működik, vagy azért mert nem is kellett volna kapjak ha új játékosoknak szánták.
Ki kéne rúgatni az összes béna EU staffos nyomorékot, hogy ugyan végre legyen valami.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Lópikula
én nagyon régóta játszok és imádom a warshipset, de most felidegeltek, lehet ráhagyom örökre, óriási az üzletpolitikájuk

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Feltételezem hogy azok kaptak mail-t, akiknek van WG accountjuk (tankoztak vagy repülőztek) illetve akik már régebben játszottak, de csak pár csatát mentek és ennyi. Mondjuk nem értem akkor én bétás reggel és 1000+ csatával hogy kaptam, de végre (megint) szerencsém volt. Egyébként meg... a saját szempontjából jól csinálja a WG, nem véletlen ez az üzletpolitika. Való igaz ahogy észrevételeztétek is, a már meglévő vásárlókat a legtöbb helyen lesz@rják, hiszen őket már sikerült "megvenni". És igaz hogy nekem is van már 4 Kongo a kikötőmbe, de hajtok az ötödikért is. És még sokan vannak igy vele. Az új embereket meg be lehet etetni egy 2-es ladikkal, egy hét prémmel meg 1 millával. Anno Warplanezni is egy WG-s kód miatt kezdtem (kaptam egy T3-as repcsit) és azóta is játszok. Ha csak a kiküldött levelekből az 1% fog játszani a játékkal, már megérte nekik.
Még amikor volt az Emdenes küldi télen én is mentem vele pár kört. Feltételezem hogy az AP alacsony átütése miatt csak közelről sebez normálisan, illetve ha sikerült gyenge ponton meglőni az ellenfelet. Én szinte csak HE-t használtam vele, mert még el se oltotta a tüzet, már két másik helyen is kigyújtottam. Egyébként meg mivel kis kaliberű ágyúja van, ezért kapitányi skillel mind a lőtáv, mind a töltési idő javitható.

Nekem spec most jól jöt ez a 3 és negyed milla, mivel a Carolina elvitte a creditem több mint harmadát. És ugye játszani sem olcsó vele. Meg hát a port hely se jön rosszul.
Lópikula
pontosan ezért van az hogy jódarabig egy fillért nem látnak tőlem, felidegeltek ezzel a levéllel amit meg se kaptam

Amúgy elgondolkodtam az egész emailes koncepción és rájöttem, hogy nem értem a WG logikát.
Tehát új játékosok számára volt az email és a kód. Az új játékosok email címét honnét tudnák előszedni ha még nem is regisztráltak? Vagy hány olyan új játékos van aki regisztrált és emiatt megvan az email cím, de még nem játszott (valószínűleg nyomós indoka volt, hogy végül nem játszott és nem hiszem, hogy ennyitől elkezdené).

Tipikusan azt érzem a WG-n is, mint a legtöbb szolgáltatónál Magyarországon. A régi fizető vevő le van szarva annak ott rohadjon meg drága díjjal (itt a WG-nél a nagy semmivel), de az új vevő az a lényeg, hogy annak olyan akciót kell ajánlani, hogy hozzájuk menjen.

Szerintem rossz helyen kaptad el... én AP-val asszem ütöttem 1000 körülieket is.
Üdv!

Nektek mi a véleményetek erről a Emden-ről? Az ágyúja nagyon gyors, de nekem vmi miatt nem igazán sebez. Próbáltam mindkét fajta lőszert, de ilyen 0-és 316 között sebzett 4 találatnál.... Elég karcsúnak tűnik.

Akkor én mákos voltam, mert még sikerült... pedig nem új fiók, mert van már rajta egy 6-os hajó.... viszont tesó, accján meg nem tudtam csinálni vele semmit. Egyszer lehet nekem is mákom... na meg múltkor én nem kaptam wot-os aranyas/1 milla kredites kódot... szal kapd be, de kösz WG. 😄
Én nem vagyok kezdő,zárt bétától játszom,sőt már alfában is.<#miaz>

Miért nem lepődöm meg, hogy elrontottak valamit. Ha én lennék az EU staff főnöke már egyik jelenlegi munkatárs sem dolgozna ott. Ennyi balfaszságot sorozatosan elkövetni már nem a véletlen kategória.

Lópikula
Utána olvastam hivatalos fórumon. Állítólag a kezdők kaphatták volna csak meg, viszont valaki valamit elrontott, mert másokhoz is eljutott az e-mail. Megoldás? Nem lehet aktiválni...
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 11:30:15

Én is megkaptam az emailt, de hiába mert nem működik. Írtam is egy ticketet nekik, hogy vagy oldják meg, hogy működjön vagy anyjukkal szórakozzanak, hogy nem működő cuccot küldenek. (persze finomabb verzióban)

Én zárt béta óta játszom ritkán.Most hogy nem kaptam meg az eventes hajót mert eltűnt a fenébe megint elment kicsit tőle a kedvem.
De azért hetente 1-2 csatát letolok.

Caliph
nekem jól jönne,felértem mindennel amivel szerettem volna 7-8 tierbe,fogy a credit nagyon,itt kell választanom egy vonalat amit tovább húzok mert 4re(cv,bb,cc,dd) még tirpitzel is napokat farmolhatok hogy legyen kredit.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Lópikula
Amúgy, tudom nem sok az 1 milla kredit meg a hét prém nap, mert megtehetem, h veszek prémet, csak a wargaming hozzáállása bosszant, hogy mások kapnak apró meglepetéseket, de egy dedicated playert leszarnak. Hát most egy jó hosszú ideig nem fogok pénzt pörgetni a játékba pémnapot se veszek. Ez az én ajándékom nekik.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 10:17:01

Caliph
én sem kaptam,closed beta ota játszom szinte minden nap
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.14. 10:10:41

Lópikula
Nyugi, én orrvérzésig játszok, már bétával mindennel, minden szart kitöltöttem. Természetesen nekem nem jár hét ingyen nap meg ingyenkredit.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.14. 10:09:20

Caliph
vasárnapig még beválthatóak a gyémántok a grand naval battle sorozatból

Én kaptam mailt, de beválltani nem lehet😄D
Kaptam 1 milla creditet,7 nap prémet,még 2 250 000 creditet és egy festést.<#ravasz1>

YOUR WELCOME GIFT

Get a head start by taking advantage of your special in-game goodies:

Tier II Premium German cruiser Emden
7 days of Premium Account time
1,000,000 credits

Ezek tiszta hülyék,nekem már van Emden.

lehet, hogy béta miatt van akkor. én ilyen kérdőívet se kaptam még.
Igazából semmi olyasmit nem irtak hogy miért kaptam.
"Grab your welcome gift now! - Here's a special treat to help you get off to a great start. grab your welcome gift now! DISCOVER"
Ez szerepel a cimsorban. Feltételezem hogy azért mindenkinek nem küldtek ilyet. Valamelyik nap kitöltöttem egy felmérést amit szintén levélben küldtek. Bár nekem valószinűbbnek tűnik (a great start-ra alapozva) hogy azért kaptam mert részt vettem a bétában. Holnap még kicsit jobban utána nézek ennek a dolognak.
ez valami sorsolás vagy >x éve játszók kapják, mert nekem nem jött semmi 😊
Akinek már meg van az Emden, annak 2.250.000 creditet irnak jóvá.
Nézzétek meg az email cimeteket. Én most kaptam egy beváltható ajándék bizbaszt amiért Emden, kikötőhely, 7 nap prémium és 1 millió ingame credit járt. Az Emdent nyilván nem kaptam meg, a többit viszont igen. Ez nem kódos, az emailben küldött üzenetre kattintva visz a WG honlapjára ahol egy kattintással lehet aktiválni. Mivel nem kód, nem ruházható át másra.
Sajnos ez a trágya nem enged képet feltenni, én meg ezért nem fogok többet bohóckodni vele. A lényeg, igen, feltűnt hogy külön van a lőszer és a javtiás, a lőszerre 40k-t fizettem (jó is lett volna ha a csatát 18k kiadással megúszom), a javitásra meg levont még 18-t, de nem értem milyen javitásra, amikor nem sérült semmi!
Akkor biztos arra fizettél, hogy néhány lövésnél az embereid betojtak vagy elszakadt a rohanásnál a bugyogó és azt kellett "megjavítani".

Caliph
azt vágod hogy a csata végén részletesen leosztja hogy mire mennyit költöttél? és hogy a lőszer is pénzbe kerül ?

Még a bétában egyszer nekem jött egy ellenséges hajó. Ha jól emlékszem alig volt már életem, teljesen oldalba kapott. Ő meghalt, én túléltem. Igaz hogy én jipijapó hajóval voltam, amiknek ugye elég brutál páncélja van. Meg ez a bétában volt. De azóta láttam már több olyant, hogy low HP-s hajó leramolta a csatahajót és mindketten meghaltak. Elég sok ilyen "furcsaság" van ebben a játékban.

Mondom hogy nem volt modul sebzésem. A csata végén direkt meg is néztem, hátha levitt valami AA géppuskát, de nem.
Akkor mi az anyámra lehet kapni a "Die Hard" rammolós plecsnit? Ha csatahajóba nekem koccan egy romboló akkor talán megkapom?

Nem lehet, hogy elszállt valamelyik légvédelmi üteg és azt kellett pótolni?

Gondolom átvették a Warplane rammolási rendszerét. Abban sincs semmiféle logika. Neked kétszer annyi életed van, dete még is meghalsz, az ellenfél meg minimális sérüléssel repül tovább. És a kutyát nem érdekli hogy esetleg te egy páncélozott attacker vagy, az ellenfél meg egy könnyű vadász. Ezt dobta random, beszoptad. Egy Chapa kb 18 km-ről rálőtt a Carolinámra. Három lövés talált, mind a három lepattant. 1 HP-t nem vesztettem, modul nem sebződött, még is fizettem 18k-t javitásra (-10% az event miatt, -10% a signal). Lekopott a festék? Vagy pont eltalált egy lövedék egy matrózt és a 18k-t a hozzátartozóknak kell kifizetni?
Ezt a rammolást kurva sürgősen át kéne dolgozni ahogy van mert vicc. A New Mexico 3k életével lerammolt és megölt mikor nekem 33k életem volt az Amagiban. Mert persze a közvetlen közeli sorozat naná, hogy nem vitte el.

Tono34
AZ ágyú lőtávját még mindig nem tudom beállítani, hogy látszódjon... pedig most minden modot letöröltem..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hmmm 2 opcio lehet

-1.mi is erztuk hogy gond van ,csak a te velemenyedre vartunk ,ez most megadta a kegyelem dofest a magyar kozzosegnek, aki meg hezitalt ,valszeg uninstallalja

-2.Azert vannak kevesen mert szerencsere a legtobb noob rajott hogy ez neki tul bonyolult es abbahagyta ( mint te <#action> )

valassz 1et melyik szimpatikus <#puszi>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ideje nem játszottam vele de csak én érzem h ez egy űber fos lett? A kevesebb mint 15k játékos is mutatja azt hiszem de... 😄
Anno a Call of Duty 2 játékhoz kiadott map szerkesztővel készítettem egy Szent István csatahajó modellt. A hajó fedélzetén, felépítményén stb. lehetett egymást lődözni. Jókat elszórakoztunk rajta. Még külföldi szervereken is rábukkantam néha. 😊 Kicsit baltával faragott volt a modell, mert a mapszerkesztőt nem erre találták ki, de azért játszható volt. Itt egy link pár képpel a modell készítéséről: Sznt István map készítése

Egyébként a Tagetthoff osztályú prémium csatahajóknak volna létjogosultsága a játékban, mert szerintem a néhai monarchia részét képező mai államok játékosai mind vennének belőle. Arról nem is beszélve, hogy pici módosítással el lehetne adni ugyanazt a hajót Tagetthoff-ként, Viribus Unitis-ként Prinz Eugén-ként és Szent Isvánként is. A szinte ugyanolyan hajók más néven árusítására meg ugyebár már most is van egy csomó példa a játékban.
Tono34
Mikor a Tachi-t beváltottam nem volt probléma, szinte azonnal megkaptam. Pár napig nem lesz semmi írok újra, a jelenlegit még nem zártam le.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én egy nappal az event vége előtt váltottam be. Előtte nap nekem is eltűnt minden opció az oldalról. Mivel csak a Tachi-ra volt elég keret, gyorsan be is váltottam egy oldalfrissités és újra logolás után. Úgy rémlik hogy már a Kamikaze-s event alatt is bajok voltak az oldallal, ezért nem halogattam a dolgot.

Bár ez a topic egy hajós számitógépes játékról szól, szerintem a hajós makettes képek messze nem off itt, én is szivesen látnék még képeket. Az én makett készitő pályafutásom elég rövid lett, az öcsémnek viszont igen komoly kollekciója van. Többek között hajók is akadnak köztük. (két modernebb anyahajó képében)

Egy Szent Istvánra sztem én is beruháznék. Nyilván lengyel meg kinai hajó azért kerülhetett be a prém shopba, mert ez a két ország fel tudott mutatni kellő vásárló erőt ahhoz hogy megérje betenni. A Blyska ráadásul sztem kellően egyedi hajó és olyan, ami még kicsit közelebb is áll az én játékstilusomhoz.
ilyet már én is kaptam a Tachibanára 1 hete...
Jól néz ki a makett. Látszik, hogy nem csak odavágod neki. Maketteztem és modelleztem is valamennyit 😊 Nekem régi Hellerben van meg a Tirpitz, Richelieu, Jean bart 1:400-ban, de eléggé viharvertek már. A modell repülőm már rég összetört, a sohasem el nem készülő hajóm meg az MHSZ-ben maradt 😛

Prémként én is megvenném a SZ:I:-t, ha nem arany áron adnák 😊 Annyi ágyúval eléggé szép tűzerőt képviselhetne. Igaz a motorcsónakoktól nagyon kéne rettegnem vele...

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Attól függ, mennyit kérnének érte.
Tono34
Ha betennék a játékba biztosan megvenném.