World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dolog hátulütője, hogy ezzel a kreditköltekezéssel még egy lépéssel távolabb kerültem az Amagitól anyagilag. Az se segített mondjuk, hogy a retardált fejemmel egy fél másodperces agyi áramszünet alatt most adtam el a Ryujo-t, amikor az eladási árak is nyomottak, holott nyugodtan tudott volna várni a helyén még...
Még kb két hete megvettem a Hoshot. Nyilván ezért akciózták le most az összes CV-t. *irronia* Ma volt vele az első csatám. Mind a két gép fejlesztést megvettem free xp-ből, mert nem akartam hogy miattam hátrányban legyen a csapat. Nos... 2v2 CV, az ellenfélnél Lengli-Hosho, nálunk két Hosho. Mindenki elindul balra, két BB, köztük egy Arkansas jobbra. Teljesen logikus hogy egy 4 CV-s meccsen, nulla légvédelemmel rámegy valaki az egyik oldalra. Mielőtt meghalt volna, még beirta hogy mekkora lemming a csapat. Hááát... köszönjük Emese! Bár a CV nem volt a szivem csücske, sőt! Elég keveset játszottam velük. És az US ágon eléggé mérsékelt sikereket arattam. (bár a Lenglyvel a 2 dd kilövésére egy meccsen büszke voltam) Most az első csatában rögtön 3 killt összeszedtem. Úgy hogy az első dobás ott hagytam a fenébe, mert az egyik cirkálónak elé, a másiknak meg mögé dobtam. Gondoltam jó nagy noob vagyok, majd a következő. Épp kommandirozom a vadászaimat, erre 3 torpedó hit, dev. strike, kill. Csóró cirkáló kifordult a torpedók elől, majd a másik oldalával meg visszafordult elé. Ennek ellenére sem hiszem hogy túl sokat fogok anyahajózni.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szeretném megkérdezni, mint kezdő , hogy látok vieokon hogy a lövedék szemszögéből mutatják a kamerák a játékot, valahogy oda lehet kapcsolni ezt hogy kell ?
Egyedül maradtam a végére az ellen bázisánál, esélyem sem volt visszaérni, a csapattárasaim meg ledarálták....
Mi a francot kellett volna még csinálnom..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Molotovra legjobb ellenszer jópár AP 😊, de a Cleve valóban szemét kis dög és szinte nincs citadellája...
én azért nem haragszom ilyesmi miatt, mert ugyanezt csinálom az ellenséges BB-kkel 😄
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
és már 2x kigyújtom, akkor se változtat irányt, simán megy tovább...
nekem csatahajón is rajta van az incoming fire alert, tekergek BB-vel is, így kevesebb a találat/tűz esély.
mentem egyet Indianapolissal (win), Kiev-el (1 win, 1 bukó), még kipróbálom a Myokot.
a Colorado visszavásárlásán gondolkozom, mert jó kapitány most nem nagyon van hozzá...
random qrva anyjukat a wgnek...
nem enged beloginolni az oldalon,folyamatosan tölt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.15. 19:07:57
T7-es.........
4. bukott meccs zsinórban minjárt 16 leszek megint 14 ről
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.15. 18:23:52
Én még csak 16-on vagyok, de eddig egész értelmes csapatokat fogtam ki, de legalább abban, hogy mit csináljunk eddig egyetértés volt.
a wows.hu fórumra beraktak olyan képet is valamilyen orosz fizetős warpack-ból, hogy a bejövő lövések és torpedók pályáját/útját szép színesben illusztrálja 😊
engem ez jobban zavar, mint bármilyen drága prém hajó...
Sovereign: lehet hogy point and click, de amikor US BB-vel 10km-ről minden lövésed mellé megy, a japó meg 20 km-ről lő neked citadellát úgy hogy fordulsz és rád se lát, akkor azért elgondolkodsz azon, hogy is működik pontosan ez a játék.