World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zászlóval prémmel 14 ezer XP-s menet volt 😛 ,de nem tudok minden meccsen 2-3 embert egyedól kiszedni...pláne úgy,hogy nulla segítséget kapok a társaktól,mert félnek harcolni
de a slusszpoén,hogy ilyen 5-6os rangú emberek!!! HOGYAN?:????? 5 nyertes meccs egy rang! és én nem vagyok annyira szar player és 1 hét alatt 2 rangot tudtam előremenni,mert 10 meccseket bukok.....
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.26. 18:32:26
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Rhonin: ez sztem általános probléma a játékban. Mi is sokszor azért veszitünk, mert az ellenségnek van 3-4 low HP-s hajója, még is mindenki a fullosokat lövi, azokból is egyszerre többet, mig az ellenfél szépen alkalmazza a focus fire-t. Én is ezért haragszom az US BB-kre, mert oké, megyek elöl, jön mindenki utánam, aztán az első lövésre mindenki megfordul, én meg ugye nem tudok elmenekülni, mert tetű lassú vagyok, kapom a focust és csókolom. Faterom szinte csak tankozik, de ő is arra panaszkodik, hogy a csapattársak teljesen retardáltak, egyesével lövetik ki magukat, mig az ellenség meg összedolgozik a társaival. Az hajnali repcsizős akcióm meg azt bizonyitja, hogy a szakasz sem feltétlen jelent megoldást, mert egy stock attackerrel több pontot szereztem mint a csapattárs vadász szakasz. (és akkod dicsérjük a MM-t, aki berakott egy olyan ellenfelet, akinek egyedül több csatája volt mint a szakasztársaimnak összesen)
legalább már nyertem 3-at........ és lehet meglesz 11,hogy mehessek újra 12 re 😄
ui: minimum 2 embert kell kiszedni ha nyerni akarok...szánalmas! a maradék 6 ember csak dísznek van......viszont ezt nehezíti,hogy egyedül harcolok 7 ellenféllel,mert valamilyen elmebeteg algoritmus szerint az ellenfélnél mindenkinek van kedve harcolni is és FOCUS dmg-t tolnak az emberre menekülés helyett
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.25. 20:21:35
bár én már ismerem az érzést, van egy Kutuzovom is, de már megbántam, hogy nem Atago-t vettem...
a Chapayev-et valahogy túl kell majd élni, mert nem igazán látom, hogy jobb lenne, mint a Shchors.
múltkor a 16. tűznél be is szóltak finoman, hogy mikor szándékozod abbahagyni a gyújtogatást te f.sz!
2 mp-re utána kaptam egy Amagi szalvót, csobbantam és akkor írtam be, hogy na most hagytam abba 😄
volt hogy 4 kill-em volt, de buktuk, mert a retard nem akart capelni...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
mára ennyi
milyen elmebeteg algoritmus rakja így össze a csapatokat?!?!?!?!?
miért rak be engem totális gyökerekhez??????
Azért látom nálad is csodásan működnek a ruszki 152 mm-esek. 342 a lövedékenkénti sebzés, szánalmas... Sőt igazából ennyi se mert a 16 gyújtásból biztosan van legalább 10k égetésből származű sebzés, szóval tulajdonképpen 300 alatt van a lövedékenkénti sebzés! Megnyugodtam, hogy nem csak én kaptam ilyen selejtes HE lövedékeket... A legjobb az egészben hogy a Chapayeven már az AP is használhatatlan a nagyobb tierű ellenfelek miatt.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.06.24. 23:33:03
megnéztem, ez egyébként nem igaz. Shchors alap fire rate 12%, Demolition Expert-el most 15%.
a zászlók pedig még raknak rá, ha van (most épp sajnos elfogyott)
meccsenként 2 AFK BB vel
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.24. 21:50:08
Szerintem több értelme van a 4 pontos képességek közül valamelyik légvédelminek. Nekem a Chapayeven már mind a kettő meg van. A 100 mm-eseknek nálam 7,2 km-es lőtávja van és kijelölt célpont ellen dupla DPS-e, így már elég hatékony a légvédelme. Viszont ha nincs CV vagy nem felém jönnek a repülők, akkor van két darab 4 pontos skillem ami semmit nem ér. 😄
Tök jó hogy pont a héten cseréltem le a modokat a hajómon. Bár tény hogy az első slotra én is mindenhová a main gun modot raktam fel, a többinek nem sok értelmét láttam. A CV-kre is lehetne feltenni dinamikus távolságmérőt, mert szerintem a csata 95%-ban egy kapitányt sem érdekel hogy milyen messze van az ellenség a hajójától, azt viszont jó lenne tudni hogy az adott repcsi század amit irányit milyen távolságra van az ellenségeitől.
"- WG banned me for 7 days, accusing me for using bots, clickers and what not, that is totaly a lie, I never used such software, never ever - anyway because of this, next modpack versions will be postponed. WG made a stupid move to ban a modder in a day of game update. This is so stupid decision, especialy that I barely played WoWs in this month. "
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: mcwolf, 2016.06.24. 08:16:47
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.23. 09:47:18
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.23. 00:50:48
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Noha volt már tapasztalatom, hogyan és miként célozzak, azért segített ez is egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.22. 12:00:23