22411
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Myke28
    Akkor erre varjál gombot :) ez 1 GHOST Yamato ami szarrá lőtt.
    (igaz teszt szerver de akkor is)
  • Tirion
    emúgy én már hónapok óta 1-1 16-17-es kapitányt cserélgetek a hajók között :) prémek között ugye nincs bukó, és még 50% al is sokkal jobbak mivel van egy csomó szakértelmük
  • Tirion
    az érdekes lesz,egy nap alatt annyi XP :)
  • kHares
    Január 9.-én be tudod fejezni a graf spee küldetéseket, elvileg lesz a convoy-ra 10 napod. Nem ideális de több mint a semmi.
  • Tono34
    Lehet, hogy fordított esetben több esne le.
  • Malachit
    Igen, teljesen úgy van az egész kitalálva, hogy vedd meg dodóért a hajót, majd evezd le a küldijeit és lőn WG-nek nagy Dodó kacsa :)
  • Tirion
    basszus most nézem :D még megsincs a Graf :D szóval aki nem KP-ért veszi az beszopta !! fasza
  • Toweliee
    Mert köcsögök.
  • Tono34
    Elég kukán csinálták ezt a küldit... miért nem lehetett a Spee vadászat utánra rakni ...
  • Darun
    Aki csinálja a Karácsonyi Konvoj küldit, a második mission final task +10 skillpotja bármilyen kapitányra vonatkozik, aki épp a Spee-ben ül, vagy arra is kell képezni?
  • Caliph
    csinálj egy képet vagy videót és megnézzük mi a gond.
  • Tirion
    kb 1 éve játszom ezt a játékot és folymatosan tele van ilyesmivel
  • Tono34
    5km-ről mindegyiknek mutatnia kellene.
  • Tirion
    OK Sonar és radar aktív 5km-re nem látom a füstben a hajót Indianaval.....tök RNG az egész játék
  • Darun
    Mert valaki spottolt neki? A smoke-nak vagy az a lényege, hogy eltakarj valamit (magadat menekülés közben, csapattársakat, stb) vagy ha lőtávon belül vagy és valaki spottolja neked az ellent, akkor magadat is smokeolhatod. De senki nem lát ki magától onnan. Kivéve talán a Kutuzov, ha bekapcsolja a szonárt az ellenség meg elég közel van. Illetve ugye az angolok is kilátnak belőle, mert van radarjuk.
  • Tirion
    most bontotta le az 52 ezer HPS Hindenburgom egy angol romboló füstből....én nem láttam csak kb le a lövéseit ő meg leamortizált csont nbélkül,láthatatlanul
  • Caliph
    téged viszont látnak és biztos lehetsz benne hogy nem a füstben ülő:D
  • Tirion
    mondjuk,mert az a lényege a DD smokenak,hogy onnan lődözz kifele detect nélkül..ha nem tévedek az angol církálók is így működnek,meg mindenki más aki DD-vel smokeban gyújtogat! Érdekes módon én sosem látom a füstben ülő HE-t lövöldöző egyedeket
  • whiskeyman
    Most viccezel ugye? :D
  • voivod32
    :D
  • DantesHUN
    Miért látnál ki? Ha füst közeépn állsz az udvaron, akkor nem csak téged nem látnak, hanem te se. A füst az ilyen
  • Tirion
    árulja már el valaki,hogy a saját füstömből miért nem látok ki DD vel????
  • Darun
    Gyorsan nekem se fog jönni, bár én még sc-ből is csak kettőt kaptam, szóval valamivel 2% alatt van nálam az esés aránya. Ugyan nem sok, de s sima konténerek is adnak néha, meg a kampányokba is van. És signal-lal ez is növelhető, egy prém hajó full xp-re húzva már elég szépen termeli a free xp-t. Mondjuk még igy sem lesz könnyű kifarmolni ennyi. A WoT-WoWp közös accountomon, 12k/5k csatával most tartok valamivel 300k felett úgy, hogy a repcsis bizonyos időközönként ad lehetőséget nagyobb mennyiségű free xp szerzésére. Persze ott sokmindenre költöttem is. Mivel lassan fullos lesz az Iowa is, annyira nem sürgős a Mo, de a célok között szerepel megszerezni ;)
  • Tono34
    Valamelyik nap jött egy szuper konténer 50k free xp, így már majdnem 200l van. Ez sem mostanában lesz meg ..
  • Darun
    Az szép! :D Pacsi!

Nah, megint bedobott ellenfélnek egy Mo-t. Most már hajtott a kiváncsiság, megnéztem mit tud a tulaja. Kevesebb mint 2500 csata és kevesebb mint átlag 1000 xp, ami sztem enyhén szólva is gyenge közepes teljesitmény. Van egy olyan érzésem, hogy amint azt a többi Mo tulaj is, ő is a hajó xp free-vé konvertálásából szedte össze a háromnegyed millát.
  • Tono34
    IOWA adott egy jó kört, persze jókor jött a ciklon is + utána az 1-1 sorozatból kiszedett 2 üldöző cirkáló. Sajna a végén kikapott egy torpedó
    miközben üldöztem az utolsó üldözőmet (német T7 BB).

• Tono34
    BUÉK :)
  • Darun
  • whiskeyman
  • Darun
    Azt elfelejtettem irni, hogy nem vettem meg a B-t.
    Kevesebb a légvédelem? Szerintem a 32*2 több mint a 49*1. Vagy valami nagyon megváltozott a matematikában, mert legalább is én még igy tanultam. (ettől függetlenül a sebzés csak 19-el nő, ami annyira nem számottevő)
  • Zoli105
    Boldog Újévet mindenkinek ! :D
  • voivod32
    Volt vagy 200 HP-m, amikor az utolsó Kongót kilőtték a másodlagos lövegeim, de így is csak második helyre volt jó! :D
  • davidbog
    Csakhogy a C hajótesttel 15,6 másodperc alatt téríthető ki a kormánylapát, míg a B-vel 20,5 az A-nál pedig 25,6 másodperc. Azért ez egy csatahajónál nagyon nem mindegy, hogy mennyi.

Az hogy az AA a C testnél kevesebb lényegtelen, mert ennek ellenére hatékonyabb. A C testnél eggyel több 40 mm-es quad Bofors van, amivel 286-ról 302-re nő a DPS-e a 40 mm-eseknek. Másrészt a 20 mm-es Oerlikonok a C testnél duplacsövűek míg a B-nél szimplák ezért összességében a C-testen több 20 mm-es AA cső van és sokkal nagyobb a DPS-e, ezért hatékonysága is nagyobb.
    Ezek a pontok csak parasztvakításnak jók. Például 100-as és 100-as AA pont közt is hatalmas kölönbség lehet.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.12.31. 11:49:31
  • whiskeyman
    C hajótesthez nincs plusz HP...sőt az AA is kevesebb.
  • Darun
    Alapvetően a gyorsabb kormánylapát kitérithetőség miatt, de a plusz HP sem utolsó szempont. A légvédelem annyira nem érdekes, mivel eddig egyszer jöttek rám repcsik, akkor is egyszerre 4 raj, azzal meg ugye egy Iowa sem tud mit kezdeni.
  • whiskeyman
    Miért akarod mindenáron az Iowára a C hajótestet?
  • Darun
    Ez eléggé szerencse kérdése. Nekem is volt, hogy a full egyenletesen mozgó BB oldalát nem voltam képes eltalálni, máskor meg 1x km-ről kikapom a dd-t. A legjobb példa épp a Saipan, elvileg alapból akkora szórással dobnak a bombavetői, mint ha manual-ba céloznál, volt hogy egyetlen dobással kikaptam egy fullos dd-t, máskor meg az egészet mellé dobja a BB-nek (holott a vetési kör kisebb mint maga a hajó).
  • Tono34
    Van amikor én is kilövöm 15 km-ről a dd-t, de van, hogy 8-ról alig sebzek ...
    Tegnap T7 német BB, az első kb 15 találatom nem sebzett semmit, pedig myoko, nürnberg, t7 német prém bb, bayern voltak a célpontok..
  • Lokker
    Több mint fél éve nem játszottam a játékkal, most az ünnepekre elővettem és szomorúan tapasztaltam hogy a régi bevett manőverezői szokásaim semmit se érnek és elég precízen lőnek be messziről is elsőre (nem zárom ki hogy noob vagyok és volt valami komolyabb változás etéren). :) Egy kis infónak tudnék örülni erről a témáról.
  • Tirion
    dobd ki a horgonyt mint a Battleshipben a Missourival :D