World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen elmebeteg algoritmus rakja így össze a csapatokat?!?!?!?!?
miért rak be engem totális gyökerekhez??????
Azért látom nálad is csodásan működnek a ruszki 152 mm-esek. 342 a lövedékenkénti sebzés, szánalmas... Sőt igazából ennyi se mert a 16 gyújtásból biztosan van legalább 10k égetésből származű sebzés, szóval tulajdonképpen 300 alatt van a lövedékenkénti sebzés! Megnyugodtam, hogy nem csak én kaptam ilyen selejtes HE lövedékeket... A legjobb az egészben hogy a Chapayeven már az AP is használhatatlan a nagyobb tierű ellenfelek miatt.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.06.24. 23:33:03
megnéztem, ez egyébként nem igaz. Shchors alap fire rate 12%, Demolition Expert-el most 15%.
a zászlók pedig még raknak rá, ha van (most épp sajnos elfogyott)
meccsenként 2 AFK BB vel
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.24. 21:50:08
Szerintem több értelme van a 4 pontos képességek közül valamelyik légvédelminek. Nekem a Chapayeven már mind a kettő meg van. A 100 mm-eseknek nálam 7,2 km-es lőtávja van és kijelölt célpont ellen dupla DPS-e, így már elég hatékony a légvédelme. Viszont ha nincs CV vagy nem felém jönnek a repülők, akkor van két darab 4 pontos skillem ami semmit nem ér. 😄
Tök jó hogy pont a héten cseréltem le a modokat a hajómon. Bár tény hogy az első slotra én is mindenhová a main gun modot raktam fel, a többinek nem sok értelmét láttam. A CV-kre is lehetne feltenni dinamikus távolságmérőt, mert szerintem a csata 95%-ban egy kapitányt sem érdekel hogy milyen messze van az ellenség a hajójától, azt viszont jó lenne tudni hogy az adott repcsi század amit irányit milyen távolságra van az ellenségeitől.
"- WG banned me for 7 days, accusing me for using bots, clickers and what not, that is totaly a lie, I never used such software, never ever - anyway because of this, next modpack versions will be postponed. WG made a stupid move to ban a modder in a day of game update. This is so stupid decision, especialy that I barely played WoWs in this month. "
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: mcwolf, 2016.06.24. 08:16:47
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.23. 09:47:18
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.23. 00:50:48
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Noha volt már tapasztalatom, hogyan és miként célozzak, azért segített ez is egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.22. 12:00:23
Az a gyanús, ami nem gyanús!
nálam az vált be, hogy kb. 1x cirkáló, 0.5x csatahajó, 2x romboló.
ha 10mp-et mutat a célkeresztnél az érték, és a videó szerint 15-re (10x1,5) lövök simán előtte csobban legalább egy hajóhosszal teljes sebességgel.
10mp esetén 11-12 körül lövök, akkor talál.
de amúgy az a legjobb, ha mindenki ráérez és nem számolgat... 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
tul diplomatikus voltal ...csak segitettem <#awink>#awink>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A 40-45 fokos szög nem igazán szerencsés. Sőt! Az ideális olyan 80 körül lehet.
Na mindegy. Kipróbáltam co-op-ban, megyek random. Basszus! Sokkal könnyebb. Két menet, az elsőnél már nyerésben voltunk (utolsó kettő), de lejárt az idő és az ellennek pár ponttal több volt. A másikban sima győzelem úgy, hogy az Iowat épp csak megkarcolták. Teljesen más a két pálya. A randomban taktikázhatsz és alig találnak el, míg a co-op-ban azonnal nekem jönnek, oszt vagy elégek, vagy azonnal lelövi a fél HP-t. Még hogy a co-op gyenge. Ja, úgy VIII-ig, de utána....😊
FF-rózsaszínt egyszer kaptam, azt is a létező legostobább módon (természetesen). Csathajót vittem ki. Valahogy egy csapattárs egészen közel sodródott a célpontomhoz, talán torpedózással szerencsétlenkedett. Éreztem, hogy necces lehet a helyzet, de vállat vontam, hogy úgysem találom el a gyereket, a szóráskép szélén úszott éppen el.
...nem is találtam! Egyetlen gránátot kivéve. Igaz, az rögtön citadella is lett.
konkrétan kipróbáltam a nyeremény Smith rombolót és a 11mp-es torpedó spam-jét és csak sikerült eltrafálni egy társ rombolót.
utána amíg lement rólam (5 játék) volt részem az egyszerű "te meg mit csináltál" kérdéstől egészen a folyamatos baráti körbelövésekig mindenben.
egészen elképesztő módon is juthatsz pinkhez, például közel mész egy baráti hajóhoz, miközben átlősz rajta, hogy az ellenséget lőjed. ha nem vagy túl közel, a fő lövegek átlőnek felette, de az automatikus másodlagosok nem: nem is klikkeltél de már kapod is a figyelmeztető rózsaszín szöveget. hirtelen eszembe se jutott, hogy tiltsam le őket, úgyhogy gyorsan kifordultam. (ha elég gyenge ilyenkor a csapattárs, bizony kilövi neked az automata másodlagos és csinál egy pink státuszt).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Az meg hogy kinek milyen Ranked rangja van, nem jelent semmit. A múltkori Fuso aki egyedül akart kommandózni R16-os volt én meg R20. Én csináltam a dolgom, ő meg úgy játszott mintha az lett volna az első csatája.
beraknak 15-16os rangúakhoz.......5 ből 5 vereség....a legtöbb amit kilőttünk 1 db hajó volt......mindenkit szarrá lőnek nálunk! ÉLJEN A RANDOM
Ráadásul a stock gép a levegőben hótt ugyanazt tudja, mint a Ryujo (szigorúan véve a retraining miatt annyit se), csak egy szinttel magasabb osztályban - de legalább ez már nem úgy néz ki, mintha egy panel-lakótelepet, amit megerőszakolt egy hőerőmű, ráhegesztettek volna egy közepes méretű uszályra.