World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(0:22-től aki nem bírja a mangát)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=nMjH2jQJWk0
a Steel Ocean-ban (nem játszottam vele, videók alapján) úgy tűnik jó megoldás, hogy kicsit megy a víz alatt, hajó nézetből látod magad kicsit áttűnve a vízen és x időnként fel kell jönnie (szóval lehetne a merülés fogyóeszköz a WoWS-ban)
a balance kényessége inkább tűnik jobb indoknak, újabb torpedóspammerek megjelenése nem tenne jót a most sem teljesen jól kiegyensúlyozott játékban, de idővel azért behozhatnák, és a mélységi bombákkal a rombolók újabb szerephez-mókához juthatnának...
valszeg mind a konyhán és a legénység szállásán megy át, és egyik sem a kazánon vagy a torpedók kulipintyóján...
egyszer el is hinném, de full salvo esetén, csak pattog valahol annyit a lövedék, hogy a hajótesten belöl robbanjon.
a másodlagos,kis kaliberű tüzérségről már nem is beszélek...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Biztos hogy gikszer volt, mert olyan hogy 9 meccsből 8-at zsinórban nyerünk nem volt mióta hajózok és gyanitom nem is lesz többet.
romboloval siman losz citadellat CV-nek HE-vel.
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.06.30. 07:17:49
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
ha eszrevesznek loves nelkul annak sokfele oka lehet ,bekapcsolt AA , eg a hajod ,szonar ,radar, de hozza kell tenni az ertelmesebb jatekos figyeli a semmibol vagy fustbol jovo lovedekeket es odaporkol ( siman ki lehet igy kapni egy rombolot)
Amióta van ez a free spektator lehetőség süllyedés után, elkezdtem nézelődni a mapokon. Nagyon szépen ki vannak dolgozva az apró halászfalvak, kikötők a szigeteken. Némelyik halászkunyhónak füstöl a kéménye, vannak utak, járművek, a világítótorony mellett kifeszített kötélen ruhák száradnak, a rakodómóló sínjén tehervonat áll, mellette 3 árbocos klipper várja, hogy megrakodják stb. stb.
Szóval süllyedés után érdemes kicsit repkedni a szigetek körül. Nem utolsó sorban pedig nézelődés közben kicsit lenyugszik az ember a korai süllyedés után 😊
- repülőgép és légvédelem nincs kikapcs
- radarozik egy >T8 vagy szonározik egy akármilyen cirkáló (bár utóbbinak nagyon közel kell lennie)
- kicsúszott a füstből
- aljadék warpack
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.29. 12:16:22
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.29. 12:12:31
elértek 2-300 pontot, egyetlen hajót sem süllyesztettek, simán ledaráltak minket. lőnek rám hárman, nem segítenének, visszafordulnak...
én lettem az első, így szerencsére csillagot nem vesztettem.
jellemzően meg az idiótázik végig, aki utolsó lett..
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.06.29. 12:09:34
a Fletcher nekem 5.8-rol spottolodik, erdekes meccseket lehet vele menni <#violent>#violent>
lehet, hogy népszerűtlen ötlet, de én bevezetném a csapatkapitányt, vagy legalább csinálnék olyan játékmódot. a legnagyobb WR/PR/Rank játékos lenne a csapatkapitány/admirális. ide eleve olyan játékosok mennének, akik bevállalják, hogy vagy ők lesznek a vezetők, vagy követik a csapatkapitány utasításait. egy jó taktikus vezető-fegyelmezett csapat már fél siker.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
direkt szopat a játék?
"BB-re 5. skillből Concealment Expert vagy mit javasolnátok?
Upgade-ből Target Aqu.. v Concealment System? "
utóbbira reagáltam.
de ha tévedek, javítson ki nyugodtan.
SZÉTVET A MÉREG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy cirkálónál már inkább megfontolnám a Concealment, a rombolóra meg ugye kötelező. Anyahajóknál is inkább a japánra gondolnám értelmesebbnek, ha már gyorsabbak és nehezebben felfedezhetőek.
a Target Aquisition-nek nem túl sok gyakorlati haszna van, legfeljebb a +torpedo aquisition éri meg belőle.
a Concealment is soknak tűnik ennyiért, amúgy is messziről látszol, max akkor jó, ha egy hasonló hajó mellett hajózol és rá lőnek elsőnek 😊
sokan ennyiért inkább egyiket sem veszik meg.
Tirpitz-re Concealment-et raktam, kicsit jobb lett tőle, de NC-re vagy Kutuzovra TA-t, hogy kicsit jobban átlássam a harci helyzetet már messziről.
-T7-8 csata, az ellenfélnél két Iowa, 3 tier előny, mi nyerünk.
-T7-9-es csata úgy hogy nálunk 5, az ellenfélnél 2 T9-es hajó van, az ötből nálunk 3 romboló.
Nem is értem, miért panaszkodunk folyton az MM-re.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.28. 22:01:28
-az egész csapat elindul fel, 2 csatahajó meg egy cirkáló le. Én alul kezdek, elindulok én is fel. Megkérdezik a háromból az egyik, miért arra megyek. Mire mondom neki hogy azért, mert bőven elegen lesztek hárman lentre, a maradék tiz olyan sötét hogy nem tudja bevenni a felső pontot.
-őt hárman minden ellenállás nélkül bevették C-t
-egy romboló egyedül befoglalta a középső pontot
-kettő T9-es hajónk volt, ebből az egyik az Iowa. Ő végzett az utolsó helyen, igy kénytelen voltam reportálni. Tudom hogy nem ér semmit, de a lelki békém megőrzése érdekében...
Upgade-ből Target Aqu.. v Concealment System?
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.28. 21:36:18
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
én full salvo az oldalába, persze szanaszét repül minden lövedék ami talál(1db) 1050dmg...
Ha nincs közelben kisérőhajó és a főlövegek másik irányban néznek, akkor a csatahajónak gyakorlatilag annyi...
Ezért jók azok a meccsek, amikor van 4-5 DD és két anyahajó, én meg BB-vel. Annyi halacska úszik olyankor, hogy öröm nézni. Olyankor inkább az önelsüllyésztés opciót választanám...