22411
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • carp3tm0nster
    fura,hogy vereségsorozat van mindenkinek, de győzelemsorozat az nincs.
    van olyan,hogy délelőtt megyek 4-5 kört és mondjuk nyerek mindenhol
    akkor déután 100%,hogy legalább ennyi bukó lesz...
  • Tono34
    Mára kiderült a tegnapi utolsó is vereség lett. Mai kezdésnek szintén 2 vereség és most összejött egy győzelem! 14 vereség zsinórban...
    ilyen se volt még.
  • Malachit
    Nekem 3 kör után lett elegem belőle. Stokkon nagyon lomha és erre jön még a kapitány betanulás is. A három kör alatt semmihez sem sikerült közel kerülni rendesen, amit meg lőtt a másodlagos, az kuka lett 0-a sebzés a találatok miatt :/
  • carp3tm0nster
    Bismarck-kal nem tudok nyerni. 20 meccs, talán 9 győzelem. Bármit csinálok bukás. Olyan mint a Gneisenau, gyakorlatilag 50-60% overpen, ha nem az akkor minimális sebzés, ellenben ellenséges cirkálók is 4-7k lőnek belém. Komolyan nem értem ezt a "játékot"...
  • Tono34
    Mai mérleg: 3 győzelemmel kezdtem, majd zsinórban 11 vereség után na egy utolsó csata ... Alt F4 lett (kilőttek, ismét semmi támogatás)
    valószínűleg ez is vereség lesz.
  • carp3tm0nster
    szerintem egyik se jobb. sunyi egy harcmodor mindkettő :)
  • pajer_csaba
    A magam részéről inkább részt vennék egy 3-3 hordozós csatában mint olyanban, ahol akár egyetlen DD is van. :/
  • kHares
    A mai napig nem értem miért nem sikerült korlátozni a DD-k számát ha carrierrel sikerült. Miért kell 5 vs. 5 dd-vel találkozni. Amikor a t8 küldetéseket csináltam nagyon fájdalmas volt, pláne mert szinte csak t9-t10 jött szembe.
  • carp3tm0nster
    mai MM.Én Emeraldban egyetlen CA-ként, 5 DD, 4 BB és 2 CV...
    tökéletes élmény..
  • gergod
    Végre megvan a Des Moines. Ég és föld a Baltimore után. 2x tuzero, 50% aa es 25% páncél. Nem kellene a Baltimorenak ennyivel rosszabbnak lennie. Azt sajnálom, hogy nincs torpedója, hiszen minden más cruisernek van.
  • carp3tm0nster
    És egy Missouriban ül...
    Anyám...
  • pajer_csaba
    Csávókám (szerénységében Zeusnak hívatja magát) egyfolytában tolja a csetben, hogy foglaljunk, foglaljunk, én meg hiába mondom, hogy ott egy kbszott Tirpitz... Szerinte nem baj, úgy is csak 8 km a látótávolság. Egy Pensacola rárohan, elvérzik. Egy Bayern megy, elvérzik. Zeus ugat, hogy menjek én is, mert foglalni kell, hát megyek (gondoltam, már biztos nincs sok hp-ja, én meg majdnem fullon). Elvérzek. Zeusunk meg mossa kezeit: ő szólt, hogy vigyázzak a torpedókkal (azután, hogy kb 300 m-ről észleltem a torpedókat...), meg különben is, senki nem mondta, hogy kövessük az utasításait(!). Mikor megkérdem, hogy amúgy ő vele mi van, ha már annyira okos (természetesen kilőtték már korábban), azzal vág vissza, hogy engem is kilőttek... Fuck logic... :/
  • Malachit
    Hát igen, mikor Izumóval menekülnöm kellet gy Zao elől és csak azért nem égtem szénné mert megzavarta másik 2 cirkáló a szórakozását. Én meg lövöldözhettem rá, mind kikerülte, vagy over volt....
  • carp3tm0nster
    Ez ilyen, ezzel nem fognak semmit sem csinálni. Mégis mit képzelsz? 356+++ kaliberű ágyúk és tudsz is velük kezdeni valamit? Ugyanolyan szar ez is mint a WoT. Mikor jöttek az izom med tankok és szétgyakták a heavyket. Csoda,hogy itt még nincs prém ammo, bár ha a HE-k tűzgyújtását annak vesszük...
  • Tirion
    nem hiszem el,hogy nem csinálják meg rendesen! 3 olyan gyorsan lő egy rohadt cirkáló és egyszerűen szétéget és még a HE sebzése is nagyobb! én meg lövöm az 1000-es lövedékeket 30-40 másodpercenként ha egyáltalán találok
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.01.05. 21:16:30
  • Tirion
    mindegy, ez a hajó is kuka
  • carp3tm0nster
    ellenséges cirkálók 4-5k simán belédvernek AP-vel, de te tudod viszonozn 1k-s overpen lövésekkel...
  • Tirion
    a hűdecsodálatos secondary csak egy fényeffekt :S de minden szar hajó simán leéget 40-50 ezer HP-t....úgy,hogy az összes tűzoltás maxolva van
  • carp3tm0nster
    Ennyire csak...
  • Tirion
    71 HIT másodlagoissal és 25 simával= 28k sebzés :D ez mennyire szánalmas? Bismarck
  • Tono34
    Sajna bár néha nem, it egyből vége van a meccsnek ellentétben a wottal.
  • voivod32
    Ezt nem hiszem el! 1 Km-re vagyok egy full HP-s Kongótól Ognevoi-al, becserkészem, a lövegei a túlsó oldalra néznek, totál az oldalát mutatja, és kb 500 méter múlva a partnak fog ütközni. Egy öbölben van, nincs hová menekülnie. Elindítom a 2x3 darab torpedót, szűk salvoban, mind betalálna, erre, 2 másodperccel az előtt, hogy becsapódnának a torpedók, MEGNYERJÜK A MECCSET! A rohadt életbe!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.01.05. 16:41:20
  • Tirion
    érdekes a Bismarck: néha betalál néha pedig 3km ről egyetlen lövés sem talál a főágyúkkal egy full broadot mutató BB be :D
  • Tono34
    ez a szakasz csak tolatott és szinte érdemtelenül hullott el.
  • Tirion
    Montana azért nem harcol,mert 300k a repair cost....miért nem megy az ilyen máshova?
  • Tono34
    3as Missouri szakasz az ellenfélnél ...
  • Tono34
    Milyen néven játszol?
  • Prof William
    Ma úszkálok Akatsukival. Beállok a ködbe és egy a sziget melletti jó kis rejtekhelyre és onnan küldöm az áldást... és ekkor egy baráti Gnevy belém küld torpedót. Pedig még csak nem is mozogtam, tehát még ezt sem lehet felhozni hogy nem figyeltem... Csak úgy elengedte a torpedókat a vakvilágba.

Mellesleg az Akatsuki eddig nagyon tetszik. Gyors, viszonylag gyorsan tölt és sok ágyúja van, valamint szépen tud topedózni is. Tökéletes hibrid romboló.

De a Shiratsuryu egy lusta dög. 33! csomóval vánszorog és igaz hogy tudja szórni a topedókat de ez mit sem ér, ha nem tud meglépni az ellenség elől.

Nehéz lesz vele eljutni az Akizuki -ig. Azt akarom japán gunshipnek. :)
  • Prince23
    Tier 5 - 8

8-9 fele
  • Tirion
    11 verség 1 győzelem

az összes meccsen amint ellenséget lát a csapatom amibe berak elindulnak a térkép széléhez.....ezek botok?
  • Tono34
    Pontosan mikor? Tier?
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.01.04. 17:06:23
  • Prince23
    Fogok live streamelni este, valaki szeretne divizioba csatlakozni? 2 hely van úgy is :D Cirkáló-csatahajó osztályt kedvelem.
  • Tono34
    04 January - 11 January: Operation Excess
  • Tono34
    Ez nem Hindennel volt. T7 BB Gneisenau.
  • Tirion
    hindenburggal nekem is 140-150k simán
  • Tono34
    Én is meg voltam lepődve. Következő csata 108k sebzés volt. Sajna képet nem csináltam, de talán a replay megvan.
    Aslain pack van fent és úgy emlékszem beállítottam a replayt.
  • carp3tm0nster
    Hogyan csináltál 170k dmg-t? Nekem 60%-a a találatoknak overpen...
  • Prof William
    Ez a japán álcázó technológia nem semmi. :)
  • Tono34
    170k sebzés Gneisenauval és vereség ... 4kill, 24 repülő.
  • Caliph
    Rávarrnám ha látnám hova :D
    Én ezt betudnám teszt szeró bugnak amit nyilván javítanak.
    Élesben még nem láttam ilyet :)