World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skill-el együtt még így is csak 15% a tűzgyújtás és kellett hozzá 230 találat, hogy 15 tűz legyen. arányaiban az szerintem nem sok.
engem is égetnek le sokszor ha csatahajózok, de nem anyázok senkit érte.
ez is lenne a csapatjáték lényege, hogy a BB-t kísérjék, és szabadítsák meg az ilyen hajóktól, vagy találjon el ő rendesen, mert cserébe nincs túl nagy páncélzatom.
mintha egy földi RTS-ben nem használhatnál tüzérséget, mert az nem etikus... messziről eltalálni valakit és sebezni.
szerintem meg egyszer adok, egyszer kapok... abszolút nem értem ezt az álláspontot...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
(54K ebből a tűz)
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.27. 20:09:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
végre MM javítás, új játékmód (repterek, parti létesítmények veretése 😄), damage számláló csata közben, új medálok...
jó patchnek ígérkezik (azért nem írom, hogy jó kis patchnek, mert bizti lesz pár GB az én gyengus netemnek.... 😊)
ugyanígy jártam anno Hatsuharuval, most már Fubukival nem szórakozom a torpedo hatótávval, a 15 km-es is nagyon fasza, szokott meglepit okozni...múltkor egy Montanat kapott telibe 12km-ről 5 torpedo..ott is maradt <#hehe>#hehe>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
a 15kmes is 12re csökken és még igy is lassabb mint a 10 kmes ,ennyire nem éri meg a skillpont szerntem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.27. 17:25:19
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ezen nekibuzdulva elkezdem a BB-ket is, a Kongóval már úgyis volt némi dolgom az ARP hajók révén.
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.27. 10:55:46
kérdés: Tier V-VI rankedbe milyen hajó, ami nem DD.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
nem azt mondom, hogy egyedül nyertem meg, de majdnem.
jó kis gép a Myoko 😊
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.26. 20:31:54
vértizzadás után 1 csillagra voltam a köv ranktól, mikor jött zsinórban 5 vesztés...
zászlóval prémmel 14 ezer XP-s menet volt 😛 ,de nem tudok minden meccsen 2-3 embert egyedól kiszedni...pláne úgy,hogy nulla segítséget kapok a társaktól,mert félnek harcolni
de a slusszpoén,hogy ilyen 5-6os rangú emberek!!! HOGYAN?:????? 5 nyertes meccs egy rang! és én nem vagyok annyira szar player és 1 hét alatt 2 rangot tudtam előremenni,mert 10 meccseket bukok.....
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.26. 18:32:26
Rhonin: ez sztem általános probléma a játékban. Mi is sokszor azért veszitünk, mert az ellenségnek van 3-4 low HP-s hajója, még is mindenki a fullosokat lövi, azokból is egyszerre többet, mig az ellenfél szépen alkalmazza a focus fire-t. Én is ezért haragszom az US BB-kre, mert oké, megyek elöl, jön mindenki utánam, aztán az első lövésre mindenki megfordul, én meg ugye nem tudok elmenekülni, mert tetű lassú vagyok, kapom a focust és csókolom. Faterom szinte csak tankozik, de ő is arra panaszkodik, hogy a csapattársak teljesen retardáltak, egyesével lövetik ki magukat, mig az ellenség meg összedolgozik a társaival. Az hajnali repcsizős akcióm meg azt bizonyitja, hogy a szakasz sem feltétlen jelent megoldást, mert egy stock attackerrel több pontot szereztem mint a csapattárs vadász szakasz. (és akkod dicsérjük a MM-t, aki berakott egy olyan ellenfelet, akinek egyedül több csatája volt mint a szakasztársaimnak összesen)
legalább már nyertem 3-at........ és lehet meglesz 11,hogy mehessek újra 12 re 😄
ui: minimum 2 embert kell kiszedni ha nyerni akarok...szánalmas! a maradék 6 ember csak dísznek van......viszont ezt nehezíti,hogy egyedül harcolok 7 ellenféllel,mert valamilyen elmebeteg algoritmus szerint az ellenfélnél mindenkinek van kedve harcolni is és FOCUS dmg-t tolnak az emberre menekülés helyett
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.25. 20:21:35
bár én már ismerem az érzést, van egy Kutuzovom is, de már megbántam, hogy nem Atago-t vettem...
a Chapayev-et valahogy túl kell majd élni, mert nem igazán látom, hogy jobb lenne, mint a Shchors.
múltkor a 16. tűznél be is szóltak finoman, hogy mikor szándékozod abbahagyni a gyújtogatást te f.sz!
2 mp-re utána kaptam egy Amagi szalvót, csobbantam és akkor írtam be, hogy na most hagytam abba 😄
volt hogy 4 kill-em volt, de buktuk, mert a retard nem akart capelni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mára ennyi