World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az már miylen buziság h én is fos hoshoval vagyok a másik is ezzel a szardarabbal van de az ő vadászai szétszedik az enyémeket 2szer is úgy h neki megdöglik 1... Upgradelt vadászom volt.
A Tirpitz fasza. Citadellát Iowa (azt hiszem) is lőttem vele 😄 Tényleg gyorsan fordul és tölt az ágyú. A sebessége is oké. Csak a csapatok... ennyi retardot... Mióta megvan...
Én is filóztam a kettő közt de mivel az Indi az nem mindig elérhető így ez döntött
nekem van Indianapolis-om és pont azért vettem meg, mert szerettem a Pensacolát és ez hasonított rá, de eddig valahogy nem volt az igazi vele a játék.
inkább Atago-t kellett volna vennem, több fantáziát látok benne.
hehe, jó munkát hozzá 😊
nekem egy éve pihen egy Kirov BCGN a dobozban, kéne rá szánnom pár napot 😊
megvettem a Myoko-t😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Így 2 csata utána Tirpitz faszás csak... ne lenne Kagerero meg Lexington a játékben... :-\
Mert igen ezek offoltak le de easy...
Utoljára szerkesztette: SovereignXY7, 2016.07.03. 17:15:04
Szerintem mindkét hajó nagyon jó választás!
Tirpitz és Indianapolis lesz. Köszönöm a szerencsejáték zrt-nek a hajókat ezúton is 😄
legalább több amatőr Tirpitz-es lesz trófeának.
tegnap a Hipperrel sikerült kilőnöm párharcban egyet.
tuti most vette, de azért volt némi mákom is.
Ahaaa! De buzik. Most így 20 perc után már nincs kirakva külön h akciós hanem simán 14,5k...
Amúgy úgy vagyok vele tegnap azért utaltam betre pénzt, hogy megnyerem egy hajó árát. Ott vagyok 😄 Szóval.. "ingyen" lesz 😄
22? 13,5. "csak".

Utoljára szerkesztette: SovereignXY7, 2016.07.03. 11:38:04
22000 ft-ért a hülyének is megéri 😄

én 350-400 ezret keresek havonta ,de majd ha pirós hó esik akkor veszek ennyiért bármit is......örüljenek,hogy néha prémium az ember,ez már ritka pofátlan gusztustalanság
Na igen. tirpitz. Néztem videókat jónak néz ki. Így most megint gyötrődöm h atago vagy tirpitz... Japcsi 203as crúzereket szeretem ez biztos de a tirpitz is funnak tűnik...
hát ha valaki elmondja ennek a logikáját azt megköszönném 😄
Lehet csak buzi volt a random...
Tono34
Tirpitz kapható újra ........... nem normálisak szerintem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én se találok el vele semmit, ha ez megnyugtat. (ellenben a még full stock Myogival anno 3 különböző csatában megettem 1v1-be 2 fullos Kongot, meg egy fullos New Yorkot) De ha ezt leszámitom... Nyilván amikor az ellenség megy vele, akkor baromi jó, nekem a Pensacolám kezdésre kiszedte az ellenfél Kongoja. Ráadásul a légvédelmet leszámitva kb mindenben jobb az amcsik csatahajóinál.
R9 3-om csillagról R10.........9 meccs alatt......2 hete rank 9-10
kimaxolt Kongo nagyon jó! El sem adtam, mert élmény vele menni egy-egy kört!

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

WIn, Loose ,loose, win, Loose loose.........lépj rangot b+
nekem sosem volt nagy kedvencem, de eddig csak ARP Kongóim voltak. nemrég kezdtem bele a japán BB ágba, most jutok kínkeservvel a Myogi-tól a Kongóig, ahhoz képest viszont nagy előrelépés lesz 😄
Ööö ez a Kongo akiről midneki azt mondja fúú de király miért ekkora szar nekem h 6 kmről nem tudok eltalálni csak 1 gránattal 1 CV-t? Meg úgy általában vagy 10% ha talál vele bármi...
Utoljára szerkesztette: SovereignXY7, 2016.07.02. 20:10:50
Tono34
A viselkedésére mondtam, nem oly nehézkes mint egy BB.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lópikula
A Tirpitz minden csak nem cirkáló. Citadellet ütni neki lehetetlen.

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Tono34
Tirpitz inkább nehéz cirkáló mint BB.

Némi tanakodás után megvettem a Hippert. Első csatában nem is volt rossz, kíváncsi leszek hogyan fog alakulni a vele való játék 😊

Cirkálókat jobban kedvelem. Elég szar vagyok BB-vel... Legalább is amcsi az pontatlan. Kongo van most.. de még stock így kurvára nem taláélok el vele kb semmit...
Tono34
Tirpitz elég gyorsan tölt, talán a leggyorsabb a BB közül, toronyforgása szinte remek, jól tud manőverezni, torpedók hatalmas meglepetéseket tudnak okozni 😊
Nekem elég pontosnak tűnnek az ágyúi.

A borsos ára ellenére is szerintem megéri megvenni (amikor kapható).
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.07.02. 12:02:02

Nem kapható 2 nem szeretem a BB-ket. Lassan lő. Mellé megy és töltesz megint fél percet... Persze...
Úgy veszem észre hogy T6 felett a játékosok hajlandók elfejteni hogy a japán cirkálóknak torpedóik vannak.

Az Atagoval már jó pár óvatlan cirkálót és csatahajót küldtem így a tenger fenekére. Sőt még 1-2 túl közel merészkedő romboló is veszteséglistára került így.
Caliph
és az Atago beceneve citago,szal mint többi japó cruiser citadella mágnes 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

más játékstílus.
ha szeretsz HE spammelni jó messziről, akkor Kutuzov, ha közelebbről lopakodva odacsapni, akkor Atago.
a Kutuzovnak még ezenkívül elég brutál a légvédelme.
fogyóeszköznek van 1 füstje, az Atago-nak javítás. (utóbbi mindenképp hasznosabb)

egyébként
Atago WR: 48.54%, avg. damage: 33.6K, kill/death: 1.1, plane kill 1.31
Kutuzov WR: 50.44%, avg. damage: 35K, kill/death: 1.35, plane kill 2.73
Tirpitz
Kutuzov vagy Atago? Tetszik h a ruszki kurva gyorsan klő így BB-ket fel lehet gyújtogatni meg crúzerek ellen si jó az AP.
meguntam az égetést és folytatom a nemrég elkezdett japán DD ágat, a kapitányok átképzésére tökéletes kis hajó a Kamikaze-R.
annyira nem kiemelkedő menet, de nagyon jó/izgalmas kis csata volt, szerencsére páran (egész pontosan hárman voltak hajlandóak visszafordulni) a csapat érdekeit néztük és visszamentünk védeni a főerőik ellen, többiek meg csónakoztak egy kört 😊

Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.07.01. 17:30:13
jó buli a ciklon, máskor meg bosszúság, sok függ attól is, milyen hajóban ülsz 😊
szerintem jó, ha megmarad ritkább eseménynek, viszont a 0.5.7-től ha jól emlékszem, már nem csak egy pályán fordulhat elő...
Caliph
nekem alig van ciklon talán 3x ha láttam eddig...legtöbbször csak a pálya elején esik de mire lőni kell az is elvonul 😄 kérdőiven xeltem is hogy gyakrabban kéne berakni.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

hát igen, azért jó a játék mert mindenkinek más-más hajó kezes 😊
érdekes, mert az Aobát kifejezetten szerettem randomban, de rankedben szánalmas volt a WR-em vele.
bandázom vele, nem megyek egyedül, de tegnap 8 meccsből 1 win-em volt vele rankedben.
az első kettőben kinézett magának az ellen cv-je, torpedók két irányból, plusz bomba. mert gondolom én voltam a legveszélyesebb a csatában.
az ágyúk tetszenek, de gyakorlatilag minden csatában citadelt kapok, szinte bárhonnan. az aoba ennél lényegesen jobban tetszett és a játék is jobban ment vele

sokat mocorogj vele, állandóan manőverezz és ne menj egyedül 😊
tudom szokásos tanácsok, de ha az ágyúira ráérzel, nagyot harap, még BB-be is.
nálam abszolút ranked kedvenc, 69.23% wr. persze hozzáteszem a 12-es szintnél vagyok és úgy érzem, elérkeztem a képességeim határához 😊 innen már nem lehet visszaesni, ami felette van az ajándék, szóval a Myokot még elviszem párszor.
a 152-es konfigot valósznű free XP-ből átlépem, nekem is szemet szúrt az irreálisan lassú forgási sebesség.
(amúgy nem fordítva lenne logikus, hogy a 152-es konfig gyorsabb? na mindegy)
a torpedók néha jól jönnek hátulról is menekülés közben, vagy ha épp nem 1:1 helyzetben vagy és nem rád figyelnek.
Ranked-ben egy New Mex-et torpedóztam meg Myoko-val, miközben egy Coloradot lőtt, nagyon mérges volt a srác 😄
de aztán jött az instant karma, a következő Randomban a Hipperemet torpedózta meg egy Mogami, tisztára elfelejtettem, hogy két szalvót is tud lőni, 3km-ről esélyem se volt ellene. 😊 (én voltam a hülye, de mérgelődés helyett ittam még 1 sört 😊 )
ahol még jól jön a torpedó, azok a ciklonos esetek, a BB-t ha megleped, ideje sincs rádfordulni.
North Carolinával úsztam, ciklon, két cirkáló 7km-re a ködből, egy Zao és egy Hipper, a Zaot kilőttem, a Hipper lement 1/3 HP-re, de már olyan közel volt, hogy nem tudtam menekülni a torpedóitól. Hippernek is oldalanként 2x3 van...
most szenvedek a myoko-val. gyakorlatilag bárhonnan tudnak citadellát lőni, akár szemből is.
rettenetesen papír az egész hajó...

Caliph
japó cruiserek t7től citadella mágnesek ha teljes broadsideban vagy,érdemes mindig ferdén távolodni a céltól,úgy használható minden ágyú,és elég jól gyújtanak.torpedok kb közeli bb ellen jók ha nem rád figyel,illetve belövöldözni vakon füstbe vagy szűk átjárókba hátha fognak egy dd-t

Nekem van mogami-m. Egyre ne számíts, hogy a torpedókat bármire használni fogod tudni. Csak hátrafelé tudod őket kilőni, így ha offenzíven akarod használni, akkor teljesen ki kell fordulnod a hajótesttel, ilyenkor bárki, még egy DD is ad jópár citadellát.
Papíron jó lenne a 152mm ágyúk is, mert legalább olyan lövedék kezdősebességgel rendelkeznek, mint az oroszoké, de a gyakorlatban nagyon lassan forognak a tornyok és egyszerre sosem tudsz 2-3 toronynál többel lőni, ha manőverezel. Ha meg nem, akkor azonnal kilőnek.
Szóval nagyon vegyesek az érzelmeim a hajóval.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Mindig konyhán megy át. Ilyenkor a szakács meglepetten felnéz a krumplipucolásból, majd a vállat von és folytatja tovább. 😊
Nekem a Hipper és a NO van meg, a Hipper hangyányival jobban tetszik, szeretem ha van torpedó végszükség esetére.
A NO-ra viszont lehet radart felrakni, ha a csapat jól összedolgozik és ki lehet használni, hasznos hajó lehet. (tüzérsége viszont Pensacola szintű, persze sokkal jobb concealment-el, míg a Hipper tüzérsége (AP-ja jó a Yorck-al ellentétben ahol nagyon magas röppályájú volt) elég nagy ugrás a Yorck-éhoz képest szvsz.
Mogami-m még nincs, későn kezdtem el a japán cirkáló vonalat, de a 203-asokkal szerintem jó lesz az is és emlékeim szerint van mindkét oldalon 2x4 10km-es torpedója...
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.07.01. 00:05:10
Tono34
Hipper, Mogami, New Orleans. Melyiket vennétek meg?

Tono34
Még nem fullos, de azért oda tud már csapni 😊

Pár száz HP maradt a végre ..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jobb is, hogy nincs tengo. elvileg a DD-k azok ellen lennének, de mennyi a valószínűsége, hogy a DD playerek tengókra vadásszanak?