World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Fletcher nekem 5.8-rol spottolodik, erdekes meccseket lehet vele menni <#violent>#violent>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
lehet, hogy népszerűtlen ötlet, de én bevezetném a csapatkapitányt, vagy legalább csinálnék olyan játékmódot. a legnagyobb WR/PR/Rank játékos lenne a csapatkapitány/admirális. ide eleve olyan játékosok mennének, akik bevállalják, hogy vagy ők lesznek a vezetők, vagy követik a csapatkapitány utasításait. egy jó taktikus vezető-fegyelmezett csapat már fél siker.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
direkt szopat a játék?
"BB-re 5. skillből Concealment Expert vagy mit javasolnátok?
Upgade-ből Target Aqu.. v Concealment System? "
utóbbira reagáltam.
de ha tévedek, javítson ki nyugodtan.
SZÉTVET A MÉREG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy cirkálónál már inkább megfontolnám a Concealment, a rombolóra meg ugye kötelező. Anyahajóknál is inkább a japánra gondolnám értelmesebbnek, ha már gyorsabbak és nehezebben felfedezhetőek.
a Target Aquisition-nek nem túl sok gyakorlati haszna van, legfeljebb a +torpedo aquisition éri meg belőle.
a Concealment is soknak tűnik ennyiért, amúgy is messziről látszol, max akkor jó, ha egy hasonló hajó mellett hajózol és rá lőnek elsőnek 😊
sokan ennyiért inkább egyiket sem veszik meg.
Tirpitz-re Concealment-et raktam, kicsit jobb lett tőle, de NC-re vagy Kutuzovra TA-t, hogy kicsit jobban átlássam a harci helyzetet már messziről.
-T7-8 csata, az ellenfélnél két Iowa, 3 tier előny, mi nyerünk.
-T7-9-es csata úgy hogy nálunk 5, az ellenfélnél 2 T9-es hajó van, az ötből nálunk 3 romboló.
Nem is értem, miért panaszkodunk folyton az MM-re.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.28. 22:01:28
-az egész csapat elindul fel, 2 csatahajó meg egy cirkáló le. Én alul kezdek, elindulok én is fel. Megkérdezik a háromból az egyik, miért arra megyek. Mire mondom neki hogy azért, mert bőven elegen lesztek hárman lentre, a maradék tiz olyan sötét hogy nem tudja bevenni a felső pontot.
-őt hárman minden ellenállás nélkül bevették C-t
-egy romboló egyedül befoglalta a középső pontot
-kettő T9-es hajónk volt, ebből az egyik az Iowa. Ő végzett az utolsó helyen, igy kénytelen voltam reportálni. Tudom hogy nem ér semmit, de a lelki békém megőrzése érdekében...
Upgade-ből Target Aqu.. v Concealment System?
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.28. 21:36:18
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
én full salvo az oldalába, persze szanaszét repül minden lövedék ami talál(1db) 1050dmg...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ha nincs közelben kisérőhajó és a főlövegek másik irányban néznek, akkor a csatahajónak gyakorlatilag annyi...
Ezért jók azok a meccsek, amikor van 4-5 DD és két anyahajó, én meg BB-vel. Annyi halacska úszik olyankor, hogy öröm nézni. Olyankor inkább az önelsüllyésztés opciót választanám...
kb olyan, mintha a szakácsok és a fűtők jöttek volna fel kezelni a másodlagosokat, vagy majmokat ültettek volna oda.
egyedül azok a BB-k érnek velük valamit, ahol sok és nagyobb távú másodlagos van, aztán előbb-utóbb valamelyik talál..
Értem én, hogy játékegyensúly meg stb. , de akkor is a béna másodlagos tüzérség idegesít a legjobban a játékban. Egy ugyanolyan típusú lövegnek miért harmada a lőtávja, ha nem egy cirkáló orrán áll, hanem egy csatahajó másodlagos tornyában vagy oldalsó kazamatájában van? Meg mi a francért nem lehet bevezetni a manuális célzást is a másodlagosaknál?
A célkijelölős automata össze-vissza lövöldözés is maradhatna mellette.
Én el tudnám képzelni, hogy fő tüzérséggel célzok, lövök szokásos módon. Lövés után egér jobb gombbal rögzíteném a fő lövegek célra tartását és amíg újra töltenek pl. ctrl-lal átváltanék másodlagos tüzérségre, ahol a főtüzérséggel szokásos módon én céloznék és lőnék. Persze lenne egy kis indikátor, ami jelzi ha a főtüzérség újra töltött. Akkor egy gombbal visszaváltanék és céloznék-lőnék a főtüzérséggel, közben másodlagos automata üzemmódban lődözhetne össze vissza, ahogy most is van. Persze a másodlagos tüzérség lőtávja minimum 9-10km.
Ha így lenne a játékban, akkor a csatahajók nem lennének ilyen béna kacsák a cirkálók és dd-ek ellen.
Persze azért korlátoznám a másodlagos manuális célzásnál pl. a látószög állíthatóságát (zoom-ot), hogy azért nagy távolságra ne lehessen olyan pontosan célozni, mint a főtüzérség nagy távcsöveivel. De a lőtáv jelenlegi teljes korlátozása szerintem egy irtó nagy baromság. A másodlagos lőtávját csak automata üzemmódban hagynám úgy ahogy most van, hogy lehetőleg ne lőjje szét magától a csapattársakat.
Igaz így még összetettebb lenne egy csatahajó irányítása, de legalább lenne esély dd-k és piromán cirkálók ellen.
Arról már nem is beszélve, hogy ez mennyit dobna a low tier csatahajók játszhatóságán.
A torpedók valahogy engem is jobban zavarnak mint az égés. A hajóimon kötelező felszereltség a BoS kapitányi skill, a DCSM 1, hogy a magam részéről minimalizáljam a kigyújtásom esélyét. Igy is sokszor égek. Viszont engem is sokkal jobban zavar az, hogy a csata hevében belemerülök az ellenség figyelésében, nem tudom minden pillanatban a térképet lesni. A hétvégén mentem 3 csatát, az elsőt ugyan megnyertük, de hogy!? Carolinával voltam és a másik két BB csak állt a kezdőn. Három cirkálónk rögtön elindult lefelé, a két DD meg fel, pedig irtuk hogy az alsó félen foglalunk. Elindultam hogy segitek a három cirkálónak, hozzájuk voltam közelebb is, meg őket azért hamarabb utolérem. Jah! Mire oda értem, mind a három meghalt, a csapat maradéka bement középre, én meg egyedül harcoltam a maradék 10 ellenfél ellen. Mivel a háromból két pont a mién volt, befoglaltunk, de persze én nem kaptam lóf@szt se, mert az 5 cirkáló meg a 3 csatahajó szétszedtek. A másik két csata meg sima vereség lett, a másodikban az ellenfél úgy manőverezett, mintha században nyomták volna. Az én csapatom meg megint csak körözött a kezdő körül. Én is utálok égni, utálom mikor a 10 km-ről inditott torpedók elviszik a full életerőm, mert ugye egy alap Carolinálval nem megy olyan könnyen a manőverezés. Én is szidom sokat a játékot amikor a japán cirkálók többet sebeznek belém a fele akkora ágyúikkal, mint én beléjük. Meg amitől agyfaszt kapok: US BB-vel a velem párhuzamosan haladó cirkálót körbe lövöm, hála a szórásnak. Én Atlantával szembe mentem a Fusóval, és szemből kikapott. Egy Fuso! Hagyjuk már! De sokkal jobban zavar hogy 14 bottal többre mennék mint általában a csapatommal. Azon meg a WG nem tud változtatni, max a teljesen kiegyensúlyozatlan MM-en, mert az tényleg felháboritó.
Ha meg rárakod a lőtáv növelőt, ami ugyebár %-ban növel lőtávot, tehát T2-ben gyakorlatban csak néhány méter plusz jelent. Arról már nem is beszélve, hogy a 139mm-es korlát miatt az a vicces helyzet alakul ki, hogy a 89mm-es másodlagos lövegek messzebbre lőnek, mint a 150mm-es másodlagosok. Micsoda baromság már ez!
Szóval ott van a Mikasa 4db használhatatlanul lassú és pontatlan fő löveggel, St. Louisnyi másodlagos tüzérséggel, ami a gyakorlatban csak dísz. Ha meglátok egy St. Louist már menekülök is, mer pikk-pakk porrá éget. A DD-k meg a másodlagos hatótávján kívülről (ami ugyebár elég közel van) rommá torpedóznak, mert az öreg Mikasa nem egy fordulékony csónak.
a +lőtávos/pontosság zászlókat fel szoktam rakni, de azok valóban nem sokat érnek...
Ha a többi hajóról is leveszem patch előtt a kapitányt,akkor az is kap majd ilyet?<#whatever>#whatever>
nézd meg a bismarck-ot. 6 toronyban dupla 150-es lövegek...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
úgy olvastam, a valóságban még rosszabb volt a találati arány, mint most egy közepes játékosnak (valahol olvastam, hogy függőlegesen például korrigál a szerver, különben még ennyi találat sem lenne)
az is elég kétséges, hogy a valóságban egy gyors rombolót például egyáltalán fő lövegekkel eltalált volna egy csatahajó (nem is emlékszem ilyen összecsapásra).
szóval sajnos valamit-valamiért, hogy egyáltalán valamennyire lehessen játszani.
én is szidom sokat a WG-t, de összességében azért nem olyan rossz ez a játék, igen kíváncsi leszek az MM javításra a következő patch-ben, az még sokat dobhat az élvezeten 😊
engem speciel jobban zavarnak a DD-k, hogy még egy 405mm-es HE találat után is vígan továbbcsónakáznak, a valóságban nem sok maradna egy rombolóból. (van egy hasonló játék, gyengébb grafikával, de ott ez legalább jól meg van oldva, Steel Ocean? vagy ilyesmi)
engem is szénné gyújtottak NC-vel tegnap, majd bónuszként kaptam egy detonation-t is...
de olyan is volt, hogy 150K sebzést mentem vele egy hete, mert velem jött két cirkáló és segítettek, hogy tegyem a dolgom 😊
BB-vel egyébként jobb szeretek divízóban menni, sajnos egyedül benne van a pakliban, hogy a csapat simán egyedül hagy, gyújtogató cirkálók és alattomos rombolók prédájának 😊
Cleveland egyébként a lőtáv nerf (skill 150mm) előtt még durvább volt, és a toronyforgás sebesség is jobb volt 😊
most elég harmatos a lőtávja, szóval vele menni sem életbiztosítás...
A csatahajók 400! milliméteres ágyúi ellen egyszerűen nem volt védelem kivéve ha az ellenfél is csatahajóban ül.
Cirkálók ezért sem próbáltak sosem nyílt tűzharcban csatahajók ellen menni. Percek alatt végük lett volna.
ott az a rohadt cleveland, ami mást se csinál csak spammeli a HE-t.... lehet HE-vel is sebezni, nem kell hogy minden lövedék gyújtson, ráadásul akkora citadelje, mint egy doboz gyufa, nem könnyű rendesen telibeverni.
A BB ág rendesen ki van herélve, kezdve a random ágyúkkal, a használhatatlan secondary tüzérséggel, 1 db repair party(a repair partyk hasznosságáról érdemes elolvasni a Musashi uccsó bevetését). A HP visszatöltés nudli, a torpedóvédelem(amira minden csatahajó tervező nagy figyelmet szentelt) szintén nudli.
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.28. 01:34:41
leszophat a wargaming
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.28. 01:21:07
Az a gyanús, ami nem gyanús!
egyébként meg ruszki cirkálókat szépen telibe lehet verni BB-vel, nekem ne mondja senki, az 1000-es sebzés előfordul peches széria esetén, de nem az a jellemző. papírhajók ezek.
ha meg nem lenne gyújtás, gyakorlatilag a meggymagköpködők semmit sem sebeznek, főleg t7 és felette. még 1000-et se...
a gyújtáshoz is kell találat/jó találat, ha sok tüzet akarsz, nem az öledbe hullik.
ezzel az erővel vegyük el a flooding-ot is a torpedóktól mert milyen már, hogy a nagy sebzés felett még léket is kap a hajó...
ha meglesz a Donskoy/Moszkva, megígérem neked, hogy nem gyújtok annyit, csak el akarok jutni odáig... 😊
na ezzel van tele a töke sok embernek.