22411
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14397 Gondolom mert azokat már tudod hogy kell használni. A Carolinával én is sokat szenvedtem, aztán veretlenül végigtoltam vele a legutóbbi Ranked szezont. Nem egy meccset konkrétan én nyertem meg és harmadiknál rosszabb helyet nem értem el vele, de inkább első voltam. És nem azért, mert én hű de milyen pro vagyok, hanem mert addigra már ráéreztem a hajóra. Tegnap megint előszedtem (a Ranked szezon óta kb 2-3 csatám volt vele) és gyalázatosan ment, mert azóta már az Iowa-ra próbálok hangolódni. Mellesleg, az ugyan ez, mint amit te leirtál, sztem minden bb igy van a "rászokási" időben. Az is érdekes, hogy ha rombolót lövök, teljesen mindegy hogy milyen messze van, 90% hogy legalább egy lövésem eltalálja. Mig a csathajókra leadott salvok fele egyáltalán el sem találja a célt. Lehet hogy itt forditott tömegvonzás van és minél könnyebb a hajó, annál jobban vonzza a lövedékeket? -
carp3tm0nster #14396 Az viszont már a hajóé, hogy távolról szinte alig talál el valamit, ha igen, akkor vagy overpen, vagy minimális sebzés, vagy 0dmg sebzés. Közelről hasonló eredmény. A cirkálók szénné égetnek álllandóan, gyakorlatilag nem vagyok egy értékes tagja a csapatnak. North Cal vagy Amagi százszor jobban megy. -
Darun #14395 Szerintem az nem a hajó hibája hogy szar az MM.
Az meg hogy fix a szervizdij oké, de miért kell fieztni a 0 javitásra? Ami van közös cset, úgy is be fogja irni a csapat ,hogy öljétek meg az xy játékost aki a pálya szélét védi. Mellesleg aki nem csinál semmit, az xp-t/pénzt se kap. A gyökerek meg úgy is azon lesznek, hogy inkább kifizetik a minimális javitást, ami még mindig kevesebb mintha elsüllyed a hajó. -
#14394 Már hónapok óta fix az adott hajókra (tier / típus) a szervizdíj.
A WG-ötlet az, hogy így az emberek elkezdenek mást is csinálni a határvonal-ölelgetésen kívül. -
carp3tm0nster #14393 Bismarck minden meccs bukó. Hihetetlen,hogy mennyire fos az a hajó... -
Darun #14392 Eleinte naponta egyet bontottam, hogy legyen acsi meg utánpótlás, de pl most a téli küldinél nagyon jól jött, amikor x ládát kellett kinyitni és arra adott acsit. Mivel elég sok fogyó eszközöm van, igy nem vagyok rászorulva hogy kinyissam őket. Ki tudja mikor jönnek még jól? (am is én ilyen gyűjtögetős tipus vagyok) -
Myke28 #14391 hu bazz 70 láda, 100 ig gyűjtöd? :) -
Darun #14390 Nah, kit szopat ma az MM?
Full bot csapatok a hétvégére -
Darun #14389 már hónapokkal ezelőtt szóvá tetem én is a Carolina-nál, hogy egyetlen lepattanó lövést szenvedtem el, még is levont javitásra, Szerintem ez is ilyen WG logika, mint a tömegvonzás nem léte, a szopó MM vagy az átütő de nem sebző lövedékek. -
#14388 Semmit nem használtam időm sem volt rá. és az álca pedig az alap Graf Spee volt. Megnéztem a következő csatát és ott is pontosan ugyanennyit vont le , bár ott volt 3-4 ezer HP veszteségem, Úgy tűnik, hogy állapottól függetlenül mindig levon ennyit. Azt hittem úgy van, mint a WOT ban, ahol az ár , a sérülés mértékétől függ. -
#14387 fogyóeszköz,credites cammo is lehet -
#14386 egy ilyet el tudnék fogadni én is,de még superkonténert is csak 2t láttam,zászlósat... -
#14385 Ezt, nemigen értem. Semmiféle sérülést nem szenvedtem, akkor mire vont le 21800 credit szervízdíjat?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.01.15. 15:04:35 -
#14384 Nicsak, mit találtam! De most mit kezdjek 64 millió kredittel? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#14383 Volt nekem is hasonló csatám. Myokoval mindjárt az elején beszedtem két citadellát, maradt talán 2-300 HP-m mérgemben kimentem rágyújtani, aztán mire visszamentem, még mindig éltem és elkezdtem játszani. A végére összeszedtem 60k+ sebzést , süllyesztésem nem volt, de igen jó xp és credit hozam volt, és nyertünk is. -
Prof William #14382 Akatsukival remek csatám volt.
Az elején foglalás közben meglepett egy Gnewy és egy Minekaze. Szépen lelőtték rólam HP-t annyira hogy csak 145HP-m maradt.
De ezt követően mindkettő beleszaladt az elterelésként kilőtt torpedóimba szóval rögtön az elején jött két süllyesztés.
De már ők is elengedték a torpedóikat. Két torpedó hullámot is az utolsó pillanatban manővereztem ki. Alig hittem el hogy sikerült.
Aztán besegítettem szénné égetni egy Fuso-t meg egy anyahajót.
A végén egy ARP Kongo másodlagos tüzérsége kilőtt de a torpedóim még így tenger fenekére küldték. És ráadásul még nyertünk is.
Jó csata volt, főleg azért volt izgalmas mert az idő 90%-ban elég lett volna nekem egy találat is. :) -
#14381 Egész jó kis credittermelő hajó ez a Graf Spee! Mindenféle creditmódosító, zászló, stb. nélkül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #14380 Iowa-val He pen egy rombolón és nem sebzett :D Miért kell szopatni a BB-ket? :( -
Myke28 #14379 Talán eddigi legizgalmasabb csatám ,nem 1 nagy szám de akkor is :)
Replay
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.01.15. 11:59:02 -
pajer_csaba #14378 És mire véget ért (volna a reklám), már nézted is... :D -
#14377 na ki nézi az úszó erődöt? :D első reklámnál már töltöttem is le :D -
pajer_csaba #14376 Eddig legjobb csatám a Nagato-val. A négy süllyesztésből 3 csatahajó, akiket én húztam le full hp-ről, a negyedik egy romboló.
-
Darun #14375 Igen. Bár tegyük hozzá, mivel a jutalom egy camo a Tirpitzhez, igy nélküle nem is nagyon lenne értelme megcsinálni. -
carp3tm0nster #14374 A Santa Christmas Convoy leguccsó küldetése tényleg az, hogy menj egy kört a Tirpitz-el? És ha nincs? Akkor szop@s van? -
#14373 Papírhajó :D
-
davidbog #14372 Még mindig Friedrich der Großenál tartok, de most fullos lett a kapitánya, úgyhogy elkezdtem húzni a Tirpitzen egy újat kapitányt. Lehet majd megveszem a Kurfürstöt is.
Friedrichen én is a 42 cm és +lőtáv kombód használtam de nem vagyok tőle elragadtatva. Minimális volt az a sebzés amit 20 km felett osztottam ki. Most másodlagos újratöltés csökkentés van rajta 42 cm-es fő lövegekkel. De így mág csak pár csatát mentem.
A Kurfürstre fiszont lehet hogy majd 40,6 cm-eseket rakok töltésgyorsítóval. Így 23-24 másodperc lesz az újratöltése, ez 12 csővel elég jól hangzik. Gondoltam lehet te is így használod, tudnál mondani valamit hogyan működik a gyakorlatban, de akkor nem. -
#14371 420 mm-es main battery, a 3 milliós upgrade pedig a 16%-kal növelt lőtáv...szerintem a 20 km kicsit karcsú volt...így 23.9 km.
Illetve kipróbáltam, hogy a másodlagos felhúzom (10.6 km), de nem sokat ért, így az Aiming System Mod 1-es upgrade kellett, csökketve 7%-kal a szórást. Ezzel már gyönyörűen osztogatja a citadellákat, Montananak néha kettesével :D
-
davidbog #14370 Melyik fő löveggel használod és melyik 3 milliós upgradel? -
Darun #14369 Én is főleg T7-T8 ellen megyek, még is a tieremhez képest igen jó köröket. Egyébként többször megfigyeltem már, hogy amikor meglátják hogy "csak" egy 6-os hajó, nem foglalkoznak veled. Még a Bayern-es első meccseim egyikén a full stock hajót berakta T8 ellen. Ha jól emlékszem vesztettünk, rajtam kivül talán még egy hajó élte túl, egy csomó sebzésem volt és egy karcolás sem esett a hajón. Mondjuk azért ez elég ritka, mivel szeretek a sűrűjében lenni, de néha a lassúságnak is meg van a maga előnye :D -
#14368 Amagi :) Nagyon kijött a lépés :)
Replay
-
#14367 Kezd tetszeni ez a szörnyeteg :)
-
Sendrov #14366 Gratula!
Látszik, hogy saját tierben nagy kaszás tud lenni a Graf Spee.
Engem azonban inkább T7-T8 ellenfelek közé dob vele az MM. Talán mert este játszom, ha egyáltalán játszom. -
#14365 Mai első csata, Graf
Replay
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.01.13. 11:02:33 -
Sendrov #14364 Köszönöm!
Ritkán játszom és kicsit el vagyok veszve ezekben a modulokban és skill-ekben. Akkor feltornázom én is a Graf Spee másodlagos lőtávját. Bár ez nekem el fog tartani egy darabig.
De sebaj, szeretek a Graf Spee-vel játszani. -
#14363 Megtaláltam a Gneisenau 170k sebzés replay fájlt. -
pajer_csaba #14362 Köszönöm! Gondolom kapóra jött nekik így a tűzerő-különbség, hiszen a fizetős Scharnhorst előnyeit kompenzálhatták a Gneisenau nagyobb tűzerejével. -
kHares #14361 Amikor szárazdokkban volt lebombázták és fölrobbantak a lövedékek, igen nagy kárt okozva. Ezek után az volt a terv hogy újrafittelik 38 cm-s ágyúkkal. Tehát mert papíron létezett a wg mondhatja, hogy "historical accuracy"
-
pajer_csaba #14360 Valamit nem értek. Eredetileg a Scharnhorst és a Gneisenau is 280mm-es lövegeket kapott, 3x3-as elrendezésben. Ehhez képest a játékban a Gneisenaun 380 mm-es ágyúk vannak 3x2-es rendben. Miért? -
#14359 Nekem nem megy túl jól vele, mondjuk más hajókkal se nagyon.
Azért van, aki tud vele alkotni. Igaz saját Tier-ben, de akkor is.
Graf Spee -
#14358 Amcsikbol el vagyok látva. :) Arkansas Beta, Texas, Arizona remélem majd egyszer a Missouri is meglesz (kb520k free xp).
Most meg a Santa küldiket nyomom amíg még lehet.