World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a hiteles orosz dokumentumok" :-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Ja a slusszpoén. Az orosz archívumokban találtak a fejlesztők egy tripla löveges toronnyal rendelkező "H" hajót.
Érdekes, hogy az elmúlt 70 évben még a németek sem tudtak erről, de PONT most véletlenül az oroszok rátaláltak és ezt rakják T10-be nekünk.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Pont erről megy a hivatalos fórumon a beszélgetés, hogy a H41 nem az igazi H41 projektként jelenik meg, azaz nem 4*2-es löveg elosztással hanem 4*3-sal jön és úgy már a Yamato és a Montana között van kb. 300k-s AP-val.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Lópikula
Ismét eljött az idő, hogy beloggoljak! Willkommen BISMARCK!!!

Az a gyanús, ami nem gyanús!

A Scharnhorst adatai kinnt voltak az Armored Patrol-on, az tier 7-es premium lesz 3x3 28 cm-es lövegekkel és torpedókkal.
A Gneisenau hasonló lesz. A Gneisenaun nem lesz torpedó viszont lesz hozzá 3x2 38 cm-es torony. Mindkét verziónál a tűzerő a nagy kérdés: a tripla 28 cm-esek távolra lehet hogy gyengék lesznek BB-k ellen. A dupla 38 cm-esekből meg kevés a 6 cső. A tűzerő kérdését leszámítva nagyon jók volrak az adatai.

Tier 7-tól lefelé? Valószínűleg semmilyen. A játék szempontjából kicsit az amarikai BB-re hasonlítanak a Bayernt leszámítva az a QE-re hasonlít.
A tier 9-10 a problémás. Még változhatnak az adataik, de jelenleg egyiknek sincs RoF előnye az amerikai, japán csatahajókkal szemben (a Tirpitznek van). Ráadásul mind a H39 mind a H41 ugyanakkora DPM-mel rendelkezett és mind a kettő (202k/210k AP-val) jócskán elmaradt nemhogy a Montanatól (324k AP-val) de még a Yamatotól (266k AP-val) is.
De, König osztályban is volt ilyen hajó, sőt 1875-ben ugyanilyen névvel páncélos fregatt is volt (Preussen osztály). Valószínű valamelyik tervezett H egységet akarták ismét így elnevezni, de a H hajók csak papíron léteztek. Talán a tier9 a H39 a tier10 csatahajó meg a H41 alapján lett modellezve, csak ugye így elég hülyén hangzik és inkább leporolták a régi neveket. 😊
néztem, de a grosser kurfürst nem épp egy König osztályú hajó volt? van egy kis zavar ott a fejekben....

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

PrasCo
Semmi gond, vannak ilyen napok. 😊
köszi, akkor csak megint én voltam vak! :-)

PrasCo
hol látjátok a német csatahajó ágat? azon a japó linken amit nem rég dobott be valaki?

Mondjuk én abban reménykedtem, hogy a Gneisenau max tier 6-os lesz.. 😄 kíváncsi leszek milyen statjai lesznek, meg arra is hogy tier 7-től lefelé mekkora hátrányba lesznek a többi a nemzethez képest.
Azt hiszem az új német csatahajó tech tree-ben semmi meglepetés nincs. Azért persze már várom 😊
Köszi srácok az infókat! Akkor azt hiszem kezdek a német ággal. 😊
whiskeyman
Nekem még csak T7-es német cruiser van meg, de meg vagyok vele elégedve. Fordulékony, viszonylag gyors töltés, az ágyúk forgása is rendben van, de sajnos, mint minden cruiser citadella érzékeny, hamar megadja magát. Ellenben az ellenséges cirkálóknak tudja adagolni a citadellákat, akár párosával is. A 6 km-es torpedo táv kevés, de ha elég közel tudsz kerülni élve egy csatahajóhoz, akkor simán el lehet süllyeszteni.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

a németek jók, de a Tier IV-es Karlsruhe miatt le fogod tenni a hajad. érdemes free-ből átugrani.

Caliph
én japán ágat viszek. elég jó gyújtogató hajók,van ágyú bőven,viszont nagyon citadella érzékenyek. németekről majd beszél akinek az van 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sziasztok!

Csak tegnap kezdtem el a játékot. A japán vagy a német cruiser ágat érdemes elkezdeni?

Köszi a tanácsokat!
rankedben mentem 4 meccset. 3-at nyertem, 1 bukó volt, de én voltam a toppon. abba is hagytam, mert úgy érzem innen már csak lejjebb van. volt egy meccs, én nagatoval uccsó hajóként, ellenfélnél 1 myoko és 1 colorado. 1-1 pont befoglalva mindkét oldalnak, de pontszámban mi vezettünk. én menkültem mert kevesebb volt a hp-m mint az ellennek, a myoko bejött oldalra két full salvo ki is szedte. majd futás a colo elől, azt pedig valami csodás random miatt egy full salvoval kiszedtem a maradék 18ezer hp-jét. életem meccse volt😊

Tono34
Furcsállottam én is, de a wot replay bug után én is inkább erre gondoltam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Caliph
azt irják replay bug

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
6:45nél meg az első turretek lőnek ferdén

Caliph
valóban

És 3:20-nál azt hogy csinálta, hogy még be sem volt fordulva a hátsó tornya és rálőtt az Amagira?
Caliph
majd megutálod amikor két shimikaze aládterít 18 torpedót 😄

Tono34
Egyszer talán nekem is lesz.
Yamato - 9 kill ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34

Az már miylen buziság h én is fos hoshoval vagyok a másik is ezzel a szardarabbal van de az ő vadászai szétszedik az enyémeket 2szer is úgy h neki megdöglik 1... Upgradelt vadászom volt.
A Tirpitz fasza. Citadellát Iowa (azt hiszem) is lőttem vele 😄 Tényleg gyorsan fordul és tölt az ágyú. A sebessége is oké. Csak a csapatok... ennyi retardot... Mióta megvan...
Én is filóztam a kettő közt de mivel az Indi az nem mindig elérhető így ez döntött
nekem van Indianapolis-om és pont azért vettem meg, mert szerettem a Pensacolát és ez hasonított rá, de eddig valahogy nem volt az igazi vele a játék.
inkább Atago-t kellett volna vennem, több fantáziát látok benne.
hehe, jó munkát hozzá 😊
nekem egy éve pihen egy Kirov BCGN a dobozban, kéne rá szánnom pár napot 😊
megvettem a Myoko-t😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Így 2 csata utána Tirpitz faszás csak... ne lenne Kagerero meg Lexington a játékben... :-\
Mert igen ezek offoltak le de easy...
Utoljára szerkesztette: SovereignXY7, 2016.07.03. 17:15:04
Szerintem mindkét hajó nagyon jó választás!
Tirpitz és Indianapolis lesz. Köszönöm a szerencsejáték zrt-nek a hajókat ezúton is 😄
legalább több amatőr Tirpitz-es lesz trófeának.
tegnap a Hipperrel sikerült kilőnöm párharcban egyet.
tuti most vette, de azért volt némi mákom is.
Ahaaa! De buzik. Most így 20 perc után már nincs kirakva külön h akciós hanem simán 14,5k...
Amúgy úgy vagyok vele tegnap azért utaltam betre pénzt, hogy megnyerem egy hajó árát. Ott vagyok 😄 Szóval.. "ingyen" lesz 😄
22? 13,5. "csak".

Utoljára szerkesztette: SovereignXY7, 2016.07.03. 11:38:04
22000 ft-ért a hülyének is megéri 😄

én 350-400 ezret keresek havonta ,de majd ha pirós hó esik akkor veszek ennyiért bármit is......örüljenek,hogy néha prémium az ember,ez már ritka pofátlan gusztustalanság
Na igen. tirpitz. Néztem videókat jónak néz ki. Így most megint gyötrődöm h atago vagy tirpitz... Japcsi 203as crúzereket szeretem ez biztos de a tirpitz is funnak tűnik...
hát ha valaki elmondja ennek a logikáját azt megköszönném 😄
Lehet csak buzi volt a random...
Tono34
Tirpitz kapható újra ........... nem normálisak szerintem.

Én se találok el vele semmit, ha ez megnyugtat. (ellenben a még full stock Myogival anno 3 különböző csatában megettem 1v1-be 2 fullos Kongot, meg egy fullos New Yorkot) De ha ezt leszámitom... Nyilván amikor az ellenség megy vele, akkor baromi jó, nekem a Pensacolám kezdésre kiszedte az ellenfél Kongoja. Ráadásul a légvédelmet leszámitva kb mindenben jobb az amcsik csatahajóinál.
R9 3-om csillagról R10.........9 meccs alatt......2 hete rank 9-10
kimaxolt Kongo nagyon jó! El sem adtam, mert élmény vele menni egy-egy kört!

WIn, Loose ,loose, win, Loose loose.........lépj rangot b+
nekem sosem volt nagy kedvencem, de eddig csak ARP Kongóim voltak. nemrég kezdtem bele a japán BB ágba, most jutok kínkeservvel a Myogi-tól a Kongóig, ahhoz képest viszont nagy előrelépés lesz 😄