World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
vittem jó ideig ranked-be, de most a Shchors a legmegbízhatóbb reszemről oda.
ELMEGY AZ ÉDES ANYUKÁJÁBA AZ EGÉSZ ROHADT RUSZKI FEJLESZTŐ, PÉNZÉHES, ROHADÉK!!!!
sry ,de ez kibírhatatlan!!!!!!! mindent elkövetek és azonnal berak 4-5 agyhalott barom mellé amint jól megy!!!!!!!!!!!!!! komolyan mondom sírok b+ ez lehetetlen!!! nem lehet elérni azt a rohadt rank 1-et a bödös életben sem
elegem van belőle,hogy olyan makimajmok a csapattársak akik 15-20 percre azértr leülnek a gép elé,hogy ne csináljanak semmit!!!!!!!!!!!!!!
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

a mai napot is egy frankó 6db-os meneküljünk,mert juj ellenség csapattársakkal indítottam így sikeresen nem öltek meg egyetlen ellenséget sem.....elkezdtük A-t fogalalni mire félig tartottunk az összes!!!! visszafordult B-hez ami már az ellenfélé volt és már a játék elején +200 -ban voltak én ott maradtam kiszedtem egy DD-t,de nem tudtam mit tenni és pukkantam mikor 4-en lőttek rám......aztán már csak el kellett sepregetniük a pálya széle felé igyekvő agyhalott barmokat
én nem tudom ezek az emberek hogyan szocializálódtak,de tuti van rá pszichológiai magyarázat,mert ilyen a világon nincs b+ ,hogy ennyire hülye legyen valaki
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ha menek közben lövöd el akkor egymás mellé pakolja nem egymásra és igy csak arra jó h lövés nélkül elrejtsen
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A japán Type 93-as oxigénes torpedókkal kapcsolatban:
"The tail vertical rudder meter set a vertical gyrocompass to control the vertical tail rudders. The gyrocompass guided the torpedo to the target, allowing even rear-launched torpedoes to turn around and hit a target in front. The tail rudders and side stabilizers were operated by air pressure."
Azért ez ritka nagy trollság lenne a játékban japán cirkálók többségével. 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mondjuk ha valakire rászáll egy szovjet tűzgyújtó, akkor annak úgyis annyi, de legalább ha lélegzethez jut a BB, tudjon jobban oltani.
BB-vel egyébként viszek Fireproof-ot, R gyorsabb töltés zászlókat, és elsődleges célpontjaim között vannak ezek a tüzes szovjet menyecskék 😊
de sajna az is igaz, ha nem lenne tűzgyújtás, akkor ezek a hajók szart se érnének, rémesen kicsit sebeznek + papírból vannak.
a Myoko-nak pl. nagyon jó a tűzgyújtása, de ott az ember nincs rákényszerülve annyira, mert a 203-asok amúgy is jól dolgoznak.
Boga, Budyonny, Shchors, Chapayev, ezeknek mind hasonló a tűzgyújtási rátája, kicsit mindig egyre jobb, de 15% a max.
erre jöhet rá a DE skill és zászlók, tehát olyan 17%-ot el lehet érni.
nekem Shchors-al 200 találatból 18 a max tűz amit sikerült.
persze ennek is megvan a "tudománya" (gondolom Tono34 most mérgesen emleget valakimet), nem csak a tűz darabszáma számít, hanem hogy lehetőleg javítás után gyújtsunk és a hajón egyszerre több helyen is égjen az a tűz 😊
általában 70-80K körül sebzek velük tűzzel együtt, de nem is ez a fontos: abszolút zavarkeltő hajók, bomlasztják az ellen morálját, ranked-ben szeretek velük menni, gyakran nagyban hozzájárulnak, hogy megnyerjük a csatát.
Egyébként hogy ne legyek teljesen off, a Boga nem hozta a papirformát, a több mint 210 találatból csak 16 alkalommal sikerült tüzet csiholni.
Arról egyébként tud valaki valamit, hogy a megjelenés óta nerfeltek a Warspite-en? Mert jó ideje nem játszottam vele és úgy rémlik hogy pár hónapja a tornyok forgása még le tudta követni a hajó fordulását. Vagy rosszul emlékszem?
A Scharnhorst esetében az a ROF 3 komoly? 😮
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.07.14. 07:13:42
(kis nyelvtannáculás: nem tudom, most mik a helyesírás szabályai, de a régi "szép" időkben az orosz neveket még kiejtés szerint írtuk át, szóval Csapajev, bár a Shchors-ban én sem vagyok biztos, hogy is kéne átírni 😊)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI