22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#14476 Én a múltkor: #14384 -
pajer_csaba #14475 Dublon? Ezt azt hogy??? -
#14474 -
#14473 Azt hiszem ez mindig jókor jön :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#14472 Notser Új videók kapitány képzésre. -
Prof William #14471 Az engem is nagyon bír idegesíteni.
Meg az amikor lövöldözés helyett játékidő nagy részét azzal tölti flotta hogy egyáltalán célba tudják venni egymásra a rengeteg magas sziget miatt. -
pajer_csaba #14470 Gyűlölöm a hétvégéket. 3 perc - kilőnek. 7 perc - kilőnek. 4,5 perc - kilőnek... Mondjuk az is megb@szhatja az anyukáját, aki az összes térképet televerte apró, picsányi kis szikladarabokkal, amik semmi másra nem jók, minthogy amikor épp 7 -en (!) lőnek rád, akkor tutira nekimenj, és fennakadj... A mai 10 meccsből 7 volt bukó, 4 kilövést az ilyen partra futás okozott... :/ -
carp3tm0nster #14469 A B Hull is csak 4800-at dob rajta. Azt hiszem hanyagolom a US cirkáló ágat... -
Darun #14468 Gondolom ezzel próbálja rávezetni a WG a tulajokat, hogy a hajóval a helyes magatartás a sziget/csapattárs BB mögül való kempelés. -
carp3tm0nster #14467 a stock New Orleans-nak a 30500HP-t komolyan gondolták? főleg,hogy tier X-es csatákba dobál állandóan? gyakorlatilag oneshot bárkinek -
Darun #14466 Igen, e nem mindegy hogy te a szabadidődben foglalkozol ezzel, a WG-s "fiúk" meg fizetést kapnak ezért. Azért is, hogy átrajzolják a skint és azt rakják rá a modellre. Mivel még a mintázat is ugyanaz, ezért nekik tényleg csak a szint kell cserélni. Ráadásul sok esetben ezért még pénzt is képesek elkérni. (kb a prém hajók fele ilyen tech tree másolt modell) -
#14465 Patent lesz ez, kíváncsian várom, mire jutsz vele! :) -
Sendrov #14464 Én pl. akarok új modellt csinálni, de hiába, ha az nem kerül bele a játékba. :)
Egyébként elképesztően nehéz egy ilyen hajómodellt csinálni, nekem amatőrnek legalábbis biztosan az. Egy ilyen 3D hajó modell nagyon sok apró bizbasszal van tele. Én csak egy kicsi rombolónak kezdtem neki (a World of Warship hatására), de még alig tartok valahol. Azt meg el sem merem mondani, hogy hány munkaórám van már ebben a hajóban így is.
Itt tartok most: SMS Tátra
-
Scharnhorst #14463 A Takaot Myoko variánsnak nevezni elég nagy balgaság. Az, hogy fegyverzetben hasonló attól még nem lesz a Myoko variánsa. A test méretei illetve a felépítmény igen csak eltérő a két hajó között.
Viszont a feltevéssel egyetértek, plána, hogy ha már kínai újév akkor miért pont a gyűlölt japánok hajóját festik át. Arról nem is beszélve, hogy ha már a Kakas éve lesz miért pont sárkányos a festés. -
kHares #14462 Akkor nézzük.
Kongo: van a japán aztán ott az ARPG Kongo, Kirishima, Haruna, Hiei.
Myoko: van a japán + ARPG Myoko, Haguro, Ashigara, Nachi + Takao(ez egy atago ami meg egy myoko variáns)
Szóval ja, legalább 5 db van, most az extended tech tree modot fölrakva látom van még egy Eastern Dragon nevű is Southern mellé. Csak azt nem értem ha már nem akarunk új modellt csinálni az ajándék nem-prém hajóknak akkor is miért ua. a hajót kell sokadjára újraszínezni? -
Darun #14461 A foglalásra adott xp-t is levették. -
Darun #14460 Szerintem te a Kongo-ra gondolsz, mert Myoko-ból "csak 3 v 4 van -
#14459 Hivatalos oldalon nem találtam erről semmit sem ... vagy csak nem látok ..
Fórumban ez volt.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.01.20. 19:49:17 -
carp3tm0nster #14458 túl OP volt BB-vel menni... -
#14457 Azt nem értem miért kellett a BB-k repülőit így lebutítani? Vadászok 6 perc helyett másfél percig vannak fent? Hát nevetséges...
Szerintem úgy szar ahogy van. -
Myke28 #14456 Ezt hol is látod?
ok már megvan ingame:)
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2017.01.20. 15:50:23 -
kHares #14455 Az egészben azt nem értem miért ragaszkodunk ennyire a myoko-hoz? 5 vagy 6 variáns van a játékban? Pláne hogy még kapitány képzésre se lesz jó. -
#14454 Lunar New Year Marathon: 20000 base xp kell az: orosz, német, us, japán nemzetből = S.Dragon T7 cirkáló + 10 pontos kapitány.
T5-10 hajókkal.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.01.20. 15:13:18 -
#14453 Új küldi van! Lunar .... T7 hajó a vége. febr. 20-ig. -
Darun #14452 Azért van egy előnye is az új skillrendszernek, most már minden US hordozómra meg van a top skill xD Az viszont érdekes, hogy egyes skilleknek milyen irányban változtatták meg az árát. Az hogy a BoS-t feltették t3-ba, mondjuk kicsit erő és ellentmondani látszik annak, hogy orovosolni próbálták a HE spam problémát. Viszont a Demo Exp. már csak 2%-t ad (már legutóbb is csökkentették) illetve itt van ez az Inertia izé... A Fire Prvent felkerült t4-be, viszont már 10%-al csökkenti a gyulladás eséyét. Viszont amin meglepődtem, hogy a PM T5-ből T1-be került. Kérdés hogy mire elég az a 30%. Bár hozzá kell tenni, igazán értelmes T1-es skillt nem is láttam. A PT-nek mennyire van értelme? Mennyire szituáció függő?
A +1 CF nekem totál feleslegesnek tűnik. Alapból 6 percig van fenn, a legtöbb hajón alapból 3 v 4 van. Ha többet akarod használni, először úgy is lecseréled prémre, a gyorsabb cd miatt, viszont a prém rögtön ad +1 charge-ot is. Akkor már inkább legyen Superintendent.
Ez az Evasive Maneuver is érdekes. +HP meg csökkentett észlelhetőség a visszatérő gépeknek, viszont -30% sebesség. A +75% HP mennyire kompenzálja a -30% sebességet. Pl ha a raj átrepül egy hadihajó felett, túlélőképesebb lesz a csökkent sebesség ellenére?
Kicsit röhejes hogy rögtön T1-ben 3 CV skill is helyet kapott. Mondjuk a másik kettőnek még látom is értelmét. Az Adrenalin Rush viszont érdekes lett. Nincs rá irva semmi korlátozás, egy hajó 50% HP-val már 10% töltési időt nyer, ami pl egy BB-nél azért nem kevés. A Jack of is eléggé leértékelődött. Nem csodálom, én még csak nem is gondolkodtam soha rajta, hogy felvegyem 5-ös skillnek annyira nincs értelme. A Torp Acc-t használta valaki régen? Mert úgy látom az egy az egyben megmaradt, én viszont eleve csak az oroszoknál illetve a nagy hatótávolságú japó torpedók esetén gondolkodnék el. Előbbinél azért, mert a 4km-en az a 20% már nem sokat ront (más kérdés hogy gyorsitani mennyire kell őket) utóbbinál meg vannak azok a 20km-es torpedók, amik skillel még mindig 16 viszont 67 csomó lesz a sebességük. Viszont a skillek számát elnézve most sem erőltették meg magukat túlzottan. Ez inkább csak átvariálás volt, semmint tényleges csere. -
Malachit #14451 Szerintem durván belenyúltak a BB-k AP-jaba. Tegnap utolsó meccs Izu-val. 60+találat mellé 34k sebzés.... NORMÁÁLIS?!?!?! A mecs végén megnéztem a találati leosztást. 31 lepattanó találat. Haver is ott anyázott TS-en a csapatból, neki is minden vagy lepattant, átment minimál sebzéssel, vagy találat de 0-a sebzés... Azon csak pislogtam, hogy Izu AP lőszere oldalát mutogató Moszkváról lepattan, vagy törik... MÍÍVAAAAAN!??!! Végén már kínomba HE-vel lőttem.
A másodlagos fegyverzetet meg kinyírták teljesen. Első beállás Izuval másodlagosra volt kihegyezve, de leszedtem/átraktam, miután egy Missouri-val vívott közelharc végén megdöglöttem és a számolt másodlagos 74 találatból 5,5k sebzés jött be, pedig elmentünk egymás mellet fél hajószélesség távolságra. Konkrétan a hajószemélyzetek lepacsizhattak volna egymással. -
Darun #14450 Meg az év végi/eleji küldivel sem tudták megvárni a szerverváltást, 1:00 után véget érő meccsemnél már inaktivnak jelölte, igy végül a Tirpitz-re nem lett meg a festés. Egyébként ezt az ünnepek alatt 8k-ért vesztegették a prém shopban. Azért van itt bőr! -
Tirion #14449 faszán szétbaszták a kapitányokat is! a fullosnak számító kapitányom most farmolhat még 2 pontot és jól szétválasztották a skilleket,hogy véletlen se jöjj ki jól -
carp3tm0nster #14448 Mentem egy kört a Spee-vel 5km-ről full salvo az Aoba oldalába... lepattan, pedig derékszögben lőttem. Omaha, hasonló szitu, lepattan. New Mexico szintén ugyanilyen felállás 10k sebzés. Mi a rák van ezzel a játékkal? -
#14447 Némi adat az APHE-hez.
Egyelőre én nem használnám 180mm fölött, de a véleményem még erősen képlékeny. -
#14446 Első menet, Hipper kapitány a Gráfban.
Véleményeket várnék a kapitányi képzettség kiosztással kapcsolatban.
2 citadell: aoba, molotov (HE)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#14445 Még én is csak most tanulmányozom.. -
#14444 Képzettségek (wows.hu fórumról) -
#14443 Az utóbbinál az az idő csökken, amennyit beavatkozás ('R') nélkül ketyeg az adott folyamat, tehát pl. ameddig égsz, amíg a vízbetörés zajlik vagy ameddig ki van ütve a lövegtornyod. -
messerharcos3 #14442 A high alert és a basics of surviability között van különbség? az elsőnél azt írja, hogy 10 %-al gyorsabban tölt újra a repair, a másodiknál, hogy gyorsabb a repair. Az mit jelent? Az is gyorsabb újratöltést ad? Mert mikor megnyomom a repairt, ígyis úgyis azonnal javít. -
#14441 Sok hasznosat nem találtam benne.
Szted?
-
Darun #14440 Nekem azért tetszik, mert a két kedvenc classom előnyeit egyesiti. Mondjuk a sebessége tényleg kicsit alacsony, ezt csak signallal lehet "gyógyitani", de nem hinném hogy az az 5% sokat javitana rajta. A fegyverzete az konkrétan a Scharnhirsté, kivéve a lőtávja, érthető okokból azt kicsit levették. Szerintem is túl brutál lenne, igy is a saját tierjében a legmesszebb hordó fő lövegei vannak. Tegnap többször is találkoztam 3 fős Spee division-okkal. Általában elég gyatrán szerepeltek. Mint minden hajómat, ezt is hydro-val használtam, de lehet most áttérek majd a def AA-ra, mert a hydro-nál sztem jobb előrejelző a catapult fighter, tovább is tart és messzebbről is észlel, bár mivel körkörösen mozog, ezért csak szakaszosan működik, A páncélzata sztem nem rossz, ha jó szögben tartod az ellenfelet, akkor jól pattogtat, de szemből ez is átlőhető. (régi szép idők...) A fenti okok miatt egyébként a BB-kre és magasabb tierű cirkálókra simán lehet AP-vel lőni, mivel a 280-as cső átviszi őket, angolokra és dd-k ellen meg HE, szépen lehet osztani velük a crit-et. -
#14439 Ajánlom Notser videóit a kapitányi új skillekre. -
#14438 Miért kellett így elbaszni ezekkel az új kapitány skillekkel? Jöhetnek a print screenek :D -
Malachit #14437 Én megtanultam vizuálisan nem észrevenni a chat-et, így nem tudnak felhúzni :) Csapatból meg mindenkire úgy tekintek mint a random mozgó pajzsaimra, amíg vannak addig lőjék őket, csak jól kell lubickolni kicsit hozzá és jó nagyra beállítani a térképet :D
Ez a Graf meg elég érdekes. Olyan igazi nehéz cirkáló szerű a mozgása (páncél azért valahova le lett spórolva) Tegnap előtt egy Fuso-t nem tudtam leelőzni , csak követni teljes sebességgel. A HE-ről meg átszoktam vele az AP-ra. Hiába a nagy kaliber alig akar gyújtogatni legújabban, a sebzés meg nyudli így :/ A legvicesebb, mikor a papír amcsi Norca-kat citadellezgetem vele :) A rombolók meg kerülendő státuszba vannak, mert lomha és lassan tölt egy cirkálóhoz képest.