World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ha menek közben lövöd el akkor egymás mellé pakolja nem egymásra és igy csak arra jó h lövés nélkül elrejtsen
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A japán Type 93-as oxigénes torpedókkal kapcsolatban:
"The tail vertical rudder meter set a vertical gyrocompass to control the vertical tail rudders. The gyrocompass guided the torpedo to the target, allowing even rear-launched torpedoes to turn around and hit a target in front. The tail rudders and side stabilizers were operated by air pressure."
Azért ez ritka nagy trollság lenne a játékban japán cirkálók többségével. 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mondjuk ha valakire rászáll egy szovjet tűzgyújtó, akkor annak úgyis annyi, de legalább ha lélegzethez jut a BB, tudjon jobban oltani.
BB-vel egyébként viszek Fireproof-ot, R gyorsabb töltés zászlókat, és elsődleges célpontjaim között vannak ezek a tüzes szovjet menyecskék 😊
de sajna az is igaz, ha nem lenne tűzgyújtás, akkor ezek a hajók szart se érnének, rémesen kicsit sebeznek + papírból vannak.
a Myoko-nak pl. nagyon jó a tűzgyújtása, de ott az ember nincs rákényszerülve annyira, mert a 203-asok amúgy is jól dolgoznak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Boga, Budyonny, Shchors, Chapayev, ezeknek mind hasonló a tűzgyújtási rátája, kicsit mindig egyre jobb, de 15% a max.
erre jöhet rá a DE skill és zászlók, tehát olyan 17%-ot el lehet érni.
nekem Shchors-al 200 találatból 18 a max tűz amit sikerült.
persze ennek is megvan a "tudománya" (gondolom Tono34 most mérgesen emleget valakimet), nem csak a tűz darabszáma számít, hanem hogy lehetőleg javítás után gyújtsunk és a hajón egyszerre több helyen is égjen az a tűz 😊
általában 70-80K körül sebzek velük tűzzel együtt, de nem is ez a fontos: abszolút zavarkeltő hajók, bomlasztják az ellen morálját, ranked-ben szeretek velük menni, gyakran nagyban hozzájárulnak, hogy megnyerjük a csatát.
Egyébként hogy ne legyek teljesen off, a Boga nem hozta a papirformát, a több mint 210 találatból csak 16 alkalommal sikerült tüzet csiholni.
Arról egyébként tud valaki valamit, hogy a megjelenés óta nerfeltek a Warspite-en? Mert jó ideje nem játszottam vele és úgy rémlik hogy pár hónapja a tornyok forgása még le tudta követni a hajó fordulását. Vagy rosszul emlékszem?
A Scharnhorst esetében az a ROF 3 komoly? 😮
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.07.14. 07:13:42
(kis nyelvtannáculás: nem tudom, most mik a helyesírás szabályai, de a régi "szép" időkben az orosz neveket még kiejtés szerint írtuk át, szóval Csapajev, bár a Shchors-ban én sem vagyok biztos, hogy is kéne átírni 😊)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Netán, elmennek az 50 cm irányába, ahogy a későbbi változatoknál álmodoztak róla.
Malachit #13140:
Ezek?! Ugyan már: egy találat visz majd mindent... <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Ja ezt a front trollkodást nagyon szeretik tolni magas tierben. De egyeseknek ehhez sincsen elég eszük. Azért nem mindegy mivel mi ellen csinálja az ember. Az egyik csatámban végignéztem, hogy egy Montana próbálta csak orrlövegekkel kicsinálni szemből az ellenséges Yamatót. Amikor már olyan 20k HP-ra lőtte le a Yamato a Montanat akkor kezdett el gondolkodni, hogy ez valószínűleg rossz ötlet volt, mert a Yamatot szinte lehetetlen citadellázni szemből, ellentétben a Montanaval. Ráadásul így elvesztette a Montana +1 torony előnyét az amúgy frontlövegekben sokkal erősebb Yamato ellen. De nem bántam mert én lettem a nevető harmadik a kacat North Carolinammal.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Megvan modellben odahaza a polcon. A toronysérülést vajon jól fogják lemodellezni a francia 4 ágyús tornyoknál? Amúgy eléggé ilyen szembe rátrollozok az ellenségre hajók, jobban mint a jap/amcsi vonal vége 😊
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.07.08. 12:32:54

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg hidd el pont ezért megy a reklamálás a hivatalos fórumon, hogy miért nem a valós H41 kerül be.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.07.08. 11:25:44
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Feltételezem ez is olyan ocsmány kinézetű lesz mint a Hindenburg tripla tornyai. Ez esetben még egy tier 10 amit nem kell majd megszerezni. 😄 De legalább érdekes lesz látni, hogy hogyan is kellett volna megtervezniük egy 60k tonnás BB-t a németeknek hogy méretéhez képest normális tűzereje is legyen.
Egyáltalán nem meglepő, hogy eddig nem találták meg. Eddig semmilyen igény nem volt a német papír hajókra, maximum érdekesség képpen megemlítették őket. Nézd csak meg a wikipédián a H-class forrásait: a '80-as évek előtt alig volt egy-két könyv amiben szó volt róluk, később is csak alig egy tucat. Azok se kifejezetten a H-osztályról (vagy a többi papír hajóról) szólnak, és ezekről csak a főbb adatok jellegzetességek vannak leírva a könyvekben. A későbbi altervek, vagy elvetett tervek nincsenek.
Épp ez lesz a játék egyik előnye, hogy előkerülnek olyan dokumentumok amíg eddig nem. Pár éve én se gondoltam, hogy pont a németek 3 löveges tornyai lesznek az elsők. A Scharnhorst triplás tornyai után annyira nem meglepő, hogy más kaliberhez is voltak ilyen tervek.