22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#14516 Gneisenau :)
Azt hiszem az orosz gyújtogatót sem adom el :) -
carp3tm0nster #14515 Ha minden igaz, az új peccsel megint lesznek Ranked csaták és T7 lesz, ha jól olvastam. Kérdés: Nagato vagy Gneisenau? :) Nagato tetszett, Gneisenau kedvenc, csak idegesít a sok overpen vele.
-
wlakos1 #14514 Köszi -
#14513 Hajó szűrőknél be kell kapcsolni, hogy a Dragon hajó is látszódjon. -
wlakos1 #14512 Szia hol találtad meg? Súgjál légyszi nekem nincs. :) -
#14511 Kezdem megszeretni ezeket a hülye angolok - angol hülyéket
-
#14510 A kezdeti borzalmak után kezdjük megtalálni az összhangot:
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
carp3tm0nster #14509 a végén kapsz valami bónuszt, nézd meg final task leírását. -
tutyimutyi2 #14508 A kampányban mi értelme van annak hogy a feladatok adnak arany háromszöget és abból valamennyit összekell szednem ha úgyis mindet meg kell csinálnom ahhoz hogy tovább léphessek? -
#14507 lehet rárakni olyan extrát ami battleshipeken van és javít
-
tutyimutyi2 #14506 A Danae(brit 4es) hogyan tudja regenerálni az életét? -
#14505 Befejeztem ezt a Lunaros küldit és nehezen, de megtaláltam a hajót is .. -
Darun #14504 Az pont nem a hajókkal való ütközés lekerülésére van.
A 2 lövéssel 10k feletti sebzést meg citadellának hivják és nem fogják kivenni a játékból. -
#14503 Ez lesz az:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudtommal a waypointos irányításon kívül ez az egyetlen dolog, ami cseszegetheti a kormányt. -
tutyimutyi2 #14502 Hát semmi hasonlót nem találok, habár még ha be is van kapcsolva hajókkal való ütközéstől nem véd szigettel való ütközésre meg pont hogy rásegít.
Látom még mindig jelen van az a jelenség hogy enemy belém lő 10-20k-t 1-2 lövedékkel én meg max 3k-t egy sorozattal. -
carp3tm0nster #14501 Ma négy meccsből nyertem 3-at. Abbahagytam, mert tudom,hogy innen csak lefele van az út. Minden esetre érdekes azt látni,hogy más is addig kűzd egy hajóval, míg leszorzózza. Nem pedig, hogy még menjen utána vele x kört... -
#14500 Nincs bekapcsolva véletlenül az automata ütközéskerülő rendszer? (Automatic Collision Evasion, vagy valami hasonló lehet az options-ben, nem emlékszem, nagyjából az első dolgom volt kikapcsolni, amikor elkezdtem, azóta nem nyúltam hozzá.) -
tutyimutyi2 #14499 Miért van az hogy megyek egyenesen nem nyomok meg semmit erre a hajóm gondol egyet és elkezd kanyarodni, természetesen a sziget irányába és amíg nem fordul egy 45fokot vagy szigetnek nem megy addig nem is hajlandó abbahagyni bármit is nyomok -
#14498 A végére felment 11 vereség, egy győzelemre, aztán kiléptem.
Mondanom sem kell, hogy az az egy győzelem, számomra 550xp-t hozott, ugyanis volt egy mikrolaggom, és mire újra visszakaptam az irányítást, már partra futottam, ahol egy New Mexico egy sorozattal hazavágott.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.01.29. 15:27:43 -
pajer_csaba #14497 Nem értelek. A Kamikaze-val négyet mentél mire összejött a győzelem. Pofon egyszerű, a többivel is négy kört kell menni. Nincs itt semmi probléma. :D :P
Persze értem én, nálam is hasonló a ráta... :/ -
#14496 Rég volt ilyen kibaszott "jó" napom!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#14495 mi ez az új "never ending" fire? nem számol vissza meddig tart,repair party leszedi de kaptam is a következőt ibukitól
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
carp3tm0nster #14494 5 meccs a spee-vel, 5 bukó... azt se tudom minek indítom el ezt a szart... -
#14493 Hát igen randomba átlagos, rankedbe super unicum vagyok:D -
carp3tm0nster #14492 itt egy ranked link:
ranked
itt pedig egy random:
random -
Sendrov #14491 Nekem kb. akkor volt 75% a wr-em, amikor még a Béta hétvégén az első 4 meccsből 3-at nyertem. Na, azóta meg sem közelítem a 75%-ot :)
Bocs, ha kicsit off topik, de újabb fontos alkatrésszel bővült az Osztrák-Magyar Tátra romboló modellje. Íme a főtüzérség 3D-ben.: Skoda 10cmL/50 -
#14490 Neki egy kicsit alatta van, de nem sokat nézelődtem. Igaz, nem is tőlem kérdezted.
Link -
Darun #14489 Erről tehetnél fel képet, vagy adhatnál egy nevet hogy kinek van 80% felett wr-e, mert érdekelne. -
#14488 Létezik itt is olyan mint wotban az xvm? -
carp3tm0nster #14487 Minden esetre nekem furi. Az viszont szerintem már érdekesebb,hogy vannak playerek konstans 80-85%-os winrate-ekkel. Én elhiszem,hogy vannak nagyon penge játékosok, de ekkora arányú W/L-t nem tudom, hogy lehet összehozni. Persze, szakaszban lehet tolni és úgy nagyobb az esély, de minden esetre érdekes szerintem. -
Darun #14486 Nem hinném hogy lenne összefüggés. Ha még is, akkor 75% felett kéne lennie a win rate-emnek. És főleg nem lenne szabad olyan napi statot produkálnom, mint amiről a képet is felraktam. Tudod, ez is olyan mint a szolgáltatás előfizetés. Amig új vagy, addig minden a szarral megpróbálnak beetetni. Amint fizettél, le vagy tojva, hiszen tőled már beszedték a pénzt, ha nem tetszik valami, reklamálj, őket nem érdekli. (pl tök jó hogy havonta-két havonta küldenek egy kérdőivet, kár hogy sztem ennek is az a sorsa, mint a reportnak => send to Lomtár) -
carp3tm0nster #14485 Érdekes, míg volt prém fiókom addig 10 meccsből 8-at nyertem a Spee-vel. Mivel nem vettem többet, azóta 4 meccsből 4 bukás. Biztos nem pay for win a játék...
-
#14484 ez az alapvető WG filozófia hogy a szobanövény szintű játékosoknak is legyen sikerélménye hogyha 6ost dobnak:) -
#14483 Én a Bensonnal robbantottam egy Bismarck-ot egyetlen torpedóval a minap, úgy tűnik, allergiás rá.
Mondjuk vissza is kaptam az arcomba, amikor egy Langley zubó-raj fullHP-ről atomjaira tépte a Murmanszkot. -
kHares #14482 Citadella? gyöngék vagytok.
Megyek előre a Bismarck-al ahogy kell, másodlagosok mint a géppuska, mindenki lő rám de jól be voltam forgatva. Ellenfél Shokaku-ja rámküldi a repülőit folyamatosan, lelőttem 16-t majd egyetlen torpedója betalál.
50k hp-nak annyi, detonation. Most komolyan melyik rühes fasszopó disznóbaszó találta ki ezt az "engaging gameplay mechanic"-ot? És miért maradt a játékban? Minden dd-en ott a zászló, csomó cruiseren is most tényleg a bb-re is rá kell már rakni? Fuck. This. Shit. -
Prof William #14481 A delikvens gondolom rögtön meg is kezdte útját a tenger fenekére. :)
Fusoval jártam egyszer úgy hogy két sziget közé bekempelt csatahajó elé úsztam be, ami ott várta az arra úszókat. Ő rám lőtt de csak egy találatot sikerült elérnie. Aztán én következte. Kb 5-6 kilométerről az álló célpontot ha akartam se hibázhattam volna el. Mind a 12 lövedék betalált, és ebből 4 volt a citadella. A majdnem FullHP-s csatahajó azonnal felrobbant.
Azóta sem sikerült 4 citadellát lőni egyszerre. -
#14480 Még pár dublonért újra lehet osztani a skilleket.
Megint tele van az aktuális küldi hordozókkal... -
#14479 Na az új rekord, 7 citadella találat egy salvoval egy Montanak :DDD
Kár volt a teljes oldalát mutatnia 7 km-ről egy Kurfürstnek -
#14478 na nézegettem notsert,nem rossz buildek,de battleshipeknél ahol erős a másodlagos He én kiraknám az inertia fuse HE-t is...lenne értelme sztem,de egyik neten található build sem ajánlja...
tesztelni kéne -
#14477 itt egy jó kis cikk hogy melyik konténerben mi lehet
wows hungary