World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Játékban jött.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Miert pont Indianapolis-al mentel ranked battle-ra???
mennyi volt a az atlag damaged vele ranked-ben????
Ha nem titok milyen neven jatszottal ???
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.07.23. 23:05:52
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
én nagyon nem vagyok egy jó player, de az utóbbi 10 csatámból 8-at nyertem rankedben. igaz, így lett meg még csak a 11.
és minden meccsen egész jót tudtam menni.
máskor meg, mint a torkosborz...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.07.22. 10:00:37
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.07.22. 09:30:45
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
vittem jó ideig ranked-be, de most a Shchors a legmegbízhatóbb reszemről oda.
ELMEGY AZ ÉDES ANYUKÁJÁBA AZ EGÉSZ ROHADT RUSZKI FEJLESZTŐ, PÉNZÉHES, ROHADÉK!!!!
sry ,de ez kibírhatatlan!!!!!!! mindent elkövetek és azonnal berak 4-5 agyhalott barom mellé amint jól megy!!!!!!!!!!!!!! komolyan mondom sírok b+ ez lehetetlen!!! nem lehet elérni azt a rohadt rank 1-et a bödös életben sem
elegem van belőle,hogy olyan makimajmok a csapattársak akik 15-20 percre azértr leülnek a gép elé,hogy ne csináljanak semmit!!!!!!!!!!!!!!

a mai napot is egy frankó 6db-os meneküljünk,mert juj ellenség csapattársakkal indítottam így sikeresen nem öltek meg egyetlen ellenséget sem.....elkezdtük A-t fogalalni mire félig tartottunk az összes!!!! visszafordult B-hez ami már az ellenfélé volt és már a játék elején +200 -ban voltak én ott maradtam kiszedtem egy DD-t,de nem tudtam mit tenni és pukkantam mikor 4-en lőttek rám......aztán már csak el kellett sepregetniük a pálya széle felé igyekvő agyhalott barmokat
én nem tudom ezek az emberek hogyan szocializálódtak,de tuti van rá pszichológiai magyarázat,mert ilyen a világon nincs b+ ,hogy ennyire hülye legyen valaki