22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14556 Mai gyöngyszem. Ranked csata, rögtön az elején tisztázzuk hogy B. Erre kissé bizonytalanul két részre válik a csapat, majd nekiállunk anyázni, mire próbálják összekapni magukat. A Colo persze elindul A-ra és rögtön ki is szedik. A csata felénél beirja csetre, a csapatunk ilyen rossz vagy az ellenfél szuper? Ehhez jön még hogy az ellenfél folyamatosan küldött fel repcsiket, tőlünk nem volt egy se. Persze leradiroztak minket a térképről. Legalább éjjel ne játszanának az ilyen hétvégi foteladmirálisok. -
Darun #14555 Mentem egy kört Fuso-val. Az ellenfélnél volt egy Nagato. Kb 8 salvo-t lőttem rá, ebből 7 találta el és hatszor lőttem neki kormánylapátot. A Nagato lesz az első olyan BB, amire rá kell tenni az SGM-et? Mert ez nevetséges. Ennél már csak az "viccesebb", hogy a Furutaka-nak 13 lövéssel lőttem 12k sebzést? Ez még akkor is röhej lenne, ha mind overpen lett volna. -
carp3tm0nster #14554 Naná, hogy Gneisenau...
-
carp3tm0nster #14553 Most estem vissza 17-re.... Gneisenau hozza a 60-70% overpen formáját... szánalmas. -
#14552 Én végülis megpróbálok CV zni ebben a szezonban, csak a Hiryu van t7be amit szeretek:) eddig még a várakozási idő se volt tul gáz -
#14551 Lvl16-ról nagy nehezen felmentem lvl15-re... -
#14550 na húsz millát összekapartam modulokból,csak az értelmesebb zászlókat hagytam meg,főleg kredit és xp növelőket -
#14549 Valentin napi akciós hajók és festés is vehető 4 napig. -
#14548 Én még csak a 8-ast nyüstölöm, vagyis csak időnként ránézek, hogy megvan-e még :D -
Malachit #14547 Megnéztem, de nem adtam el még semmi modult. Van egy hajónyira valóm kb. Viszont a 9-es amcsi cirkáló továbbra is kukának tűnik :/ -
#14546 2038 - az év, melyben egy szuperkonténerből végre kibontok egy hajót!
...ééés az egy Krasny Krim. -
#14545 kb 12 milla bevétel az eladott modulokból :) -
Darun #14544 Még csak csütörtök van, de már három ammoracket kaptam a héten. Úgy, hogy nem is játszottam olyan sokat. Lehet a hét további részére be kéne signaloznom magam? -
Malachit #14543 Zászlókból már a legénységnek ruhát lehetne készíttetni annyi van. A szuper konténerek persze mindig a sose használtakat adták eddig :( -
carp3tm0nster #14542 az RNGesus itt sem kedvez nekünk :D
-
Prof William #14541 Kb nekem is. Kaptam már pár szuperkonténert de pénz még nem esett belőle. -
carp3tm0nster #14540 Nekem már egy 50 konténer lement, de max zászló, meg egyebek. Pénz sehol :( -
Prof William #14539 Nem lenne rossz ha nekem is esne egy. :) De kiegyeznék egy 50 millió kredites szuperkonténerrel is. :) -
#14538 Adom. 4 milliót árultam ki, igazán jól jön :D -
#14537 modul eladás jól jön teli vagyok zászlóval meg minden szarral ami helyett jobban jönne a kredit :D
aztán ilyen 20 milla kredites szuperkonténer nekem baszik esni :D -
Myke28 #14536
hülye oroszok :) 45 perce még az volt kiírva hogy feb 8, most meg feb 9 -
Myke28 #14535 Na ja de akkor mikor is lesz ,mert ma még nem frissített nekem:(
-
#14534 0.6.1. Patch Notes -
Darun #14533 A S. Carolina hogy tud szemből 8k-kat sebezni a Kuma-ba? -
Darun #14532 Az addig oké, de olyan helyzetben sem használja, amikor nem tudnak rá lőni, illetve amikor ellőtték a két tornyát és már alig volt élete, akkor sztem azért nem nagyon volt mire várnia. -
#14531 battleshipnek nagy a hpja,egy tűzfészekre én sem szoktam eltolni a javítást csak ha életet ment -
#14530 Eddig amit láttam tőle a tűznél nem mindig használja el a a javítást. -
Darun #14529 Van valami különösebb oka annak, hogy nem használja a javitást? A második meccs végén a Fuso ellövi mind a két elülső tornyát illetve az első két gyújtást sem oltotta el, megvárta mig végig ég. De legalább megnyugodtam, hogy egy olyan játékos mint ő sem tud mit kezdeni ezekkel a szórásokkal. (kevesebb mint 10 km-ről egy találat?) -
#14528 T6 Japán prémium - Mutsu -
#14527 Texas, élvezetes kis kör lett:
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#14526 Pedig jók a Myoko hajók, csak rá kell érezni. Brutális citadellákat lehet vele osztani. Nem ritka a meccsenkénti 3-4 citadella vele, de volt már 6 -7 is vele. -
#14525 Hát azok vannak végülis de az mind myoko ami 7es ugye:)Nem igazán fekszik nekem az:) Bismarckot már annyira éreztem, fullos kapitánnyal mindennel felszerelve, erre jön hogy t7 ehhh... -
#14524 Igazad lesz, én is sima Myokoval, meg Pensacolával csináltam meg. Azért tartott rohadt sokáig! :D -
Darun #14523 Emlékeim szerint a hetes ARP hajókhoz hetes vagy nagyobb hajók kellettek. Talán csak az első ARP Myo volt kivétel. Gondolom közben ők is rájöttek hogy igy egyszerűbb a játékosoknak szintet lépni, mint kihúzni egy tech tree hajót. -
#14522 Arp hajóid sincsenek? -
#14521 Na fasza nincs egy T7em se:D Most találjam ki mivel szeretnék rankedezni:) -
carp3tm0nster #14520 Shchors-ra gondoltam, mint úszó lángszóró -
Zoli105 #14519 Meglett ez is :) :D
-
#14518 T7-esekről beszéltünk.
T8 oroszt majd megveszem ha akciős lesz. -
carp3tm0nster #14517 Akkor a Gnei lesz, bár lehet visszaveszem a Nagato-t is:)
Minden orosz hajó gyújtogató :)